2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

ben çıkıyorum kızlarrr
bu akşam aşkım yine şehir dışına gidiyor(((((
taaaa cuma gecesi gelecek(
ne yapalım katlanıyoruz,Allahım sağlık versin böyle ayrılıklara dayanılır dimi..
hepine iyi pazarlar diliyorum
 
merhaba kıslarrrrra.s.

bnde nasipse 15 eylül'de doğum yapacağım bi oğlum olcakk.......sırnaşık şey

rabbim herkesin bebeğini sağsalim kucağına aldığı günleri göstersin inşallah
 
merhaba kızlar kimse yok galiba bugün.akşam hiç uyumadım.sık idrara çıkmaktan ya 5.ayımdayım ve geceleri sürekli wc'ye gitmekten uyuyamıyorum.son aylarda ne yapıcam bilmem birde bebişimin hareketlerini hale doğru düzgün hissedemiyorum.19.haftadayım.bu beni çok üzüyor.
 

Üzülme tatlım.Ben 20.haftada hissetmeye başladım.Bir günde başladı herşey kıpırdadığını hissettim karnımı açıp baktığımdada seyiriyordu karnım.O gün bugündür yani 2 haftadır hiç durmuyor.21.haftaya kadar hissedilemeyebilirmiş.Bi sabah kalktığında bi başlar oynamaya ondan sonra hiç durmaz gece bile uyandırır görürsün bak.:smiley-cool:
 
Kıvılcım,aynen senin gibi ben de 5dk bir tuvaletteyim canım,ee bebişlerimiz baskı yapınca mesanemiz daralıyor o yüzden hep çiş yapma isteğimiz oluyor canımcım..
Bebek hareketleri konusunda,endişe etme,ben de 18. haftamdayken yeni yeni hissetmeye başlamıştım,hatta ajandama not almışım,bugün hissettim,bugün hiç bişey hissedemedim falan diye.sen haftaya,sonraki haftaaa bak gör annesi nasıl pıt pıtlicak bebeğin..
 

Benimkide bir aya yakındır şehir dışına gidip geliyor.İlk günler zor oluyordu ama şimdi alıştım.Ya iş olmasaydı ya sıkıntıya girseydik o zaman daha kötü olurdu diye düşünüyorum.Bu arada oğluşumun odasını aldık.Haftaya hazır olur dediler.Bir ay sonra felan yani odası hazırlanınca eve getircekler.İnşallah rabbim kullanmayı bebeğimi içinde sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip eder.Bazen erkenmi davrandım diye düşünüyorum.CADIARZUEşim aceleci aslında bu konularda.Dediğin gibi Allah sağlık versin.
 
İyi pazarlar güzell hamiş arkadaşlarım

Ben nerde kaptıysam grip oldum gibiyim.. senağlama
Sabah burun akıntısı ile başladı..Allahtan hemen aklıma geldi de dr umun verdiği ilaçtan bir tane içtim..Öğleden sonra ateşim de çıktı..Eşim bilwklwrime falan kolonya ile masaj yaptı da ateşi düşürdük.. Allaha şükür.... Bebişimde bir hareketli bugün.. İçerisi fazla sıcak geliyor herhalde oğluşuma fıkırdıyor hep..
Kızlar sizlerde kendinize çok dikkat edin..
Tetanoz aşısı da bünyemi zayıf mı düşürdü acaba diye düşünüyorum?? fisfisfis
Kolumda da dedikleri gibi çok ağrı falan olmadı... Ağrı oldu ama benim beklediğimden çok azdı.. Sadece kızarıklık kaldı şimdi.Bir tek geceleri üzerine yatınca biraz ağrı yaptı uyandırdı..
 

Çok geçmiş olsun.Bende geçen gün şeker yerken dolgulu dişimin kenarı dolgusuyla beraber kırıldı kırık çok az ama su içsem hava alıyor zonkluyor.Düne kadarda günde en az10 saat kaşınıyordum hiç birşey yapamaz olmuştum bi yandan kaşıntı bi yandan diş ağrısı.Kaşıntım dünden beri yok ama diş ağrısı devam..Çarşamba günü dişçiye gidip doldutturucam.
 

sana da çok geçmiş olsun canım..
Kaşıntı derin kuruduğu için oluyor olabilir belki...
 
sana da çok geçmiş olsun canım..
Kaşıntı derin kuruduğu için oluyor olabilir belki...

Bebe yağı ve nemlendirici kremde sürüyorum fayda etmiyor.İçten gelen bişey derinlerden hissediyorum.:sm_confused:2 gündür kaşıntık yok ve kuş gibiyim.İnannın dişimin zonklaması bile kaşıntı kadar zor değil.Tatlı tatlı kaşınmıyor zaten kaşımamayada çalışıyorum,batma gibi benimki acı acı batıyor sanki.Kaşıntıdan dolayı sürekli kıpırdamaktan kemiklerim ağrıyodu artık.Arada molalar var haftada 2 gün felan rahatım.Ne bulantı ne başka bişey kaşıntıdan çektim hamilelikte.Doktora tekrar söyliycem.3 aydır felan var o zaman daha azdı.Kan tahlili istemişti doktor akciğerde sorun olabilir diye bişey çıkmadı.Amma çenem var bugün yaww.Görüşürüz kızlarrrr......:tomato:
 

Geçmiş olsun cansu,dikkat et canım kendine havalar o kadar değişkenki bolbol c vitamini al özelliklede portakal ye bi an önce toparlanmanı dilerim,iğne yerinde şişlik falanda varsa mutlaka buz koy hemen indirir şişliğini,iyice dinlen kendini yorma tekrardan geçmiş olsun canım..a.s.
 
hımm ses yokk bende bebeğimi hissediyom özellikle sağ kasıgım çok sızlıgıyo sanırımm haret ediyoo ayaklarınımı vuruyoo nee bide özellikle dondurma yediğigimizde yerinde duramıyoo afacan maşallah...
bu arada annessanınn dediği gibi saf zeytin yağ gayet iyi geliyoo valla çatlakları önlüyo ama dünzenli olarak hergün kullanmak gerek.ben kokusu sevmiyomm bu yüzden dalin bebe yagı kullanıyom bide kakao yagı
 
h.b duygucumm kızz kimsecikler yokk gece kuşlarıı artık girmiyolar sanırımm...

ee sen nasılsın canımm...
ne var ne yokk bakalımmm,
bu arada esracım cumartesi dr gidecektii ne yaptıı haberi olan var mı...
hicranın durumu iyi allaha şükürr.. bol bol yatacak... telefonda görüştüktük haber vermek istedim..
 

ıyı sayılırım canım dun ılk olarak aksam ustu yemekten sonra ınanılmaz agrım oldu sol kasıkta cok korktum sonra 10 dakıka sonra gectı kendı kendıne ne oldugunu anlamadım,yemegı bıraz kacırdım ondan herhalde dıye dusunuyorum.bogazımı tutca dedıkce daha cok gerılıp kılo alıyorum galıba...

sen neler yapıyorsun canım senın nasıl gıdıyor?
 
H.g.Ayşe nasılsın,bebiş nasıl evde sıkılıyomusun,Hicranın iyi olduğuna çok sevindim inşallah bundan sonrada iyi devam eder
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…