2008 Ekim Anneleri

valla bende bu güne kadar 9kg almışım duyan şaşırıyo ama ne yapayım ben zaten balık etliydim hamile kalmadan artık davul gibi gezecez demekki:roflol:

ohh yaşasın şişkolarrŞenizben acıktım yaa hala aklımda su böreğii üff sıcak pastaneye gidemem yaa:sm_confused:

yok anam nerde..pastaneye gitmek için zaten dolmuşa binmem lazım kim açmıştı kız bu dolma börek muabbetini:eek:klava:

günaydın ekim anneleri , nasılız bugün, bu gün şu kayıplar da gelse de tam kadro devam etsek , çok fire verdik

benim bebişe gün henüz ayamadı, dün akşam saat 6 dan sonra hiçbişey yeyip içmemişim , sudan başka tabii, bebiş çok acıkmış sesi soluğu çıkmadı bütün gece, ben evhamlandım iyice ama sabah kahvaltı yapınca biraz biraz hareketlenmeye başladı ( ya da karnım doyunca ben hissetmeye başladım )

günaydınn:sm_cool:
9 temmez çarşamba yoklaması:lepi:
çakıltaşım=burda
fulya79=burda
kevser=burda
themis=burda
destina=burda
yağmur ankara=tatildeşakkıdı
gülgibiyim=firarKötü Kazen
celen=firarKötü Kazen
bızdıkcan=?
yeşimmerve=?
OK=?
yade=?
nisa77=?
nisanur38=?
ibolya=?
günayla=?
çıtır pıtır=?

kızlar ben alışverişe başlasam mı artık, ağustosa kadar duruyum diyordum da, annem de heyecanlanmaya başladı , kardeşim de geçen hediye almış bebişime demek o da sabırsızlanıyor , babamız da park yatak araştırmaya başladı , bi bende iş yok he

kızlar ben alışverişe başlasam mı artık, ağustosa kadar duruyum diyordum da, annem de heyecanlanmaya başladı , kardeşim de geçen hediye almış bebişime demek o da sabırsızlanıyor , babamız da park yatak araştırmaya başladı , bi bende iş yok he

Ben annemle dün konuştum ağustosun son haftası gelecek buraya herşeyi alcaz mobilya,eşya ve giyecekleri çantamızı hazırlamış olcaz 1 ay kala

Slm Kızlar Herkese Günaydııııııııııııına.s.
Nasılsınız bebekler nasıl ???:emir_bebek:
Destina erkencisin bugün umu bende burdayımmmmm:teytey:
Çakıltaşım ben daha başlamadım Mayıs'ta anneler günü hediyeleri, Haziran'da babalar günü , Temmuz'da yıldönümü şimdide tatil masrafları bu gidişle bebeğe hiçbişey alamıcaz yasenağlama

Slm Kızlar Herkese Günaydııııııııııııına.s.
Nasılsınız bebekler nasıl ???:emir_bebek:
Destina erkencisin bugün umu bende burdayımmmmm:teytey:
Çakıltaşım ben daha başlamadım Mayıs'ta anneler günü hediyeleri, Haziran'da babalar günü , Temmuz'da yıldönümü şimdide tatil masrafları bu gidişle bebeğe hiçbişey alamıcaz yasenağlama

ağustosu da bebişine ayırırsın canın sağolsun, sizlerle aramızda bayağı bi fark var, ben sizden önce doğuma gireceğim için telaş ettim azcık, üstelik ben de çok bişey almak istemiyorum zaten anne tarafın ilk torunu birsürü hediye gelir (diye umudediyorum )

çakıltaşım sen bilirsin ama senin bebek hepimizinkinden büyük..yavaş yavaş al diycem ama sen 1 günde hpsini alır gelirim demiştin..yerimsenibenbence öyle yapma çünkü elinde listeylede gitsen gördüğün bi çok şeyi aa buda güzelmiş aa buda güzelmiş diye alıverirsinn..sen önden ana kucağıydı beşiğiydi büyükleri al küçükleri toptan alırsınŞeniz

valla alıncak okadar şey varkii..kafamçokkarıştıee bizim bide evde ablamız varr..masraf iki kat yanii hanfendiye oda aldık beşiğini kardeşine verdi ama ben doğumdan sonra 1 ay istanbulda kalıcağım için park yatakta lazımdı onu küçük teyzesi aldı..pusetiyle ana kucağınıda ben alıcam dedi büyük teyzesii saolsun..ama yinede bi ton eksik var ya..uyku setii banyo gerçleri:portbebe çanta,bakım seti mont ayakkabı vs.vs öff delleniyom yazdıkça..
bu arada ben önümüzdeki ay izmire gidicem alışveriş için izmirde bebek ürünlerini nerden bulurum kızlarr

çakıltaşım sen bilirsin ama senin bebek hepimizinkinden büyük..yavaş yavaş al diycem ama sen 1 günde hpsini alır gelirim demiştin..yerimsenibenbence öyle yapma çünkü elinde listeylede gitsen gördüğün bi çok şeyi aa buda güzelmiş aa buda güzelmiş diye alıverirsinn..sen önden ana kucağıydı beşiğiydi büyükleri al küçükleri toptan alırsınŞeniz

öyle mi yapmalı, hay allah ben de tam aksini düşünmüştüm, küçükleri yavaş yavaş alıyım , büyükleri de bir gün eşimle gezer toptan alır taksit yaptırırım diyordum , hani erken doğum filan olacak olursa anakucağından önce hastane çıkışı , biberonu filan lazım olacak

peki destina şöyle bişey yapsak, sen tecrübelisin nelerden kaç adet almamız gerektiğini yazsan liste halinde , ben burda ve başka sitede yayınlanan listelere bakıyorum pek çoğunu abartılı buluyorum , şöyle makul bir liste yapsan...................

öyle mi yapmalı, hay allah ben de tam aksini düşünmüştüm, küçükleri yavaş yavaş alıyım , büyükleri de bir gün eşimle gezer toptan alır taksit yaptırırım diyordum , hani erken doğum filan olacak olursa anakucağından önce hastane çıkışı , biberonu filan lazım olacak

canım onun için hastane çantanı sen 2 hafta sonra hazır et ozaman..
senin için
önden düğmeli veye çıtçıtlı iki adet gecelik
sabahlık
terlik havlu
3 adet iç çamaşırı
tarak toka makyaj malzemesi
çorap

bebek için
iki adet zıbın
iki adet tulum
şapka eldiven çorap
ıslak mendil
battaniye
biberon emzik

benim hastanede hasta bezi ve bebek bezini onlar vermişti o yüzden almıycam hatta bebeğe hastanenin arması basılı tulum bile vermişlerdi..bunların dışında kızlar pek bişi lazım olmuyoo..
sen çantanı hazırla elinin altında dursun nolure nolmazzŞeniz

X