2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Selam kızlar;

Akşamdan beri hava daha da sıcak geliyo bana...İş yerinde klima var ama dışarısı boğuyo beni..Sıcaktan hemen halsiz kalıyorum. Benim şeker yüklememi parmaktan kan alıp ufak bi makinada hemen yaptılar. Açlık 71'di, sonraki de 140 yazıyodu. Doktor haftana göre iyi dedi ,100 gr.'lıkta yapmadılar.
Sizin kan damardan mı ,koldan mı alındı? Parmaktan olunca fark eder mi?

Ay evet ya vajinal muayeneden bende çok korkuyorum napçaz bilmiyorum.Hemde utanıyorum kasıyorum çok kendimi uffffffff bitmez bu kadınların çilesi. Allahım hayırlısıyla bi alsam bebişimi kucağıma günler yaklaştıkça heyecan basıyo. Benide doktorum 3 temmuzda çağırda bebeğe giden kan direncine bakıcam dedi. Daha da çok var bakalım.

benim dr ilk üç ayda da vajinal muayene etti :çok üzgünüm: dr um erkek bir de.. insan
sağlık için mecburi de olsa utanıp sıkılıyo işte o çatallı masaya çıkmaktan nefret ediyorum.. ne yapalım katlanacağız mecburen..

ayy canım geçmiş olsun ben de hamilelikten önce el ayak kaşıntısı çekmiştim kaşıyordum kabarıyorlardı, sonra demir eksikliğinden kaynaklandığı anlaşıldı, tedevimi oldum geçti.. alerjiyi meyvalar yapabiliyo canım mesela ben domates veya çileği ne zaman abartsam hemen kaşınıyorum birşeyler çıkıyor sen yine de ölçülü ye canım geçmiş olsun..

Aaa bilmiyodum bakalım şu karpuzu bi keseyim.Belki geçer ama Mervecim oğlum karpuzu çok seviyo kışın ortasında karpuza aş ermiştim.Bide ne zaman karpuz yesem oğlum coşuyo başlıyo kıpırdanmaya canım benim. Karpuzcu olcak benim oğlum :dance:

Günaydın hamiş arkadaşlarım,inşallah bütün günlerimiz bi öncekinden daha güzel geçsin,yaramazların bol tekmeleriyle dolu bi gün dilerim,bu akşam üzeri dr.a gidicem minik kuzumu görmeye sabah konuştum oğlumla seni görmeye gidicez annem dedim bize bolbol pozlar ver dedim o da tekmeler attı,çokta heyecenlıyım açıkçası inşallah güzel haberlerle gelirim,hepiniz şeker testini yaptırdınız galiba ben daha yaptırmadım en iyisi yarın sabah gidip yaptırayım çok merak ediyorum bide annemde şeker varya ondan merakım 2 katına çıkıyo dua edin arkadaşlar inşallah bendede bişey çıkmasın şurda ne kaldıki zaten bundan sonra zorlanmadan sorunsuz bitirelim inşallah 9 ayımızı,öptüm herkesi..

Eyvahh minikanniş yine mi vajinal muayene başlıyo...Ufff bende çok sıkılıyorum ya , bide hiç sevmiyorum. Nasıl doğum yapacaz bilmiyorum ama... Allah bi avaz da kolaycacık kurtarsın hepimizi, minik bebeklerimizde sağlıklı olsun Allahın izni ile..:nazar:

Aaa bilmiyodum bakalım şu karpuzu bi keseyim.Belki geçer ama Mervecim oğlum karpuzu çok seviyo kışın ortasında karpuza aş ermiştim.Bide ne zaman karpuz yesem oğlum coşuyo başlıyo kıpırdanmaya canım benim. Karpuzcu olcak benim oğlum :dance:

tabii canım anneler en çok neyi yerse bebişler de onu çok severmiş benim kızım da çilek erik hastası olacak :teytey: valla canım bana küçüklüğümden beri yapıyor domates özellikle alerji ama seninkini bilemiyorum canım.. herşeyin azı karar çoğu zarar demişler ..

gülşah hoşgeldin canım.. inşAllah senin sonucun da normal değerlerde çıkar takma kafanı sen.. akşama da bebişini göreceksin ne güzel yaa ben taa haftaya gideceğim..

nuray evet canım vajinal bakıp bebek döndü mü açılma var mı gibi şeyleri kontrol ediyorlarmış.. ne yazık kii mecbur katlanıcaz işte..

günaydınnnnn günaydınnnnn:teytey::teytey:

ayyyyyyy cansuumm kıss 7. aya geçmişsin ayyyyyyyyyyyy:sm_cool: cok sevındım ve cok tuhaf oldum yaaa ay burnumun direee sızladı kısss az kaldı aaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz
of artık saglıklı şekılde bebişlerimizi alalım kucagımıza yaaa offf valla hemen dogurasım gelii:roflol: valla dikkat et bitanem agustos sonu dogurmayasın:roflol:
hadi hayırlısın kızlar şu bebişe bakın başındaki şapkaya bayıldım ay nerden bulabilirim böle şapika:roflol:

Kıss Allah mı söyletiyor yoksammm :1shok::1shok: Allahım zamanında gelsin.. Stres oldum.. Neyse gelirse de inşallah sağlıkla gelsin zuzum benim...
Valla canım bende günler bir an önce geçsin istiyorum.. minik kuzum göğsümde uyusun gözlerime baksın.. mis kokusunu duyayım istioyrum....

Günaydın hamiş arkadaşlarım,inşallah bütün günlerimiz bi öncekinden daha güzel geçsin,yaramazların bol tekmeleriyle dolu bi gün dilerim,bu akşam üzeri dr.a gidicem minik kuzumu görmeye sabah konuştum oğlumla seni görmeye gidicez annem dedim bize bolbol pozlar ver dedim o da tekmeler attı,çokta heyecenlıyım açıkçası inşallah güzel haberlerle gelirim,hepiniz şeker testini yaptırdınız galiba ben daha yaptırmadım en iyisi yarın sabah gidip yaptırayım çok merak ediyorum bide annemde şeker varya ondan merakım 2 katına çıkıyo dua edin arkadaşlar inşallah bendede bişey çıkmasın şurda ne kaldıki zaten bundan sonra zorlanmadan sorunsuz bitirelim inşallah 9 ayımızı,öptüm herkesi..

Canıım gülşahçım ne güzel görmüşsün oğlunu yok cnm sen merak etme çıkmas bişey inşallah rahat ol.ay ben ilk yüklemeyi çok beğenmiştim çok güzeldi öptüm seni afiyet olsun yemeğe çıkıyorum bena.s.

gülşah hoşgeldin canım.. inşAllah senin sonucun da normal değerlerde çıkar takma kafanı sen.. akşama da bebişini göreceksin ne güzel yaa ben taa haftaya gideceğim..

nuray evet canım vajinal bakıp bebek döndü mü açılma var mı gibi şeyleri kontrol ediyorlarmış.. ne yazık kii mecbur katlanıcaz işte..

Hoşbulduk tatlım inşallah dediğin gibi olur,bende dr.a aslında bikaçgün sonra gidecektim ama eşimin işi varmış bugün gidelim aradan çıkaralım dedi neyse benimde canıma minnet oldu zaten oğluşumu çok özlemiştim günler çabuk geçiyo nasılsa mervecim senin kontrolde hemen gelir merak etme canım,bu arada bu vajinal muayene ne zaman başlıyo,ay oldum bittim sinir olurum şu olaya yinemi başlıyo ooff

Canıım gülşahçım ne güzel görmüşsün oğlunu yok cnm sen merak etme çıkmas bişey inşallah rahat ol.ay ben ilk yüklemeyi çok beğenmiştim çok güzeldi öptüm seni afiyet olsun yemeğe çıkıyorum bena.s.

Kübracım akşam görücem inşallah oğlumu haber veririm sizede,valla umarım bişey çıkmaz tatlım o şeker işi beni geriyo,afiyet olsum canım oğluşunu iyice doyur bak aç kalmasın annesi görüşürüz canım:1hug:

Bende sayıyorum artık inşallah bugünden itibaren 99 günümüz kalmış çabuk geçse şu günlerde oğluşumu kucaklasam:emir_bebek:

gülşahcım tam bilemiyorum ama 8.-9 . aylarda başlayacak sanırım ..
kübra nın dediği gibi 50 gr lık şekerli su içerken güzel limonata gibi tek farkı yoğun şekerli olması.. yanında limonunu götür sen canım limonlu olunca içimi dahaa güzel oluyor....

GÜLŞAHCIM hayırlı haberlerle gel oğluşuna da teyzelerinden selam söyle naniknanik
annem bana hamileyken erik yemiş kilolarca aynısını ben de yapıyorum şimdi ,kızıma da söyliyeyim hamile kalmadan eriğini hazırlasın :roflol::roflol:

canım benim bunun ailede olmasıyla bi alakası yok bu hamilelikte çıkan bi şeker ben yaptırdım çok oldu inşallah sendede bişey çıkmaz bugünde güzel haberlerle gelirsin inşallah....a.s.

gülşahcım tam bilemiyorum ama 8.-9 . aylarda başlayacak sanırım ..
kübra nın dediği gibi 50 gr lık şekerli su içerken güzel limonata gibi tek farkı yoğun şekerli olması.. yanında limonunu götür sen canım limonlu olunca içimi dahaa güzel oluyor....

Ay dediğin iyi oldu mervecim limonu untmiyim şekerli sudan çok tiksinirim normaldede saol arkadaşım limonu untmuştum

GÜLŞAHCIM hayırlı haberlerle gel oğluşuna da teyzelerinden selam söyle naniknanik
annem bana hamileyken erik yemiş kilolarca aynısını ben de yapıyorum şimdi ,kızıma da söyliyeyim hamile kalmadan eriğini hazırlasın :roflol::roflol:

valla aynı annemde bende çok erik ve limon yemiş hatta annem kız geliyor o zaman dedi ama benim oglusum geliyor:sm_cool: valla dogru kızının hamişliği kışa falan gelir eriği hazırlasın:roflol:

Ay dediğin iyi oldu mervecim limonu untmiyim şekerli sudan çok tiksinirim normaldede saol arkadaşım limonu untmuştum

sen de sağol canım ben limonumu götürdüm ama kız dedi ki biz de limon suyu var onu koyayım dedi ama keşke limonumu sıkın deseydim :roflol: limon suyu doğalı kadar güzel değilmiş :dilcikar:

X