Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh yaşasın şişkolarrŞenizben acıktım yaa hala aklımda su böreğii üff sıcak pastaneye gidemem yaa:sm_confused:
kızlar ben alışverişe başlasam mı artık, ağustosa kadar duruyum diyordum da, annem de heyecanlanmaya başladı , kardeşim de geçen hediye almış bebişime demek o da sabırsızlanıyor , babamız da park yatak araştırmaya başladı , bi bende iş yok he
Slm Kızlar Herkese Günaydııııııııııııına.s.
Nasılsınız bebekler nasıl ???
Destina erkencisin bugün umu bende burdayımmmmm:teytey:
Çakıltaşım ben daha başlamadım Mayıs'ta anneler günü hediyeleri, Haziran'da babalar günü , Temmuz'da yıldönümü şimdide tatil masrafları bu gidişle bebeğe hiçbişey alamıcaz yasenağlama
çakıltaşım sen bilirsin ama senin bebek hepimizinkinden büyük..yavaş yavaş al diycem ama sen 1 günde hpsini alır gelirim demiştin..yerimsenibenbence öyle yapma çünkü elinde listeylede gitsen gördüğün bi çok şeyi aa buda güzelmiş aa buda güzelmiş diye alıverirsinn..sen önden ana kucağıydı beşiğiydi büyükleri al küçükleri toptan alırsınŞeniz
öyle mi yapmalı, hay allah ben de tam aksini düşünmüştüm, küçükleri yavaş yavaş alıyım , büyükleri de bir gün eşimle gezer toptan alır taksit yaptırırım diyordum , hani erken doğum filan olacak olursa anakucağından önce hastane çıkışı , biberonu filan lazım olacak