günaydın kızlar. kızlar yaaa göstermedi yine heryerini kilitlemiş sanki. ayaklarını çarpı yapmış, onu bırak ellerini bile çarpı yapmış yüzünü saklıyor. ama parmaklarıylada gel babası gel yapıyordu. kızlar bir aydır zor bekledim ben yine göstermedi yaaa. çatlıcam valla.
ilaç eklem ve kemik vitaminiymiş kızlar ismide tam hatırlamıyorum ama magnesium falandı heralde.
günaydın kızlar. kızlar yaaa göstermedi yine heryerini kilitlemiş sanki. ayaklarını çarpı yapmış, onu bırak ellerini bile çarpı yapmış yüzünü saklıyor. ama parmaklarıylada gel babası gel yapıyordu. kızlar bir aydır zor bekledim ben yine göstermedi yaaa. çatlıcam valla.[/COLOR
kevsercim sana ve herkese bişey sorcam 3 boyutlu ultrasonlar varya hani girdiniz mi hiç onlara ben girdim üstelik doktorum cd ye de çekti görüntülerini görmeyen kalmadı valla bebişimi ama çok mükemmel görünüyor. 3 boyutluya girdiğimde 14 haftalıktı doktor %70 ve izleyen herkes erkek dedi hayırlısı olsun ama 16. hafta da belli oluyormuş yani olgunlaşıyormuş ben bu hafta içi çarşamba gidicem nasipse doktora ve inşallah nasipse cinsiyetini söylicem dedi.tavsiyem varsa gittiğiniz yerlerde ya da yakınlarınızda mesela bir özel hastane de 3 boyutlu varsa muhakkak girin mükemmel bişey hergün izliyorum.yani orda 16. hafta da göstermemesi kendini gizlemesi mümkün değil bence birde 4 boyutluları var haberiniz olsun arkadaşlar.a.s.