2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Valla Hanimlar Hep Genetik Diyorlar şu çatlaklari Ama Lakasi Yok Bence Benim Ne Annemde Nede Kardeşlerimde çatlak Yok Ama Ben şimdiden Başladim çatlamaya üstelik Yağ Kullaniyorum Ama şu Lieraci Bende Almayi Düşünüyorum.

Valla Hanimlar Hep Genetik Diyorlar şu çatlaklari Ama Lakasi Yok Bence Benim Ne Annemde Nede Kardeşlerimde çatlak Yok Ama Ben şimdiden Başladim çatlamaya üstelik Yağ Kullaniyorum Ama şu Lieraci Bende Almayi Düşünüyorum.

bencede canım alakası yok ben çatır çatır çatladım senağlamadr boşver bebğin saglıklı olsunda artık napcan dedi takmamaya çalışıyorum napıyım ne kullandıysam fayda etmedi çatladım :eek:klava:

bencede canım alakası yok ben çatır çatır çatladım senağlamadr boşver bebğin saglıklı olsunda artık napcan dedi takmamaya çalışıyorum napıyım ne kullandıysam fayda etmedi çatladım :eek:klava:

NAPALIM MECBUR KATLANICAZ ÇATLAMAYA YIRTILMAYA KESİLMEYE HERŞEY EVLAT İÇİN DOĞUM SONRASI KREMLERDEN DENERİZ BİZDE :dance:

ay kızlar bendede aynı sorun var çatlıyorum çatır çatır..............karnım büyüdü ve çatlaklar çoğalıyor her geçen gün..........
bebek yağı kullanıyorum bende...................

ben aldım kızlar şu lieracı başladım bugün hayırlısı bakalım inşallah çatlamam ama dediğiniz gibi olsa da yapacak bişi yok

Mrb güzel anneler ve onların melekleri..Umarım hepiniz iyisinizdir.Kızlar ben göbekten çatlamadım çünkü göbeğim fazla büyük deil,ama göğüsler felaket çatladı,çok kötü görünüyor,zaten büyüktü,şimdi acaip bişey oldular

hanımlar merhaba,25+2 günlük hamileyim sadece karnımda büyüme var ve bende de şuan için açıkçası çatlak yok, yalnız ben gebeliğimin 2.ayından itibaren krem kullanıyorum sanıyorum onun çok büyük etkisi oldu ama bundan sonra çatlarsamda ne yapalım gelecek meleğim herşey değer...

Merhaba kızlar;
işler yoğun bakamadım bende öğleden beri, sonra da anca yetişiyorum okumaktan...
Güldenm canım, takvimin çok güzel olmuş çok beğendim ....Azda kalmış bu arada...Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin bebeişlerimizi.

Kızlar bende bacaklarımda gördüm çatlak ama daha çok selülit var. Bende bebe yağı kullanıyom. Şu lierac ne kadarmış arkadaşlar? Kullanıpta gerçekten faydasını gören var mı?

gülşacımmmmm yeni geldim yerime şimdi gördüm sormuşşsun fiyatı 58 ytl tabi bır tüpü ve bu da 100 ml.kadar ben sevil parfümeriden aldım ikinciyi alana ikinci %50 indirimliydi ben de aldım böylece 87 milyona 2 kutu almış oldum canımm

merhaba kızlar ben geldımmm:)herkes ıyıdır inşallah..
akşama yemeklı mısafırım var sabahtan berı yenı oturuyorum valla bellerim koptubenneyaptımki
kızlar çatlak konusundan bahsetmısınız,bende 2.aydan berı lierac ve bebe yagı kullanıyorum her aksam suruyorum mutlaka komple butun vucuduma..
suana kadar hıc catlagım yok ama ılerde ne olur bılemem..
ama herhalde daha olmamasında hergun kremlerı sürmenın ve 3 ltre su ıcmenın faydaları var dıye dusunuyorum.yerimseniben
bu arada 2 gun once aldım lierac 50 ytl idi..ama bazı yerlerde fıatı 60 ytl ye kadar çıkabılıyormus...

herkese merhaba.
umarım herkes iyidir.kaç günden beri ancak geçmişi okuyabiliyorum.yazamamıştım bir türlü.
bizde herşey yolunda ama benim sıkıntılar başladı galiba kızlar ya.geliyorlar atık bana sağdan soldan :))
insanların söylediklerini yanlış mı anlıyorum yoksa gerçekten canımı sıkacak şeyler mi söylüyorlar anlamadım.ne yapmalıyım bilmiyorum.gerçekten içim sıkılıyor ama.

dünde annemlere gitmiştik.babamı acile kaldırdık.39 derece ateşi vardı.ayağının üstüne basamıyordu.toplardamarda kan pıhtılaşması olmuş.umaraım kötü bişey değildir.ona da çok üzüldüm.

halimecım cok gecmıs olsun canım cok uzuldum:KK43:
allah inşallah şifasını versin babacığının...
kalbını ferah tut ınsallah kötu bırsey degıldır canım..

herkese merhaba.
umarım herkes iyidir.kaç günden beri ancak geçmişi okuyabiliyorum.yazamamıştım bir türlü.
bizde herşey yolunda ama benim sıkıntılar başladı galiba kızlar ya.geliyorlar atık bana sağdan soldan :))
insanların söylediklerini yanlış mı anlıyorum yoksa gerçekten canımı sıkacak şeyler mi söylüyorlar anlamadım.ne yapmalıyım bilmiyorum.gerçekten içim sıkılıyor ama.

dünde annemlere gitmiştik.babamı acile kaldırdık.39 derece ateşi vardı.ayağının üstüne basamıyordu.toplardamarda kan pıhtılaşması olmuş.umaraım kötü bişey değildir.ona da çok üzüldüm.
Halimecim geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin babana öncelikle,bende son günlerde aynıyım herşeye üzülüyorum alınıyorum şu aralar iyice hassasım şu günleri bi kazasız belasız atlatıp minik kuzumu kucağıma almak istiyorum inşallah hepimizi doğumu vaktinde zamanında olur ama günlerin çabucak geçmesi için dua ediyorum sende üzme kendini canım tekrar geçmiş olsun...

merhaba güzell annelerimmm. halimecim babana çok geçmiş olsun canımm allah acil şifalar versinn
bende yeni geldim sayılır arkadaşlarrr bebiş görmeye gittim bir güzeldiki allahım bizlerede o günleri görmek nasip etsinn. hepiciginizii öpüyorummm.

X