2008 Ekim Anneleri

ayy canım bak dikkat et kendini. belinde o yüzden ağırıyor senin çok ayakta durma. otururkende beline yastık gibi bişey koy destek olsun. doktorum öyle söylemişti bana.

valla kevsercim haklısın ama yapmayıncada birikiyo öyle dahada zorr.eşimde hiç yardım etmez saolsunn..bi mutfağa girer facia...ama dinlene dinlene yapıyoruz işte..

slm kızlar bende ekim de ikizlerimi kucağıma alırım inşallah.Tabi bizim zıpırlar ekimi beklerlerse.yerimseniben

:nazar: maaşallah ne güzellll , ben de ikizlerim olsun isterdim ne yalan söyleyim, gerçi hamileliği zor geçer sanırım ama doğduktan sonra ne güzel olur , cinsiyetleri belli mi sahi

Kızlar haşım çıktı bugün temizlik yaptık kadın çağırdım ama iş bitmediki zavallı kocamı da çalıştırdım geldikten sonra bi de alışkanlık oldu nekadar yorgun olsamda sizlerle dertleşmeden olmuyo
ama bana epilasyon aleti hakkında hala bişey söylemediniz zararlı mı benim kılcıklar da coştu yav hamilelikte azalır diye umut ediyodum ama tam tersi oldu ya napsak Keşke hepsi doğuma kadar dökülseydi dimi nasıl fikir:))
ah nisa keşke hamileyiz belki dileğimiz kabul olur kıllarımız dökülsünlerrrrrrrrrrrrrrrrrr çok iyi fikir de nisacım nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar bide bişey sorucam size. benimde sağ popomun kemiği çok ağrıyor bir haftadır ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum sancısı belime vuruyor vallahi. biraz oturayım kalkınca bacağımı sürerek yürüyorum. çünkü bacağımı hareket ettirince sancı vuruyor hemen. neden böyle oldu acaba.
ya kefser aynı olay bendede oluyo yürüdüm geçen hafta mağaza sevdam yüzünden bi ağrıdı bi ağrıdı sorma gitsin ama benimki sol taraf sağım hiç ağrımıyor ne iş buuuuuuuuuuu

Arkadaşlar kendimi çok yalnız hissediyorum bilmiyorum hamileliğin verdiği bir psikolojimi ama kalabalıkta bile yalnız hissediyorum.Çok şükür ağlama krizlerini atlattım ama yalnızlık hissini atlatamadım ben ya:çok üzgünüm:benneyaptımki:teselli:

aaaaaaaaaaaaaaaaa biz ne güne duruyoz kapı gibi ekim anneleri burda yanındayız hamilelik psikolojisidir sıkma canını bebişide strese sokma annecik
NİSACIMgözün aydınnnnnnnnn
kEFSERCİM doktor tvde demişti ilk 10 günden fazla bebişlere sarı giydirmeyin çünkü bebbekler yenidoğan sarılığı oluyorlarmış sarı giyince renkten çok farkedemiyebiliyormuşsunuz dedi

doğrudur canım Allah korusun valla. bebişim sağlıklı olsun başka hiçbirşey istemiyorum.
ya yağmurcum bide kıllarımız dökülsün dua edelim demişsin ya valla benim göbişimde çoğaldılar yaa. bide sadece göbeğim ne garip. göbeğim büyüdükçe onlarda uzuyor sanki.

doğrudur canım Allah korusun valla. bebişim sağlıklı olsun başka hiçbirşey istemiyorum.
ya yağmurcum bide kıllarımız dökülsün dua edelim demişsin ya valla benim göbişimde çoğaldılar yaa. bide sadece göbeğim ne garip. göbeğim büyüdükçe onlarda uzuyor sanki.
[/QUOT
hı canım bendede çoğaldı ama onu sordum ben doğumdan sonra almazsanız dökülür dedi alırsak çoğalırmış zaten göbeği nasıl alcaksak
ben bugün hani bebek çantaları diyolar ya anne için ondan aldım kızlar bi başlık açalım aldıklarımızın resmini oraya yüklüyelim fikir olur demi yalnız nasıl yükleniyor öğrenmem lazım

açalım valla canım bende bikaç bişey aldım resmini çeker yükleriz. gerçi bende bilmiyorum buraya nasıl resim konuyor ama öğreniriz.

ya bende bişiyler almak istiyorum ama kızımdan klanların hepsi yepyeni duruyo ya..puseti ana kucağı beşiği..ama park yatak alıcam bitane o çok kullanışlı oluya misafirliğe gidildiğinde yatıya zaten 1 ay istanbulda kalıcam lazım..bide bizim kuzenler var 2 -3 yaşında onların ufaklıklarınıda göndermişler daha hiç bişi almadım ama doğsa büyür yanii ..ama ben alışveriş yapmak istiyomm bananeee..CADIARZUCADIARZU

ya bende almak istiyorum ama bana 6 aydan önce almanın uğursuzluk getirdiğini söölediler ve caydırdılar...çaktırmadan alsammı ki :))

ya iyide biz nezaman alışveriş yapcaz arkadaşım almadı almadı 7. aya kadar bekliycem dedi şimdide çok şişti yoruluyo gezemiyo bence 4 ten sonra yavaş yavaaş başlamak lazım hep öyle diyolar celen arkadaşım ama bende 3 ayı bitir sonra demişlerdi

ya bende almak istiyorum ama bana 6 aydan önce almanın uğursuzluk getirdiğini söölediler ve caydırdılar...çaktırmadan alsammı ki :))

alemsin yaaa:roflol: az güldürmedin beni. vallahi ben hamileyken öyle hurafelere kulaklarımı tıkadım. saç kestirilmezmişte falanda. valla ben saçımı bile kestirdim. sen nasıl istersen öyle yap. iyi düşünürsen iyi olur canım.:nazar:

ah kevsercim ben neler yapmak istiyorumda :) bana bıaksalar ben şimdiden odasını bile düzerim zamanla eksiklerini tamamlarım falan..ama benide pinpirik yaptılar işte :)

Bende biraz zaman geçmesini beklicem alış veriş için....kızlar yüzümde mantar vari bişeyler çıktı bir de kasık bölgemde tırnak büyüklüğünde de var, kafaya taktım sağlık ocağına gittim aile hekimimize çıktım o da ilaç falan yazmadı hormonlardan dolayı olabilir dedi. Ben şimdilik buğday yağı sürüyom gerilmelerini alsın diye sür dedi ay bu bizim doktor da bir hoş ya..olmazsa başka bir doktora gidicem...bu arada iyi ki gitmişim girişim yapılması lazımmış malum aile hekimimiz olduğu için gebelik takibi yapmaları gerekiyormuş...arada beni çağırıpkan tahlillerimi olacakmışım (onları yaptırdığım için sadece sonuçlarımı götürücem) bebeğin kalp atışlarını dinleyeceklermiş kilomu takip edecekler ve aşılarımıda ücretsiz olacakmışım...daha sonrasındada bebek doğdukdan sonrada aşılarını takip edeceklermiş...sizlerde gidin girişinizi yaptırın olsun aradada doktorumuzun haricinde orayada muane oluruz bebeğimin kalp sesini dinler dinler gelirim eve:))

ya kızlar ben tembelleştim haa.bi bakıyorum sayfalar coşmuş.ya benim tüylerden bahsettim ya size .ağda bana artık 2 hafta gitmez oldu.napcam bilmiyorum.bi de karnım yavaş yavaş çıkmaya başladı.siz hiç çatlak olmaması için bişi kullanıyomusunuz?ben de sizden bakıp alacam.bir de benim bebişin hiç bişeyi yok.garip kaldı.ne beşik,ne puset bi de siz bi yataktan bahsediyosunuz.çok rahat falan neydi o yaaa???giyecek bile almadım.bizim kayınvalide de başladı temizliğe.yaz gelince biz de ikimiz coşuyoz işte böyle.ee kızlar siz anlatın napıyomuş bakim ekim anneleriiiii?fikir beyanlarınızı beliyorummmmm veee sizi seviyooorrrruuuuummmmmmmmmm.

kız şaşkın çok gülüyorum şu peş peşe sorularına..ben sir ağda yapıyorum eylülcüm 1.5 ay gidiyoo valla normal ağdalar kökleri beslermişş..bide o rahat dediğimizde park yatak hayatım seyahat beşiğide diyolar..hem yatak olarak kullanıyosun hem oyun parkı ayrıca katlyıp taşıması rahat olduğundan misafirlikte pek kullanışlı..120 den 250 ye kadar değişik marka ve fiyatta bulabilirsinnnŞenizŞeniz

destina kııızz.bize yaramazmış o dediğin yatak.bizim evden çıkıp misafirliğe gitmemiz bi de orda kalmamız çooooookkk zor.ama bebişe ben valla daha bişi almadım.daha erken diye.25 mayıs bizim kontrol var.bakalım o zamn aminiyosentez isteyecek mi doktor.normalde onun için gidiyoruz ama eyüp ekiciye gidince o sonuçları bir kez daha doktora göstermemi istedi.bakalım.hayırlısı.belki onun için içimden gelmiyodur.sonuçlar inşallah bi temiz çıksın bak o zamn hemen beşikten başlıyacammm

X