2008 Ekim Anneleri

sırnaşık şey hadi bakalım hayırlısı..kız mı erkek mi peki??genelde kızlar naza cekermiş ya kendini??bana doktorcum 20 haftadan önce söölemem dedi niekifisfisfis

buarada destinacım doktorcum o kadar iiki benim bebişin hareketlerini gördüğümde mest olusuma bakarak yarım saat ultrason tutabilio..canım benmm ya bak özledim şimdisenağlama

benim bebişim kız , 20 haftalıkken çok daha kesin belli oluyor galiba onun için söylemeyecek doktorun,amannnn insanoğlu işte merak etmeden duramıyoruz oysa ki cinsiyetinin ne önemi var ki, sağlıklı ,sıhhatli, zekii , nurtopu gibi bebişler olsunlar da

amiinnnn tabiki önemli olanı o ama dediği gibi merakta bitirio adamı:))

hakikaten insan çok merak ediyor. birde ben artık bebişime bişeyler almak istiyorum. herşeyide sarı yeşil olsun istemiyorum.

almaya basladınızmı ki??erken deilmi??mesela bizim adetlerde 6 aydan veya 7, aydan önce pek bişe alınmaz???

güneydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn canlarııııııııııımmmmmmmmmm....ben dün dr a gittim.tahlil yaptırmıştım sonuçlarını aldık.karaciğer enzimlerim yükselmişti.normale döndüüü çoookkkkk şükküürr..
veeeeeeeeeee kesin olarakk öğrendikkkkkkkk bir kızımmmmmmmmmm olacakmışşşşş inşallahhhh..eşimm hala daha erkek diycek diye umutla baktı.inanın arkadaşlar tepkisizdi.çıkınca ben 1 ay oğlum olacak diye ne hayaller kurmuştum alıştırmıştım kendimi bu fikre.benim de canım çok sıkıldı.sonra kendini bu fikre alıştırdı geldi karnımı sevdi oyyy ben yerimm kızımıı diye.ozaman rahatladımmm...ben çooooooooookkk mutluyum hareketlerini kalp atışını,ağzını açıp kapatışını bile gördüm.valla cinsiyeti hiç önemli değil.haftaya 3lü testim yapılacak.bi de onu atlatsakkk.öpüyorum siziiiii

bizde o konuda adet falan yok canım.ben çıtçıtlı aldım. babaannesi beyaz sarı yeleklerini, mendilleri falan örülüyor, hatta benim kendi yengem havlusunu falan almış bide minicik patik almış.

gözün aydınnnnnnnnn , allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsinnnnn

Gözünüz aydın arkadaşım..

gözün aydın canım. boşu boşuna sıkmışsın canını. kızlarını en çok babaları sever, hatta hep derler ya kız babacı olur diye hele bi doğsun valla yere göğe sığdıramaz kızını.

Arkadaşlar kendimi çok yalnız hissediyorum bilmiyorum hamileliğin verdiği bir psikolojimi ama kalabalıkta bile yalnız hissediyorum.Çok şükür ağlama krizlerini atlattım ama yalnızlık hissini atlatamadım ben ya:çok üzgünüm:benneyaptımki:teselli:

Şeniz hamilelik psikolojisi hayatım insan herşeyden huylanıyooo..herşeyden önce bebeğinlesin bide biz varızzzz demi amaaaŞenizŞeniz

tamam canım.......................................

Son düzenleme:
Destinacım tşk ederim sağolasın aman be hayat kısa dert etçek ne var demi bak karnımızda minicik bebişlerimiz var ya ama cidden onun sadece bize bağlı yaşaması gerçekten çok garip bir olay ya yediğinden yiyor, içtiğinden içiyor, üzülsen üzülüyor, sevinince o da sevinip mutlu oluyor. Allah'ım sağlıklı ve zeki bebişler nasip etsin inşallah hepimize hayırlı evlatlar olurlar dua edin banada ama olur mu...

slm kızlar bende ekim de ikizlerimi kucağıma alırım inşallah.Tabi bizim zıpırlar ekimi beklerlerse.yerimseniben

temizlik yapim dedim kevsercim..ütü çok yoruyo beni bide rahmetli annem herşeyi ütülettirirdi bize alışkanlık valla çorapları bile ütülüyorum ama çok yoruyo beni ayakta kalmak valla doğunca anlarsınız her gün iki posta makine açıyorum anla halimiiklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…