Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde bulantılarım geçmedi her sabah kalktığımda muhakkak oluyo bazen sabah 1 kere oluyo ve bitiyo bazense bütün gün devam ediyo birşeyler yiyebiliyorum ama su içmeye hasret kaldım su midemi daha kötü yapıyo bugün yine çok kötüyüm sabrediyorum ama bazen dayanamıyorum bitmicekmi acaba hiç
Slm.arkadaşlara.s. umarım herkes iyidir ama okuduğum kadarıyla bulantılarından şikayet edenler varsenağlama.Ben sabah bulantılarını hiç yaşamadım ama şu aralar ne yesem sürekli bi tiksinti ya yemek yapmaktan iğreniyorum.:1no2:Biraz öncede yine bişeyler yedim ama midem ağzımda.Napıcam bu tiksinti işini valla,o mutfağa giripte bişeyler yapmak bana işkence gibi geliyo senağlamanasıl atlatacağımıda bilmiyorum açıkçası.Bu cumada dr.a gidicez bakalım umarım bebişim iyidir çok merak ediyorum,:uhm:bu arada kızlar bi fincan Türk kahvesi canım çok çekiyo dün eşim ya zararlı olursa diye içmeme izin vermemişti sizce bi zararı olurmu nolur bi cvp.verin kızlaaarrrra.s.
Arkadaşlar aranızda bulantıları azalanlar var fakat benim azalmadı.Hala ilaç alıyorum.Bir de dün gece karnım ağrıdı epey korktum moralim bozuldu.Regl ağrısına benziyor ama tamda öyle değil gibi.Ayırt edemiyorum.Bu hamileliği devam ettiremeyeceğim korkusu sardı beni dünden beri .
Arkadaşlar biliyorum yuh diyeceksiniz ama ben gebelik takviminin nasıl yapıldığını bildiğim halde yapamıyorum altta görünmüyor. Url ile başlayan ortadaki yazıyı aynen kontrol panelimdeki ayarlara kopyalıyorum fakat maalesef olmuyor????
oyy kıyamam sanaa, cnm zeytın bulantıya ii gelıyor benım cok bulantım yoktu ama arada oldugunda hemen zeytın saldırıyordum bana ii gelıyordu yada beyaz peynır tuzlu oldukları ıcın ii gelebılır cnm aman dıkkat et az kaldı 4. ayda bulantılar kesılır ınsallah senınde bıseyın kalmaz cnm allah kolaylık versına.s.
Slm.arkadaşlara.s. umarım herkes iyidir ama okuduğum kadarıyla bulantılarından şikayet edenler varsenağlama.Ben sabah bulantılarını hiç yaşamadım ama şu aralar ne yesem sürekli bi tiksinti ya yemek yapmaktan iğreniyorum.:1no2:Biraz öncede yine bişeyler yedim ama midem ağzımda.Napıcam bu tiksinti işini valla,o mutfağa giripte bişeyler yapmak bana işkence gibi geliyo senağlamanasıl atlatacağımıda bilmiyorum açıkçası.Bu cumada dr.a gidicez bakalım umarım bebişim iyidir çok merak ediyorum,:uhm:bu arada kızlar bi fincan Türk kahvesi canım çok çekiyo dün eşim ya zararlı olursa diye içmeme izin vermemişti sizce bi zararı olurmu nolur bi cvp.verin kızlaaarrrra.s.
mehtapelif zannedersem seninde ikinci bebekti değilmi öyle hatırlıyorumbende ara ara iciyorum canim ,ama ayni gun icinde baska kafeinli seyler icmemeye calis yada cikolata dada kafein var o gun yemiyorum .. arada iciyorum ama