2008 Ekim Anneleri

ha bi de kaç yaşındasın kızım diyoz biy diyo işaret parmağını kaldırıp

inşallah bizde yaş gunumuzu kutladıgımız gunleri goruruzz meleklerinizin Allah acılarını gostersin hayırlı evlat olurlar inşallah
masallah nisanur kızınaa yiyesim geldi valla oyyy:nazar::nazar:

effekaan doğum günün kutlu olsun hayatım
gülçen acaip huysuz bittim artık meğer dişmiş 3 dişi birden ptladı 4 dü dişimiz 7 oluyo

alooooooo nerdesiniz milleettttttt!!!!!!!!!!!
benim yarın doğum günüm hepinizi bekliomakannehirsositosositosositososito
gelirken pastamıda almayı unutmayın emii :lepi::lepi:
pastam muzlu parça çikolatalı olsun bi zahmetlülülülülülü hade öptüm hepinizi..Şeniz

nice mutlu yıllara.iyi a.s.ki doğdun şekercimm

oy azılar başladı haa işte onlar çok zor cıkarmış ya
gerçekten girayın 15 dişi mi vardelikafaduldenbizim 8 tane şimdik
kımetcim teşekkürler hayatım Şeniz
bu faceciler buarayı ıraktı ya ben buraya takılmazsam bişy anlamıyom
biraz önce yeni anneleri okudum da ne zordu o ilk günler Allah yardımcıları olsun aklıma geldikce bi daha doğurasım gelmiyo hiç:sm_confused:
ama pek tatlı oluyolar sonra ilk 3 ay geçince daha rahatlıyo insan kızıma elimi açıp Allah Allaaah diyom o da Aynını yaıp Annah annah diyo zilli opuyorumnanaktan

maşallah kuzuma benim.eylül sadece dede,anne baba diyo başka da bişi yok daha.kızlar yemek yediriyo musunuz?ben sanki eylül yemeklerden biraz biraz tadınca doymuyo zannediyorum.hep yedirmek istiyorum.kafayı sıyırdım galibazemuszemus

ayy nisacım aynen valla.ilk günler aklıma gelince asla diyorum.Allah hayırlısını versin ama ben hakikatten düşünmüyorum.ilerisi ne gösterir bilemiyorum ama.

dikkate alıp cevapladığınız için teşekkürler bızdıkcan ve ibolya. evet afacanlar rahat bırakmıyor artık, iş güç de bitmiyodoğru ama işte alınganlığım tuttu. hep yalnız hep yalnız çok sıkıldım laflayacak birilerini arıyo insan ondan olsa gerek. neyse zamanla o da olur inşallah.

Slm Millet !
Bizim doğum günümüzde Cumartesiydi ama babamızın işi yüzünden dün kutlayabildik güzeldi ama 6 ay kınası gibi eğlenceli olmadı tabi kalabalıkta olmadı zaten o kadar kişi de çağırmamıştık. Herşeye rağmen kızımın ilk doğum günüydü ve inşallah büyüyünce beğenir zaten hatıra olarak sadece adam akıllı stüdyodaki fotolar kalacak o da fotocuyla randevumuz yüzünden hiç süsleyemedim kızımı sadeydi ama yine de o da güzeldi heleki bi anını anlatayım ben kuaföre gittim bir fön çektireyim diye eşim Esma yı arabada uyutmuş derken fotoğrafçıya geldiğimizde yeni uyanmıştı çocuk flaşları parlak ışıkları görünce biraz ürktü ayrıca fotocuyu da tanımıyor ne oluyor burda der gibi bakarken herkes Esma diyor o kadar güleç kızımı bir türlü güldüremedik en son çare eşimin telefonundan kolbastıyı açtık dayamaz hiç onu duyunca güler oynar dedik bizimki başladı eteğini sallamaya felaket çoşmuş ama surat yine beş karış anlayacağınız surat asık poz verdi ciddi ciddi kıvırıyor kızım....

Slm Millet !
Bizim doğum günümüzde Cumartesiydi ama babamızın işi yüzünden dün kutlayabildik güzeldi ama 6 ay kınası gibi eğlenceli olmadı tabi kalabalıkta olmadı zaten o kadar kişi de çağırmamıştık. Herşeye rağmen kızımın ilk doğum günüydü ve inşallah büyüyünce beğenir zaten hatıra olarak sadece adam akıllı stüdyodaki fotolar kalacak o da fotocuyla randevumuz yüzünden hiç süsleyemedim kızımı sadeydi ama yine de o da güzeldi heleki bi anını anlatayım ben kuaföre gittim bir fön çektireyim diye eşim Esma yı arabada uyutmuş derken fotoğrafçıya geldiğimizde yeni uyanmıştı çocuk flaşları parlak ışıkları görünce biraz ürktü ayrıca fotocuyu da tanımıyor ne oluyor burda der gibi bakarken herkes Esma diyor o kadar güleç kızımı bir türlü güldüremedik en son çare eşimin telefonundan kolbastıyı açtık dayamaz hiç onu duyunca güler oynar dedik bizimki başladı eteğini sallamaya felaket çoşmuş ama surat yine beş karış anlayacağınız surat asık poz verdi ciddi ciddi kıvırıyor kızım....

selam canim dogum gününüz kutlu olsun insallah ömrü boyunca hep mutlu olur cok öptüka.s.a.s.ŞenizŞeniz

merhaba kızlar nasılsınız
esmanın doğum günü kutlu olsun
hepinzi öptüm buaralar işler yoğun pek uğrayamaz oldum:KK43:

kerem yürüyor hatta koşuyor hiç durmuyoruz yerimizde 5dişimiz oldu daha da kabaranlar var ay 13aylık oldu ama daha bi oh diyemedik çok yoruluorum bide cumartesi çalışma geliomuş napıcam bilmiom

kerem yürüyor hatta koşuyor hiç durmuyoruz yerimizde 5dişimiz oldu daha da kabaranlar var ay 13aylık oldu ama daha bi oh diyemedik çok yoruluorum bide cumartesi çalışma geliomuş napıcam bilmiom

Sağol canım seninde işin zor desene benim gibi bize de haftasonu mesaisi geliyormuş Esma da yürüyor ve sürekli peşindeyiz çok yoruluyoruz yemesi de problemli hamilelikle birde haftasonu hiç çekilmez artık dayanacak gücüm kalmadı inan....

tek tek doğum günleri başladı minik meleklerimizin. hepsinin yeni yaşları kutlu olsun sağlıkla uzun ömürleri olsun inşallah

selam kızlar doğumgünü mesallarınız için teşekkürleropuyorumnanaktan
doğumgünü geçen bebişlerede nice sağlıklı yaşlaraaaaopuyorumnanaktan
bizim net gidip gelio problem war ondan giremiorum..
hee bu aarada hödüküm hediye almış bana çok beğendiğim bi telefon wardı onu almışakannehir şok oldum hiç beklemiodum..
ben temizlik yapıom tabi bu canawardan fırsat buldukça..buralarda pek bi sessizleşmiş..kendinize iyi bakın herkesi öptüm..

Canım valla bizde aynıyız curcuna yani bakalım dediğin gibi bizdede para yok bu ay bebişlerimizin şansına ama foto iyi olur hatıra ya evet karnımdaki tekmelerini savururken esma yı da öperim sende oğluşunu öp ama hayırlısı inşallah güzel geçer doğum günlerimizbizim babamızda yok zaten o gün nöbeti var gündüzlü geceli değiştiremedi de ertesi gün kutlayacağız üstelikCumartesi değil pazar olacak yani anlamı da gidiyor yani

bi işe başlasam rahatlıcam ben yaaaa :nazar: heriften para almak zoruma gidiyo, ne güzel çalışırken kafama göre takılıyodum, şimdi kemerleri sıkmak zorundayız, bu da benim canımı sıkıyo, bizim de doum günümüze 8 gün kaldı bugün itibariyle, bızdıkım öyle anlamı gidiyo diye düşünme yav, gönüller bir olsun, napcan hayat mücadelesi, yoksa eşin istemezmi doğduğu gün yapmayı, sağlık olsun, önemli olan o güzel anı yaşayabilmek, düşünsene bebelerimizin ilk doğum günlerini kutluoruz, geçen sene bu zamanlar çatır çatır douruyoduk, şimdik şaklabanlık bile yapıyolar :lepi:
Bende çok kişi çağıma taraftarı değilim ama kalabalık bir aileyiz biz 4 kardeşiz 1 kardeşim eli 9 yaşında ikiz oğulları var 1 teyzem dayım ve 2 halam var bizim taraf 23 kişi ediyor eşimin 4 teyzesi ve onların çocukları evli çoğu gelebilecek olanlarla onlarda 17 kişiler çağırmasam olmaz küsüyorlar bana kalsa bende anneanne babanne dede kızkardeşlerim ve görümcemi çağırarak işi bitirmek istiyorum ama kayınvalidem kardeşleri gelmezse olmazmış e o çağırınca bende bizim tarafı çağırıyorum işin içinden çıkamıyoruz

ay evet kalabalık olunca da zor olur diimi, benim herifin sülalesi burda değil, o yüzden sadece benim taraftan gelecekler var, arkadaşlarımızı falan çağırmıcaz sadece akrabalar, zaten herifin tarafına bozuğum, hala yeğenlerini görmeye gelmediler, bi de doğum gününemi davet etcemÇok üzgünüm çoook
herkese hayırlı cumalar.doğum günleri sırayla geliyo herkeste ayrı planlar ve heyecanlar var.koca 1 yıl geçti bile ama büyüdükçe iş daha zor oluyormuş artık internete girebilmek zorlaşıyor.neyse sağlıklı olsunlarda inşallah.herkesin doğum günü kutlu olsun.
zeynep patak mısırım napıyo kız, dişleriniz kaç tane oldu kaydirigubbakcemile3 biz hala 4 de sayıyoz, üst yanlardan 2 tane daha gelcek baya bi şişmiş, heral arka arkaya patlatcez artık, 2 yaşına kadar tamamlanıyodu heral dimi bu dişler CADIARZU
selam kızlar net yok o yüzden giremedim bide benimki 2 gündür çok fena ne uyuyo ne duruyo sürekli ağlamaklı mız mız çıldırdım walla oturup ağladım dün gece..
doğum günü bebişlerini çok öpüyorum..Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepsineopuyorumnanaktan

le diş mi gelio yoğsan size de, geçmişler olsun kuzuma
selamlar yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz
biz dr.kontroüne götürmüyoruz artık en son tayin çıkmadan haziranda götürmüştük burda da çok şükür bi ihtiyaç olmadı şimdiyekadar
doğum günümüz yarın bizm de hazırlık falan yapmayı hiç gözüm yemiyo açıkcası teyzemler var burda hepkesi çağırsam 20 kişi falan olur da burdaki evim küçük eşimle gündüz bi fotğrafcıya gidelim diyoz akşam da pastamızı keser oturuuz diyoz ama tembel işi oluyo aman kim yapcak şimdi pazta börek zaten zamanım daolmadı hiç

oyyy prenses 1 yaşından 2 gün almış bile, hepi börtteyiniz kutlu olsun yavrum çok pis öptüm kuzuyu Şeniz
alooooooo nerdesiniz milleettttttt!!!!!!!!!!!
benim yarın doğum günüm hepinizi bekliomakannehirsositosositosositososito
gelirken pastamıda almayı unutmayın emii :lepi::lepi:
pastam muzlu parça çikolatalı olsun bi zahmetlülülülülülü hade öptüm hepinizi..Şeniz

senin de hepi börtteyin kutlu olsun doğum günü çocuuuuu kaydirigubbakcemile3 kaç yaşına girdin kız, yaşlanıyonmu yoksa daha varmı kaydirigubbakcemile3 bu arada efenin de şimdiden hepi börtteyi kutlu olsun Şeniz
herkeslere iyi geceleropuyorumnanaktan
kaç gündür giremiyorum.oğluş 5 dk.durmuyo.bugün baktımda üstten bi diş patlatmış.devamı da geliyo.yavrum çok acı çekiyo..gece ve gündüz hep başındayımkafamçokkarıştışu dişler bi çıksa artık..yarın kayınvalidemler geliyo.bikaç gün kalacaklar..onlar gidene kadar giremem artık nete falan.:gitme:

bu arada geçmiş günlerde,bugün ve yarın doğumgünü olan tüm bebeişlerimizin yeni yaşlarını kutluyorumŞenizsağlık,mutluluk dolu nice yıllaraaaaaalkisalkisalkis

oğluş uyuyo gibi hemen gidip yatayım,gözlerim kapanıyomirmirmirmir

amannnn bu diş muhabbetleri de sıkmaya başladı beni haaaa, çıksa da kurtulsak, bizimde gelcek yakındır, üst yanlar şişmiş :nazar:
ayyy bu dişler ne zor ya Girayda üst azıyı çıkardı sağ taraftan şimdide sol çıkacak herhalde sürekli ısırıyo beni 15 dişli kuzum benimkaydirigubbakcemile3
kvalidenler sürekli burda değillermi canım Eriklide yaz kış mı kalıyolar?

üle sen hiç zor deme, girayın dişler mısır pataa gibi patlıyo, akşamdan bişe yyok sabah bi bakıyon aaaa diş patlamış kaydirigubbakcemile3 keşkem bizimkiler de öle rahat çıksa, bizim olaylı geçio hep :nazar:
maşallah kuzuma benim.eylül sadece dede,anne baba diyo başka da bişi yok daha.kızlar yemek yediriyo musunuz?ben sanki eylül yemeklerden biraz biraz tadınca doymuyo zannediyorum.hep yedirmek istiyorum.kafayı sıyırdım galibazemuszemus

yavrum ben bu gün drdan geldim, benim sıpa azık rahatsızdı, dra iştahsız eskisi gibi yemio dedim, yaaaaahu bu gün yemez yarın yer niye takıyon dedi, sen hiç büyümeyen çocuk gördünmü dedi, azcık geniş olmak lazım da işte biz anne psikolojisiyle haeket ettiğimiz için başaramıyoz bunu, sağlıkları yerinde olsun da bugün yemezler yarın yerler nolcek dimi
dikkate alıp cevapladığınız için teşekkürler bızdıkcan ve ibolya. evet afacanlar rahat bırakmıyor artık, iş güç de bitmiyodoğru ama işte alınganlığım tuttu. hep yalnız hep yalnız çok sıkıldım laflayacak birilerini arıyo insan ondan olsa gerek. neyse zamanla o da olur inşallah.

sıkma canını yavrum oluyo böyle ara ara, benim de bazen manyaklığım tutar, geççek geçeek :teselli:
Slm Millet !

:roflol::roflol::roflol: istemem yan cebime koy der gibi oynamış he, ossun o da hatıra, büyüyünce böyle böyle olduydu da sen de böyle böyle yaptıydın dersiniz sizin de hepi börtteyiniz kutlu olsun bu arada yuvrum, karnındakini okşa kucağındakini öp benim yerime Şeniz

haydaaa ne cumartesisi üle :uhm:
Sağol canım seninde işin zor desene benim gibi bize de haftasonu mesaisi geliyormuş Esma da yürüyor ve sürekli peşindeyiz çok yoruluyoruz yemesi de problemli hamilelikle birde haftasonu hiç çekilmez artık dayanacak gücüm kalmadı inan....

gülüşüm sıkma canını, biz niye anne olduk, annelik böyle bişey işte, bi slayt izlemiştim o aklıma geliyo şimdi, bilmem hiç izledinmi, anneliğin ne manyak bi duygu olduğunu anlatıyodu şaka yollu, bizim sıpalarımız da büyüycek inşallah, eh biz de kocaycaz tabi, devir teslim dünyası, bak bizim analarımız da böle böle kocamışlar dimi :teselli:

selam kızlar doğumgünü mesallarınız için teşekkürleropuyorumnanaktan
doğumgünü geçen bebişlerede nice sağlıklı yaşlaraaaaopuyorumnanaktan
bizim net gidip gelio problem war ondan giremiorum..
hee bu aarada hödüküm hediye almış bana çok beğendiğim bi telefon wardı onu almışakannehir şok oldum hiç beklemiodum..
ben temizlik yapıom tabi bu canawardan fırsat buldukça..buralarda pek bi sessizleşmiş..kendinize iyi bakın herkesi öptüm..

hayırlı olsun canım telefonun.bakkk kocişin seni hiçç unutmuyoopuyorumnanaktan:icecream:

Slm Millet !

eteklerini yirim ben onun.yavrum.bizimki de şu sertap erenerin bu böyle şarkısı var ya onun klibi çıkınca yapışıyo televizyona.ordaki uçuşan gülleri tutmaya falan çalışıyo.kız yerim ben bunların akıllarınıkaydirigubbakcemile3:icecream:

tüm ekim annelerine ve bebelerine iyi akşamlar doğum günü olan bütün bebeklerimizi kutluyorum nice yaşlara inşallah tek tek isim olarak kutlamak isterdim ama isimleri aklımda kalmadı kafamın içi bugünlerde çok dolu moralim bozuk unutkanlık basladı
ibolyacım cuma günü denizli merkeze geleceğim askeriyenin otarafta bir akrabamızın bebek mevlidi var müsait olursan görüşelim ben biraz erken çıkarım mevlit öğleyin yada öğleden sonra başlar herhal
yiğit yürüyo anne babayı canı isterse söylüyor öyle herzaman değil hayır,alo,allah allah,seyday diyebiliyor serdar kardeşimin adı işte bizde böyle

bi işe başlasam rahatlıcam ben yaaaa :nazar: heriften para almak zoruma gidiyo, ne güzel çalışırken kafama göre takılıyodum, şimdi kemerleri sıkmak zorundayız, bu da benim canımı sıkıyo, bizim de doum günümüze 8 gün kaldı bugün itibariyle, bızdıkım öyle anlamı gidiyo diye düşünme yav, gönüller bir olsun, napcan hayat mücadelesi, yoksa eşin istemezmi doğduğu gün yapmayı, sağlık olsun, önemli olan o güzel anı yaşayabilmek, düşünsene bebelerimizin ilk doğum günlerini kutluoruz, geçen sene bu zamanlar çatır çatır douruyoduk, şimdik şaklabanlık bile yapıyolar :lepi:

ay evet kalabalık olunca da zor olur diimi, benim herifin sülalesi burda değil, o yüzden sadece benim taraftan gelecekler var, arkadaşlarımızı falan çağırmıcaz sadece akrabalar, zaten herifin tarafına bozuğum, hala yeğenlerini görmeye gelmediler, bi de doğum gününemi davet etcemÇok üzgünüm çoook
zeynep patak mısırım napıyo kız, dişleriniz kaç tane oldu kaydirigubbakcemile3 biz hala 4 de sayıyoz, üst yanlardan 2 tane daha gelcek baya bi şişmiş, heral arka arkaya patlatcez artık, 2 yaşına kadar tamamlanıyodu heral dimi bu dişler CADIARZU

le diş mi gelio yoğsan size de, geçmişler olsun kuzuma

oyyy prenses 1 yaşından 2 gün almış bile, hepi börtteyiniz kutlu olsun yavrum çok pis öptüm kuzuyu Şeniz

senin de hepi börtteyin kutlu olsun doğum günü çocuuuuu kaydirigubbakcemile3 kaç yaşına girdin kız, yaşlanıyonmu yoksa daha varmı kaydirigubbakcemile3 bu arada efenin de şimdiden hepi börtteyi kutlu olsun Şeniz

amannnn bu diş muhabbetleri de sıkmaya başladı beni haaaa, çıksa da kurtulsak, bizimde gelcek yakındır, üst yanlar şişmiş :nazar:

üle sen hiç zor deme, girayın dişler mısır pataa gibi patlıyo, akşamdan bişe yyok sabah bi bakıyon aaaa diş patlamış kaydirigubbakcemile3 keşkem bizimkiler de öle rahat çıksa, bizim olaylı geçio hep :nazar:

yavrum ben bu gün drdan geldim, benim sıpa azık rahatsızdı, dra iştahsız eskisi gibi yemio dedim, yaaaaahu bu gün yemez yarın yer niye takıyon dedi, sen hiç büyümeyen çocuk gördünmü dedi, azcık geniş olmak lazım da işte biz anne psikolojisiyle haeket ettiğimiz için başaramıyoz bunu, sağlıkları yerinde olsun da bugün yemezler yarın yerler nolcek dimi

sıkma canını yavrum oluyo böyle ara ara, benim de bazen manyaklığım tutar, geççek geçeek :teselli:

:roflol::roflol::roflol: istemem yan cebime koy der gibi oynamış he, ossun o da hatıra, büyüyünce böyle böyle olduydu da sen de böyle böyle yaptıydın dersiniz sizin de hepi börtteyiniz kutlu olsun bu arada yuvrum, karnındakini okşa kucağındakini öp benim yerime Şeniz

haydaaa ne cumartesisi üle :uhm:

gülüşüm sıkma canını, biz niye anne olduk, annelik böyle bişey işte, bi slayt izlemiştim o aklıma geliyo şimdi, bilmem hiç izledinmi, anneliğin ne manyak bi duygu olduğunu anlatıyodu şaka yollu, bizim sıpalarımız da büyüycek inşallah, eh biz de kocaycaz tabi, devir teslim dünyası, bak bizim analarımız da böle böle kocamışlar dimi :teselli:

çok şükür canım yaa biz yolu yarıladık kuzum hiç diş çıkarırken üzmemişti beni bu sefer böyle huysuzlanınca benide sıktı tabiki:1closedeyes:aslında normal çocık 15 günde 3 tane zor diş çıkardı 2 köpek,1 azı normale dönmeye başladı artık çok şükür.darısı sizlerin başına inşallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:
kimse buraya uğramıyo artık senle leyla olmasa öksüz kalacak topic:çok üzgünüm:

X