2008 Ekim Anneleri

ben geldimmm :nazar: herkeşin geçmiş bayramı mübarek olsun, 3 gün anamda kaldım mis gibiydi hiç evde durasım yok yine kaççam yaa böyle evde yanlız yanlız hiç eğlenceli olmuyo, annemlerde nredeyse sıpam hiç bana gelmedi hep dedesiyle ninesiyle takıldı cümbür cemaat dayılar amcalar kardeşim hanımı vs çok güzeldi, eylül kocanla bozukmun len, anam takma şunları hepsi aynı halt, sen evini ayırmaya çalış o zaman bişeyler değişcek bence, kısmet yamır bu senin herifinin mantığını da anlayamadım anacım, yardım etcek bi kendisimi kalmış, bi kulaıını çek sen onun,

aklımda kalan iki mevzuu bu, başka bişey kalmadı aklımda, artıkın harap ve bitap bi haldeyim, ramazanda mahfoldum, ramazan geçti hala kıçımı yere koyamadım, bugün de anamların bahçesine gittiydik , yusuf eymene salıncak yapmış dedesi, cingen beşiği diyolarya ondan, onda uyuttu, uyandıktan sonra onda yine salladı çok eğleniyodu, sonra salıncağın bezi çıkmış yerinden, babam ayaklarından yakalamış, beşiğin sopaları da boynunu çizmiş, kıpkırmızı domates gibi olmuş, derisi yüzülmüş, çok ağladı, biz de korktu sanıyoz, olayın üzerinden yarım saat sonra farkettik, içini çeke çeke dudaklarını büze büze ağladı, böyle ağlamamıştı daha önce, çok canı acımış belli, sonra çok üzüldük, annem ah yavruumm die die bi hal oldu zaten, offf bu bebelerle ne etcez bilmiyom, çok kıpırdak oldular artık, sürekli kafamızı oraya buraya çarpıyoz :nazar:

iyi gecelr ben geldim.pek geçmişe bakamadım ama hasta kuzucuklara var galiba.geldi yine bizimkilerini mevsimi tabi. bizde dün gecenden buyana ateşimiz yükseliyor.dişten olsa gerek çünkü yeni gelen diş var ve dişlerini hıldır hıldır kaşıyo.uzun zamndır beni ısırmıyodu.tekrar ısırmaya başladı.
ilk iş günümde oğlumu ateşli bırkatım anneannesine.ama geçen döneme nazaran daha rahattım.
bütün kuzulara geçmiş olsun.geçmişe de bi bakem.

ben geldimmm :nazar: herkeşin geçmiş bayramı mübarek olsun, 3 gün anamda kaldım mis gibiydi hiç evde durasım yok yine kaççam yaa böyle evde yanlız yanlız hiç eğlenceli olmuyo, annemlerde nredeyse sıpam hiç bana gelmedi hep dedesiyle ninesiyle takıldı cümbür cemaat dayılar amcalar kardeşim hanımı vs çok güzeldi, eylül kocanla bozukmun len, anam takma şunları hepsi aynı halt, sen evini ayırmaya çalış o zaman bişeyler değişcek bence, kısmet yamır bu senin herifinin mantığını da anlayamadım anacım, yardım etcek bi kendisimi kalmış, bi kulaıını çek sen onun,

seninde gecmis bayramin mübarek olsun:1hug: gecmis olsun kuzuna:1hug: insanin kendi ailesi gibi yok dimi birtek orda rahat ediyoruz dimi:lepi: esime gelince devamli basina kalkiyorum ömrüm boyunca unutmuyacam onun sözlerini:çok üzgünüm: kulaklarini öyle bir cektimki halada devam ediyorum cekmeye kocaman oldular kulaklari:roflol: kendi etti kendi buldu simdi kendini affetirmek icin ugrasiyor ama cok zor kirildim birkere:dilcikar::dilcikar: cok öpüyorum seni ve oglunuŞenizŞeniz

celencigim leylacigim sizlere slm cok öptükŞeniz yagmurda daha iyi doktorun verdigi burun damlasi cok iyi geldi baya toparladi hatta simdi babasiyla gezmeye gittileralkisalkisalkisalkisalkisalkis darisi diger hasta olan bebeklerimize:Saruboceq:

herkese merhabaaaaadelikafadulden
umarım hepiniz iyisinizdir.ben koşuşturma içindeyim.eşim nöbette.annemler kuşadasından gelcek bu akşam inşallah.aradım çıkmışlar yola.onlara yemek falan yapıyom.bi bakiim dedim.

aklımda kalan iki mevzuu bu, başka bişey kalmadı aklımda, artıkın harap ve bitap bi haldeyim, ramazanda mahfoldum, ramazan geçti hala kıçımı yere koyamadım, bugün de anamların bahçesine gittiydik , yusuf eymene salıncak yapmış dedesi, cingen beşiği diyolarya ondan, onda uyuttu, uyandıktan sonra onda yine salladı çok eğleniyodu, sonra salıncağın bezi çıkmış yerinden, babam ayaklarından yakalamış, beşiğin sopaları da boynunu çizmiş, kıpkırmızı domates gibi olmuş, derisi yüzülmüş, çok ağladı, biz de korktu sanıyoz, olayın üzerinden yarım saat sonra farkettik, içini çeke çeke dudaklarını büze büze ağladı, böyle ağlamamıştı daha önce, çok canı acımış belli, sonra çok üzüldük, annem ah yavruumm die die bi hal oldu zaten, offf bu bebelerle ne etcez bilmiyom, çok kıpırdak oldular artık, sürekli kafamızı oraya buraya çarpıyoz :nazar:
ay canım benim yaa,çok geçmiş olsun.:çok üzgünüm:canı yanmıştır tabikii.hrbi ya acayip hareketliler.bazen çok korkuyom.sabahtan beri kafasını çarpmadığı yer kalmadı.arkasından lasonille dolaşıyomkafamçokkarıştıher seferinde de feryat figan ağlıyoo:çok üzgünüm:biraz daha akılları ersede en azından kendilerini birazcık kollayabilseler
tünaydın celenim nasıl oldunuz yaa..cemre nasıl:çok üzgünüm:

ben kaçtım kızlar gelirim bi ara.öptüm çokopuyorumnanaktan

seninde gecmis bayramin mübarek olsun:1hug: gecmis olsun kuzuna:1hug: insanin kendi ailesi gibi yok dimi birtek orda rahat ediyoruz dimi:lepi: esime gelince devamli basina kalkiyorum ömrüm boyunca unutmuyacam onun sözlerini:çok üzgünüm: kulaklarini öyle bir cektimki halada devam ediyorum cekmeye kocaman oldular kulaklari:roflol: kendi etti kendi buldu simdi kendini affetirmek icin ugrasiyor ama cok zor kirildim birkere:dilcikar::dilcikar: cok öpüyorum seni ve oglunuŞenizŞeniz

celencigim leylacigim sizlere slm cok öptükŞeniz yagmurda daha iyi doktorun verdigi burun damlasi cok iyi geldi baya toparladi hatta simdi babasiyla gezmeye gittileralkisalkisalkisalkisalkisalkis darisi diger hasta olan bebeklerimize:Saruboceq:
cok sevindim kısmetim yamırım opuyorumnanaktan inşallah hepicii iileşir ve hiiç hasta olmazlar :Saruboceq:

kızlarrrr herkese merhabaa...oğluşum hasta yaaaa...diş çıkartıomuş.dün doktora götürdüm muayene oldu oğluşum bişey çıkmadı.antibiyotik başlayalım dedi ama ilk önce bi bakalım kanında iltahaplanma varmı öle başlarız dedi.dün kan aldırdık çok ağladı yavrum içi bitti..eline bakıp bakıp ağladı...Allaha şükür bişi çıkmadı..kan değerleride normal ama zayıf işte.iştah arttırıcı bişi istedin doktorumuzdan.oda bu çocuğun bünyesi belli dedi fazla bişey bekleme dedi.bende yediriyim içiriyim diye pek meraklıyım ammaaaaa.....yemiyo ne yapayım ye mi yooooooooo...neler yaptım neler ama nafile...bu gecede hep ağladı sanki yutkunamıo gibi balgam varmışta yyutamıo yada çıkartamıo gibiydi.çok ağladı yavrum.iki gecedir uykususuz yani..motilium diye ilaç verdi doktor kullanıoruz ama bu sabahtan beride burnu akıo ateşi çıkacak gibi...yıkadım az önce hep halsiz uyumak istiyo salla beni ayağında dio...offff ne biliyim ya.doktorumuzuda aradım bugün burun damlkasının kullan dedi bide ventolina başlayın dedi..çinko verdi bide kullanın iştahınıda açar dedi..gelişimenede yardımcı olurmuş..öle işte kızlar ben böleyim.çok sık giremiorum işte bu yüzden kusura kalmayın emi...öpüyorum hepinizi...tavsiyeleriniz varsa yazında yapayım..aralıklı yazamasamda girrer okurum..öptüm şekerler sizleri...

herkese merhabaaaaadelikafadulden
umarım hepiniz iyisinizdir.ben koşuşturma içindeyim.eşim nöbette.annemler kuşadasından gelcek bu akşam inşallah.aradım çıkmışlar yola.onlara yemek falan yapıyom.bi bakiim dedim.

ay canım benim yaa,çok geçmiş olsun.:çok üzgünüm:canı yanmıştır tabikii.hrbi ya acayip hareketliler.bazen çok korkuyom.sabahtan beri kafasını çarpmadığı yer kalmadı.arkasından lasonille dolaşıyomkafamçokkarıştıher seferinde de feryat figan ağlıyoo:çok üzgünüm:biraz daha akılları ersede en azından kendilerini birazcık kollayabilseler

tünaydın celenim nasıl oldunuz yaa..cemre nasıl:çok üzgünüm:

ben kaçtım kızlar gelirim bi ara.öptüm çokopuyorumnanaktan

hadi sağslaim gelsinler inşallah :Saruboceq:
cemre bugun düne göre ii teyzesi saol :Saruboceq: dün baya kötüydü gözleri acılmıodu yavrum baya hasta olmustu.ama şurup desteği ii geldi şükür :Saruboceq:

hadi sağslaim gelsinler inşallah :Saruboceq:
cemre bugun düne göre ii teyzesi saol :Saruboceq: dün baya kötüydü gözleri acılmıodu yavrum baya hasta olmustu.ama şurup desteği ii geldi şükür :Saruboceq:

celencim sen ne kullandın cemreye şurup olarak...ya ne oluyo bu kuzucuklarımızaa...apoda açamıo gözlerini uyanalı 1 saat oldu.yine uyudu şimdi.topuklarım ağrıdı yaa..aman rahat olsunlarda ağrısın ne yapayım...

slm arkadaşlar
dün eşimin ısrarları karşısında kuzumu dr götürdüm.iki köpek dişinin aynı anda çıkması,hava değişimi,bayram ziyaretinde sevilip öpülmesi,ve ortalığında enfeksiyondan kırılması hepsi üstüste gelmiş.kan değerlerine bakılması gerekli belki orda bişey olabilir dedi çok şükür iyi çıktı değerleri.ıbufen vardı evde zaten sağolsun celen Peditus demişti onuda verdik dr ıbufen ağırlıklı olsun çabuk toplar mrk etmeyin dişler zorluyo bu kez dedi.yavrumu hiç böyle solgun görmediğim için bana çok zor geldi.2-3 gün kimseyle görüşmeyin,dışarı çıkmayın ve öpmeyin dedi.bizde evdeyiz çıkmıyoruz napalım herşey onlar için.dün gece koynumda yattı yine fırın gibi yandı yavrum.ben ağlıyorum oda bana bakıyo dudak büküp ağlıyo bitanem:KK43:(memeden başka bişey yok yemiyo memelerim yara olmazsa iyidir dişlerini bir geçiriyoki benimde canım yanıyo tabiki:KK43:( bugün yavaş yavaş keyfi gelmeye başladı şükür.
celencim cemre daha iyi yazmışsın allah sizede şifalar versin.
iboşum sizede çok geçmişler olsun canım yaaa durmuyolarki hiç zıp zıplar.
merveseycim sizede acil şifalar canım.
kısmetcim sizede öyle gerçi yağmur daha iyi demişsin şükür.

celencim sen ne kullandın cemreye şurup olarak...ya ne oluyo bu kuzucuklarımızaa...apoda açamıo gözlerini uyanalı 1 saat oldu.yine uyudu şimdi.topuklarım ağrıdı yaa..aman rahat olsunlarda ağrısın ne yapayım...
mervecim sizede cok gecmş olsun :çok üzgünüm: cemrede ööle gözünü acamıo dünden beri.12 de bi yatırdım cocuu 3 te yanına gidip uyandırdım az önce yoksa gece uyumuycak ki gecede 10 da yatırmıstım sabah 8 de uyandı bi daha :çok üzgünüm: mervecim ben ilk basta peditus kullandım ama ilerlemeye baslayınca doktorumuzun daha önceden verdiği katarine gectim..ama o bizim gibi bebekler için ceyrek ölcek.yani baya kuvvetli bir surup.onun dısında birşey kullanmıyorum.sadece okyanus suyuyla burnunu temizliyorum kavga dövüş kaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar
dün eşimin ısrarları karşısında kuzumu dr götürdüm.iki köpek dişinin aynı anda çıkması,hava değişimi,bayram ziyaretinde sevilip öpülmesi,ve ortalığında enfeksiyondan kırılması hepsi üstüste gelmiş.kan değerlerine bakılması gerekli belki orda bişey olabilir dedi çok şükür iyi çıktı değerleri.İbufen vardı evde zaten sağolsun celen Peditus demişti onuda verdik dr İbufen ağırlıklı olsun çabuk toplar mrk etmeyin dişler zorluyo bu kez dedi.yavrumu hiç böyle solgun görmediğim için bana çok zor geldi.2-3 gün kimseyle görüşmeyin,dışarı çıkmayın ve öpmeyin dedi.bizde evdeyiz çıkmıyoruz napalım herşey onlar için.dün gece koynumda yattı yine fırın gibi yandı yavrum.ben ağlıyorum oda bana bakıyo dudak büküp ağlıyo bitanem:KK43:(memeden başka bişey yok yemiyo memelerim yara olmazsa iyidir dişlerini bir geçiriyoki benimde canım yanıyo tabiki:KK43:( bugün yavaş yavaş keyfi gelmeye başladı şükür.

kıyamam ben paşamaaaa :1no2: hay allah :çok üzgünüm: ama kolay değil zeynepcim yinede ii dayandı bünyesi maşallah :Saruboceq: o kadar diş cıkardı kolay mı :teselli: yanlız zeynepcim tensel temasta atesi yükseltir..mümkün olduğunca beraber yatmamaya calıs..cok gecmiş olsun tekrardan a.s.

mervecim sizede cok gecmş olsun :çok üzgünüm: cemrede ööle gözünü acamıo dünden beri.12 de bi yatırdım cocuu 3 te yanına gidip uyandırdım az önce yoksa gece uyumuycak ki gecede 10 da yatırmıstım sabah 8 de uyandı bi daha :çok üzgünüm: mervecim ben ilk basta peditus kullandım ama ilerlemeye baslayınca doktorumuzun daha önceden verdiği katarine gectim..ama o bizim gibi bebekler için ceyrek ölcek.yani baya kuvvetli bir surup.onun dısında birşey kullanmıyorum.sadece okyanus suyuyla burnunu temizliyorum kavga dövüş kaydirigubbakcemile3

kıyamam ben paşamaaaa :1no2: hay allah :çok üzgünüm: ama kolay değil zeynepcim yinede ii dayandı bünyesi maşallah :Saruboceq: o kadar diş cıkardı kolay mı :teselli: yanlız zeynepcim tensel temasta atesi yükseltir..mümkün olduğunca beraber yatmamaya calıs..cok gecmiş olsun tekrardan a.s.

canımmmmmm sizede geçmişler olsun.beraber yatma olayına gelince memeyi ağzından alabilsem yatmıycam ama acaip meme düşkünü oldu şimdi uyudu daldı dedim memeyi çıkardım açtı gözlerini napıcam bilmiyorum valla:sm_confused:bu arada 14 dişli oldu kuzumdelikafaduldenkuzum ilk defa böyle oldu hiç dişleri yatırmamıştı yavrumu:1no2:

canımmmmmm sizede geçmişler olsun.beraber yatma olayına gelince memeyi ağzından alabilsem yatmıycam ama acaip meme düşkünü oldu şimdi uyudu daldı dedim memeyi çıkardım açtı gözlerini napıcam bilmiyorum valla:sm_confused:bu arada 14 dişli oldu kuzumdelikafaduldenkuzum ilk defa böyle oldu hiç dişleri yatırmamıştı yavrumu:1no2:

ah sorma o meme olayı son 1 haftadır bizdede var.butun gun yediği tek sey sabah kahvaltısı.ne meyvesi ne öğlen corbası ne aksam yemeği hiç bişi yemio sadece memeeeee die bağırıo :umursamaz:
giray sanırım tamamladı dimi dşlerini CADIARZU kac diş cıkıodu ilk cocukluk döneminde CADIARZU kolay değil annesi hepsini su 4 ay içnde tamamladı nerdeyse :çok üzgünüm: diyorum ya maşallah yinede alkisalkisalkis

celencim sağolasın...bizede ventolin kullanmamızı söyledi doktorumuz.bakalım Allah yardımcımız olsun...

slm arkadaşlar
dün eşimin ısrarları karşısında kuzumu dr götürdüm.iki köpek dişinin aynı anda çıkması,hava değişimi,bayram ziyaretinde sevilip öpülmesi,ve ortalığında enfeksiyondan kırılması hepsi üstüste gelmiş.kan değerlerine bakılması gerekli belki orda bişey olabilir dedi çok şükür iyi çıktı değerleri.İbufen vardı evde zaten sağolsun celen Peditus demişti onuda verdik dr İbufen ağırlıklı olsun çabuk toplar mrk etmeyin dişler zorluyo bu kez dedi.yavrumu hiç böyle solgun görmediğim için bana çok zor geldi.2-3 gün kimseyle görüşmeyin,dışarı çıkmayın ve öpmeyin dedi.bizde evdeyiz çıkmıyoruz napalım herşey onlar için.dün gece koynumda yattı yine fırın gibi yandı yavrum.ben ağlıyorum oda bana bakıyo dudak büküp ağlıyo bitanem:KK43:(memeden başka bişey yok yemiyo memelerim yara olmazsa iyidir dişlerini bir geçiriyoki benimde canım yanıyo tabiki:KK43:( bugün yavaş yavaş keyfi gelmeye başladı şükür.

sağol canımmmmmm...sizede geçmiş olsunnn...

merhaba kızlar
abdullah,cemre ve giraya çok geçmişler olsun ya acil şifalar:Saruboceq:
sadece son sayfayı okudum bi bakım geçmişe
kerem de zor uyudu buakşam 4ve 5.dişler gelio bembeyaz görünüo ucu biraz calpol verdim

yusufuma da geçmiş olsun ucuz atlatmış valla dikkat etsek de oluo düşüolar Allah beterinden korusun
fatoşcum inş çok güzel geçer doğumgünü yağızın

Iyi geceler hanimlar gecmis olsun tum bebislere bizde yeni dis yok oyuzden hastalikta yok cok sukur ama heran cemreden mesaj gelebilir ibosum sizede gecmis olsun ay kizlar dunde biz kaza yi ucuz atlattik hacerle dun saat 3 gibi karsi komsum kizini koymuus arabasina hava cok guzel parka goturelim diye bizim zile basti beraber gittik salladik falan geldik bizim apartmanin onundede hic araba cikartmak icin yer yok allia arabayi alip hop kaldiracan belimiz kopuyo yukseklikte az da degil diz kapaklarimin hizasinda duz duvar neyse once tuttuk bizim arabayi yukari koyduk sonra komsununkini cikariyoduk ucundan tuttum tam bi yukari baktimki bizim araba geri geri geliyo bi adim otedeydim hemen nasil uzandim boyle araba sanki ucurum kenarindaymis gibi geldi geldi arka tekerler bosluga ben tam yere duserken ucunu tuttum tutmamla arabanim onu yere dogru dondu ve dustu yere ustunde cantam felan vardi hep yere firladi hacerde firlardi ama emniyet kemeri takili oldugundan asili kaldi arabanin icinde kaldi bisey olmadi betona dusse cok sert carpardi allahtan korktu aglayacak gibi oldu sadece ama ben iptal o dizlerim saatlerce titiredi elim ayam bosaldi sanki nasil kortum hacer bagli olmasa cok fena seyler olurdu sipa rahat durmuyoki oysaki arabayi baya ileri yitmistim icinde kipirdanmis arabayi haraket ettirdim allahtan cikarmamis kemerini oylelikle ucuz atlattik

Son düzenleme:
X