2008 Ekim Anneleri

destinacım gittin galiba sen. valla iyi haberlerini bekliyorum canım.

Maşşallah kızlar sayfaları çoşturmuşsunuz size yetişebilmek için baya bi sayfa okudum...destinacım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...bu arada temizlik yapıyorum bende ara verdim şimdilik bi bakayım dedim size yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler aramıza....kızlar tetanozlarınızı ne zaman olacaksınız benim 15 mayısda sağlık ocağı ücretsiz vuruyor değil mi? bir kaç gün öncesinden gitmek gerekir heralde...

:1shok: tetanoz aşısı mı ? aaaaa hakkat miii? yaptırcaz mı ? senağlama

Ben 2 dojda olucam tetanozu ilki 15 mayıs ikincisi 15 haziran bunu olmamız şart genelde hamilelere vururlar.Bebeğin tetanoza karşı antikorları olmadığı için vuruyorlar ve tabikide bizim içinde... sonuçta neşter,makas vs. değecek hem bebeklerimize hem bize..

e aşkolsun korkacak göz var mı bende sengözlerimebaksanab sadece azcık panikledimmmm

Slmm Kizlar Burada Bulunanlarin Son Satlari Nedir Benim 23 Ocak Benimde Doğum Ekime Denk Geliyor....beni Bilgilendirirseniz Sevinriim....

herkezin değişiyor sat tarihi ekim mesela benim 1 ocak doğumda 7 ekim. herkezin farklı. seninde 29 ekim sanırım doğum. bu arada ekim anneleri içinde yoklama var orda herkezin doğum tarihini yazan cetvel var oraya senide eklesinler eğer yoksan.

kevsercim benim hislerim yanlış çıktı galiba doktor erkek dedi...ama boynuna kordon dolanmış gibi gözüküyo 15 gün sonra tekrar bakalım cinsiyette kesin belli olur dedi..valla endişelenicek bişiy yok dedi ama çok moralim bozuldu..işte sağlıklı olsun derken bunu kastediyo insan güle oynaya girdik yüzümüz yerde çıktıkçsenağlama

canım sakın bozma morelini ama senin oğlun olacağı valla benim içime doğdu. hem daha o çok ufak dolanmış olabilir canım çıkar o kendiliğinden. sakın sıkıntı yapma kendine ne olur. hemen listene adının yanına erkek yaz bakayım. kordonuda düzelir canım merak etme.

Destina üzülme canım geçen gün bir sitede okumuştum. Çoğu cocukta olabilirmiş bu kordon dolanması şu an çok küçüklerya çok hareket etmekten ama fazla endişe edilecek bir durum değilmiş bazı çocuklar kordun 2 kere dolanmış olarak doğarmış hiç sorun yaşamadan o nedenle kendini üzme o daha kaç takla atar kendini çözer.:)))))

destinacım bozma moralini sakın şimdi yerleri geniş ya dönüyolar fıldır fıldır ondan oluyor meraklanma arkadaşıma olmuştu 1 hafta sonra gittiler baktılar kendi kendine kurtulmuş sıkma canının

destina geçmiş olsun ama endişelenecek bişey olduğunu sanmıyorum daha pek minicikler bebişlerimiz

saolun kızlar..insan ister istemez endişeleniyo işte annelikkkk..bu arada kevsercim 15 gün sonra gittiğimdede erkek derse öyle ekliycem listeye..nisanınki sonra kız çıkmıştı zaten benim içimde hala kızmış gibibir his var..

destinacım canım benim sakın paniğe kapılma netten gir bak normalmiş.dah küçükler o çözülür.üzülme canım biliyorum insan panik oluyo.nasıl bu 9 ay geçecek bilmiyom valla arkadaşlar...
kızlar ben de bugün tam cinsiyetini belirlemek için gidecem.dr ikilemde kalmıştı önce erkek sonra da kııza benziyo demişti.5 te randevum var...umarım sağlıklıdır benim başka bir endişem yok..dua edinn bana öpüuorummmm siziiiiii.....

kızlar ben bebeğimi çoooook özledim ya. bende görmek istiyorum çok yaramazımı. ama şu randevu günleri nedense gelmek bilmez.

:sm_cool:çok güzel sayfamız harika destina sakın kordon için üzülme benim aldığım hamilelik kitabinda hani şu ayşe Önerinki doğumda bile kordonu boynunda gelirmiş çoğu bebiş dr.yada hemşire çıkmadan eliyle kurtarırmış bebişlerimiz çok rahat içerde o sıvı allah'ın izniyle herşeyden koruyo onları bi de sen stres yapma olur mu :1no2:

Kızlar haşım çıktı bugün temizlik yaptık kadın çağırdım ama iş bitmediki zavallı kocamı da çalıştırdım geldikten sonra bi de alışkanlık oldu nekadar yorgun olsamda sizlerle dertleşmeden olmuyo
ama bana epilasyon aleti hakkında hala bişey söylemediniz zararlı mı benim kılcıklar da coştu yav hamilelikte azalır diye umut ediyodum ama tam tersi oldu ya napsak Keşke hepsi doğuma kadar dökülseydi dimi nasıl fikir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…