2008 Ekim Anneleri

Bu rada bugün okula başladım çocuklar zıvanadan çıkmış resmen yaz da geliyo ya bikaç sefer sinirlandim sonra kendi kendime sakin ol zaten okulun bitmesine az kaldı diyip durdum allahın izniyle şu 1 ay da sağsalim geçse bugün bi de nöbetim vardı bahçede arkadaş sağolsun çıkma sen our dedi tabi müdür yardımcısı gelip hatırlattı nöb olduğumu ama banane tutmadım dönem sonuna kadar da tutmayı düşünmüyorum zaten diken üstünde ders anlatıyorum sanki gene kanama olacak gibi korktum akıntı gelince bile tuvalete koştum bugün

Benim hissetmem için daha var diyodum ama göbek kısmımda hiç yağ olmadığından mı erken hiddettim acaba

yaaa olan var olmayan var kardeşiimmsenağlama ne o eşler masaj yapsın falan :eek:klava: bnm kocam gelene kadar sizinkileride yasaklıorum :eek:klava: banane :dilcikar::mymeka:

ne vuryon kızz:çok üzgünüm:tamam söz seninki gelene kadar koca lafı yokk:1shok:

yahu birkaç saat girmedim ağlayanımı dersin 3. ye heveslenemi dersin valla kızlar bensiz çoşmak yok bakım haaaaaaaaa hele durun hayırlısı 1. yi doğurakta hele.

senağlamaay ne ağlaması ya ben dün berbattım ya eşim çok uyudu diye, anneler günümü annesinden sonra kutladı diye zehir ettim adamın pazarınıKötü Kazen kendimden korktum yaa bi yandan ağlıyorum bi yandan bebeğimi üzüyorum diye daha da üzülüyorum eşim de diyo bebeği üzüyosun diye ben bağırıyorum o senin değil benim bebeğim diyeee ne cadılaştım yakendimden ve bebişimden utandım bugün eşime özür mesajları tabi:mymeka:

bugün okuldan sonra bi yatmışım 2 saat sonra eşim geldi yemek falan anca açtım neti kızlar ya çok canım sıkıldı bugün komşuya uğrayım dedim kardeşi yatak döşek yatıyo meğer sulara mikrop karışmış dr.salgın var dikkat edin demiş yağmur yağdıya hemen su falan aldık su kaynattım meyveleri falan yıkamak için sirkeli sular hazırladım ama bi yere kadar bi şey olur mu ya çok fenaymış ishal falan olmuş kadın bisürü ilaç serum yemiş biz hamileyiz Allah korusun öööle bişey olursa ilaç da kullanamayız bebeişe çok zararı olurmuki napalım her işimiz suyla ne kedar dikkat etsek de....

bugün okuldan sonra bi yatmışım 2 saat sonra eşim geldi yemek falan anca açtım neti kızlar ya çok canım sıkıldı bugün komşuya uğrayım dedim kardeşi yatak döşek yatıyo meğer sulara mikrop karışmış dr.salgın var dikkat edin demiş yağmur yağdıya hemen su falan aldık su kaynattım meyveleri falan yıkamak için sirkeli sular hazırladım ama bi yere kadar bi şey olur mu ya çok fenaymış ishal falan olmuş kadın bisürü ilaç serum yemiş biz hamileyiz Allah korusun öööle bişey olursa ilaç da kullanamayız bebeişe çok zararı olurmuki napalım her işimiz suyla ne kedar dikkat etsek de....

canımcım hazır su al istersen , bi yerde okumuştum hamileler musluk suyu içmesin , içinde ağır metaller var, özellikle kurşun bebekler için sakıncalı yazıyordu, ben yıllardır musluk suyu içemiyorum zaten, işlenmiş su içiyorum

kızlar günaydın canlarım. sonunda gördüm bende prensesimin cinsiyetini kız destina yaz hemen kızım oluyor benim. ismide DEFNE. bebiş çok iyi kızlar 3lü sonuçlarıda çok iyi. bebişim normale göre daha hızlı ilerlemiş bile. bugün 19+3 olmuşuz ultrasona göre.

kızlar mesai bitti gittiniz yani biz de yemeğimizi yedik de tahmin edeceğiniz gibi hastaneden geldim çook şükür 3'lü test çok iyiymiş dr.genetik olarak %85 sağlıklı dedi tabi sonuçlar %100 olmadığı için böle dedi işallah sağlıklı bişekilde dünyaya gelecek dedi kan hapı yazdı kanım düşmeye başlamış yavaş yavaş şekerim falan da iyiymiş endişe edeceğin hiç bidurum yok dedi.tetenozu sordum 5.ayın dolunca yaptırabilirsin dedi.Bide ben şu mikroplu olduğu söylenen suları sordum endişeleniyorum dedim .o da sen bu evhamla gidersen bu çocuğu douramazsın rahat ol çocuğun eşi hepatit b yi bile çocuğa geçirmez o çok iyi bi koruma altında ufacık bi parazit mi girecek içeri en fazla ishal olursun o da olursa gelirsin hemen ilaç yazarım geçer dedi hazır su iç gerisine de vesvese yapma dedi

Evet gelelim esas konuya benim bebiş 14.haftaya kadar hep göstertti orasını herseferinde dr.erkeğe benziyo falan dedi hiç kız demedi ama 17.haftasında yani kesin olacağı zaman uyuyodu aç olduğumdan göstermedi bu gün nolur bakın dedim sevgili doktorum geçen hafta girdin ultrasona keyfi olarak bakmam dedi kendi kuzenine bile bakmamışmış ben de çikolatamı falan yemiştim bebeğim epey vurdu karnıma pıt pıt çok hareketlendi dr.sen bilirsin dışarda baktır istersen ama benim prensibim değil dedi eşim sinir oldu sizce bu hafta başkasına gidip cinsiyeti öğreneyim mi hatta 4 boyutluya falan girsemmi acaba fark ücreti ne kadar alıyolar yoksa 3 hafta daha mı bekliyim yaaaaaa

Çelencim hoşgeldin..Valla ben ilk hamileliğimde de yaptırmadım 3'lü ikili yaptırmıştım şimdide dr.um ikiliyi yaptır dedi yaptırdım sonraki ayda sordu 3'lü yaptıracakmısınız diye bizde gerek görmedik yaptırmaya

ceren canını dıkma yav ben de ikisini de yaptırdım ikili testte ultrasonda enseyi ölçtü burnu da sivriymiş dedi biz de gördük burnunu ama ölçmedi öle bişey de demedi 3'lü için de tüm doktorlar kendi çocuklarına ikisini de yaptırır ben hastalarıma tavsiye ediyorum dedi burda da ankaraya gidiyo ama 1 hafta içinde geliyo sonuçlar 2 hafta süreceğii hiç zannetmem zaten internet üzerinden yollanıyo sonuçlar bence kafanı takma benim ense kalınlığı 2,1 di ben de kendi kedndime niye 2 yi geçmiş falan diye taktım ama şükür 3'lünün sonucu iyi çıktı

kızlar bu arada 3'lü testten sonra ne zaman ve ne için gidiliyo kontrale dün dr.1 ay sonra gel dedi 1 ay çook değil mi yaaa

kızlar bu arada 3'lü testten sonra ne zaman ve ne için gidiliyo kontrale dün dr.1 ay sonra gel dedi 1 ay çook değil mi yaaa

Ayrıntılı ultrasonda bakıcak canım bi sakatlığı felan var mı diye güzel inceleyecek yani organ taraması yapılıyor bizede bir ay sonra demişti 25 nisanda gitmiştim şimdi 23 mayısda gidicem yerimseniben

beni de 1 ay sonra çağırdı ayrıntlı ultrasonla bakacak, 22 mayısda yani 21 haftalık oluyorum o zaman

kızlar bişey soracam, benim arada bir böyle nasıl tarif etsem kiiii ? sanki sırtıma doğru bişey oluyor yani sanki bebiş sırtıma doğru vuruyor gibi geliyor , anlatabildim mi bilmiyorum acaba gerçekten bebeğin hareketinden mi oluyor ( pozisyonundan dolayı olabilir mi böyle bişey ) yoksa başka bi şey mi

sürekli aynı pozisyonda oturuyosan işyerinde ondan da olabilir arkana ufak bi yastık götürebilirsin bi de saat başı kalkıp dolan bi ben de şimdi fotokopi çektirdim ay ağır bişey de taşımadım ama belim çok ağrıda attım kendimi kanepeye zor zor bu hamişlik işia.s

selam kızlarr bebiş açmışş kordonlarısırnaşık şeygayet iyiydi %99 erkek dedi% 1 de yanılma payımız olsun herşeyi allah bilir kendimizi beğenmişlik olmasın dedii..pipi resimlerinide kocamın eline tutuşturdu ay anam adam bi sevindikii..neyse valla sağlığı iyi ya kız olsada aynı erkek olsada ama sanırım her erkekte bi oğlan isteği oluyoo..sırnaşık şeyyani böyle işte kızlar oğlumu gördüm mutlu oldum..en kısa zamanda sizde görün benim taa 1 ay sonra..Şeniz

Ben buralardayım işim yok olsada çalışmıycam bana neeeeeeeeeee:dance::dance::dance:

amannn benim işim hem çokkk hem de karışık , içinden nasıl çıkılır bilemiyorum, şu anda var ya bir de komisyon toplantısındayım, çaktırmadan yazıyorum yerimseniben

Merhaba arkadaşlar hadi sizin işiniz çok da yinede yazıyorsunuz ya benim şuana kadar hiç düzgün işim olmadı. Canım hiç bişey yapmak istemiyor akşama kadar geçecek zaman bile o kadar uzun geliyor ki psikolojimi düzeltecek bişeyler yapmam lazım ama ne?????????????????????????????????????????????????????????????????????
fisfisfisCADIARZU:uhm:benneyaptımki:a015:

X