2008 Ekim Anneleri

günaydınnnnn , ever kevser hafta sonu gidecekti di mi, inşallah görmüştür cinsiyetini

bi de yazabilsem, daha uykum açılmamış , aaaaaa cetvelim geldi yine, nolur gitmesin artıkkkk

günaydın kızlar. kızlar yaaa göstermedi yine heryerini kilitlemiş sanki. ayaklarını çarpı yapmış, onu bırak ellerini bile çarpı yapmış yüzünü saklıyor. ama parmaklarıylada gel babası gel yapıyordu. kızlar bir aydır zor bekledim ben yine göstermedi yaaa. çatlıcam valla.

ama bebeğimin sağlığı gayetten çok iyi Allahıma şükürler olsun. boyunu söylemedi doktor ama kilosu 226gr dı. üçlü test için kan verdim canım haftaya pazartesi hem kontrole hemde sonuçları almaya gidicem bakalım o zaman gösterecekmi.

kız seninki kız göstermiyo utangaçç..neyse iyi olduğuna sevindim 1 hafta sonra bakalım göstercekmii

benimki de çok edepsizlik etti ama sonunda dayanamadı gösterdi, senin de kız mı ne sanki, kızlar utangaç oluyor yerimseniben, sağlıklı olması herşeye değer, bu arada hadi bekliyoruz doktor ne dedi, ağrıların için

ya inanki hiç önemli değil ama kız olcakmış gibi geliyor banada. nazlı bi kızım olacak galiba. ama sağlığı iyi ya maşallah. aman sağlıcakla alalım kucaklarımızada başka bişey istemiyorum vallahi.

kızlar doktor ilaç verdi ama adını unuttum eklem ağrıları için. bizim artık kemiklerimiz genişliyor ya ondan olabilir dedi. suya karıştırılarak içilen toz ilaç verdi işte. ama ismini unuttum kızlar.

ilaç eklem ve kemik vitaminiymiş kızlar ismide tam hatırlamıyorum ama magnesium falandı heralde.

kızlar benim sık sık başım ağrıyor , bir de başladı mı günlerce geçmek bilmiyor, ne yapacağımı şaşırdım valla, dün akşam bi başladı gece uyku uyuyamadım halen de ağrıyor,
sizde de oluyor mu ? neler yapıyorsunuz olunca

yok canım benim başım hiç ağrımıyor ama bende eklem romatizması var kollarım yada ayaklarım bi tutsun benide geceleyin uyku uyutmaz evde dört döndürür valla.

hay allah yaa, ilaçların kıymetini daha iyi anladım, içebildiğim zaman nankörlük ediyormuşum fayda etmiyor diye, kimseye bişey de diyemiyorum, bir de bu arada bir proje hazırlamam gerek , 2 günüm kaldı oooooofof

canım niye bu kadar sıkıntı yapıyorsun hamileliktede kullanabileceğin ağrı kesiciler varçben parol ve minoset kullanmıştımm.sende doktoruna bi sor istersennŞeniz

canım valla kolay gelsin sana anlamam o işlerden ama güzel olur inşallah projen

Kızlar günaydınnn....günaydın diyorum çünkü yeni kalktım ya ben sabahları kalkmak istemiyorum yataktan, eşimi gönderdikten sonra cufff yatağa...dolu mideyle yatmasam iyi olacak kilo alıcam yoksa öfffffffff

günaydınn baharcım alıcaz tabii hamileyizz biz ayoll..(ben böyle avutuyorumda kendimi)

alıcaz tabi canım. gerçi ben kendim pek kilolu değilim 60 olmuşum destinacım. 4 kilo almışım. iyiyim yani.

ooo tamam bütün moralim yerine geldii bende 4 kilo aldım.demekki yalnız değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…