2008 Ekim Anneleri

kızlar bence bundan sonra olacak baskı yapıyor çünkü artık ama içiniz rahat etsin diyosanız sorun hele bi doktorunuza

kız yağmur kapı süsünü yapmadan nereye gidiyon kıss.bebek erkek olunca benim simdi hem mavi hem pembe yapmam lazım..kıs olsaydı kızıma sana yaptım deyii kandırıcaktım ama şimdi inanmazzzz..kafamçokkarıştı

kızlar o ağrıı bendede var dokktura sordum ağrı normal bebek büyüdükçe rahimde büyüyor olur dedii..bazen bıçak gibi saplanmalar oluyo bide bende hepsii normalmiş ama akıntı için muayne olun derim eğer kaşıntıda varsa mantar olabilirr..Şeniz

bitti aanam bitti beğenirsiniz inşallah son rütuşları yapılıyo fotosunu çekip kocacım gelince yüklüycez kaçmadım burdayım burdayım aslan gibi burdayım ismi belli olsun isminide işliycem üstüne beğenirseniz inşallah

ana oğlan geli demi yok senin kız inanmaz resimdeki seninki demi baksana cin gibi kandıramazsın anam 2 tane yapcan mecbur

evet resimdeki kızımsırnaşık şey yok kız inanırmı mecbur yapcam ikitane tülü nerden aldın yağmur normal perdecide varmı:uhm:

malzemeler:
mukavvaya çiziliyor şekil kesiliyor sonra
elyaf kumaş, kurdela slikon tabancası tül (perdeciden almadım ama ordanda bulunur sanırım büyük bi kırtasiyeden aldım
pullu çiçekler , hazır minik süsleme çiçekleri tuhafiyecilerde yüncülerde bol bol var bu kadar malzemesi

hımmm sen bi koy resmi fikir olsun yapim bende valla bi tanesine 40 milyon diyolar iksine 80 veremem oturur yaparım evdee.....Şeniz

ne yapacaksan destinacım ikl önce mukavvaya şekli içiz sonra kes sonra elyafları slikon tabancasıyla yapıştır mukavvanın üstüne sonrada kumaşı pay bırakarak kes elyaflı mukavvanın üstüne yapıştır
mesaela arbanın üst kısmına biz tül yaptık tülü iğneyle kumaşa tutturduk kıvırdık sonra tekrar iğneledik tekrar kıvırdık yelpaze yapar gibi ama tek taraflı sonra tülü arka tarafdaki paylarıyla mukavvaya silikonladık çıkmasın diye üstüne kurdela geçtiik beşiğin orta kısmına denk geliyor tülün ön yüzeydeki kısmıda bu kurdelanın altına saklanmış oldu böylece renkli 3 renk var burda fiyonk yaptık ve iki ucunu süsledik resmi görünce daha net anlaşılır canım 5 10 milyona mal oldu içime sindi hemde bebişim için kendim birşeyler hazırladım ya bunun mutluluğuda ayrı

tamam canımcım akşama koycam resmi ozaman daha iyi anlarsın benimki bebek arabası şeklinde oldu halka modeli yapabilirsin istersen kalp sana kalmış ama yapılışı böyle

saol hayatımmŞenizkıza kalp yaparım oğlana araba heralde hadi iyi bak kendine nisada annesine gitti oda 1 hafta kalıcam diyodu kaldıkmı topicte yalnızzsenağlama

kaçıyom 19 mayıs tatili varya canım ne yapayım özledim
inşallah gelince sepetinide yapıcam bitiririm orda ggösteririm gelince oldumu özliycem hepinizi öpüyorum akşama resmi koycam inşallah

Gidin anam gidin giden gelmiyo zati
şu hamile külotlarına baktım ben de hem iççamaşırı mağazasında hem de hamile mağazasında vardı ve tanesi 12 ytl idi napsam şimdiki külotlara ek mi diksem acaba bi de bol lastiksırnaşık şey
iğrenç olur dimikafamçokkarıştı

iyi araştır ben 3,5 ve 5e masrkasıda bilindik markada aklıma gelmiyo aldım 12 pahalı canım hamile mağazalarından kazıklanmayımnn

bu arada şu hissetmiyorum diyen arkadaşlar ne kafaya takıyonuz yav bence ayırt edemiyosunuz pıtırtıları ben 2 gündür hissetmiyodum eğer çok dikkat eder konsantre olursam yemek yerken falan azcık ya daha çoook erken 2 hafta daha bekliyelim o zaman anlarız nasıl olduğunu

Bencede 12 çok par bebişime neler alırım ben onla bi arkadaş diyarbakırdan 22ye almış bi tane yıkayıp kurutup giyiyorum diyo:)))

ay ben şu kan hapını aç karnına mı tok karnına mı içiyonuz diye soracaktım eczacı tok dedi ama ilacın kullanma klavuzunda aç diyo lütfen cevabı erken verin daha içmedim bugünkünü bi de çay süt tehıl ürünlerietkisini azaltıyo yazıyo içinde siz dikkat ediyonuz mu

canım benim sabah aç karna içiliyoo.evet süt çay gibi besinler etkisini azalttığı için kahvaltıdan iki saat önce içmen gerek.ben komidine yatarken 1 bardak su koyuyorum ilaçta çekmecede sabah 6 gibi içip tekrar uyuyorum 8 de kalkıyoz gene mecburr çocuğu kreşe götürüyorummŞeniz

kızlar ben aldım hamile külodu. Aslında hamile külodu olarak da satılmıyor. Sepetlerde satılan iç çamaşırları var ya onların arasından buldum. Ağ kısmı ve arkası penye. Göbeğin olduğu kısım boydan boya dantel. Yani ön kısımda belinde lastik bile yok. Çok rahat ettim valla. 4 tane almıştım. Bulamadım devamını. Bulursam bi çok tane daha alacağım. hııı tanesini 2 YTL'ye almıştım.

canım bana doktor da, eczacı da aç karnına iç dedi. Vitaminimi tok karnına içiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…