2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

sabahlarıda çok şişiyor galiba bu aralar ben kalkınca yere zor basıyorum valla..sızlıyor resmen altı ..

emzirma atletinden almışmıydın canım..ben aldım denedim de çok güzel..şimdilik 1 tane almıştım sonra yine alacağım..içi de sütyen gibi çünkü emzirirken belini açmak zorunda kalmıyorsun..atlet üstten açılıyor..bir de mayo aldım..fiyatı yüksek ama mayolar normalde de ucuz olmadıkları için..alt üst ayrıo 2 parça..alt karnıın üstüne kadar geliyor üstte göğüsten altta bollaşıyor ve alt mayo bile görünmüyor kapatıyor onu :))

merhaba minikAnnis, hosbulduk. nasilsin ? :)

sagol canım iyiyim çok şükür bütün arkadaşların şikayeti bende de var dün temizlik yapayım dedim bugün dökülüyorum ayağımın üzerine basamıyorum benneyaptımki yaa bizim bu ev işlerini kim yapacak son iki ayda eşler de beceremiyo doğru düzgün jeyyar

canım aynen ya...hatta dün yemek hazırlıyordum bugn için bıçakla hayatında hiç iş yapmamış insan gibi sebzeleri doğrarken parmağım su topladı..çok komik ya.....

Kızlar selamlar....
Deryacım aldıklarını güle güle kullan canım...

Ben bu yaz tatil falan düşünemiyorum o yüzden mayoya da bakmaya gerek yok...
Yarın annem gelecek ,toplanma işlerine başlamam lazım yavaş yavaş...
Yeni bebek,yeni bir şehir,yeni ev,yeni okul...Herşeye yeni baştan başlayacak gibiyim.
Eşimle beraber yeni bir hayat...Zor da olacak tabii ama eşimin yanımda olacağını bilmek
rahatlatıyor beni.

canım aynen ya...hatta dün yemek hazırlıyordum bugn için bıçakla hayatında hiç iş yapmamış insan gibi sebzeleri doğrarken parmağım su topladı..çok komik ya.....

Allah kolaylık versin hepimize canım insan kendini kötü hissediyor; küçük işlerde bile ağrı sızı :1no2: ama napalım artık dayanıcaz mecburen Allah sağlık versin hepimize ve bebişlerimize

Benimde ev karisti,isler beni bekliyor ama kim yapacak bende bilmiyorum.su ev isleriyle benimde basim belada.Bugün benimde sol popom ve sol bacagim agriyor.pek üstüne basamiyorum.
Esimde bu aralar is icin sürekli uzakta,benim isim daha zor.

çok sağol canım ..ben de annemlerin yazlığına onların yanına gidiyorum...bana baksınlar diye :)) inşallah senin için hayırlısı olur herşeyin..yeni hayatına bebişinle gireceksin bir de..bundan güzeli var mı?

kolay gelsin canım yakınlarında kimse de yoksa yardımcı olacak daha zor olur ..

Gül hoşgeldin canım..

Kızlar bana ne oluyor bilmiyorum dün akşam yine acılar içinde kıvrandım.Karnım bir geriliyor,sanki yırtılacak nefes bile aldırmıyor acısı.Gaz sancısı gibi,kramp gibi ne biliyim..:sm_confused:Eşime ölüyorum diyebildim sadece sesimi duyurabilmek için.Ayağa kaldrıdı beni biraz yürüdüm ondan sonra açıldım.Ama bi görseniz filmlerde doğuran kadınlar gibi oldum.Saçlarım birbirine girdi terlemeye başladım.Kısa sürüyor ama yetiyor valla beni kötü yapmaya.Sonrasındada zangır zangır titredim.Dedim herhalde doğurucam ben.Ama yavrum daha çok küçük öyle bişey olsa yaşaması çok zor Allah korusun.Dün aşırı derecede hareketliydi oğlum.2 dk hareket etmeden durmadı bide ayakları alttaydı sanırım durmadan vurdu çıkacak gibi canımı yaktı.Ne zaman böyle olsa o günün akşamı bu anlattığım olayı yaşıyorum.Gerçi 2. kez oldu bu.Braxton-hicks kontraksiyonları olayımı yaşadığım diyorum ama bu olayda ağrı olmazmış.Ben kolay kolay canım yandı diyen biri değilim.Doktorlar bile ameliyat olduğum zamanlar acı eşiğin yüksek demişlerdi.Ama dünkü yaşadığımdan sonra inanın doğum sancısından çok korktum.Ama yinede normal doğum tabikiyerimseniben.Bugün baya uyumuşum dünkü rahatlamadan sonrakafamçokkarıştı.Kahvaltı yapıcam şimdi öpüyorum sizleri.Bu arada özel doktora başladım ama arayıpta sormadım bu yaşadığım ne diye.Huyum kurusun arayamamki heyecanlanırım .:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım çok yorulduğun zamanlarda mı oluyor benim ağrılarım o gün kendimi çok yorduysam oluyor afiyet olsun canım kendine iyiii bak a.s.

geçmiş olsun canım çok yorulduğun zamanlarda mı oluyor benim ağrılarım o gün kendimi çok yorduysam oluyor afiyet olsun canım kendine iyiii bak a.s.

Yok canım.2 saat yürüyüş yaptığım yada temizlik yaptığım zamanlarda bile olmadı hiç.Şu son haftaya kadar tek rahatsızlığım tuvalete çok sık gitmekti.Zaten oğlum aşırı hareketli olduğu günler(mesela dün)hiç bir şey yapamıyorum çünkü ayağa kalkınca yada oturunca alttan vurup çok canımı yakıyor.Tek yaptığım uzanmak.Ama ne zaman böyle olsa o günün akşamında dediğim olayı yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…