- 3 Ekim 2007
- 388
- 7
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
celenimmmmmmmmmm çok mersi hayatım olmuş demi hoşgeldinnnnnnnnn bu arada
günaydınn ekım cadılarıı:lepi:
sabah sabah nasıl güzel uyandım bir bilseniz.rüyamda kızımı grdumcoksekeriremsu
okadar güzeldi ki onu yatırdım yatağına uyudu sonra bende yattım.uyanıp onun yanına gıttım sonra bırden uyanıp ağlamaya başlaı bende onu kucağıma aldım emzırdım kuzucuğumucoksekeriremsu
altını değiştirdim.kucağımda oynadım onunla.okadar güzeldi ki..hala etkısınden cıkamadım ya:1rolleyes:
onun bır an once kollarımda olmasını istıyorum.sankı coook uzaklardaymışta yanıma gelecekmiş gibi bır ozlem..
neysee butun gün boyle duygusal takılacağım heralde..
yürüyüşümü yaptım kızlarr bugun sabahtann.
Themis gördümm resımlerını ya bu ne zayıflık boyle.emın ol doğumdan sonra yıne aynı olacaksın ama keske olmasan,çok zayıf hoşuma gıtmıyor benım kadınlarda yananiknanik
sana yakışmış canım bence..
Ok6872 Acil şifalar dılıyorum canım bu mübarek günde sana..
Nisanur canım benim su an hıcbır kıyafetım olmuyor.İnanmayacaksınız ama bugün eşimin yazlık yerlede gıydiği bır kaprı pantolunu var onu gıydım.bir de güzsel oldu kii sormayınnsengözlerimebaksanab
yaa eşimin dolabına göz dıktım vallahi...Durumlar vahimm:
haftaya perşembe bende edremıte gıdeceğim.Alışverişi orda yapacağım artık.
çıtır ne güzel rüya görmüşsün yaa ben de sbebeğime termometre almaya uğraşıyodum sabah olsun size sorayım dedm uyanınca da bu alından ölçenler iyiymiş ama çok pahalıydı almadık 85 ytl dedi gerek var mı sizce o kadar para vermeye kızmın ateşini ölçüyodum rüyamda ağzına falan koyuyodum ağlıyodu keşke onu alsaymışım diyodum evet tecrübeli annişler sööyleyin bakim
okadar güzeldi ki onu yatırdım yatağına uyudu sonra bende yattım.uyanıp onun yanına gıttım sonra bırden uyanıp ağlamaya başlaı bende onu kucağıma aldım emzırdım kuzucuğumucoksekeriremsu
altını değiştirdim.kucağımda oynadım onunla.okadar güzeldi ki..hala etkısınden cıkamadım ya:1rolleyes:
onun bır an once kollarımda olmasını istıyorum.sankı coook uzaklardaymışta yanıma gelecekmiş gibi bır ozlem..
Themis gördümm resımlerını ya bu ne zayıflık boyle.emın ol doğumdan sonra yıne aynı olacaksın ama keske olmasan,çok zayıf hoşuma gıtmıyor benım kadınlarda yananiknanik
Nisanur canım benim su an hıcbır kıyafetım olmuyor.İnanmayacaksınız ama bugün eşimin yazlık yerlede gıydiği bır kaprı pantolunu var onu gıydım.bir de güzsel oldu kii sormayınnsengözlerimebaksanab
yaa eşimin dolabına göz dıktım vallahi...Durumlar vahimm:bbo::bbo::bbo:
yaa eşimin dolabına göz dıktım vallahi...Durumlar vahimm:bbo::bbo::bbo:
Kızlar hepinize tşk ederim Didim'e gitmek istiyoruz fakat ev sahibiyle biraz problem çıktı moralim bozuldu inşallah güzel geçirmeyi nasip eder Allah dua edin. Bu arada Olcaycım çok geçmiş olsun Allah ailesine bağışlasın. Themiscim biz seninle aynı tipteyiz ama ben 10-11 kg civarı aldım banada herkes çok yakıştırıyor hatta verme geriye çok almamışın zaten falan eşimde kayınvalidemde çok yakıştırıyor ya ben sevdim bu hamilelik işini hem biz Çakıltaşımla kırkımız çıkar çıkmaz ikinci için çalışmaya devam edeceğiz demi Çakıltaşım???
cokta gzl olmus be olcayımŞeniz hemen en acilinden bi göbüş fotosuuu:mymeka:
Yaaaaaaaa pışıkkkkkkkkkkkk