herkese merhabaaaaopuyorumnanaktan
celencim eşin senle konuşuyosa bu çok pişman olduğu içindir..benimkide öyle yapar..deli gibi pişman olur,gelir bişeyler söyler..ben hiç dinlemeyince delirir..barışmak için dil döker,espri yapar..sarılır öper..her aşık adam eşini kırdıktan sonra çok pişman olur.bu kozu kullanyerimseniben
ya bu arada çok mutluyum..içim içime sğmıyoo..çok istediğim bi iş için eşim ok verdi.başvurumu yaptım.bu çook uzun ve zorlu bi süreç olacak..binlerce kişi içinden seçilmem zor belki ama nolur dua edin bana kızlar..deli gibi diet yapıyorum.ilk aşama boy ve kilo ölçümüü:gitme:bide ingilizcem çok gerilemiş konuşmaya konuşmaya..yağızdan fırsat bulursam çalışıyom arada.aranızda branşı ingilizce olan varmıydıııı:kedi:belki arada mülakat için kopya isterim
biz değiştirdik izmire gitmeden.çünkü artık güvenli gelmiyodu bana.küçülmüştü çok..atos moovy aldım.9-25 kg için olandan..facebookda yağızın fotolarında vardı sanırım..belki burdaki albümde de vardır.satan adam krafttan daha sağlam olduğunu söyledi.kraft herhangi çarpmaya karşı 2 kat koruma süngeri barındırıyoken,atosun ki 3 kat.ben çok memnunum.bide aldığım yerden çok uyguna geldi.adam toptancı.biz 110 tl ye aldık..nette 250 ye kadar çıkıyodu fiyatıakannehir