Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
themis kızın adını buldunuzmu diye sormuştum geçen gün ama okumadın heralde belliyse süyle listeye ekliim canımŞeniz
hamile kiloduda naymiş yav tanesini 2 den 5 tane alın 10 liraya larc beden kilotları giyin kızım ne sosyetiksiniz:dilcikar:
Kılar maden suyu içiyonu mu
Bu arada ben gene hastaneye gittim bugün başka bir doktora gidiyim dedim bakalım o ne diyecek diye o da kız dedi:dance: yavruma aslında bu ay kilosuna bamıyoruz ama gene söleyim dedi 430gr civarıymış kızım gene kafa üstü duruyodu yüzünü göstertmedi benim kasıklarımda hala dedim yani yukarı çıkmayacakmı dedim belki çıkar ama çıkmazsa da önemli değil herşey normal dedi
Anomali taraması istedi bu doktor kendi doktorum istememişti radyoloji uzmanı bakıyomuş ona 50 ytl fark alınıyomuş ben zaten kendi doktoruma devam edecem gelecek ay renkliye gircez anomaliyi yaptırmadım valla bi de yolculuğu sordum tekerlek üstü olmasın çıkabilirsin dedi
ha bide çok az kilo almışsın niye yemek yemiyomusun dedi ben de yiyorum iştahım iyi ama almıyorum dedim zaten koridorda beklerken de kimse benim 5 aylık hamile olduğuma inanamadınaniknanik
günaydın kızlarrrr nasılsınız? ben size bişey sorcam benim bebeiş daha oynamıyor birde bazenn karnım taş gibi oluyorr. kasılıyor sonra yumuşuyor ben korkmaya başladım..doktorum dinlen geçer dedi ama ne biliyim. sizde de oluyor mu kızlar?ne olur cvb verin...