iyi akşamlar herkeseee napıyosunuz
iyiyzz tatlım senden naber naılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar herkeseee napıyosunuz
önce celen sonra benvalla cok sevinmistim hamilesin diye bizdigin hamile oldugunu biliyom ama adinin leyla oldgunu bilmiyordum neyse bak sende düsünmeye baslamisin hadi bakem kolay gelsin:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
valla allah söyletti celenim kismet bakalim belki leyla gaza gelir:Saruboceq: obir ay hamileyim diye baslik atar:CüvCüv: hep beraber seviniriz burda :1hug:delikafaduldendelikafadulden
senin kizda amma bilmis ha onebicim poz vermeler öyle kiz senin kizi yerim ha valla nazar degecek masallah kiz sana oyyyy oyyyy tam isirmalik valla:asigim::asigim::asigim:
len senin sınav 27 sinde deilmiydi CADIARZU hatta dün seni arıycaktım nasıl gecti die bişe karıstı araya kaldı iiki aramamısım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya feysbıkta olan kılsız ekim anaları grup acmayı biliosanız 2008 ekim anneleri die kapalı bi grup acın.burdan resim ve özel paylasımlarımızı yapmayalım.bu misafirler benm canımı cok sıkıo.ne yazıcaksak ordan yazalım yada bilen bana anlatsın ben açim orda toplanalım yerimseniben zaten face e girip buraya gelmeyen ler var :mymeka:
hemide öbğr ay kaydirigubbakcemile3 leyluuuşşş lülülülülülü senden ii haberler beklemekteyiz kısmet yamır lan ben kaydirigubbakcemile3
iyiyzz tatlım senden naber naılsın
arkadaşlar bişey soracam yaaa hani burda albüm yapıyorsunuz yaaaa bende kızımın resimlerini koymak istiyorm ama olmuyor bir türlü eklenmiyor resimler nasıl yapıyorsunuz söylermisiniz
herkeşee günayydınn:sm_cool:
bu celene:mymekapuyorumnanaktan
nisanur kızın aynı sana benziyo maşallah tü tü tüü nere tayin çıktı kız iyi bak üst kattakilerden kurtuldun hem çoçuk hem herüf zor olıyy:kedi:
hay ağzını öpim:dance: ya bana benzeten o kadar az kişi varki babasını klonuymuş ööle diyolar:mymeka:
aman ne bilem buraya da alışamadık gerçi teyzemler var o süper oluyo yalnız hissetmiyorum da eşim sağolsun ben olmadan acele etti ev tuttu o da bişeye benzemiyo şimdi ev arıyoruz tekrar taşıncaz herhalde bakalım ya üst katta faliyet varken gene aklımıza geliyodu şimdi hiç aklıma gelmiyo bilememişiz onların kıymetiniopuyorumnanaktan
mrb nisanurcum Şeniz
kayseride kız kardeşinle tanıştık nasıl olduu warya acaipp yanii :1shok: bi kitap muhabbeti olmuştu kardeşinle ordan açıldı internet mevzusu ,sonra internetten kadınlar kulubu falan derkenn ya benim ablamda giriordu falan dedi bebek falan derkenn sonra aklıma sen geldin kızkardeşim diş doktoru demiştinn anaa ordann burdan derken seninle tanışmadan kardeşinle tanışmış oldum kaydirigubbakcemile3 harika bir insan gencecik yaşta maşallahh doktor çokta güzell ya kızının fotoğraflarını gösterdii o da çokk tatlı maşallahh böyle bi muhabbetimiz oldu nerdeeeenn nereyee iştee.dişlerimden de çok memnunum ellerine sağlık selamlarımı iletirsen sevinirim alkisalkisalkis
hoşbuldum zeynepcim Şeniz koldan yaptılar aşılarını bundan sonrakiler böyle mi olur bilmiorum :uhm: 13 aylık ve 15 aylıkkende aşıları varmış ama özel aşılarmış biz alıp sağlık ocağında yaptırabilirormuşuz ne kadar çok aşıları var yaa :uhm:hoşgeldin canıma.s.aşılar koldan mı oluyo 1 yaşında olunca.geçmiş olsun bizde 2 kasımda olucaz aşımızı dr öyle yazmışkaydirigubbakcemile3
maşallah tamere çok yaramazlar gerçekten oyundanda sıkılıyo benim kuzum.:sm_confused:
oyyy annesinin göbişine mii dokunuyorr yerim onuu benn yaaa çok tatlııı kaydirigubbakcemile3Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Herkese çok tşk ediyorum. Çok rahatlattınız gerçekten paylaşmak güzel sizlerle. Bu arada sintigrafi işi bitti. Uzaktanda olsa takip etmeye çalıştım. Şuan kızım teyzesinin evinde. Ya ama yemin ederim bizim gözümüzde bebekler ama herşeyi anlıyor onlar. Radyasyon verilmeden önce gittim gördüm hastanenin önünde boynuma bir sarılışı var ayrılmıyor iş yerime getirttirdim bekleme süresinde camekan ardından beni gördü el sallıyor gidemiyorum yanına gözü bende kaldı pişman oldum keşke hiç görmeseydi diye. Geçen gece de önce karnımı açtı sonra da elini karnıma okşar gibi sürmeye başladı yüzüme bakıp geeel geeel diyor dedim Allah'ım kardeşini çağırıyor vaktinde gelsin inşallah acaba o da cevap veriyor mudur karnımdan ya annelik çok garip bir duygu ya
grip mii oldunuzz yaaa geçmiş olsuunn :çok üzgünüm:ohhh beeeee özlemişim len kıllanmış sayfaları okumayı :teytey: devamını bekliyoruk efem
bis grip olduk :a015:
puhahaaaa tamer cemrenin 2 katı kaydirigubbakcemile3 maşallah
Şeniz
heyyyyttt noliooo uleenn cemre bizimdirr Çok üzgünüm çoookayyyyy bızdık tüylerim diken diken oldu yaa ne akıllı kızın var maşallah nazar değmesin meroşşşşşşşşş sen geldin haa, inanmıorum senmisin gerçekten akannehir sooracıııma celenin o köfte dudaklı kızına yorum yapmayı unutmuşum, ben bu kıza hastayım ulennn alacem oğluma kaçarı yok kaydirigubbakcemile3 sooora başka ne vardı unuttum :smiley-cool:
geçmişş olsun canım yaa feyzaya :çok üzgünüm: doktora götürseydin keşke nihalcimselamun aleyküm hanımlar.nasılsınız.yazmasamda hep takip ettim burayı.bebekler hastaymış.feyzada hasta kusuyor ve çok fena ishal 2 gündür geçmedi.eve geldikya burası çok soğuk.benim bile 2 gündür midem bulanıp duruyor.alışana kadar böyle idare ececeğiz artık.diğer tüm bebeklerede Allah acil şifalar versin
güzellik maskesii yapmışş zillii kaydirigubbakcemile3kızlar gecen hacerin line erik verdim ve kendi yesin diye hiç müdehale etmedim işte iştee sonuçç
evet aslında iyi fikir :lepi:len senin sınav 27 sinde deilmiydi CADIARZU hatta dün seni arıycaktım nasıl gecti die bişe karıstı araya kaldı iiki aramamısım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya feysbıkta olan kılsız ekim anaları grup acmayı biliosanız 2008 ekim anneleri die kapalı bi grup acın.burdan resim ve özel paylasımlarımızı yapmayalım.bu misafirler benm canımı cok sıkıo.ne yazıcaksak ordan yazalım yada bilen bana anlatsın ben açim orda toplanalım yerimseniben zaten face e girip buraya gelmeyen ler var :mymeka:
hemide öbğr ay kaydirigubbakcemile3 leyluuuşşş lülülülülülü senden ii haberler beklemekteyiz kısmet yamır lan ben kaydirigubbakcemile3
çokk tatlıı yaabenim paşamda marifetli canıııııııııııııııımmmmmmmm
resilerin boyutu büyükse ondan olmaybilir biraz kırp küçült olur galiba sorun oysa eger
boyutundan değil galiba canım küçük boyuttada ekledim olmuyor
fesbıklanın len artık :mymeka: resimleri orda koyun nisanuır gacısı sende ööle hemi Şeniz coğumuz oda koyuyoruz arıtk resimler.biriniz kurun len ekim anaları die :mymeka: ama kapalı olsun o misafirlerde!!! gelemesin :dilcikar: misafir anladın sen onu lülülülülülü
bukla beniii bukla beniiii :dance:hoşgeldin meeraaaannnnnnopuyorumnanaktan
tamerde inşallah hemen atlatır..bronşitli çocuk büyütmek ne kadar zormuş yaaaamafoldumben
ne kadar dikkat etsekte bişi oluyo maalesef...
çeleeeeeeeennnn seni feyste buklıcam heeeeee:mymeka::mymeka:
yavrım beeee Şenizsen yeter kiii isteeee Şeniz grupp neymişşş hıhhh sositososito