2008 Ekim Anneleri

selamlar hatunlar.
cee deyip kaçmış gibi oldum ama benim afacan fırsat vrmiyor ki internete girip yazayım. sayfalara hızla ilerliyor bi baktım da sohbetler güzel sanırım burda. ben de fırsat buldukça katılmayı çok isterim.

bu arada ekim ayındayız bebişler 1 yaşına giriyor artk. doğumgünü olan bebişleri kutluyoum. hepsine sağlık, mutluluk dolu seneer diliyorum. bizim doğumgünümüz de haftaya inşallah.

ay tünaydın ne sinir oldum ya niye düzenimi bozup buralara tayin istedim kikaydirigubbakcemile:mymeka: bakıcım ne güzel alt katta oturuyodu okulum da iyiydi offf sabah araba çalışmadı ay sinir oldum 1 saat dersim vardı kızı hazırladım arabaya yerleştik marşa basıyom tık yok neyse bakıcımızın kocası geldi kızı aldı beni de okula götürdü eve geldim ki çalışıyo salak şey antifiriz koydurcam çok ayaz var burda 2,5 da tekrar derse gitcem evi toparlayıp kızımın yanında otururm biraz
doğum günlerinikutluyoz
bu arada face de böyle sohbet var mı ben mi bulamıyom sadece paylaşımlara bakabiliyom ben bi de kim kim di hepten karıştı:çok üzgünüm:

kızlar nerdesiniz ya...epeydir görüşemedik..okullar açıldı..bakıcımız başladı ..çok şükür sorun yok..yemek yeme sorunu biz de de var..bazen çok iyi bazen de zor..yürüme yok .yeni emekliyoruz..day day sevmiyor..canı sağolsun..hepinizi öpüyorum.. yenilere de merhaba..

Slm Millet !
Nasılsınız ? Uzun zamandır giremedim kulübe gerek iş yoğunluğu gerek farklı sebeplerden görüşemedik facubook a baktım ama 2008 ekim kasım aralık anneleri diye bişey gördüm farklı bişey bulamadım ama...
Arkadaşlar doğum günü olan tüm bebişlerimizin doğum günleri hayırlı uğurlu olsun Nice mutlu yıllara....
Bu arada benim kızımın doğum günü de Cumartesi fakat babamızın gece nöbeti var ve değiştiremiyor ya öğlen kutlayacağız ya da ertesi akşam nasıl kutlayacağız ne yapacağız kızıma ne giydirsem hiçbişey düşünemedim daha sizler neler yaptınız anlatabilir misiniz örnek olsun....

mrb arakadaşlar erken gelen miniğim aralık bebeği olması gerekirken beni sizlerle tanıştırmaya vesile oldu. doğum günü konusunda benide sıkıntım var. çok zor elde ettiğim ve hayata tutunabilen mücize bebeğim için en iyisini istiyorum. evim 100 m2 salon fena değil ama mutfağım çok küçük 1. dereceden akrabalar 40 kişiyi buluyoruz diye dışarıda kutlamak istedim nereye gitsem 200 liradan başlayan kira bedelleri istiyorlar düğünmü yapıyorum diyesim geldi benimde alternatif fikirleri olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.

iyi, akşamlar herkese iyisiniz umarım arkadaşlar.bizde bugün kızımın doğum gününü kutladık.boncuğum bugün 1 yaşına girdi darısı tüm bebişlerimizin başınaa hepinizi öptükkk

minink kelebek doğum günün kutlu olsun

selamun aleyküm milleett.bugün feyzanın doğum gününü kutladık.fotoları bir ara face ye koyarımm.
aaaa ibuaru bizim bebeler aynı günmü doğmuşş.ne güzel.Allah sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin tüm bebeklerimize inşaallah

prensese nice seneler sağlıklı uzun ömür versin allahım

sanırım burda yabancılar sevilmiyor:KK43:(
Canım yapma ne olur sadece günün orta saatleri bunlar ve herkes yoğun mesela bak bizler çalışıyoruz öğlen yemeğiydi işlerdi bakamıyoruz bile evimde de yok mesela ama diğer arkadaşlarında tahmin edersin senin gibi afacanları var ve fırsat bulmak zor merak etme biz 2008 ekim anneleri çok iyiyizdir hemen karar vermen zaten yanlış hepimiz birbirimizi çok seviyoruz ve yeni gelen arkadaşlarında başımızın üzerinde yeri var sende hoşgeldin aramıza...
mrb arakadaşlar erken gelen miniğim aralık bebeği olması gerekirken beni sizlerle tanıştırmaya vesile oldu. doğum günü konusunda benide sıkıntım var. çok zor elde ettiğim ve hayata tutunabilen mücize bebeğim için en iyisini istiyorum. evim 100 m2 salon fena değil ama mutfağım çok küçük 1. dereceden akrabalar 40 kişiyi buluyoruz diye dışarıda kutlamak istedim nereye gitsem 200 liradan başlayan kira bedelleri istiyorlar düğünmü yapıyorum diyesim geldi benimde alternatif fikirleri olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.
Güzelim senin kesinlikle bir cafe tarzı yer tutman lazım yoksa evinde daha çok masrafın çıkar zahmetin eziyetinde cabası olur heryer ne kadar temizletsende batar söyliyim

Canım yapma ne olur sadece günün orta saatleri bunlar ve herkes yoğun mesela bak bizler çalışıyoruz öğlen yemeğiydi işlerdi bakamıyoruz bile evimde de yok mesela ama diğer arkadaşlarında tahmin edersin senin gibi afacanları var ve fırsat bulmak zor merak etme biz 2008 ekim anneleri çok iyiyizdir hemen karar vermen zaten yanlış hepimiz birbirimizi çok seviyoruz ve yeni gelen arkadaşlarında başımızın üzerinde yeri var sende hoşgeldin aramıza...

Güzelim senin kesinlikle bir cafe tarzı yer tutman lazım yoksa evinde daha çok masrafın çıkar zahmetin eziyetinde cabası olur heryer ne kadar temizletsende batar söyliyim

aynı fikirdeyim ama cafelerde hem ikramları satın almak hemde yer kirası vermek baya masraflı ne yapacağımı bilemiyorum

Ekim anneleri bir sorum olucak size. Bebeklerinizi özel dr kontrolüne götürüyorsanız ne kadar aralıklarda ve hala devam ediyormusunuz

Canım ben Manisa da oturuyorum burda kiralar belki daha ucuzdur ama bir pasta+2 çeşit içecek 250-300 tl civarı cafelerde böyle yani hayırlısı iyice araştır bakalım lokal vb yerlere de bak...
Gelelim özel doktora ben o kadar özel doktor denedim ki sonunda aradığım doktoru buldum ve son derece memnunum 21 günde bir 100 tl ödüyorum bazen ayda bir gidiyoruz bazen 3 kere o bebeğinin sağlığına göre değişiyor Allah'ım keşke hiç onlara muhtaç etmese ama onlarsız olmuyor maalesef Rabbim cümlemize sağlık sıhhat versin....
Bu arada ben yapacağım doğum günümün taslağını tarif edeyim 6 ay kınasına benzer yapacağım..
Gündüz ailecek stüdyo da bir hatıra fotoğrafı ayrıca kızımı tek poz doğum günü fotosu çekeceğim.
Akşam da ılk önce bir müezzin davet edip bir Yasin ve dua okutacağım sonra kına yakacağım en son pasta kesimi ve müzikle oynayacağız 6 ayda takı yapmıştım bunda da hediye getirmeyenler taksın demi yapayım gene....

tukucum yavrum artık eskisi gibi gelen giden yok buraya, sen eski geyikleri görseydin bu şekilde düşünmezdin, herkesin bebesi canaavar gibi, istediimiz zaman gelemiouz buraya, gelsek de yazamadan çıkıyoruz çok zaman, ebrizm canikom biz de aile arasında kutlucaz da ben çok kişi çağırmıcam, annemler, dayımlar, amcamlar bi de yeni evlenen kardeşim, toplasan anca 20 kişi oluruz, hadi çoluk çocuk 10 kişi daha ekle 30 kişi oluruz, bi pasta alcam pastaneden, bi de kendim evde 3 tane muzlu rulo pasta yapcam, tatlısıydı tuzlusuydu vs işte, perdelerime balon filan ascam, öyle çok şafşatalı bi doğum günü kutlamıcam, zaten de hoşlanmıyoruz o tarz büyük eğlencelerden, otururuz yeriz içeriz sohbet ederiz, sonra evli evine köylü köyüne, gerçi nasıl rahat oturcaz onu bilmiorum, dayımların 2 kızı var, amcamın da bi oğlu var, bi de benim sıpa, bunlar dördü evi talan edecekler zaten, amcamın bi de küçük bebeği var, o kesin mız mız edip durcak, daha çok küçük çünkü, işte öle kavga dövüş curcuna geçirecez büyük ihtimal kaydirigubbakcemile3 bızdık yavrum bebecik nasıl iyimi artık, karnındaki nasıl depikliomu opuyorumnanaktan karnındakini okşa kucağındakini öp benim yerime, ben de bi yasin falan okutturayım diorum, bakalım ortama göre erkekleri kovarız çocuk odasına, kadınlar aramızda okuruz diye düşünüyorum, bakalım artık duruma göre şekillendirecez olayı, bak bu foto çekme olayı benim aklıma gelmemişti, herifime söleyim de doğum günü için stüdyoya girelim, gerçi para da yok ama, belkim yapabiliriz :çok üzgünüm:

Canım ben Manisa da oturuyorum burda kiralar belki daha ucuzdur ama bir pasta+2 çeşit içecek 250-300 tl civarı cafelerde böyle yani hayırlısı iyice araştır bakalım lokal vb yerlere de bak...
Gelelim özel doktora ben o kadar özel doktor denedim ki sonunda aradığım doktoru buldum ve son derece memnunum 21 günde bir 100 tl ödüyorum bazen ayda bir gidiyoruz bazen 3 kere o bebeğinin sağlığına göre değişiyor Allah'ım keşke hiç onlara muhtaç etmese ama onlarsız olmuyor maalesef Rabbim cümlemize sağlık sıhhat versin....
Bu arada ben yapacağım doğum günümün taslağını tarif edeyim 6 ay kınasına benzer yapacağım..
Gündüz ailecek stüdyo da bir hatıra fotoğrafı ayrıca kızımı tek poz doğum günü fotosu çekeceğim.
Akşam da İlk önce bir müezzin davet edip bir Yasin ve dua okutacağım sonra kına yakacağım en son pasta kesimi ve müzikle oynayacağız 6 ayda takı yapmıştım bunda da hediye getirmeyenler taksın demi yapayım gene....
Bende izmirde oturuyorum bizde ayda bir kez gidiyoruz dr a 200 lira vizitesi dr muzun profosör olduğu için. Kızımın nörolojik sorunları olduğundan ayrıca nöroloğada gidiyoruz 2 ayda bir oda 200 lira dr masrafımız çok kısacası

doğum gününe gelince cafelerin pastasını istemiyorum daha özel bir pasta almak niyetindeyim ne yapıcam bilmiyorum

tukucum yavrum artık eskisi gibi gelen giden yok buraya, sen eski geyikleri görseydin bu şekilde düşünmezdin, herkesin bebesi canaavar gibi, istediimiz zaman gelemiouz buraya, gelsek de yazamadan çıkıyoruz çok zaman, ebrizm canikom biz de aile arasında kutlucaz da ben çok kişi çağırmıcam, annemler, dayımlar, amcamlar bi de yeni evlenen kardeşim, toplasan anca 20 kişi oluruz, hadi çoluk çocuk 10 kişi daha ekle 30 kişi oluruz, bi pasta alcam pastaneden, bi de kendim evde 3 tane muzlu rulo pasta yapcam, tatlısıydı tuzlusuydu vs işte, perdelerime balon filan ascam, öyle çok şafşatalı bi doğum günü kutlamıcam, zaten de hoşlanmıyoruz o tarz büyük eğlencelerden, otururuz yeriz içeriz sohbet ederiz, sonra evli evine köylü köyüne, gerçi nasıl rahat oturcaz onu bilmiorum, dayımların 2 kızı var, amcamın da bi oğlu var, bi de benim sıpa, bunlar dördü evi talan edecekler zaten, amcamın bi de küçük bebeği var, o kesin mız mız edip durcak, daha çok küçük çünkü, işte öle kavga dövüş curcuna geçirecez büyük ihtimal kaydirigubbakcemile3 bızdık yavrum bebecik nasıl iyimi artık, karnındaki nasıl depikliomu opuyorumnanaktan karnındakini okşa kucağındakini öp benim yerime, ben de bi yasin falan okutturayım diorum, bakalım ortama göre erkekleri kovarız çocuk odasına, kadınlar aramızda okuruz diye düşünüyorum, bakalım artık duruma göre şekillendirecez olayı, bak bu foto çekme olayı benim aklıma gelmemişti, herifime söleyim de doğum günü için stüdyoya girelim, gerçi para da yok ama, belkim yapabiliriz :çok üzgünüm:

Canım valla bizde aynıyız curcuna yani bakalım dediğin gibi bizdede para yok bu ay bebişlerimizin şansına ama foto iyi olur hatıra ya evet karnımdaki tekmelerini savururken esma yı da öperim sende oğluşunu öp ama hayırlısı inşallah güzel geçer doğum günlerimizbizim babamızda yok zaten o gün nöbeti var gündüzlü geceli değiştiremedi de ertesi gün kutlayacağız üstelikCumartesi değil pazar olacak yani anlamı da gidiyor yani

Bende çok kişi çağıma taraftarı değilim ama kalabalık bir aileyiz biz 4 kardeşiz 1 kardeşim eli 9 yaşında ikiz oğulları var 1 teyzem dayım ve 2 halam var bizim taraf 23 kişi ediyor eşimin 4 teyzesi ve onların çocukları evli çoğu gelebilecek olanlarla onlarda 17 kişiler çağırmasam olmaz küsüyorlar bana kalsa bende anneanne babanne dede kızkardeşlerim ve görümcemi çağırarak işi bitirmek istiyorum ama kayınvalidem kardeşleri gelmezse olmazmış e o çağırınca bende bizim tarafı çağırıyorum işin içinden çıkamıyoruz

X