celencigim evde kaldigina gitmedigine cok sevindim ya arkadasim bos ver o utansin hatasina anliyacak eninde sonunda allah yardimcin olsun canim:Saruboceq:
leylacigim sanada gecmis olsun canim:1hug:
bide bebekelerin oto koltuklarını deiştirdinizmi?biz hala o ana kucağı gibi olanlar varya ondan kullanıyurz..fakat babası deştirelim dio?sizde durumlar ne?
patuş anam yes itize pensil dicen başka bişey öğrenmene gerek yok, yada noooo ayem naatt de yeter :roflol: şaka bi yana inşallah olur istediğin, bi aralar şu ingilizceye merak saldıydım da sonradan soğuudum, kafa almıyo artık bişeyi
ayyy keşke yetseeeekaydirigubbakcemile32 yazılı,2 sözlü sınava gircem ingilizceden..1 grup mülakatı,1 türkçe mülakat ve 1 psikolog görüşmesii.son olarakda alınırsam sağlık raporuu:gitme:ya valla bu aşamaları geçbilirsem bravo bana.leen yoksa kociş bu nasılsa giremez diyemii ok verdi acabaaaklava:
patoşum cok sevindim..senin için özeliklede yağızım için hayırlısı olsun...yada şööle diyelim hayırlıysa olsun hayırszsa olmasın..
nerden aldınız bacım o koötuğu?ben fotolarda hiç görmedim.bana resminin buraya yükleyebilirmisin?bide aldığınız yerin tam adresini.len 1 milyara kadar cıkıo.en ucuz koltuk 250ydi baktığımız yerde!
hımmmmmm olabilü bu erkek milletıne güven olmaz. benm herif de memurluğa uğraşırken sen hayal peşinde koşuon dıodu nasıl olsa başaramaz die ses etmiodu :mymeka:
len dün aradım 2 kere neden açmadın :mymeka:
çok teşekkür ederim...ama daha kesin bişey yok girebilmek çok zorr..özelden mesaj attım sana canımyerimsenibenpatoşum cok sevindim..senin için özeliklede yağızım için hayırlısı olsun...yada şööle diyelim hayırlıysa olsun hayırszsa olmasın..
nerden aldınız bacım o koötuğu?ben fotolarda hiç görmedim.bana resminin buraya yükleyebilirmisin?bide aldığınız yerin tam adresini.len 1 milyara kadar cıkıo.en ucuz koltuk 250ydi baktığımız yerde!
evet yatıyo canım.tamamen yatması hepsinde imkansız sanırım.ama büyük oranda yatırılıyopeki yatıomu bu koltuk patoşum
hadi yaaakaydirigubbakcemile3off inşallah başarırımhımmmmmm olabilü bu erkek milletıne güven olmaz. benm herif de memurluğa uğraşırken sen hayal peşinde koşuon dıodu nasıl olsa başaramaz die ses etmiodu :mymeka:
len dün aradım 2 kere neden açmadın :mymeka:
moovy monza da var??burda fiyatlar 179
çok teşekkür ederim...ama daha kesin bişey yok girebilmek çok zorr..özelden mesaj attım sana canımyerimseniben
evet yatıyo canım.tamamen yatması hepsinde imkansız sanırım.ama büyük oranda yatırılıyo
hadi yaaakaydirigubbakcemile3off inşallah başarırım
monzayı bilmiyom.bakayım biCADIARZU
he burda okudum saolasın bacım.ama benm tel bozuldu.herifin eski tel i kullanıom.ondada ne arayan cıkıo ne ben birilerini arayabiliyorum.bazen numara cıkıo bazen isim cıkıo bööle garip bişi.ondan şeettiremedim :çok üzgünüm: kusuruma bakma emi senağlama