2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

a.s. arkadaslar merhaba
affınıza sıgınaraktan sizlere bişey sormak ıstıyorum,afedersınız ben kucuk vc mi yaptıgımda kotu asıtlı bır koku gelıyor ve yıne ozurdılerım afedersınız buyuk vc mı yaptıgımdada neredeyse sıyah gelıuor yanı bu ıkı gundur bole acaba hamıslıktenmı kaynaklanıyor yoksa demır hapındanmı yada baskamı sorun var :uhm:
sizlerde bole aksılıklerle karsılastınızmı hiç:uhm:
 

Demir hapı kullanıyorsan bundan kaynaklanır.Demir hapını içtikten sonra 1 saat yatmamak gerekiyor ayrıca gün boyunca 2 lt ye yakın su içmeniz çok faydalı olur demir hapı kabızlık yapabilir su içmek ise sindirim sistemini iyi çalıştırır.a.s.
 
mehtapelif zannedersem seninde ikinci bebekti değilmi öyle hatırlıyorum

evet canim 4,5 yasinda oglum var ,bu ikinci bebegim ..

wiski o kadar guvenme istersen canim ,cunku internettede arastir fazla kafein dusuk riski yaratiyor (allah korusun) bile bile riske atmamak lazim diye dusunuyorum ..gerci olucagi varsa baska seydende olur ama sen yine cok icme istersen ,hem vucuttaki vitaminleride yok ediyormus
 


seren bende demir hapi kullaniyorum ,ayni seyleri yasiyoruz ..ama doktorum demisti demir hapindan kaynaklaniyor bunlar sorun yok yani a.s.

bu arada belki biliyorsundur ama yine doktorum dediki demir hapini ictikten sonra sut ve sut urunleri alma dedi ..demirin etkisini yok ediyormus ,hapin bir faydasi olmaz dedi ..
 
 
Vitamin ve demir hapı 4. aydan sonra veriliyor, hem doktoruma sordum öyle söyledi, hemde doğum yapan bir arkadaşımada doktoru 4. aydan sonra vermiş.Benim ka sayımım düşüm olduğu halde daha vermicem diyor.
 
günaydın arkadaşlar, doktorum bana demir hapı vermedi hala acaba kaç haftalık olunca kesin olarak başlanıyor?
 
Vitamin ve demir hapı 4. aydan sonra veriliyor, hem doktoruma sordum öyle söyledi, hemde doğum yapan bir arkadaşımada doktoru 4. aydan sonra vermiş.Benim kan sayımım düşüm olduğu halde daha vermicem diyor.
 
günaydın arkdaşlar biz bugun 12+2 oldukkk kızlar benim bulantım hiç yokta mide yanması başaldı bi kaç gündür bu sorunu yaşayan varmıııı???ayrıca bebegimle buluşmama 4gün kaldııı yaşasın çok merak ediyorum onuuuuuuu::roflol:
 
günaydın hanımlar bizde bu hafta içinde ikili test yaptıracaktık ama yaptırmamaya akarar verdik. gamzeli mide yanmaları normal canım.ayrıca dr. bana demir hapı verdi ben başladım.
 
teşekkürler bride..benim internete göre bebeğim 13 haftalık ancak doktordaki ultrason önceleri bununla uyuşuyordu ama son gittiğime göre şu an 14 haftalıktır sizlerde böyle çelişkiler oluyor mu???
 
günaydın hanımlar bizde bu hafta içinde ikili test yaptıracaktık ama yaptırmamaya akarar verdik. gamzeli mide yanmaları normal canım.ayrıca dr. bana demir hapı verdi ben başladım.

canım niye yaptırmayacaksın ki sen ikili test bende pzartesi yaptıracammm:sm_confused:
 
Günaydinn Kizlarr Papatyamm Ikili Testte Gitii 9,30 Da Bende 11 De Gidecemm Allahim Inşallah Sağlikli Bir şekilde Görürüzz Bebeklerimii Sorunsuzz Geçer Inşallah Hamileliğimiz.
 
gamzelim bu ikili test zeka testiymiş ben çocuğum özürlü sakatta olsa kıyamam bi cana o yüzden yaptırmak istemiyorum hamileliğimi en azından düşüncesiz stressiz geçirmek istiyorum tabi ki bu benim kendi görüşüm .wıskı bende böyle çelişkiler oluyo her gittiğinde farklı tarih çıkıyo bebeğin gelişimine göre
 

Bende varım 28 Eylül benide ekleyin....
 
merhaba dr.m bana 27 eylülde olacağını söyledi bu benim 3.doğumum olacak allahın izniyle seninle aynı gibi gidiyoruz şu anda bi sorunum yok işallah hepimiz sağa salim kurtluruz bebeğinle güzel günler yaşayın işallah...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…