2008 Ekim Anneleri

Ha bi de tetenoz aşısı mı olcakmışız ben en son lisede olmuştum benim dr.söyler miki bunu da dr.a soracaklarım listesine yazayım orda bebişimi görme heyecanıyla unutuyorum da bi de benim dr.da kayseride kalmış 12 yıl benle mantı muhabbeti yapıyo zaten canımçekiyo aklımda bişi kalmıyo ki
öfff benim de çarşambaya çoook varbenneyaptımki eşim bu sefer beni de bekle dedi 1 kere gördüya artık hep gelir o da anca 4 gibi geliyo acaba beklemesm ayıp olur dimisırnaşık şey

Bu ayfayı ben doldurcam bugün temizlikçi kadın da bana senin hiç bi yerin çıkmamış ki nerede bu 4 aylık çocuk dedi yav çıkacak dimi arkadaşlar ÇIKACAK az kaldı.
Nisacım ben de kızım için NİSANUR ismini koymayı planlıyodum ama eşim pek beğenmiyo tabi şimdilik kız isimleri askıya alındı Erkek ismi de hiç yokki aklımıza gelmiyo ARDA ismini düşündük onun da anlamı sonradan gelen demekmiş Yahu benim bebişim niye sonra gelsinki

nisanur yazmişsında yazmışsın dur cevap yazimnaniknanikşaka bi tarafa iyi getirdik valla 4-5 günde sayfaları 500 küsürlere...malum kıllar hepimizin derdi canım ben sir ağda kullanıyorum 1.5 ay falan sürüyo tekrar çıkmaları.epilasyonla ilgilide kötü bişiy duymadım ama o aynı jilet gibi yaaa sert sert çıkarıyo 1 ay bile sürmüyoo...bide kilo almadım hiç hamileye benzemiyorum gibi kelimeler forumda yasakkjeyyarjeyyarbenim gibi şişkolar kıskanırr sonraaa

destina teşekküler cevabın için
Günaydın günaydın herkeze ne yesek acaba kahvaltıda bebişimle canım bişey de istemiyo bu arada akşamdan beri burnum şakır şakır kanıyo

günaydınnnn, ohhh maaşallah ne güzel ekim anneleri erkenci
kilo almayanları kıskanma konusunda destineye sonuna kadar katılıyorummmm
sana da geçmiş olsun nisanur, benim de diş etlerim kanıyor , ne kadar sürecek acaba fisfisfis

teşekkürler herkezin vücudu değişik tapkiler veriyo işte doğumumuza kadar sürer herhalde yada yenileri çıkar meydane

günaydın kızlar. nisanurcum hamilelikte burun kanaması normalmiş ama şakır şakır kanaması bana hiç normal gelmedi vallahi.dikkat et kendine ani hareketler yapma. eğer sürekli devam ediyorsa doktora görün canım.

Günaydın kızlarrrrrrr...benim belim ağrıyor biraz dünkü temizlikten oldu öfff yaaa.....annem gelecekti bekleyemedim bi inşallah bebeğim iyidir ya aklım onda......benimde burnumu silmeye gelmiyor hemen kanıyor,hamilelikte normalmiş bu ama nisacım çok fazlaysada doktorunu bilgilendir bir derim ben...nisacım bizde Atilla ismine taktık atillanın annesi atillanın babası evde böyleyiz.Bir de her ihtimale karşı kız ismi bakıyorum kenarda dursun demi ama ne olur ne olmaz...

kevsercim merhaba nasılsın
bzileri unuttun hiç uğramaz oldunnn

ya gültencim ben size ulaşamıyorum benim bilgisayara format atıldı sizin sitenin ismini bulamıyorum. bide fındık kurdumu kaldırmışlar hiçbirinze ulaşamadım canım.

kızlar bide bişey sorucam size. benimde sağ popomun kemiği çok ağrıyor bir haftadır ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum sancısı belime vuruyor vallahi. biraz oturayım kalkınca bacağımı sürerek yürüyorum. çünkü bacağımı hareket ettirince sancı vuruyor hemen. neden böyle oldu acaba.

günaydınnn kızlarrrrlülülülülülülülülülülülübaharcım benimde belim çok ağrıyo bu günlerde sanırım yerden bişiy alırken direk eğilmemek ve çömelerek almak gerekiyomuş ,,,kevsercim senin eğer kemik ağrıyosa bişiy diyemiycem ama kasılıyosan bacağının çekildiğini hissediyosan yalnış pozisyonlarda oturmuş olabilirsin ani hareket yapmış olabilirsin hamileliktete kullanılan kas gevşetici kremlerin faydası olur diye düşünüyorum doktoruna sor tabii canımmmŞeniz

tamam canım sağol. zaten cumartesiyi bekliyorum o kadar çok şey sorucamki doktora inanki bebişimi görünce unutuyorum.unutmayayım diye bir kağıda yazıyorum söyleyeceklerimi.

kızlar bide bişey sorucam size. benimde sağ popomun kemiği çok ağrıyor bir haftadır ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum sancısı belime vuruyor vallahi. biraz oturayım kalkınca bacağımı sürerek yürüyorum. çünkü bacağımı hareket ettirince sancı vuruyor hemen. neden böyle oldu acaba.

aynen benim de sağ tarafım, benim kuyruk sokumunda sorun vardı zaten , düşmüştüm seneler önce , tedavi de olmadım ona bağlıyordum ben bu ağrıyı , oturunca kalkamıyorum, uzun süre ayakta kalamıyorum

doktorunun verdiği bilgiyi bizimle paylaşırsan sevinirim, benim kontrolüme daha çoookkk var 22 mayısta, üstelik ben de çoğu anne adayı gibi bebişimi görünce unutuyorum kendi şikayetlerimi

doktorunun verdiği bilgiyi bizimle paylaşırsan sevinirim, benim kontrolüme daha çoookkk var 22 mayısta, üstelik ben de çoğu anne adayı gibi bebişimi görünce unutuyorum kendi şikayetlerimi

valla canım aynen bende çok heyecanlanıyorum. zaten doktor bebişi anlatırken kendimden geçiyorum ben. o yüzden not alıyorum artık sağlık karnesinin arasına koyuyorum kağıdı. bide bu hafta cinsiyeti ile ilgili bilgi verecek ilk defa daha farklı heyecanlıyım. ben öğrenince sizide bilgilendiririm kızlar merak etmeyin.

amannnn ariel reklamı yetmişti şimdi de alo reklamı mı başladı Kötü Kazen
kevser sen bu hafta cinsiyet öğreneceksen senden umudumuzu kesmeli, doktorun vereceği bilgi bir kulağından girip öbüründen çıkacak demektir, ben cinsiyetini öğrendiğimde doktorum başka ne demişti hatırlamıyorum , sadece kızın olacak sözleri kulağımda yankılanıyor halen :roflol:

herkese günaydın...tahmini cinsiyet öörenme haftalaı hakkında bilginiz varmıı??öörendinizmi yada??allah izin verirse c.tesi 16,haftamıza giriyoruz ve o gun kontrolumuz var..öörenme sansım nedir ki???

16.haftada kesin gösterir canım ama doktorunun sana ayıracağı süre önemli.yani pozisyonundan dolayı göstermeyebilir

doktoruna ve kullandığı cihazın gelişmişliğine bağlı olarak % 100 diyebilirim, ama bir de bebeğin duruşu önemli, benim 12. haftada kordonunu bacaklarının arasına aldı göstermedi, 15. haftada bacaklarını birbirinin üzerine atıp karnına çekti yine göstermedi , neyse ki 18. haftada net bi frikik verdi de görebildik :)

X