2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Selam kızlar;

Bende de daha önce gastrit vardı, hamileliğn başlarında da miğde ekşimesi ve akşamları kusuyordum. Reflü başlangıcı demişti doktor. İlk başlarda rennie'nin çiğneme tableti ve Gaviscon şurubu kullandım.Daha sonra geçmediğini söyleyince Pantpas 40 mg. hapını verdi. O zamandan beri tek bu hapı kullanıyorum arada bi rennie'nin tebletini de içiyorum. Miğde yanmaları bende devam ediyo, çok çabuk acıkıyorum ve aç kalırsam kramp oluyo ve ekşime oluyo..
Benimde ayaklarım ,bileklerim ve ellerim şişiyor. Doktor yukarı kaldır başka yapacak bişey yok dedi. Bende dün akşam aslı'nın dediği gibi bi sıcak bi soğuk suya sokup şok yaptım :dance: bide eşime ayak altlarım geriliyo çok acıyo, masaj yaptırdım. ama yine sızlıyo, şiş....CADIARZU
Bu arada kemik ağrımı da sordum.O olacak açılmalar başladı dedi. Bol bol dinlen dedi ama nerdeeee işe gidiyoz, ev işi de yapmasan olmuyo, hem canın bişeyler istiyo..Temmuz 23'ten sonra 2 Eylüle kadar izine çıkma hakkım başlıyo. Ama ben durabildiğim kadar durayım diyorum. Fakat havalarda çok sıcak ve gezmek de istiyom. Bi daha bebek de geldi mi bizi daha çok iş ve sorumluluk bekliyo..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn hamişlerrrrrrrrrrrrrr
hafta sonu hep dışardaydım yazamadım ,malum babalar günüydü bol bol gezdik
rahatsız olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorummm ve herkese iyi bir hafta diliyorumm sağlıklı bebişlerle birlikte tabii Şeniz

herkese gunaydiiinn Şeniz guzel bir gun basladi insallah butun hafta boyle guzel gecer :dance:
nunuu gecmis olsun canim ,insallah sikayetlerin bir an once biter ..

papatyam gercekten insan 7 8 9 hemen bebegine kavussun istiyor :emir_bebek: askerlik gibi bi turlu gecmek bilmiyor zaman :emir_bebek: :emir_bebek:

herkese gunaydiiinn Şeniz guzel bir gun basladi insallah butun hafta boyle guzel gecer :dance:
nunuu gecmis olsun canim ,insallah sikayetlerin bir an once biter ..

papatyam gercekten insan 7 8 9 hemen bebegine kavussun istiyor :emir_bebek: askerlik gibi bi turlu gecmek bilmiyor zaman :emir_bebek: :emir_bebek:

günaydın sana da canım.. aynen dediğin gbi valla bir an önce günler geçsin de cennet kokulu yavrularımıza kavuşalım istiyoruz...
:nazar:a.s.
Sağlıkla zamanında kollarımızda olsunlar inşallahh

günaydın fıstıklarrrrr
nasılsınız bakalımm?
bugün doktora gidecek tüm fıstıkların iyi haberlerini bekliyorummmm iyişallahhh

günaydın sana da canım.. aynen dediğin gbi valla bir an önce günler geçsin de cennet kokulu yavrularımıza kavuşalım istiyoruz...
:nazar:a.s.
Sağlıkla zamanında kollarımızda olsunlar inşallahh

valla aynı şeyleri hissediyoruz kızlarrr
bazen o kuvvetli tekmeler atınca düşünüyorum "ANNE" olucam diyorum, içimde benim bir parçam var diyorum...gözlerim doluyor hemen..
Allahım hepimizin meleklerine sağlık versin iyişallahhhh

Mehtapelif selam canım; ve herkese selamlar..

Saol dileklerin için. Evet ya zaman azaldıkça askerlik gibi geçmek bilmiyor da...
Bide böyle bi yerlerde ufak bebekler gördü mü nasıl hayran hayran bakıyorum bi bilseniz.
Şahsen benim bebeğime bu kadar baksalar kıskanırım :dance::dance:

Mehtapelif selam canım; ve herkese selamlar..

Saol dileklerin için. Evet ya zaman azaldıkça askerlik gibi geçmek bilmiyor da...
Bide böyle bi yerlerde ufak bebekler gördü mü nasıl hayran hayran bakıyorum bi bilseniz.
Şahsen benim bebeğime bu kadar baksalar kıskanırım :dance::dance:

merhaba canımmm
bende nerde bebek görsem uzaktan bakıyorum ve meleğimi çokk merak ediyorum
aşkımamı benziyor banamı?nasıl bir kızım olacak acaba?ilişkimiz nasıl olacak?sonra kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum, sağlıklı olsun yeter diyorum,cumartesi doktora gidene kadar günler geçmez şimdi bana

günaydın günaydın günaydın
havalar çok ısındı ve bu sıcaklarda zor olmaya başlıyo artık hareketlerimiz nefes alışverişlerimiz yürüyüşlerimiz valla napıcaz bilmiyorum allah herkese kolaylıklar versin

Günaydın hepinize kızlar inşallah herkes için güzel bi gün olur,gittikçe ağırlaştığımı hissediyorum artık,dün herzaman gittiğimiz alışveriş mrk.ne gittik ama ben yürüyemedim eve gelemedim resmen yürürken birden ne kadar ağırlaştığımı hissettim kendimide bebeğide zor taşıyorum valla,eve geldim yemek,çamaşır ütü derken artık gecenin bi yarısı oldu resmen avazım çıktığı kadar bağıracaktım şu zamanlarda keşke bi yardımcım olsaydı kimsemde yokki eşiminde hep dilinde ama saolsun hiçbişeye yardım etmez,sizlerin eşleri nasıl kızlar yardımcı oluyolarmı size ben çok zorlanıyorum herhalde şimdi böyleysem ileriki aylarda benim için çok daha zor olucak Allah yardımcımız olsun...

Günaydın anessa;
Valla öyle bu cumartesi, pazar çok fenaydı ya...
Sarıkanarya bende çok merak ediyorum ya. Ben yeşil-mavi gözlüym benim anne babamda öyle, eşimde esmer. Kahverengi göz ağır basar diye duymuştum, düşünüyorum şimdi kime benzeyecek diye? İnşallah bana benzer ama benim gibi sulu göz olmaz inşallah...:dance:
Valla bu cumartesi gittiğimde doğum şeklini almaya başlamış bizimki...Kafası aşağı doğru gelmeye başlamış.Bide ayağını kafasına kaldırmış ya...Edepsiz ya...Balerin yapıcam ben kızımı ya maaşallah :sm_cool::sm_cool:

Günaydın hepinize kızlar inşallah herkes için güzel bi gün olur,gittikçe ağırlaştığımı hissediyorum artık,dün herzaman gittiğimiz alışveriş mrk.ne gittik ama ben yürüyemedim eve gelemedim resmen yürürken birden ne kadar ağırlaştığımı hissettim kendimide bebeğide zor taşıyorum valla,eve geldim yemek,çamaşır ütü derken artık gecenin bi yarısı oldu resmen avazım çıktığı kadar bağıracaktım şu zamanlarda keşke bi yardımcım olsaydı kimsemde yokki eşiminde hep dilinde ama saolsun hiçbişeye yardım etmez,sizlerin eşleri nasıl kızlar yardımcı oluyolarmı size ben çok zorlanıyorum herhalde şimdi böyleysem ileriki aylarda benim için çok daha zor olucak Allah yardımcımız olsun...

Canım artık tabi ki sona yaklaşıyoruz.. Ve ağırlaşıyoruz...
Valla Allah razı olsun benim eşim bana çok yardımcı oluyor... Maşallah diyim de nazar değmesin. a.s
Yemek yapmama da mutfağı toparlamammada yardım ediyor.. Temizlik olayına yardımcı... Zaten bebeği taşıyorsun bu çok büyük bir yük. .bir de bu işleri yapma sana yazık diyor..

slm. arkadaşlar
site çok hoşuma gitti ben bugün ilk defa yazıyorum inşallah bende eylülde bir kız çocuk annesi olucam
umarım hepimizin sağlıklı çocukları olur:emir_bebek:

slm. arkadaşlar
site çok hoşuma gitti ben bugün ilk defa yazıyorum inşallah bende eylülde bir kız çocuk annesi olucam

Hoşgeldinnn aramıza arkadaşımm
aminn inşşalhh hepimiz zamanında sağlıkla bebişlerimize kavuşuruzz a.s.:nazar:

hoşbulduk teşekkür ederim
umarım burda baya bişey öğrenirim
bende Eylülde anne olucam için çok heyecanlıyım

hoşbulduk teşekkür ederim
umarım burda baya bişey öğrenirim
bende Eylülde anne olucam için çok heyecanlıyım

Canım burda hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz.. Aynı dertleri paylaşıyoruz.. çözüm bulan diğerlerine de tavsiyeler veriyor.. O yüzden bende burasını çok seviyorum..
Sende ilk kez anne oalcaksın galiba benim gibi... Heyecan bu yüzden de hat safhada
:teytey:

Canım artık tabi ki sona yaklaşıyoruz.. Ve ağırlaşıyoruz...
Valla Allah razı olsun benim eşim bana çok yardımcı oluyor... Maşallah diyim de nazar değmesin. a.s
Yemek yapmama da mutfağı toparlamammada yardım ediyor.. Temizlik olayına yardımcı... Zaten bebeği taşıyorsun bu çok büyük bir yük. .bir de bu işleri yapma sana yazık diyor..

Canım maşallah eşine valla benimkide yapayım diyor bişey istediğim zamanda suratı beş karış oluyo o yüzden kendim bi gayretle yapmaya çalışıyorum işte,benim kayınvalidem erkek diye hiçbişey yaptırmamış şimdiyse eşimin hiçbişey elinden gelmiyo yardım amaçlı bile olsa,neyse inşallah allahım güçkuvvet versinde yaparım napiyim:çok üzgünüm:

slm. arkadaşlar

hoşgeldin canım aramıza,emin ol sende çok şey öğreniceksin buradan çünkü hepimiz kader ortağıyız ve tek amacımız bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza almak,sen kaç haftalıksın?

Canım maşallah eşine valla benimkide yapayım diyor bişey istediğim zamanda suratı beş karış oluyo o yüzden kendim bi gayretle yapmaya çalışıyorum işte,benim kayınvalidem erkek diye hiçbişey yaptırmamış şimdiyse eşimin hiçbişey elinden gelmiyo yardım amaçlı bile olsa,neyse inşallah allahım güçkuvvet versinde yaparım napiyim:çok üzgünüm:

Ahh canım valla k.velideme dua ediyorum o konuda.. Tek çocuk bir de benim eşim..
Ama mutfak alışverişi ve salata olayını 9 yaşından beri eşime bırakmış.. sorumluluk alsın diye.. Kavonozlara bakarmış ne bittiyse ya da azaldıysa eşim alır gelirmiş.. Hala da bizde de salatayı hep eşim yapar.. O yüzden eşimin hakkını yiyemem.. Allah razı olsun ondan..
:nazar:

X