2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

merhaba kızlarrrrr
biz de sabah doktora gittik
bayındır hastanesinde radyoloji prof.u inceledi prensesimi, bizimde önce babamızı almadı, banada sadece biraz gösterdi,anlayacağım şekliyle yüzünü elini ayağını gösterdi, 4 boyutlu resimlerini çekti, birde sürekli kızımız çook yaramaz olacak dedi:))))))))
kızlarrçokmutluyumm
kızım çok iyiymiş
organ gelişimi çok iyiymiş,gelişimide birkaçgünöndeymiş:)))450 gr olmuş,boyu için artık birşey söyleyemeyiz,ikibüklüm duruyor artık dedi:)))))))

babamızıda son 5-10 dk. çağırdı içeri onada durumu anlattı,sorularımızı yanıtladı, cd olarak da pazartesigidip alabileceğiz kızımın görüntüsünü,şimdi çok yoğun burası dedi hemşire..
işte böyle canlarımmm
hepinizin iyi haberlerini duymak için hep dua ediyoruz kızımla teyzeleri...

yeniyaşam ve aslii cimmm sizlerin melekleride iyiymişçok sevindim kızlarrr
 


ahh canımm yaaa nasılöyledavranabiliyorlar anlayamıyorumm:1no2:
ben bayındır hastanesine gidiyorum,hamilelik planlarken sağlık sigortası yaptırmıştım

ama bugün ayrıntılı ult.a girdik,4 boyutlu çok göremedim kızımı, senin ankarada 50 ytl ye bulduğun yer neresi güzelim?pazartesi sen gittiğinde banada anlatırmısın canımm bende giderim
 



Tebrik ederim canım... Ohh maşallah prensesimize...
Allah böyle sağlıkla 9 ayı tamamlamamızı nasip etsin inşallah hepimizee
 
heyooooooooooooooooooooooo süüüpppriiiiisssssssssss
ben geldiimmmmm:dance::dance: napooonnnnnuussssssss şekeyyyleeyyyy:teytey:
 
hoşbuldukkk bitanemmmmmmmmmmmm anamdayımmmm hehehe:dance:
karnım acıktı yaww yemek yiyemde gelem ok cnm sen nasılsınnnnnŞeniz

ne güzell annenlerde olman canımm. siz bebişle karnınızı doyurup gelin güzell annem. bende iyiyim tatlımm tv seyrediyorumm. Şeniz
 
Selam kızlar benim 15 gündür süregelen kasılmalarım devam ediyor.Dün ben de doktora gittim bana bu hissettiğimin kasılma olmadığını söyledi.Erken doğum kasılması çok düzenli aralıklarla ve gitgide sıklaşarak gerçekleşirmiş.Bende öyle değil bazen hiç olmuyor bazı gün sık oluyor.Bana evde yapmam için bir yöntem öğretti böylelikle hissettiğim şeyin kasılmamı değilmi onu bulacağız.Kasılma anında elimi karnıma tam göbek deliğimin altına koyacağım ve eğer top tutuyormuş gibi hissedersem bu kasılmaymış.Yok hayır hissetmezsem bu önemli değilmiş.Belki nts ye bağlıyacak beni.İnşallah o topu hissetmem bugün daha acemiyim birşey hissedemedim.Dua edin arkadaşlar...
 

canım hoşgeldinn bence endişelenme güzelim drada gitmişsinn. bak sen söyleyince bende hemen elimi göbegime götürdüm. allahın izniyle birşeycikler olmaz canımm. bak dr düzenli aralıklarla olur demiş sende bazen olmaya biliyormuş içini ferah tut tatlım. Şeniz
 
Sağol aslı fakat bir süredir ruh gibi geziyorum..Çok asabımı bozdu bu durum...İnşallah geçer...
 
bebeğin hareketlerini 17. hafta hisseden varmı..ben buğün 18. haftaya girdim.ve 1 hafta önce tekmeleri midir nedir vurduğunu hissediyorum.ama bağırsak hareketleri olmadığını çok ii anlıyorum.buğün dışarıdan çok ufak tepeler halinde belli oluyordu.gerçi doktorum hissedeceğimi söylemişti..erkek ya daha şimdiden başladı yaramazlığa..
ben bebşim vurdukça çok mutlu oluyorm.allah herkese yaşatsın bu duygularıı..
 

gözün aydın canımm
çok güzel dimii:))
ben 13 ncü haftamda seyirme gibi hissetmeye başladım
tam tekmelese 18-19 ncu haftalarda başladı
bak şimdi koca bir tekme yedim meselaayerimseniben:teytey:
 
saol canım ben de seyirmeleri daha erken hissettim ama yine de bağırsak hareketleri olup olmadığından emin değildim.. artık eminim ki tekmelri yiyorum..
 
hatta eşime dokundurduğumda tesadüf ona da birkaç kez vurdu.Eşim çok şaşırdı..o kadar mutlun olduki doğsa da sevsek dedi.. bu sözü ondan hiiiiç beklemezdim..çünkü rahat yaşamını bozmak pek istemezdi eskiden.. şimdi benden meraklı..
arkadaşlar eşlerinize hissettirdiğiniz zamn eminim onlar da mutlu olacakardır..tekmelri onlara da yedirin ki biz annelerin ( adaylarının ) duygularını biraz olsun anlasınlar..
 
haklısın canımm ama benim kızım babasına nazlanıyor
adıda naz olacak zaten:)))
ne zaman babası elini koysa duruyor hemen
hatta bugün ayrıntlıda babası içeri girince doktor yüzünü göstermeye çalıştı,kızımız önce elleriyle yüzünü kapattı,sonrada yüzüstü yattı:))))
babaya nazlanıyo bızdığım:))
 

Gevher tıp merkez, tabi ssk ile anlaşmalı fiyatı bu.
Gn. Dr. Tevfik Sağlam C. 124/ 18 Etlik Keçiören
0 312 325 17 54 Memnun kalırsam seni haberdar ederim canım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…