- 23 Kasım 2007
- 990
- 30
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar çıkmadan önce bi selam vereyim dedim napıyosun bakem bu sıcaklarda ay duygu bugün çok sıcak demi ben öldüm bugün
canım geçen cuma yani ayın 13 gitmiştim yaklaşık 23-24 haftalık dedi hiç birbirini tutmuyo
ya doktor söylemedi zaten ultrasyon kağıdında 5 ekim yazıyo
amin canım neyse ben kaçtım kendine çok iyi bak oğluşunada :))))))
Slm.kızlar biz geldik oğluşumla hastaneden aldık sonuçları şeker sonucum 97 çıktı:teytey:,Allah a şükür diğer tahlillerimde iyi çıktı çok mutluyum:dance: inşallah bütün hepimiz 9 ayımızı hiçbi sorun çıkmadan atlatırızda canımız bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırıza.s.
arkadaslar aramızda calısanlar va biraz fikir veririmisiniz..
benim temmuzun 15 ınde kursa baslamam gerekıyor matematık ıcın..
butunlemede vermem gerek.. gözümde cok buyuyordu bu sıcaklarda kursa gıtmek ama artık mecbur kaldım.. :1no2:
sıcaktan fenalasan var mı aranızda sankı kotu olurum gıbıme gelıyor ama ne yapmak lazım bı cozum bulabılırmıyız bı yerde dusup bayılırmıyım acaba..
sıcak bana cok dokunuyor yanı vucudum hıc sevmıyor... ne yapmalıyım bılmıyorum..:uhm:
betulcum sen okuyorsun sanırım unıversıtemı?canım aksam saatlerınde gıdebılceksen gıt bence ama gunduz malum temmuz agustos 50 dereceyı goruyoruz..dedım ya ben dun bır pazara gıttım oglen saat 2ydı.eve geldım cok korktum mıde bulantısı halsızlık..gunes carptı 1 saat ıcınde,pişman oldum..onun ıcın ya sabah erken gıtmeyı yada aksam gec saatte gıtmeyı tercıh et canım umarım zorlanmazsın..
Ben geldimm bir de oğluşum geldii tabi anasıylaa :roflol:
glikoz testi ve idrar kültürü sonuçlarımı aldım.. glikoz 92 çıktı dr senin için süper bir rakam dedi... çünkü benim anne tarafında dedem dayım teyzem annem herkesde şeker hast. var...
idrar kültürümde temiz çıkmış.. doktor maşallah çok ii gdiyorsun dedi... Bu sabah tartılmıştım da kilomu da sordu.. 10 günde 0,5 kilo almışım dedim.. Ona da gayet ii dedi..
:teytey::teytey: içim rahatladı vallaa
Darısı sizlere olsun inşallah arkadaşlarr :teytey: