2008 Ekim Anneleri

canım onun için hastane çantanı sen 2 hafta sonra hazır et ozaman..
senin için
önden düğmeli veye çıtçıtlı iki adet gecelik
sabahlık
terlik havlu
3 adet iç çamaşırı
tarak toka makyaj malzemesi
çorap

bebek için
iki adet zıbın
iki adet tulum
şapka eldiven çorap
ıslak mendil
battaniye
biberon emzik

benim hastanede hasta bezi ve bebek bezini onlar vermişti o yüzden almıycam hatta bebeğe hastanenin arması basılı tulum bile vermişlerdi..bunların dışında kızlar pek bişi lazım olmuyoo..
sen çantanı hazırla elinin altında dursun nolure nolmazzŞeniz

evet teşekkür ederim, hazırlıklı olmakda fayda var, allah korusun gerçi inşallah erken olmaz da yine de korkulu düş görmektense uyanık kalmak iyidir.

ben geldüüüümmmm:teytey: ösledinizmi len beni öküz kocaların hanımlarılülülülülülü benm ökğzğm öküz gelmiş öölede gidicek sanırımfisfisfis nese canı saolsun.napsa netse aşığım ya o yetercoksekeriremsu dün azıcık sokulayım dedim hıyartoya olmaz dedi mandasenağlama ay ben cok cirkinim yaaaaa. acaip moralim bozuukksenağlama ama asığımda.. bu zillide babasına kur yhapıo haa:eek:klava: bütün gün tık yok babanın gelmesine 5 dk kala baslıofisfisfis
buarada ben orduevinde kalıorum destinacım.burda kablosuz internet var odalarda ama bizim odaya sinyal gelmio.ve şifreyi parayla satıolar burdakilerKötü Kazen o yuzden bir gün giriyorum bir gün girmiyorum taktiği yapıcaz.çünkü nete girebilmem için cafeye inmem gerekio.o da bütün gün zor oluo.yani anlıycaan yarın firardayım.
ee bugunki bunalım konumuz nedir?hemen dahil olayım:dance: cok ağlayasım var...

canım ben almayı düşündüklerimi yazımm kıyafet işine pek yüklenmiyorum çünkü hediye çok gelicek kıslar..
ik tane hastane çıkışı
5 adet tulum
3 adet alt üst takım
uzun veya kısa kollu alttan çıtçıtlı badi 10 tane
(çok lazım oluyo kızlar çünkü ilk ay kakası çişi geçiyo üstüne)
7_8 çift çorap en az 5 adet eldiven ve şapka
kalın battaniye

buhar makinesi(odası için)
uyku seti,dönence
ateş ölçer.burun pompası tırnak makası yumuşak uçlu tarak
küvet file.kova ve maşrafa
göğüs pompası biberon emzik
bebek telsizi

puset.ana kucağı.port bebe çanta
yaz bebeği olmayacağı için kanguru gereksiz diye düşünüyorumm
benim alacaklarım ve bi kısmını aldıklarım bu kadar..
ama 3 aydan yaşına kadarda
mama sandalyesi dişlikler oyun halısı yürüteç gibi şeylerde lazım olcakkkafamçokkarıştı.

buarada dün camaşır günümdü.resmi ektim ama bu laptopun bluetoothu yok.o yuzden atamıyorum.telefonun hafıza kartını soktom pc ye ama y
ne atamadım.akşam benm mandaya attırayım yükliim.bi gün rötarlı ama olsun..

celen hoşgeldin
bunalım konularını genellikle sen belirliyordun biz dahil oluyorduk canım :lepi:

annnaaammmmm kaprise bak , cevap verdim ya bidenem , sen okumadın sanırımmmm

günaydın ben geldim bugün pek bi erkenciyim lülülülülülü kahvaltımızı yaptık da giriyim bari dedüm çakıltaşım teşekkürler okumadan kapatmışım dün kaprisli günümüzdü herhalde :dilcikar:

bu arada destina haklı bişeyleri almak için çok da geç kalmamak lazım ben eylülü pek saymıyorum zaten ramazan olacak bi de 8.ay yürümesi daha zor malum okulada başlıycam eylükl 1 de o yüzden ağustosun 30una kadar herşeyini hazırlayalım diyoz hatta eşim hedi duvara bordürünü lambasını falan alalım diyo ama erken dimi onlar için sonra Allah korusun bizim cimcime hevesleni de erken gelmeye kalkar

günaydın ben geldim bugün pek bi erkenciyim lülülülülülü kahvaltımızı yaptık da giriyim bari dedüm çakıltaşım teşekkürler okumadan kapatmışım dün kaprisli günümüzdü herhalde :dilcikar:

günaydınnnn, hoşgeldinnnn, anammmm bu kadın milleti hele de hamile olunca pek bi kaprisli oluyo naniknanik napalım şeker arada bende de oluyor

celen hoşgeldin
bunalım konularını genellikle sen belirliyordun biz dahil oluyorduk canım :lepi:

hemen belirleyim ozaman biraz acık mı olucak acabafisfisfis gerci gizlimiz saklımız mı kaldı allah ne verdiyse:dance: ben şimdi wcden sonra bişe keşfettim.silerken vajina nın altının şiştiğinifisfisfis bööle minik bi yumurta gibim??siz bööle bişeye dikkat ettinizmi?yada sadece bende mi var?
ya bide su iki msjı nasıl aynı msja alıntı yapabilirim bi anlatın yaw:eek:klava:

bu arada destina haklı bişeyleri almak için çok da geç kalmamak lazım ben eylülü pek saymıyorum zaten ramazan olacak bi de 8.ay yürümesi daha zor malum okulada başlıycam eylükl 1 de o yüzden ağustosun 30una kadar herşeyini hazırlayalım diyoz hatta eşim hedi duvara bordürünü lambasını falan alalım diyo ama erken dimi onlar için sonra Allah korusun bizim cimcime hevesleni de erken gelmeye kalkar

benim zamanım olsa ramazanda daha zevkli olurdu alışveriş, iftardan sonra gezmeyi çok seviyorum aslında ama sanırım benim için çok zor olur

hemen belirleyim ozaman biraz acık mı olucak acabafisfisfis gerci gizlimiz saklımız mı kaldı allah ne verdiyse:dance: ben şimdi wcden sonra bişe keşfettim.silerken vajina nın altının şiştiğinifisfisfis bööle minik bi yumurta gibim??siz bööle bişeye dikkat ettinizmi?yada sadece bende mi var?
ya bide su iki msjı nasıl aynı msja alıntı yapabilirim bi anlatın yaw:eek:klava:

hadi şimdi ben başlayımmm bunalıma, aaaaa bende yok öyle bi şişlik olması mı gerek acaba :)
o mesaj işini ben de bilemiyorum canım yaa bilen varsa açıklasın hakkaten

GÜNAYDIN KIZLAR,

Bende geldim he burdayım.Acayip yoğunum ya ben bu aralar.Ara ara ziyaret ediyorum sizleri artık kusura kalmayın canlarım...Demek bugünkü konumuz alışveriş kızlar çok zevkli ya alışveriş yapmak...Ama alıncak çok şey var netcez napcaz bilmem...Ay sizede oluyor mu ben bazen diyorum ki bu hamilelik güzel bebeğim hep benimle hiç bitmesin...Biz yiyince yiyip oda doyuyor bize tabi yani şimdi doğunca çok kuduruk olup bide çektirirse bize hem ben onu doğum iznim bitince nasıl bırakıp işe geleceğim yanımda olmayacak her an...Akşama kadar ben onu göremicem...Geldiler kızlar bana valla bugün...Celen anacım konu sıkıntısı çekme bak sana konu buldum bile ehi ehi...sırnaşık şeyşutarafagitti:roflol:

ben de de yok şişlik mişlik celen bence seninki biraz etlenmiş canım:roflol::roflol:

slm Ekim annelleri nasılsınız nasıl geçiyor sıcaklarla aranız?benim canım acayip deniz çekiyor sizdede varmı böyle bir durum arkadaşlar doktora sormadan da giremem zaten uffffffffffff normalde pek sevmezdim denizi haileliktenmi ne bu yılda bakıp iç çekiyorum.size bişey sorucam aranızda şeker yüklemesi olan oldumu haftaya çağırdı dr nasıl oluyor bana anlatırmısınız?a.s.

olcay hoşgeldin şu bebekleri evde bırakma mevzusuna hiç girmeyelim aklıma geldikçe üzülüyorum blie şimdiden nasıl olcak hiç bilmiyorum el kadar yavruu herkese de güven olmaz seneya kırşehire tayin istemeye karar verdik orda 2 tane teyzem var onlar bakarlar hem de gözüm arkada kalmaz diye düşünüyorum işallah çıkarsa tabi

günaydın zeynep denize girmenin bi sakıncasıyok ki arkadaşlar ballandıra ballandıra anlatıyolar nasıl yüzdüklerini
ben şeker yüklemesini 24.haftamda yaptırdım sabah aç karnın gidiyosun ilk önce kan alıyolar sonra bi bardak suda çözülmüş glikoz yani şeker içiyosun 1 saat bekleyip yeniden kanııalıyolar açlık kan şekerinle tokluk şekerin arasındaki farka bakılıyo benimki 81-85 çıkmıştı tokluk şekerin çokyksek çıkarsa bu kan alma işi 4 kez daha uygulanıyomuş

slm Ekim annelleri nasılsınız nasıl geçiyor sıcaklarla aranız?benim canım acayip deniz çekiyor sizdede varmı böyle bir durum arkadaşlar doktora sormadan da giremem zaten uffffffffffff normalde pek sevmezdim denizi haileliktenmi ne bu yılda bakıp iç çekiyorum.size bişey sorucam aranızda şeker yüklemesi olan oldumu haftaya çağırdı dr nasıl oluyor bana anlatırmısınız?a.s.

deniz demeeeeeeee, içim gidiyo ama sabır napalım , seneye bebişlerimizle girerizzzz................. gelelim şekere canımcım, ben yaptırdım: Sabah aç karnına hastaneye gidiyorsun , önce açlık şekeri veriyorsun sonra da şekerli su veriyorlar sana onu içiyorsun ve 1 saat bekliyorsun bu arada su bile içmeyeceksin wc ye gitmek yasak , sonra bi daha kan veriyorsun............... eğer 100 gr yüklemesi istediyse doktorun buraya kadar aynı , tek fark 2.-3. saatlerde de kan veriyorsun yani 3 saat aç susuz bekliyorsun hastanede canım

benm doktorum ailede varmı şeker hastalığı die sordu yok dedim.ozaman gerek yok dedi.hala pinpiriğim o konuda allaha emanet artık.doktorcuma güvenmekten baska bi çarem yok...

X