- 13 Haziran 2008
- 1.671
- 10
- 53
Ozlemcim gecmis olsun yuruyomussunuz hayirli olsun masallah kuzuya kizlar ya hacer artik banyo yapmak istemiyo zorla bi kisi tutuyo ben yikiyom ama zaptedemiyoz nasil agliyo onceden hic sesi cikmazdi bide memeyi isirmaya basladi sadece altta 2 disi var onla isiriyo yok boyle bi aci ya emiyo emiyo sut bitince isirmaya basliyo aksamda isirinca agzida cekmek gibi bi salaklik ettim ucu mahfoldu felaket sizliyo ustler geldiginde ne halt ederim bilmiom zeynebim allah yardimcin olsun ben 2teneye dayanamiyom sen 14 taneyle napiyosan nedir bizim bu cektigimiz yaww
hiç sorma canım şimdi dişler zorluyo diye bir ısıryoki görme babası diyo yapma oğlum hiç oralı değillmaz:zaten bişeyde yemiyo 3 gündür sadece meme:çok üzgünüm:neyse hasta olmasınlarda ne yapalım canım yaa.
özlem sizede geçmiş olsun canım.
iboşum gerçektenmi alacaksın boya kalemi batırır ortalığı ya erken değilmi daha:uhm:
eylülcüm sağol canım benim annemde hep öyle derdi siz hasta olunca ağlardım yemek bile yemezdim diye şimdi ben öyleyim karnım aç yemek yemek gelmiyor içimden:sm_confused: