2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

göğüs pompası kiralanabiliyormuş da ama nereden bilmiyorum. İstanbulda oturanlar alışverişlerinizi nerelerden yapıyorsunuz? Ben mothercare, e-bebek ve jokerden yaptım. Mobilyayı da modokodan aldık.2.500 civarında oda fiyatları. mobilyasıı mdf, kurşunsuz bebeğe zararsız boyadan. Arabasını alan var mı aranızda? ben onu bile aldım, e-bebekden chicco marka trio for me diye 1 set, kullanışlı görünüyor, önemli olan az yer kaplaması ve hafif olmasıymış. Daha bir çok eksiğim var ama, mesela buhar makinası alacağız, havanın nemi açısından çok önemliymiş, özellikle kış bebekleri için.

ben de mothercare e- bebek ten aldım şimdiye kadar mobilyayı da masko dan almayı düşünüyorum bir yere sordum 4500 ytl dediler çok geldi daha araştıracağım senin aldığın daha uygunmuş canım.. buhar makinesi birçok markanın var almamız iyi oluyormuş bebişlerin rahat nefes alabilmeleri için..

selam kızlar benimde göğüsler büyüdü önceden 80 -85 takıyordum şimdi 90 ama dar gelmeye başladılar ........
sanırsam daha da büyüyecekler

ayy canım aynı durumdaymışız valla ben de hep küçük göğüslere özenmişimdir ama onlar da bize özeniyor valla sırnaşık şey çatlamalar da başladı hamişlikte ne yazık ki senin de çatladı mı senağlama hangi marka sütyen takıyorsun canım alerji yapmayan rahatsız etmeyen bir marka bulamadıım mothercare iinkini aldım en rahatı o şimdilik ..

Benim etim biraz yumuşak olduğu için çatlamadı.Zaten büyüklüğünden ve vücudun tam taşıyamamasından dolayı biraz beyaz çatlaklarım vardı önceden,onun dışında olmadı.Göğüslerimi toparlayan tek sütyen com'un bir modeli var o.Çamaşırcı tanıdığımızda bütün marka ve modelleri denedim.Sadece bahsettiğim model topluyor göğüslerimi.En son aldığımı dışarı çıkarken takıyorum sadece.Göğüs büyük olduğu için evdede takarsam özelliğini yitiriyor çünkü.Biraz daha eskileride evde takıyorum yanlız hepsi küçük gelmiş durumda.Yenisinide alamıyorum bedenimin ne olacağı belli olmaz hiç.

gulan hoşgeldinn canım aynen benim de 80- 85 di 90 aldım o da sıkmaya başladı kaça kadar büyüyecekler bilemiyorum :KK43:(
mavili com a bir bakayım ben de sagol canım..

mervecim ben de aynı dertten mağdur olanlardanım yani büyük göğüs durumu zaten normalde de denemeden hiç sütyenn alamazdım
en son aldığım mars&spencer marka ten rengi ve altta teli yok ama son derece toparladı ve küçük görünüyor hem de tel olmayınca süt bezlerine zarar vermiyormuş öyle dedi mağazadaki kız,tavsiye ederim canım ..........

mervecim ben de aynı dertten mağdur olanlardanım yani büyük göğüs durumu zaten normalde de denemeden hiç sütyenn alamazdım
en son aldığım mars&spencer marka ten rengi ve altta teli yok ama son derece toparladı ve küçük görünüyor hem de tel olmayınca süt bezlerine zarar vermiyormuş öyle dedi mağazadaki kız,tavsiye ederim canım ..........

çok sagol :1hug:
canım ben de gidip bakayım,en rahat olanını bulana kadar aramaya devam ne yapalım artık

kızlar benım goguslerım bır beden bıle buyumedı yaaa ınanırmısınız?
85 sutyen takıyordum hala 85 goguslerımCADIARZU
yalnız kılo aldıgım ıcın sırttan dar gelıyor bende gıttım 5 ytlılık o bahsettıgınız sutyenlerden alıyorum bozuldukca gıdıp yenısını alıyorum nasıl olsa 5 lıra dıye:teytey:

ben buhar makınesı aldım acıkcası cok para vermek ıstemedım kıpada kampanya vardı sinbonunkını aldım 40-50 cıvarındaydı..cok uygundu yanı..kısın kullandık gayet ıyıdı..sınboya bakın derım..hem ucuz hem guzela.s.

çatlamaya baslayan varmı kızlar?benım henuz yok ama hızla kılo aldıgım ıcın bugun yarın beklıyorum

evet cansu bence de soğuk buhar daha mantıklı..

duygu benim göğüslerim hızlı büyüdükleri için altlarından çatlamış kırmızı kırmızı damar şeklinde çatlaklar ama göbişim fazla büyümediği için çatlama olmadı..zaten kilolarımın yarısından fazlası üst kısma gitmiştir herhalde :) inşAllah eski hallerine dönerler doğumdan sonra.. senin göğüs bedeni nasıl değişmedi yaa benim de hiç değişmeseydii keşke :KK43:(

evet cansu bence de soğuk buhar daha mantıklı..

duygu benim göğüslerim hızlı büyüdükleri için altlarından çatlamış kırmızı kırmızı damar şeklinde çatlaklar ama göbişim fazla büyümediği için çatlama olmadı..zaten kilolarımın yarısından fazlası üst kısma gitmiştir herhalde :) inşAllah eski hallerine dönerler doğumdan sonra.. senin göğüs bedeni nasıl değişmedi yaa benim de hiç değişmeseydii keşke :KK43:(

ay ne bıleyım valla bende anlamadımbenneyaptımki
zaten hayatım boyunca buyuk goguslerım olmadı ama belkı son aylar buyur.aslında 90 olsa hıc fena olmazdı yaaa:asigim:
benımde gobegımı gor ama sankı 9 aydayım gıbı yanı:roflol:
benım gögüslerıme gıtcek olanlar gobegıme gıttı galıba:roflol:

ay ne bıleyım valla bende anlamadımbenneyaptımki
zaten hayatım boyunca buyuk goguslerım olmadı ama belkı son aylar buyur.aslında 90 olsa hıc fena olmazdı yaaa:asigim:
benımde gobegımı gor ama sankı 9 aydayım gıbı yanı:roflol:
benım gögüslerıme gıtcek olanlar gobegıme gıttı galıba:roflol:

ahh canım zaten hep öyle olur kimse kendindekinden memnun olmaz bizimki de o hesap :roflol: sen büyüseydi keşke diyosun, ben büyümese daha iyi olurdu diyorum jeyyar :roflol: :roflol:

ya kızlar cok alakasız bır soru olcak bılıyorum ama yınede sorucam ıstanbullu arkadaslar ozellıkle fıkır verırsenız
bız ınsallah bu ayın basında tasıncaz,ve esım ıllede dogalgazlı eve tasınmak ıstıyor..ızmırde ck yenı oldugu ıcın gercekten uygunmu degılmı bılmek ıstıyorum,yanı bız sımdı klımayla ısınıyoruz ıkı klıma calısıyor evde kısın...dogalgazda tupte alınmıyormus galıba.mutfak ve banyoda ona dahıl oluyormus.bız kısın mınımum 110-120 elektrık,ıkı tanede tup alıyoruz her ay 90 ytl.yanı toplam 210 cıvarı malıyet oluyor bıze..dogalgazla nasıl olur??
ay cok sordum yaaa valla kusura bakmayın:KK43:

sonunda siteye giriş yapabildim kızlarrrr
bu sitenin kesin bana alerjisi var söyliyim:)))
herkez iyidir iyişallahhh kızlarrr
biz kızımla iyiyiz Allaha şükür
dün aşkımla izinliydik,çıktık park yataklara bebek odalarına baktık ve fikir değiştirmezsen TEPE HOME dan almaya karar verdik,sanırım cumartesi gidip alıcaz:)
bir tanede park yatak alıcaz

ya kızlar cok alakasız bır soru olcak bılıyorum ama yınede sorucam ıstanbullu arkadaslar ozellıkle fıkır verırsenız
bız ınsallah bu ayın basında tasıncaz,ve esım ıllede dogalgazlı eve tasınmak ıstıyor..ızmırde ck yenı oldugu ıcın gercekten uygunmu degılmı bılmek ıstıyorum,yanı bız sımdı klımayla ısınıyoruz ıkı klıma calısıyor evde kısın...dogalgazda tupte alınmıyormus galıba.mutfak ve banyoda ona dahıl oluyormus.bız kısın mınımum 110-120 elektrık,ıkı tanede tup alıyoruz her ay 90 ytl.yanı toplam 210 cıvarı malıyet oluyor bıze..dogalgazla nasıl olur??

canımm ben ankarada doğalgazlı (kombili) evde oturuyorum
yazın sadece mutfak ve sıcak su için çok cüzzzi bir rakam yetiyor
kışında ortalama 150 ytl lik gaz alıyorduk,ama sanırım bebek geldikten sonra daha çok gider

Canım evin izolasyon durumuna ve metrekaresine göre değişir kışın doğalgaz maliyeti.. biz en fazla 180ytl ödedik geçen kış.. içinde banyomuz, mutfak tüpü ve ısınma dahil.. ama bizim evimiz 100metrekare ve izolasyonlu... Bize gelen kışın t sihrt ile oturuyor.. Size kış gelmemiş diyorlar..

ama bence çok ffazla rahat edersiniz..

Canım evin izolasyon durumuna ve metrekaresine göre değişir kışın doğalgaz maliyeti.. biz en fazla 180ytl ödedik geçen kış.. içinde banyomuz, mutfak tüpü ve ısınma dahil.. ama bizim evimiz 100metrekare ve izolasyonlu... Bize gelen kışın t sihrt ile oturuyor.. Size kış gelmemiş diyorlar..

ama bence çok ffazla rahat edersiniz..

ay cok ıyımıs o zaman bırde butun ev ısınıyor ama demı??
mesela bız klımayla yatak odamız ve oturdugum oda ısınıyor sadece..
benım baktıgım ev sımdıkı 140 mtre ama butun odaları ısıtmasam bende o cıvarda oderım herhalde

ay cok ıyımıs o zaman bırde butun ev ısınıyor ama demı??
mesela bız klımayla yatak odamız ve oturdugum oda ısınıyor sadece..
benım baktıgım ev sımdıkı 140 mtre ama butun odaları ısıtmasam bende o cıvarda oderım herhalde

Valla canım bütün ev ısınıyor hem de 25-26 derece oluyor bütün ev..
Ama dediğim gibi izolasyon da çok önemli.. Buna da dikkat edin..

X