- 6 Temmuz 2008
- 455
- 2
herkese selam bayramınız mübarek olsun...sonunda ewimdeyim we sizlerleyim.:sm_cool:.umarım herkes iyidir bebişlerde de bi yaramazlık yoktur inşallah...hepinizi çok özledim we çok merak ettim..:asigim:
kismet yagmur canım Allah yardımcın olsun ne diyim gülüm yaa belkide zannettiğin gibi deildir..''İNŞALLAH DEĞİLDİR!'' :Saruboceq:
çok sinir oldum yaaaa..Çok üzgünüm çoook.ben bu erkekleri anlamıyorum niye biz kadınlar ewe başka erkek arkadaşlarımızı davet etmiyoruz onların eşleriyle olan problemlerine bizler yardımcı olmuyoruz!!!!!????? hiç düşünüyolarmı acaba yooook düşünmüyolardır çünkü düüşününce miğde bulandırıcı oluyor!! :dilcikar::dilcikar:
peki onlar bizim miğdemizin bulanacağını düşünüolarmı yoookkk!!!:çok üzgünüm:
hepsi aynı bunların bacım Allah hepsine akıl fikir vicdan versin...sanada sabır wersin.:teselli:..offf destek olacağım yerde bende kendimi kaybettim kusura bakma yaaa:çok üzgünüm:
sagol efekan yagmuru alirim giderim lafindan beri kadin aramiyor esimde yagmurun üzerine yemin ediyor kadin sakatmis zaten ama ama iste kadinin istedigi benim konusmalarinda anladigim 24 saat esim gitsin onun kapisinda beklesin eger olurya kadinin kocasi gelirse kadini koruyacakmis esinde esimden sadece destek olmasini istiyormusda mus mus yani öyle yada böyle ben hic bir sekilde yan yana gelmelerine tahammülüm yok istemiyorum eltimede telefon actim söyledim huzurumuz bozuldu sebeb olanlar utansin diye insallah anlar
esime aynen bende öyle söyledim eski bir erkek arkadasim beni arasa benden yardim istese devamli telefonda konussak hosuna gidermi dedim dedigi laf öyle sey olurmu asla kabul etmem diyor bende kabul etmiyorum ozaman dedim:umursamaz: yanimda oldugun icin sagol canim arkadasim cok öptük
tüm ekim annelerinin mübarek ramazan bayramı mübarek olsun....kısmet yağmurcuğum inşallah olaylar senin anladığın gibi değildir.allah yardımcın olsun canım....
bende öyle olsun istiyorum altug insallah hersey yoluna girecek sagol canim seninde bayramin kutlu olsunŞeniz
celenim haklisin buara kendimi ihmal ettim yagmurun yemegiydi suyuydu sütüydü beziydi derken ama bu onlari hakli cikarmazki dimi senin dedigin gibi cok öptük hepiniziŞeniz