2008 Ekim Anneleri

merhabalar celenim çok üzüldüm yaşadıklarına umarım en kısa zamanda atlatırsınız bu adamlar hastaneye gidince hepten kendilerini kaybediyorlar benimki hastane adını duyunca dahi gerilir her hastane ye gidişimizde işimiz çabuk bitsin diye dua ederim işimiz uzarsa tartışma kaçınılmaz olur hemen söylenmeye baslarlmaz: çocukları kobay olarak kullandırıyomuşumda aslında bişileri yokmuşta ben abartıyormuşumda yani hepsi aynı bunların buralarda bi laf vardır hepsinin köküne kibrit suyulülülülülülü
leyla geçmiş olsun opuyorumnanaktan
bızdıkcan nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor:CüvCüv:

Slm Millet
Celenim adına sevindim mi diyim üzüldüm mü diyim anlamadım. Eşinin derdi zormuş, hem kavga eden o, üzen kıran o, hem ailenin yanına git diyen o; aslında sana bişey diyim mi eşin gerçekten senin terk edeceğini bilse önce o terk eder, bak o beni değil ben onu terk ettim demek için...Benim anladığım o da seni çok seviyor ama kendine bir güvensizliği var dün sen ben ailemin yanına gidiyorum demene fırsat bırakmadan senin diyeceğini tahmin edip o söylemiş seni saf belliyo gitmeyeceğinden onu çok sevdiğinden de emin aşık olduğundan da emin kendini sömürttürme kızım sende tavrını koy ona. Öyle hem suçlu hem güçlü ayakları yapmasın seni her zaman üzmeye hakkı yok yanlış anlama ama öyle mırnav kediler gibi gel diyince gel git diyince gidecek biri olma....

tskr ederim kızlar..inanın buraya girince moralim düzelio biraz
leylusum kaydettim mesajını tskr ederim saol..
bızdıkım sonuna kadar haklısın..bnm gitmiycemi gidemiycemi sanıo..o yuzden bööle konustu..bigün bu zennetiğiyle basbasa kalmaz umarım..neyse şimdilk o knusuo..arada bende unutuyorum konusuyrum sonra aklıma gelio toparlanıyorum..cok asığım cok seviyorum ama cokda kırgınım...

ya ben buiarada cemreye mutitabs aldım..bunu verdiğinizde diğer demir bilmemnesini vermeyin dio?bu hangisi?d3 mü ferro mu?

bide bebekelerin oto koltuklarını deiştirdinizmi?biz hala o ana kucağı gibi olanlar varya ondan kullanıyurz..fakat babası deştirelim dio?sizde durumlar ne?

herkese merhabaaaaopuyorumnanaktan
celencim eşin senle konuşuyosa bu çok pişman olduğu içindir..benimkide öyle yapar..deli gibi pişman olur,gelir bişeyler söyler..ben hiç dinlemeyince delirir..barışmak için dil döker,espri yapar..sarılır öper..her aşık adam eşini kırdıktan sonra çok pişman olur.bu kozu kullanyerimseniben

ya bu arada çok mutluyum..içim içime sğmıyoo..çok istediğim bi iş için eşim ok verdi.başvurumu yaptım.bu çook uzun ve zorlu bi süreç olacak..binlerce kişi içinden seçilmem zor belki ama nolur dua edin bana kızlar..deli gibi diet yapıyorum.ilk aşama boy ve kilo ölçümüü:gitme:bide ingilizcem çok gerilemiş konuşmaya konuşmaya..yağızdan fırsat bulursam çalışıyom arada.aranızda branşı ingilizce olan varmıydıııı:kedi:belki arada mülakat için kopya isterim

bide bebekelerin oto koltuklarını deiştirdinizmi?biz hala o ana kucağı gibi olanlar varya ondan kullanıyurz..fakat babası deştirelim dio?sizde durumlar ne?

biz değiştirdik izmire gitmeden.çünkü artık güvenli gelmiyodu bana.küçülmüştü çok..atos moovy aldım.9-25 kg için olandan..facebookda yağızın fotolarında vardı sanırım..belki burdaki albümde de vardır.satan adam krafttan daha sağlam olduğunu söyledi.kraft herhangi çarpmaya karşı 2 kat koruma süngeri barındırıyoken,atosun ki 3 kat.ben çok memnunum.bide aldığım yerden çok uyguna geldi.adam toptancı.biz 110 tl ye aldık..nette 250 ye kadar çıkıyodu fiyatıakannehir

patuş anam yes itize pensil dicen başka bişey öğrenmene gerek yok, yada noooo ayem naatt de yeter :roflol: şaka bi yana inşallah olur istediğin, bi aralar şu ingilizceye merak saldıydım da sonradan soğuudum, kafa almıyo artık bişeyi

ayyy keşke yetseeeekaydirigubbakcemile32 yazılı,2 sözlü sınava gircem ingilizceden..1 grup mülakatı,1 türkçe mülakat ve 1 psikolog görüşmesii.son olarakda alınırsam sağlık raporuu:gitme:ya valla bu aşamaları geçbilirsem bravo bana.leen yoksa kociş bu nasılsa giremez diyemii ok verdi acabaaaklava:

patoşum cok sevindim..senin için özeliklede yağızım için hayırlısı olsun...yada şööle diyelim hayırlıysa olsun hayırszsa olmasın..
nerden aldınız bacım o koötuğu?ben fotolarda hiç görmedim.bana resminin buraya yükleyebilirmisin?bide aldığınız yerin tam adresini.len 1 milyara kadar cıkıo.en ucuz koltuk 250ydi baktığımız yerde!

hımmmmmm olabilü bu erkek milletıne güven olmaz. benm herif de memurluğa uğraşırken sen hayal peşinde koşuon dıodu nasıl olsa başaramaz die ses etmiodu :mymeka:
len dün aradım 2 kere neden açmadın :mymeka:

he burda okudum saolasın bacım.ama benm tel bozuldu.herifin eski tel i kullanıom.ondada ne arayan cıkıo ne ben birilerini arayabiliyorum.bazen numara cıkıo bazen isim cıkıo bööle garip bişi.ondan şeettiremedim :çok üzgünüm: kusuruma bakma emi senağlama

çok teşekkür ederim...ama daha kesin bişey yok girebilmek çok zorr..özelden mesaj attım sana canımyerimseniben
peki yatıomu bu koltuk patoşum
evet yatıyo canım.tamamen yatması hepsinde imkansız sanırım.ama büyük oranda yatırılıyo
hadi yaaakaydirigubbakcemile3off inşallah başarırım
moovy monza da var??burda fiyatlar 179

monzayı bilmiyom.bakayım biCADIARZU

ben başka bi sitede 155 e görüyom monzayı..benim aldığım yerde de vardı monza ama fiyatı daha fazlaydı galiba..hatırlamıyorum..sadece bu karelerinden hatırladım..çok çeşitli fiyatlarda çok model var..dediğim gibi adam bunun çok güvenli olduğunu,kendi çocuğu olsa bunu kullanacağını söyledi;ki kraft daha pahalıydı satmak için olsa onu söylerdi..ondan tercih ettik biz.ama karar senin tabi

heaaa inşallah anacım, buyo başar da gözünü pörtlettir adamın, şok mok filan olsun yani kaydirigubbakcemile3 ben de şimdik 2 yıllık bitirdimya 4 yıllığa geçiş yapcam, kamu yönetimiylen işletmeye sınavsız geçebiliyoz, ben kamu yönetimiistiyom benim herif tutturmuş kamu yönetimi zor işletmeyi oku diye, bende kamu yönetiminin karizması var elini sallasan işletme mezununa çarpıyo istmiyom diyom kamu yönetimi okuyunca nolcek sanki diyo, belki maliyeye geçiş ya parım bellimi olur diom amaannn uğraştırıyo yani, bu arada sizce ben ne okiim yav :hulya:kaydirigubbakcemile3

heeeee bi daha olmasın kaydirigubbakcemile3 şş nasılsın iyisin demi ağşama senlen şöööööyle bi efkar dağıtak hamırımı yi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…