2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

hoşgeldin canım umarım bizimle beraber duygularını ve bilgilerini paylaşarak keyif alırsın bebişine ve sana sağlıklı günler dilerim

selam hanımlar uzunnnnca bir aradan sonra tekrar geldim .
nasılsınız? hamişlik nasıl gidiyor.
inş. herşey yolundadır.
bu arada bebişimin cinsiyetini öğrendim erkekmiş :)
küçük kızıma inş. arkadaş olacak
sizler nasılsınız? sıcaklarla aranız nasıl ?
forumdan okuduğum kadarı ile herkes sanki biraz sıcaklardan yakınıyor.
ALLAH cc hakkımızda herşeyin hayırlısını versin ...

herkese günaydın, dün yazdıklarınızdan park yataklardan bahsetmişsiniz. Ben de ne aldığımı paylaşayım sizlerle, e-bebekten chicconun park yatağını aldık, hem 2 yaşına kadar yatabiliyor, seyahat yatağı her yere taşıyabiliyorsun, pratik katlanıyor hemde 1 yaşında sonra oyun parkı olabiliyor, yatak aşağıya iniyor, fiyatı ucuz değil ama çok kullanışlı bişi, yani 2 yıl kullanabiliyormuşsun. beşik alsak 3-4 ay sonra işe yaramayacaktı. Kullananan arkadaşım çok memnun olduğunu söyledi. fiyat 330 civarında.

günaydinnnnnnn Canlarim Nasilsiniz Bakalimm......
Ayy Kizlarr Neler Yaptiniz Aldinizz Kendi çantamizi Ne Zaman Hazirlayalimm .....
Ben Temmuz Basinda Odasini Getirtmeyi Düşünüyom Allah Izin Ederse Bu Pazarda Arabasini Falan Alacagizz Bunun Dişinda Neler Almak Gerek Anneye Ve Bebeğe Ayyyyy Yardim Yaaa

gunaydın şekerlerrr herkese güzel bırgun dilerim...:1hug:

ayşecım slmlar nasılsın?
canım hastane cantası ıcın bıraz erken dıyorlar bencede oyle temmuz sonuna dogru hazırlamak daha dogru olur,emzırme sutyenı koyuluyor ıcıne mesela son aylar beden dahada buyudugu ıcın sımdıden almak mantıksız olur..
bız bebek arabası aldık mothercareden,aventten emzıklerını biberonlarını aldık.onun dısında hastane cıkısı,butun tulumları,kıyafetlerı tamam..tırnak makası takımı,saç fırcası takımı aldık,sımdıden 4 5 paket bez aldık ultra prıma dogunca rahat ederız dıye..bazıları bebek alerjı yaparsa bez dıye dusunuyor ama hangı bezle baslarsan o bezle gıt dıyorlar bırde cok sık degıstırırsen sorun olmuyormus en ıyı bez prımaymıs:1rolleyes:
şampuan aldık,nıveanın yenı dogan mendıllerınden aldık baya bır stokladık onuda:)))
dayım beşik ve kameralı bebefon ıstemıstım onu alıcak.bırde yatak odası kalıyor zaten bıze..hımmm bırde banyo kuveti:)
işte boyle canım

Kızlar biz odayı yeni sipariş verdik, eve gelmesi temmuz sonunu bulur, biraz geç kaldık sanırım, 1-2 ay havalanması gerekiyor diyorlar ya, giysilerini yıkayıp ne zaman dolaba yerleştireceğim bilmiyorum, eylül 5 gibi doğum var inşallah.

günaydın herkese kızlar;

Bugün biraz bulutluydu bizim taraflar, heraldeyağmur gelecek. Zaten bu sıcak günler bi kaç gün sürecek sonra biraz serin diyolardı. Valla denize gideyim diyorum habire ya bi iş çıkıyo yada hava bozuyo. Bu haftada cumartesi eşimin amcaoğlunun çeyizi alınacak, yerleştirilecek.Pazarda eşim arkadaşları ile bulaşacaklarmış. Bende artık anneme giderim heralde CADIARZU

Selam duygu nasılsın;Emzirme sütyeninden bahsetmişsiniz.Bende 85'i anca dolduruyodumşimdi ise 90 olduk. Benimde çok artmadı. Ama iyi artık bundan sonra da büyümesin istemiyorum. Sarkacak falan diye korkuyorum.:bbo:
Bende normal tiplerle idare ediyorum. Son vakit bende duruma göre emzirme sütyeni, pompa ve buhar makinesi düşünüyorum.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...

Boya yapacakmısınız kızlar bebeklerin odasını. Çocuklar için özel boyalar varmış. Bauhaus'da ve Koçtaşta varmış galiba. Biraz pahalıymış ama daha bakamadım. Ben kırmızı boyayacağım , iki ay önceden boyayın diyolar. Anca temmuz 15 gibi başlarız şu ara haftasonları bayağı yoğunuz.
Mystery77; aynen bende ne zaman yıkayıp yerleştirecem diye düşünüyrum.birde özel bebek deterjanı alacağız.Yeni alınanları giydirmeden bi yıka diyolar , ama yıkayıncada bozulmalarından korkuyorum. Çok hassas yıkamak lazım. Ayyy zaman geçsin çabucak ve bebişlerimiz gelsin....:dance::dance:

günaydınn herkes iyidir inşAllah..
kızlar bebek mobilyalarını da mı havalandıracağız 1- 2 ay yaa geç kaldık o zaman desenize (
ben de bebek deterjanıyla yıkayıp ütüleyeceğim nuray bozulmazlar yıkamazsak o boya kokusu rahatsız eder bebişlerimizi hem kim bilir kaç kişi elliyordur o elbiseleri ..

gunaydın canım :teytey:bende senın gıbı kıyafetlerı yıkayınca bozulmasından korkuyorum bırde o mınıcık seylerı utulucez yaaa :roflol:zaten utunun tabanı kadar hepsı:)))
canım bızım goguslerımız buyumuyo aldıgımız kılolar baska yerlere gıdıyor:asigim:
zayıflarında goguslerı buyuyor benımde hala 85 valla

ben buhar makınesı aldım kıpadan sınbonunkını 40 ytlydı sanırım gayette guzel cok para vermeye gerek yok

nunuu bende mobilyası gelmeden boyatacağım bebek odasını, o dediğin bebek boyalarının markası ne? boyacıdan boya alırken ne diyeceğim, zaten küçücük bir oda bizimkisi :)

gulsahcım daha bızım doguma 3 ay var canım telaslanma
hıc bırsey ıcın gec degıl...agustos annelerı bıle daha yenı yapıyor canıma.s.a.s.

mobilya siparişi verince gelmesi iki hafta sürse, bir ay da havalandırırız ancak yetişiriz bu hafta sonu sipariş vermem lazım :)) duygucum benim ismim merve .. ben odasını boyamayacağım odamız zaten şeker pembe belki duvar kağıdı ya da dev çıkartmalarla süslerim :))

mobilya siparişini verdikten sonra eve gelmesi ortalama 1 ay sürüyormuş kızlar, modokoya gittiğimizde bir çok yer aynı şeyi söyledi bize. bilginiz olsun

ay merveee:asigim:cok ozur canım yaaa
valla napıyım herkesın takma ısmı var hangısını aklımda tutcagımı sasırdım:uhm:
ya kızlar şu takma ısımlerınızı gercek ısımlere cevırsenız derya ne guzel cevırdı valla super olucak yaaa

mobilya siparişini verdikten sonra eve gelmesi ortalama 1 ay sürüyormuş kızlar, modokoya gittiğimizde bir çok yer aynı şeyi söyledi bize. bilginiz olsun

1 ay mı :1shok: bir an evvel karar vermemiz lazım o zaman canım sağol..

duygu haklısın canım takma isim olunca zorr oluyo akılda tutmak ama ben seviyorum kullanıcı adımı :1hug:

evet guzel bır kullanıcı adı canım:))
neyse bundan sonra ben unuttugumda anniş derim:asigim:

ızmırde hazır alıcaksan 10-15 gunde gelıyor ama ıstanbulu bılemıyorum tabıkı..

Mystery77 ; bende tam bilmiyorum ama bi arkadaş bauhausdan almış koçtaştada var dediler. Her markanın çocuklar için özel boyası var diyolar. Mashhall, Fiiliboya diyolar..
Bende anca Temmuzda boya işlerine bakmaya ve yapmaya başlayacağım.

Duygucum valla , bizim kilolar aşağıya doğru gidiyo...:1shok: Bacaklarım kalınlaştı, ayak bilellerim ve ayaklarım şişiyo.. Ufff bende düğün için kıyafet bakacağım ama hem hesaplı olsun hem güzel olsun derken. Biyandan da bi daha giymeyeceğim. Belki normal bi elbisede olabilir göğüs altından bakalım. Maaşa alalım da o zaman başlayacağım artık bakmaya..:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…