2008 Ekim Anneleri

Kızlar ben pazartesi amniosentez oluyorum 3'lü testim iyi çıktı ama 2'li de risk olduğu için doktorum yapmaya karar verdi allah hakkımızda hayırlısını versin.İnşallah bebişim iyidir kızım kardeşi olacağı için çok seviniyor allah onun sevincini kursağında bırakmasın kendimi değil onu düşünüyorum.

ilkimcim biliyosun ki aynı problem bende de var .ben 25 mayısı bekliyorum aminiyosentez için.inşallah sonuçların temiz çıkar.ultrasondan bakarak yaptılar demi?acıdı mı iğneyi sokunca.bir de kıpırdamaman gerekiyomuş.doktor kaç gün dinlen dedi sana?tekrar geçmiş olsun sana

merhaba arkadaşlar.. ben hariç herkes bebişin cinsiyetini öğrendi galiba :sm_confused:

ekim anneleri yoklamaya buyrun başlığı altıda tüm ekim annelerini ve cinsiyeti belli olan bebişlerimizi görebilirsinn.

--------------------------------------------------------------------------------

:listemizin son hali şöylekiiii
gulan-----------------------------ekim başı ikiz İKİSİDE ERKEK
Ematu-----------------------------2 ekim
çakıltaşı-m----------------------3 ekim KIZ
şampiyon------------------------4 ekim
desuza----------------------------5 ekim
bahar çiçek----------------------5 ekim ERKEK
themis-----------------------------5 ekim
gülgibiyim------------------------5 ekim ERKEK
Kevsererduran-------------------7 ekim
deryaakkurt----------------------7 ekim
çıtır-pıtır----------------------------8 ekim KIZ
bluweawe--------------------------9 ekim KIZ
suuuuuuuuu---------------------11 ekim
rüyalım----------------------------11 ekim ERKEK
ilkimcim---------------------------13 ekim
seadeniz--------------------------14 ekim
selhan------------------------------14 ekim
ayşe ünver------------------------15 ekim
ıraz-----------------------------------15 ekim KIZ
hostess------------------------------16 ekim
efren---------------------------------16 ekim
berrak duru------------------------16 ekim
epokhe------------------------------17 ekim
nisa77-------------------------------17 ekim KIZ
yağmur ankara-------------------17 ekim KIZ
yağmur sıla------------------------17 ekim ERKEK
fatmamuallm-----------------------17 ekim İKİZ
Nİsanur38---------------------------18 ekim ERKEK
waterlily-----------------------------18 ekim
edanaz------------------------------18 ekim
eylül-b................................19 ekim KIZ
Seçil10-------------------------------20 ekim
Celen35-----------------------------20 ekim KIZ
ocean-expres----------------------21 ekim
yamanes----------------------------21 ekim
nurefsa-------------------------------22 ekim
bızdıkcan----------------------------23 ekim
bannu---------------------------------24 ekim
mirage7171-------------------------24 ekim KIZ
dbest----------------------------------27 ekim
pelin27--------------------------------27 ekim
destina4------------------------------28 ekim ERKEK
hilal1975------------------------------28 ekim
masumm------------------------------28 ekim İKİZ
ceren82--------------------------------28 ekim ÜÇÜZ
myangel-------------------------------29 ekim
g-sezen--------------------------------29 ekim
güneşim07----------------------------29 ekim
pınar 80--------------------------------31 ekim
cleo........................................????? ERKEK
ngur16--------------------------------------???? ERKEK
merveseyy----------------------------------????? ERKEK[/quote]

2007 18 ekim Selcan Ebrar (bebeklerimizin ablası)[/quote][/quote]

oyyyyyyyyy cezayı yesinler yapıyom toplanalım kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi kızlar kızıma lcwden hırka aldım o hırkayı almasam çatlardım aldım 2 3 yaş hırkası ama ne yapım ya dayanamadım

piştimi börekk yağmurr..kız çocuk daha doğmadan 3 yaşındaki hırkasını alırsan senin kocanın cüzdanına yazııkk diyorumm..amannn al kız içinde kalmasın ama abartma bak daha çoookk masrafın varrr.

piştimi börekk yağmurr..kız çocuk daha doğmadan 3 yaşındaki hırkasını alırsan senin kocanın cüzdanına yazııkk diyorumm..amannn al kız içinde kalmasın ama abartma bak daha çoookk masrafın varrr.

napıyım kız cinsiyeti kıza benziyor dediği günden bu yana yani tam 22 gündür o hırka kız olursa alcam dediydim çok hoşuma gitti
bu arada temmuz annişleri bölümüne baktım neler almışlar ya çok hoş bakalım biz ne zaman alcaz

ah eylülcüm sen bi iğneden korkuyosan nası yapcan kız doğumu..ben ilk hamileliğimde tetanoz aşısı falan duymadım.doktorda söylememişti ama şimdiki doktorum söyledi bilmiyorum yaptırırmıyım..ama iki doz olduğunu biliyorum 1 er ay arayla.:kahve:

:1shok: ne 1'er ay arayla mı.?:tomato:yapmayın ya.valla mı?destina doğum o kadar feci mi ya.kızlar hastane ,iğne,kan fobim var benim .elimde değil.:sm_confused: kan görünce ayaklarım uyuşur.iğne görünce de miğdem bulanıyo,ateş basıyo,gözlerim doluyo.napacam ben anlamadım.Allah kolaylık versin hepimize inşallah.

sen normal doğum yapamassın bacım bu korkularla sezeryan yap sen uyuyosun uyanıyosun doğurmuşşun okadar...

yok destina istemem sezeryan falan o zaman da yok oram ağrıyo yok buram yanıyo falan .1 gün Allah bana dayanma gücü verir.dahası var mı ya.bebişim sağlıklı olsun da

iyi akşamlar ekim anneleri kim var kim yok diye bakayım dedim ama kimsecikler yokmuş................

İyi gceler yaa korkmayın diyorum size allahın izniyle hepimiz bırtlatacaz bebişleri benim hiç aklıma bile gelmiyo bakalım sadece hissetmeyi bekliyorum sabirsızlıkla bugün eşimle 2saat falan dolaştık biarz yorulmuşum bi yattım rahmin üst sağ tarafında sanki bişey toplandı sertleşti galiba bebişim de yorulmuş torlanıverdi yavrum kıyamam onaaaa

günaydınnn güzell hamişlerr:sm_cool::sm_cool:kevsercimmm gösterdimi bebişin iyimiymişş haberlerini bekliyorum..

X