bi işe başlasam rahatlıcam ben yaaaa
heriften para almak zoruma gidiyo, ne güzel çalışırken kafama göre takılıyodum, şimdi kemerleri sıkmak zorundayız, bu da benim canımı sıkıyo, bizim de doum günümüze 8 gün kaldı bugün itibariyle, bızdıkım öyle anlamı gidiyo diye düşünme yav, gönüller bir olsun, napcan hayat mücadelesi, yoksa eşin istemezmi doğduğu gün yapmayı, sağlık olsun, önemli olan o güzel anı yaşayabilmek, düşünsene bebelerimizin ilk doğum günlerini kutluoruz, geçen sene bu zamanlar çatır çatır douruyoduk, şimdik şaklabanlık bile yapıyolar :lepi:
ay evet kalabalık olunca da zor olur diimi, benim herifin sülalesi burda değil, o yüzden sadece benim taraftan gelecekler var, arkadaşlarımızı falan çağırmıcaz sadece akrabalar, zaten herifin tarafına bozuğum, hala yeğenlerini görmeye gelmediler, bi de doğum gününemi davet etcemÇok üzgünüm çoook
zeynep patak mısırım napıyo kız, dişleriniz kaç tane oldu kaydirigubbakcemile3 biz hala 4 de sayıyoz, üst yanlardan 2 tane daha gelcek baya bi şişmiş, heral arka arkaya patlatcez artık, 2 yaşına kadar tamamlanıyodu heral dimi bu dişler CADIARZU
le diş mi gelio yoğsan size de, geçmişler olsun kuzuma
oyyy prenses 1 yaşından 2 gün almış bile, hepi börtteyiniz kutlu olsun yavrum çok pis öptüm kuzuyu Şeniz
senin de hepi börtteyin kutlu olsun doğum günü çocuuuuu kaydirigubbakcemile3 kaç yaşına girdin kız, yaşlanıyonmu yoksa daha varmı kaydirigubbakcemile3 bu arada efenin de şimdiden hepi börtteyi kutlu olsun Şeniz
amannnn bu diş muhabbetleri de sıkmaya başladı beni haaaa, çıksa da kurtulsak, bizimde gelcek yakındır, üst yanlar şişmiş
üle sen hiç zor deme, girayın dişler mısır pataa gibi patlıyo, akşamdan bişe yyok sabah bi bakıyon aaaa diş patlamış kaydirigubbakcemile3 keşkem bizimkiler de öle rahat çıksa, bizim olaylı geçio hep
yavrum ben bu gün drdan geldim, benim sıpa azık rahatsızdı, dra iştahsız eskisi gibi yemio dedim, yaaaaahu bu gün yemez yarın yer niye takıyon dedi, sen hiç büyümeyen çocuk gördünmü dedi, azcık geniş olmak lazım da işte biz anne psikolojisiyle haeket ettiğimiz için başaramıyoz bunu, sağlıkları yerinde olsun da bugün yemezler yarın yerler nolcek dimi
sıkma canını yavrum oluyo böyle ara ara, benim de bazen manyaklığım tutar, geççek geçeek :teselli:
:roflol::roflol::roflol: istemem yan cebime koy der gibi oynamış he, ossun o da hatıra, büyüyünce böyle böyle olduydu da sen de böyle böyle yaptıydın dersiniz sizin de hepi börtteyiniz kutlu olsun bu arada yuvrum, karnındakini okşa kucağındakini öp benim yerime Şeniz
haydaaa ne cumartesisi üle :uhm:
gülüşüm sıkma canını, biz niye anne olduk, annelik böyle bişey işte, bi slayt izlemiştim o aklıma geliyo şimdi, bilmem hiç izledinmi, anneliğin ne manyak bi duygu olduğunu anlatıyodu şaka yollu, bizim sıpalarımız da büyüycek inşallah, eh biz de kocaycaz tabi, devir teslim dünyası, bak bizim analarımız da böle böle kocamışlar dimi :teselli: