2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

selam kızlar çıkmadan önce bi selam vereyim dedim napıyosun bakem bu sıcaklarda ay duygu bugün çok sıcak demi ben öldüm bugün

ankarada çok sıcaktı bugün ama neyseki odamda klima varda nefes alabiliyorum:)
bende birazdan eşim gelir çıkarım kızlarr
haftaya yine gidiyor , bu sefer yurt dışına, hemde parise gidiyor, bu haftadan sonra uçağa binmemiz tehlikeliymiş yoksa kızımla birlikte bizde giderdik ama ne yapalım resimlere bakıcaz artık:)))

selam kızlar çıkmadan önce bi selam vereyim dedim napıyosun bakem bu sıcaklarda ay duygu bugün çok sıcak demi ben öldüm bugün

ay sorma canım ya dun ben pazara gıttım geldım resmen gunes carptı benı eve geldım ustumden kamyon gecmıs gıbıydı ders oldu bana
havalar artık ıyıce sıcak olmus..bugunde anormal sıcak.klımayı actım oturuyorum artık napıyım..

canım fazla klimanın önünde oturmayın ya yeğenlerime bişey olursa sizi yirim valla Kötü Kazen işin şakası bi yana durulmuyo bide izmirde nem çok var
duygu senin doğum ne zman canım benim 22 eylül ama ultrasyon 5 ekim çıktı ben eylül annesimiyim ekim annesimiyim bilmiyorum yaakafamçokkarıştı

benımde 25 eylul gorunuyor sımdılık ama doktor bana hıc ultrasonda farklı demedı ya:uhm:
yanı ben en son gıttıgımde 22 haftalıktı benım hesaplarıma gore ultrasondada 22 haftaya tekabül diyor dedı..
4 hafta gectı sımdı ustune 2 hafta sonra gıdıcem bakalım ne dıcek..
sen en son ne zaman gıttın canım?bu arada dogum ıcın hastaneye karar verdınmı?

canım geçen cuma yani ayın 13 gitmiştim yaklaşık 23-24 haftalık dedi hiç birbirini tutmuyo
ya doktor söylemedi zaten ultrasyon kağıdında 5 ekim yazıyo

canım geçen cuma yani ayın 13 gitmiştim yaklaşık 23-24 haftalık dedi hiç birbirini tutmuyo
ya doktor söylemedi zaten ultrasyon kağıdında 5 ekim yazıyo

belkı kılosuyla ve gelısımıyle alakalıdır canım gelısımını 5 ekımde tamamlıyordur...
bugun ayın 19 u olduguna gore doktorun senın suan 25 haftalık oldugunu soyluyor o zaman demı?

evet canım 26+5 te kutu atlanıyor:)benımde 5 gunum kalmıs bakalım...hayırlısıyla allah sonunu gostersın hepımıze

Slm.kızlar biz geldik oğluşumla hastaneden aldık sonuçları şeker sonucum 97 çıktı:teytey:,Allah a şükür diğer tahlillerimde iyi çıktı çok mutluyum:dance: inşallah bütün hepimiz 9 ayımızı hiçbi sorun çıkmadan atlatırızda canımız bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız:nazar:a.s.

hadi gözün aydın gülşahcıma.s.

valla çalışanlara sabır diliyorum
çok sıcakkkkkk evde bile bunalıyorum ben :sm_confused:

arkadaslar aramızda calısanlar va biraz fikir veririmisiniz..
benim temmuzun 15 ınde kursa baslamam gerekıyor matematık ıcın..
butunlemede vermem gerek.. gözümde cok buyuyordu bu sıcaklarda kursa gıtmek ama artık mecbur kaldım.. :1no2:
sıcaktan fenalasan var mı aranızda sankı kotu olurum gıbıme gelıyor ama ne yapmak lazım bı cozum bulabılırmıyız bı yerde dusup bayılırmıyım acaba..
sıcak bana cok dokunuyor yanı vucudum hıc sevmıyor... ne yapmalıyım bılmıyorum..:uhm:

arkadaslar aramızda calısanlar va biraz fikir veririmisiniz..
benim temmuzun 15 ınde kursa baslamam gerekıyor matematık ıcın..
butunlemede vermem gerek.. gözümde cok buyuyordu bu sıcaklarda kursa gıtmek ama artık mecbur kaldım.. :1no2:
sıcaktan fenalasan var mı aranızda sankı kotu olurum gıbıme gelıyor ama ne yapmak lazım bı cozum bulabılırmıyız bı yerde dusup bayılırmıyım acaba..
sıcak bana cok dokunuyor yanı vucudum hıc sevmıyor... ne yapmalıyım bılmıyorum..:uhm:

betulcum sen okuyorsun sanırım unıversıtemı?canım aksam saatlerınde gıdebılceksen gıt bence ama gunduz malum temmuz agustos 50 dereceyı goruyoruz..dedım ya ben dun bır pazara gıttım oglen saat 2ydı.eve geldım cok korktum mıde bulantısı halsızlık..gunes carptı 1 saat ıcınde,pişman oldum..onun ıcın ya sabah erken gıtmeyı yada aksam gec saatte gıtmeyı tercıh et canım umarım zorlanmazsın..

betulcum sen okuyorsun sanırım unıversıtemı?canım aksam saatlerınde gıdebılceksen gıt bence ama gunduz malum temmuz agustos 50 dereceyı goruyoruz..dedım ya ben dun bır pazara gıttım oglen saat 2ydı.eve geldım cok korktum mıde bulantısı halsızlık..gunes carptı 1 saat ıcınde,pişman oldum..onun ıcın ya sabah erken gıtmeyı yada aksam gec saatte gıtmeyı tercıh et canım umarım zorlanmazsın..

evet üniversite okuyorum.. aksam saatlerinde gıtmek mantıklı evet yada öğleden sonra gıbı..
Allah yardımcımız olsun vallahı ben yazın dısarı cıkmayı dusunmeyı bırak evde artık basımda buzlarla otururum dıyordum kı boyle bır mecburıyet cıktı sımdı..
gideceğim yer cok ta yakın sayılmaz 1 otobus ama 30-35 dk suruyor..
off cok stres yaptı bende ya bırde buna ragmen matematıgı veremezsem asıl o zaman kafayı yerım heralde.. :çok üzgünüm:

selam kizlar bende eylül annesi olucam Allah izin verirse.29 haftalik hamileyim.araniza yeni katildim siteyi cok begendim insallah birbirimize yardimci oluruz.

Ben geldimm bir de oğluşum geldii tabi anasıylaa :roflol:

glikoz testi ve idrar kültürü sonuçlarımı aldım.. glikoz 92 çıktı dr senin için süper bir rakam dedi... çünkü benim anne tarafında dedem dayım teyzem annem herkesde şeker hast. var...
idrar kültürümde temiz çıkmış.. doktor maşallah çok ii gdiyorsun dedi... Bu sabah tartılmıştım da kilomu da sordu.. 10 günde 0,5 kilo almışım dedim.. Ona da gayet ii dedi.. :nazar::nazar:
:teytey::teytey: içim rahatladı vallaa
Darısı sizlere olsun inşallah arkadaşlarr :teytey:

benimde bugün belli oldu şeker testim sınırın az üstünde dedi doktorum sonuçların kaç olduğunu bilmiom ama doktorum kötü siil dedi önümüzdeki ay tekrar bakacakmış ama öle dedi telefonda söledi inşallah değişmez .

X