meraba ben yeni üye oldum bende 27+2 haftalık hamileyim ve bebeğimi bekliyorum daha cinsiyetini öğrenemedim bebeşim utangaç göstermio kapatıyor kendisini ilk hamileleiğim hayırlısı olsun tabiki hepimize Allah yardım etsin bi an önce en az acı ve ağrıyla ve bol sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alıp onları öpüp koklarız inşaallah öptüm sizi:)
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...
Boya yapacakmısınız kızlar bebeklerin odasını. Çocuklar için özel boyalar varmış. Bauhaus'da ve Koçtaşta varmış galiba. Biraz pahalıymış ama daha bakamadım. Ben kırmızı boyayacağım , iki ay önceden boyayın diyolar. Anca temmuz 15 gibi başlarız şu ara haftasonları bayağı yoğunuz.
Mystery77; aynen bende ne zaman yıkayıp yerleştirecem diye düşünüyrum.birde özel bebek deterjanı alacağız.Yeni alınanları giydirmeden bi yıka diyolar , ama yıkayıncada bozulmalarından korkuyorum. Çok hassas yıkamak lazım. Ayyy zaman geçsin çabucak ve bebişlerimiz gelsin....:dance::dance:
günaydınn herkes iyidir inşAllah..
kızlar bebek mobilyalarını da mı havalandıracağız 1- 2 ay yaa geç kaldık o zaman desenize(
ben de bebek deterjanıyla yıkayıp ütüleyeceğim nuray bozulmazlar yıkamazsak o boya kokusu rahatsız eder bebişlerimizi hem kim bilir kaç kişi elliyordur o elbiseleri ..
mobilya siparişi verince gelmesi iki hafta sürse, bir ay da havalandırırız ancak yetişiriz bu hafta sonu sipariş vermem lazım :)) duygucum benim ismim merve .. ben odasını boyamayacağım odamız zaten şeker pembe belki duvar kağıdı ya da dev çıkartmalarla süslerim :))
mobilya siparişini verdikten sonra eve gelmesi ortalama 1 ay sürüyormuş kızlar, modokoya gittiğimizde bir çok yer aynı şeyi söyledi bize. bilginiz olsun