2008 Ekim Anneleri

naber kızlar?kitap okuyacam diye buraya giremiyorum artık.o aşk tekrar geldi bana.biraz ara vermiştim ama yeniden başladım.ayşe kulinin eski bir romanını ben kaçırmışım.görümcem verdi.adı aylin var ya işte o.okudum şimdi de pasaklı tanrıçaya başlayacam.çok zevkli bir romana benziyo.sizler naptınız?geçmişe bakamadım.inşallah herkes iyidir

herkese merhabaaaaopuyorumnanaktan
celencim eşin senle konuşuyosa bu çok pişman olduğu içindir..benimkide öyle yapar..deli gibi pişman olur,gelir bişeyler söyler..ben hiç dinlemeyince delirir..barışmak için dil döker,espri yapar..sarılır öper..her aşık adam eşini kırdıktan sonra çok pişman olur.bu kozu kullanyerimseniben

ya bu arada çok mutluyum..içim içime sğmıyoo..çok istediğim bi iş için eşim ok verdi.başvurumu yaptım.bu çook uzun ve zorlu bi süreç olacak..binlerce kişi içinden seçilmem zor belki ama nolur dua edin bana kızlar..deli gibi diet yapıyorum.ilk aşama boy ve kilo ölçümüü:gitme:bide ingilizcem çok gerilemiş konuşmaya konuşmaya..yağızdan fırsat bulursam çalışıyom arada.aranızda branşı ingilizce olan varmıydıııı:kedi:belki arada mülakat için kopya isterim:eek:

biz değiştirdik izmire gitmeden.çünkü artık güvenli gelmiyodu bana.küçülmüştü çok..atos moovy aldım.9-25 kg için olandan..facebookda yağızın fotolarında vardı sanırım..belki burdaki albümde de vardır.satan adam krafttan daha sağlam olduğunu söyledi.kraft herhangi çarpmaya karşı 2 kat koruma süngeri barındırıyoken,atosun ki 3 kat.ben çok memnunum.bide aldığım yerden çok uyguna geldi.adam toptancı.biz 110 tl ye aldık..nette 250 ye kadar çıkıyodu fiyatıakannehir

hayırlısı oılsun canım yağız için de senin için de en iyisi en hayırlısı olur inşallah

heaaa inşallah anacım, buyo başar da gözünü pörtlettir adamın, şok mok filan olsun yani kaydirigubbakcemile3 ben de şimdik 2 yıllık bitirdimya 4 yıllığa geçiş yapcam, kamu yönetimiylen işletmeye sınavsız geçebiliyoz, ben kamu yönetimiistiyom benim herif tutturmuş kamu yönetimi zor işletmeyi oku diye, bende kamu yönetiminin karizması var elini sallasan işletme mezununa çarpıyo istmiyom diyom kamu yönetimi okuyunca nolcek sanki diyo, belki maliyeye geçiş ya parım bellimi olur diom amaannn uğraştırıyo yani, bu arada sizce ben ne okiim yav :hulya:kaydirigubbakcemile3

belki kaymakam olursun gıııııııııı

belki kaymakam olursun gıııııııııı

heaaaaa olabilü, benim gaymakamlardan ne eksiiiim var demesırnaşık şey ya ben aslında bunu bitirince idari yargı hakimliği sınavına girebiliyom da 35 yaş sınırı var yetişemem gibi kaydirigubbakcemile3
napacanızzz :jeyyar:

celen benim hamırımı yicek :roflol::roflol:
gel anam bizde senle efkar dağıtakönce bi cigara yakak:nazar::nazar: sonra buda bol köpüklü kavee buyur canım:kahve::kahve::içelim::içelim: içelimm

istersen senin de hamırını yiyebilü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nörüyönüz leyynn
yatmaya gidiyom da bi bakem dedimmirmirmirmir

heaaa inşallah anacım, buyo başar da gözünü pörtlettir adamın, şok mok filan olsun yani kaydirigubbakcemile3 ben de şimdik 2 yıllık bitirdimya 4 yıllığa geçiş yapcam, kamu yönetimiylen işletmeye sınavsız geçebiliyoz, ben kamu yönetimiistiyom benim herif tutturmuş kamu yönetimi zor işletmeyi oku diye, bende kamu yönetiminin karizması var elini sallasan işletme mezununa çarpıyo istmiyom diyom kamu yönetimi okuyunca nolcek sanki diyo, belki maliyeye geçiş ya parım bellimi olur diom amaannn uğraştırıyo yani, bu arada sizce ben ne okiim yav :hulya:kaydirigubbakcemile3
inşallah canım yaa..acayip istiyom ama hayırlısı tabii..kamu yönetimi oku len..ben zoru severim herzaman.zoru başarınca daha mutlu ve gururlu olii insanyerimseniben
hayırlısı oılsun canım yağız için de senin için de en iyisi en hayırlısı olur inşallah

amin canım..çok teşekkür ederimŞeniz

hadi size iyi hamır yemelerkaydirigubbakcemile3
gece gece manyahmısınız kızım:mymeka: midenize oturcak:roflol:hemide kilo yapar
hadin öptüm.lülülülülülü

ben de yatıyom görümcem burda ay şimdiden çok rahayladım gülçe çok mutlu oldu dolayısıyle ben de hadi hepicünüzü öptüm kimse benim hamırımı yemesin ben de hamır mamır yemem herkese bol uykulu geceler

nörüyönüz leyynn
yatmaya gidiyom da bi bakem dedimmirmirmirmir

inşallah canım yaa..acayip istiyom ama hayırlısı tabii..kamu yönetimi oku len..ben zoru severim herzaman.zoru başarınca daha mutlu ve gururlu olii insanyerimseniben

amin canım..çok teşekkür ederimŞeniz

hadi size iyi hamır yemelerkaydirigubbakcemile3
gece gece manyahmısınız kızım:mymeka: midenize oturcak:roflol:hemide kilo yapar
hadin öptüm.lülülülülülü

heaaaa bende kamu yönetimi istiyom ama heri f dırdır ediyo o zormuş yaapamazmışım, şimdi 3. le 4. sınıftan başlıcamya ben, sınavsız geçiş yaptığım için, dersleri çok zor filan diyo, bende peşimden atlımı koşturuyo yavaş yavaş bitiririm diyom, her sene para mı verecen diyo, aman işte ööle bu konuda anlaşamıyoz :) bende zaten karizma bi mezuniyetim olsun istiyom, bakıcez artıkın :hulya:

oooo ben gidiyom herkes geldi yaaaa gitmem lazım zaten azıcık uyuyom şimdi uyumazsam gecem mahvolur ben gidiyom çok kaynatmayın emi çok kıskanırım yoksa

celencim neler olmuş öle yaaa...şurda 3 4 gündür giremedim anam neler etmişiniz öle.aman kardeşim boşver...ayrıntılara girmne..çocuğunu düşün.o daha minnacık..gözlerinin içine bakıodur şimdi o.üzülüo mu yoksa gülüo mu diye.anlarlarmış..üzme cerenimizi...geçer hepsi geçerrr...kocan çok sıkılıpta yapmıştır belki.ortamdan dolayı.abartmış tamam haklısın ama kafasında başka bişeyler daha vardır belki.senden patlak vermiştir.yeri ve zamanı tutturamamış ama senden çıkartmış öfkesini.inşalllaaah en kısa zamanda geçer aranızdaki dargınlık....bayram gelio bayrammmmm...

celen bu arada multitabs vitamin yani d3 canım...ferroda veriorum ben ferrum sanol galiba adı..harflerde yanlış yazmış olabilirim...kaç damla veriosun peki?

merhabalar.uzun bir ardan sonra yine evimizdeyiz.3 hafta altınoluktaydık.iyi geldi temiz hava.bugün batuhanı sağlık ocağına götürdüm.kan damlası yazdıracaktım, bide dvit alacaktım. görevli bayan dvit e gerek var mı artık bırak fln dedi.sonra da sen ısrar ediyorsun diye veriyorum ded,. siz ne yapıyosunuz ? dvit veriyor musunuz hala. aklım karıştı kimi ver diyo kimi verme allah allaa
sonraaaaa bizim sıpa s.ocağının verdiği kan damlasını sevmiyo ferrum yazdırıdım , eczaneden onu aldık.eve geldik. sonra yan komşuya girdik , oradan çıkarken , sen nasılsaa poşetten kan damlasınını şişesini çıkar , sokakta çocukalr bi çığlık attı, bizimkide şaşkın elindeki şişeyi çattttttttttt yereeeeee. güler misin ağlar mısın. allahtan mermere geldi de mezilemesi kolay oldu. halıda kırılsaydı vayyyy halimize.

ben ferruma yanarken , celen neler yaşamısın. :teselli:
çocuk yokken evlilik farklı, çocuk olduktan sonraki evlilik bence tam bir aile oluyor.
mutluluklar, sorumluluk , gerginlik, hepsi iç içe...
bizde de batu olduktan sonra sorumluluklar değiştiğinden olsa bazen gergin olup direk yansıtıyoruz birbirimize ki , eşinde istanbul gibi bir yerde sorumluluklarını yerine getirmeye ve sizinle ilgilenmeye çalışıyor. belki de o anki gerginliğini bilerek yada bilmeyerek çok fazla yansıtmış sana. ama her anne yüreği eminimki çocuğu söz konusu olduğunda aynı tepkiyi veriri. onların canı yanaarken nasıl rahat duralım.yeğenim daha 2 yaşalrındayken ,alnından bir böcek gibi bişey ısırıp intihap yapmıştı. intihaplı bölgeyi uyuşturmadan intihapı akıtmışlardı (intihaplı olan yer uyuşturulunca intihap akmıyormuyumş neymiş) ablamala kapının yanında beklemiştik. yeğenimin çığlıkları hala kulağımda üstünden seneler geçmiş olmasına rağmen.teyzesi olarak ben dayanamadım.batu da olsa ne yapardım bilmiyorum. ben bizi anlamalarını beklemiyorum (artık) ama anlarlar sa da ne ala.eşini savunmuyorum. sadece onun gözüyle bakmaya çalıştım.
bencede arkadaşalrımızın dediği gibi süründür.o seninin ne kadar onu bırakıp gidemeyeceğini bilip öyle bir cümle kurduysa.süründür gitsin.eminim o da daha orda hastaneden çıkarken pişman olmuştur, ama söz ağızdan çıkar bir kere.
bundan sonra herşey çocuklarımız için.evet bizim lüx hayatımız onlar bizim hayatımıza katıldıkalrı an değişti. canım kendine iyi bak. o hödük eşine de çok selam bizden.üzmesin seni. kötükedihüso

iyi sahurlar kızlar
celen seni merak ettim girdim bi bakım geçmişe umarım aranız düzelmiştir

uyku sersemi okuuduğum kadarıyla yazayım
fatoşcum iş başvurun istediğin şekilde sonuçlanır inşallah ne işi bu maşallah baya aşamalardan geçeceksin kolay gelsin başarılar
iboşcum oku valla nasılsa 3.ve 4ü okuycaksın gün gelir lazım olur babam diplomanızı alın da istersneiz pazarcılık yapın derdi
celencim iyiye gidior olmanıza sevindim öpüyorum cemremi
leyla yağmur nurce mersery beyazzambak aklıma gelen gelmeyen hepiniz iyisinizdir inşallah öptüm kuzularımı

iyi sahurlar

X