2008 Ekim Anneleri

Canım valla bizde aynıyız curcuna yani bakalım dediğin gibi bizdede para yok bu ay bebişlerimizin şansına ama foto iyi olur hatıra ya evet karnımdaki tekmelerini savururken esma yı da öperim sende oğluşunu öp ama hayırlısı inşallah güzel geçer doğum günlerimizbizim babamızda yok zaten o gün nöbeti var gündüzlü geceli değiştiremedi de ertesi gün kutlayacağız üstelikCumartesi değil pazar olacak yani anlamı da gidiyor yani

ohhh e güzel hamilesin yine demekki hayırlısı olsun sağlıkla doğsun minik yumurcak inşallah:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

herkese hayırlı cumalar.doğum günleri sırayla geliyo herkeste ayrı planlar ve heyecanlar var.koca 1 yıl geçti bile ama büyüdükçe iş daha zor oluyormuş artık internete girebilmek zorlaşıyor.neyse sağlıklı olsunlarda inşallah.herkesin doğum günü kutlu olsun.

hayırlı cumalar kızlar bende cok heycanlıyım biz sizler kadar kalabalık olmıcaz allah izin veirse dogum günü planım söyle annemler gelir bie eşimin teyzesi ne deriz 13 kişi oluruz tamam menüye yaş pastasını resimli düşünüyoruz sonra yarpak sarması sıgara böreği kurabiye tatlı tuzlu suanda aklımdn gece bunlar fazla kalabalık olmadıgımız için yeter evide balon süs flan donatırız yanlız hacere ne giydirecem karar veremedim

selam kızlar net yok o yüzden giremedim bide benimki 2 gündür çok fena ne uyuyo ne duruyo sürekli ağlamaklı mız mız çıldırdım walla oturup ağladım dün gece..
doğum günü bebişlerini çok öpüyorum..Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepsineopuyorumnanaktan

planlar yapılıyo ne güzel..bizde 40-45 kkişi oluyoz naapcam bilmem..ikiyemi bölsek bilemedim..o kaadar kişiyle nasıl ilgilenicem bilmiom..daha netleştiremedik bakalım noolcak..akannehir

selamlar yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz
biz dr.kontroüne götürmüyoruz artık en son tayin çıkmadan haziranda götürmüştük burda da çok şükür bi ihtiyaç olmadı şimdiyekadar
doğum günümüz yarın bizm de hazırlık falan yapmayı hiç gözüm yemiyo açıkcası teyzemler var burda hepkesi çağırsam 20 kişi falan olur da burdaki evim küçük eşimle gündüz bi fotğrafcıya gidelim diyoz akşam da pastamızı keser oturuuz diyoz ama tembel işi oluyo aman kim yapcak şimdi pazta börek zaten zamanım daolmadı hiç

selamlar yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz
biz dr.kontroüne götürmüyoruz artık en son tayin çıkmadan haziranda götürmüştük burda da çok şükür bi ihtiyaç olmadı şimdiyekadar
doğum günümüz yarın bizm de hazırlık falan yapmayı hiç gözüm yemiyo açıkcası teyzemler var burda hepkesi çağırsam 20 kişi falan olur da burdaki evim küçük eşimle gündüz bi fotğrafcıya gidelim diyoz akşam da pastamızı keser oturuuz diyoz ama tembel işi oluyo aman kim yapcak şimdi pazta börek zaten zamanım daolmadı hiç

minik kuzunun doğum günü şimdiden kutlu olsun allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah

bizde yarın bir kaç kafe tarzı yerlere bakıcaz bütçemize ve misafirlerimize uygun bir yerler bulabiliriz inşallah ben çok özeniyorum ilk doğum günü her şeyin en iyisi olsun istiyorum

alooooooo nerdesiniz milleettttttt!!!!!!!!!!!
benim yarın doğum günüm hepinizi bekliomakannehirsositosositosositososito
gelirken pastamıda almayı unutmayın emii :lepi::lepi:
pastam muzlu parça çikolatalı olsun bi zahmetlülülülülülü hade öptüm hepinizi..Şeniz

pastam muzlu parça çikolatalı olsun bi zahmetlülülülülülü hade öptüm hepinizi..Şeniz

dogum günün kutlu olsun:1hug:ŞenizŞeniza.s. canim daha nice senelerealkisalkisalkisalkisalkisalkis insallah hep sansli olursun :Saruboceq::Saruboceq:insallah :Saruboceq:

selam bizim doğum günümüz dü bugünalkisalkisalkis
bişey yapmıycam dedim ama teyzemleri çağırdım:lepi:salonu süsledik
pastamızı kestik kızım süslere bayıldı balondan korkuyo çok fena:1shok:
güzeldi yani kameraya çektik ama fotğraf makinesini unutmuz ya çok sinir oldum:çok üzgünüm:bugün bi de stüdyoya gittik kızımın fotosunu çektirdiksırnaşık şey
pastasının başında bi fotağrafı nasıl unuttm yaaaaaasenağlama

herkeslere iyi geceleropuyorumnanaktan
kaç gündür giremiyorum.oğluş 5 dk.durmuyo.bugün baktımda üstten bi diş patlatmış.devamı da geliyo.yavrum çok acı çekiyo..gece ve gündüz hep başındayımkafamçokkarıştışu dişler bi çıksa artık..yarın kayınvalidemler geliyo.bikaç gün kalacaklar..onlar gidene kadar giremem artık nete falan.:gitme:

bu arada geçmiş günlerde,bugün ve yarın doğumgünü olan tüm bebeişlerimizin yeni yaşlarını kutluyorumŞenizsağlık,mutluluk dolu nice yıllaraaaaaalkisalkisalkis

oğluş uyuyo gibi hemen gidip yatayım,gözlerim kapanıyomirmirmirmir

herkeslere iyi geceleropuyorumnanaktan
kaç gündür giremiyorum.oğluş 5 dk.durmuyo.bugün baktımda üstten bi diş patlatmış.devamı da geliyo.yavrum çok acı çekiyo..gece ve gündüz hep başındayımkafamçokkarıştışu dişler bi çıksa artık..yarın kayınvalidemler geliyo.bikaç gün kalacaklar..onlar gidene kadar giremem artık nete falan.:gitme:

bu arada geçmiş günlerde,bugün ve yarın doğumgünü olan tüm bebeişlerimizin yeni yaşlarını kutluyorumŞenizsağlık,mutluluk dolu nice yıllaraaaaaalkisalkisalkis

oğluş uyuyo gibi hemen gidip yatayım,gözlerim kapanıyomirmirmirmir

ayyy bu dişler ne zor ya Girayda üst azıyı çıkardı sağ taraftan şimdide sol çıkacak herhalde sürekli ısırıyo beni 15 dişli kuzum benimkaydirigubbakcemile3
kvalidenler sürekli burda değillermi canım Eriklide yaz kış mı kalıyolar?

canım nice sağlıklı ve mutlu yaşlara eşinle ve oğluşunla beraber inşallaha.s.

selam bizim doğum günümüz dü bugünalkisalkisalkis
bişey yapmıycam dedim ama teyzemleri çağırdım:lepi:salonu süsledik
pastamızı kestik kızım süslere bayıldı balondan korkuyo çok fena:1shok:
güzeldi yani kameraya çektik ama fotğraf makinesini unutmuz ya çok sinir oldum:çok üzgünüm:bugün bi de stüdyoya gittik kızımın fotosunu çektirdiksırnaşık şey
pastasının başında bi fotağrafı nasıl unuttm yaaaaaasenağlama

iyiki dogdun melek kiz dogum günün kutlu olsuna.s.

oy azılar başladı haa işte onlar çok zor cıkarmış ya
gerçekten girayın 15 dişi mi vardelikafaduldenbizim 8 tane şimdik
kımetcim teşekkürler hayatım Şeniz
bu faceciler buarayı ıraktı ya ben buraya takılmazsam bişy anlamıyom
biraz önce yeni anneleri okudum da ne zordu o ilk günler Allah yardımcıları olsun aklıma geldikce bi daha doğurasım gelmiyo hiç:sm_confused:
ama pek tatlı oluyolar sonra ilk 3 ay geçince daha rahatlıyo insan kızıma elimi açıp Allah Allaaah diyom o da Aynını yaıp Annah annah diyo zilli opuyorumnanaktan

X