Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çoluk çocuğa karışcaz artık güzelim geç kaldın biraz ama yine de iş var ara ara ek iş diye alırsın vallagamyoncuiremsu
bu arada ne topc miş valla oku oku bitiremedi destina ezberliyo kanımca:roflol::roflol:
ayy benim karnım sertleşiyo biraz uzanayım geleyim bi, rahatsızlık verdi, geliyom birazdan heme
slm canım sana geçenlerde yazmıştım okumadın mı yoksa sen Denizlilimisin yoksa iş dolayısıylamı ordasın?benim babamda Denizlili mrk ettim.sende sanırım benim gibi ekim sonu doğum yapacaksın topikten anladığım kadarıyla öpüyoruzzzzzzzzzzzzzz siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1hug:
aman gelen giden kimse yok destina da açık görünüyon ama ne haltlar karıştırıyon kız da gelemedin bi türlü yoksam bilgisayarı açık bırakıp da denize mi gittiniz bakıım
ibolyacım sende uzandığın yerde uyudun kaldın herhald
neyse benim koca da daha gelmedi temizlik yapacağını biliyodu ondan herhald
neyse ben başlıyım bari temizliğe...
lenn işiniz gücünüz yokmu kısım sizin benle uğraşıyonuz lennnaniknanik
kısım anlamadım düşüp duruyorum hattan benimbilg problem var heralde bu arada aldıkların çok güzel güle güle giydir oğluşunaaa.s.
iyi pazarlar güzel ekim anneleri bugün hiçbiriniz kocacığınız yanından kalkıp da bilgisayar başına oturmamış bakıyım
bak destina yoklama yapıyom
destina??..............yok ...........sıfır:roflol::roflol:
themis??..............hasta-raporlusenağlama
çakıltaşım??..........hafta içi çok çalıştı 1 günlük tatili hak ettia.s
celen??........o gezenti yine ağrım var diyip kocasını kandırmış gataya gitmiştir mübarek doğursa bu kadar çok görmez herhaldfisfisfis
ibolya??.........dün akşam gece vardiyasında ekim annelerini bekliyodu yarım gün izinli
nisanur??.............yok.......benim evde puset sürmemle dalga geçmiş direk sıfır:tomato:
nisa?? ...........yine cam köşe siliyodur hamaret kıs......iki buçuktan üç:roflol:
phatosh??........yok.......ama yası var tam gün izinli
gızlar ben sınıfta mı kaldım şimdi niye sabah en erken ben girdim nee bugün kendime 100 veriyom ben misafirim geldi onu ağırladım bi bakim dedim kaynatmışsınız haaa
iyileştim iyileştim geldim a.s
hala sesim başkasının sesiymiş gibi çıksa da şükür ayaktayım
iyileştinmi şeker,geçmi olsun, cuma cumartesi ben de geberiyodum kendimi doktora zor attım valla
hıı okudum yazdıklarını, geçmiş olsun sanada canım. şimdi iyisin di mi? Pzt. işe gelecek misin??
bende bugün kocişimle kahvaltıya gittim polisevine. sonra bi mobilyacıyla görüştük bebek odası için. daha tam karar veremedik. yaptıracak mıyız alacak mıyız.
evdeyim işte şimdi. kocişim uzandı film izliyor bende buralardayım
herkes gitmemi bekliyomuş herhald oh olsun yakaladım işte sizi
yalap şap temizlik dediğin de bu kadar olur bi viledam kaldı onu da ceza gelince kocama yaptırcam ütüm de birikmişti zaten onları da akşam yapsın
tüm pazar hamile karısını evde yalnız bırakmak neymiş görsün bakıım
ne düğünüü???????????