Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar bende ekim de ikizlerimi kucağıma alırım inşallah.Tabi bizim zıpırlar ekimi beklerlerse.yerimseniben
slm kızlar bende ekim de ikizlerimi kucağıma alırım inşallah.Tabi bizim zıpırlar ekimi beklerlerse.yerimseniben
ah nisa keşke hamileyiz belki dileğimiz kabul olur kıllarımız dökülsünlerrrrrrrrrrrrrrrrrr çok iyi fikir de nisacım nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKızlar haşım çıktı bugün temizlik yaptık kadın çağırdım ama iş bitmediki zavallı kocamı da çalıştırdım geldikten sonra bi de alışkanlık oldu nekadar yorgun olsamda sizlerle dertleşmeden olmuyo
ama bana epilasyon aleti hakkında hala bişey söylemediniz zararlı mı benim kılcıklar da coştu yav hamilelikte azalır diye umut ediyodum ama tam tersi oldu ya napsak Keşke hepsi doğuma kadar dökülseydi dimi nasıl fikir:))
ya kefser aynı olay bendede oluyo yürüdüm geçen hafta mağaza sevdam yüzünden bi ağrıdı bi ağrıdı sorma gitsin ama benimki sol taraf sağım hiç ağrımıyor ne iş buuuuuuuuuuukızlar bide bişey sorucam size. benimde sağ popomun kemiği çok ağrıyor bir haftadır ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum sancısı belime vuruyor vallahi. biraz oturayım kalkınca bacağımı sürerek yürüyorum. çünkü bacağımı hareket ettirince sancı vuruyor hemen. neden böyle oldu acaba.
Arkadaşlar kendimi çok yalnız hissediyorum bilmiyorum hamileliğin verdiği bir psikolojimi ama kalabalıkta bile yalnız hissediyorum.Çok şükür ağlama krizlerini atlattım ama yalnızlık hissini atlatamadım ben ya:çok üzgünüm:benneyaptımki:teselli:
doğrudur canım Allah korusun valla. bebişim sağlıklı olsun başka hiçbirşey istemiyorum.
ya yağmurcum bide kıllarımız dökülsün dua edelim demişsin ya valla benim göbişimde çoğaldılar yaa. bide sadece göbeğim ne garip. göbeğim büyüdükçe onlarda uzuyor sanki. [/QUOT
hı canım bendede çoğaldı ama onu sordum ben doğumdan sonra almazsanız dökülür dedi alırsak çoğalırmış zaten göbeği nasıl alcaksak
ben bugün hani bebek çantaları diyolar ya anne için ondan aldım kızlar bi başlık açalım aldıklarımızın resmini oraya yüklüyelim fikir olur demi yalnız nasıl yükleniyor öğrenmem lazım
ya bende almak istiyorum ama bana 6 aydan önce almanın uğursuzluk getirdiğini söölediler ve caydırdılar...çaktırmadan alsammı ki :))