mothercare bağdat caddesi şaşkınbakkalda vardı yalnış hatırlamıyosam.Sitesine baktım şimdi epey güzel şeyler var.
çok güzelmiş fiyatları üzüldüm şimdi gecelikleri kaçırdığıma... Aklımda olsun da her ayın 15 inde uğramaya çalışayım... Fiyatlar gerçekten çok uygunmuş..
off niye iki kere yazmış gibi görünüor yaaaaaaaaaa
Benim geçen gittiğimde 1 gün geriden geldi canımı sıktı, hep tam gününde gidiyordu.Örneğin 11+3 olması gerekirken geçen sefer 11+2 çıktı.
kıslaaaaaaaar..herkese selamm.dünden beri şiddetli başım ağrıyor ben de migren var ama hamileyken ne yapacağmı bilmiyorum dün gece hep sayıklamışım..bana bir öneriniz var mmıı??çok mutsuzum
kıslaaaaaaaar..herkese selamm.dünden beri şiddetli başım ağrıyor ben de migren var ama hamileyken ne yapacağmı bilmiyorum dün gece hep sayıklamışım..bana bir öneriniz var mmıı??çok mutsuzum
alin aramiza hosgeldin .bebeginide saglikla kucagina alman dilegiyle ..sende baya ilac kullaniyorsun ,ben sadece demir hapi kullaniyorum ..birde kizlar merak ettim yanlis hatirlamiyorsam hilarya da bebek aspirini kullaniyorum demisti ,bebek aspirininin faydasi ne yada doktor ne amacla verdi ,merak ettim gercekten ..