2008 Ekim Anneleri

pişman olsa kac yazar..o reziliğmizi siler mi?konusmaya calısıo şimdi benle..ama pişmanlığından değil..pişman olmaz zaten yaptıklarından..burnu düşse almaz yerden.

Kadir geceniz mübarek olsun canlarım
celencim şok oldum ya sen ki eşine aşık bir kadınsın öfkeyle ani kararlar almayın oluo aile içinde tartışmalar çocuk en büyük etken oluor hatta
ne diyeceğimi bilemedim senin eşin de abim gibi bir anda parlıor sonra sönüyor

celencim şok oldum ya sen ki eşine aşık bir kadınsın öfkeyle ani kararlar almayın oluo aile içinde tartışmalar çocuk en büyük etken oluor hatta

saol özlemcim...nasıl olayım..bööle içim cayır cayır yanıo sanki??kafam allak bullak?anlıycan baya bir kırgınım...belki deidğin gibi cok asık oldumdan bu kadar kırıldım...aman ne bilim..bugun ben bende değilim...

Celen senin kocan varya senin gibi birini bulmusda bunuyo uyuz herif yapilacak ismi simdi senin gadani alsin o

saol özlemcim...nasıl olayım..bööle içim cayır cayır yanıo sanki??kafam allak bullak?anlıycan baya bir kırgınım...belki deidğin gibi cok asık oldumdan bu kadar kırıldım...aman ne bilim..bugun ben bende değilim...

canım benim çok hasassın hasassız bu yüzden kırılıyoruz ama malesef kocalarımız hödük işte napcan kolay affetme iyice burnundan getir anlasın hatasını
üzme kendini cemre de üzülür annesi
dua edelim bu mübarek gecede yuvalarımızın huzuru için

Bosver takma kafana ya valla bende bi hastayim basim catliyo sanada uzuldum bi bakiyim haber varmi diye girdim bu herifler boyle bi hastane isi felan olunca bizimkide cok gergin olur hep sorun cikarir canimi sıkar babamda oyleydi hep kavgali gelirlerdi annemle hastaneden

cok tskr ederim kızlar yaa :KK43:( iiki varsınız valla...inanın sizi yanımda hissediyorum bööle zamanlar..allahım ne muradınız varsa versin bu gecenin hürmetine..

leylusum cok gecmiş olsun..

Sagol canim valla oyle yakin oldukki bazen ne annen ne baban hatta esin (hala iste) bile olmuyo yaninda ama burdaki dostlar oluyo derdini dinliyo mutlulugunu paylasiyo ben hepinizi cok seviyorum

Sagol canim valla oyle yakin oldukki bazen ne annen ne baban hatta esin (hala iste) bile olmuyo yaninda ama burdaki dostlar oluyo derdini dinliyo mutlulugunu paylasiyo ben hepinizi cok seviyorum

aynen leylacım...iisiyle kötüsüyle cok sey paylastık valla ya iiki varsınız mafoldumben

gittik bilet almaya :çok üzgünüm: almadan önce konustuk..yine sacmaladı drdu..ama ağzından cıkan içiden pişmandı :çok üzgünüm: kızlar siz yanlıs anlamıssınız..ben evi terk etmedim..eşim bana "aksama biletini alıyorum izmire dönüyosun" dedi mafoldumben yoksa bırakıp gidermiyim evimi.kızım bu kadar babasına düşkünken nasıl bırakırım onu babasından mahrum mafoldumben ama bu sözün üstüne durursamda olmazdı işte :1no2: neyse konustuk.ne o kal dedi ne ben gidiyorum dedim..bindik arabaya...evdeyiz şimdi :çok üzgünüm: cok kırgınım....aklından beni izmire göndermek gecti ya bi kere bunun arkası gelir bakın celen demişti diiceksiniz :çok üzgünüm:
yaa bunların topunu odun ateşine atcan haaakötükedihüsomutlaka bizi kırcak bişeyler yapıyolar..canım izmire dönüyosun demesi,yalnızca bugün yaşadığınız olaydanmı söylendi yanii?yoksa son zamanlarda çok mu kavga ediyodunuz..bence sen çok bunaldın diye,sinirlerin yatışsın diye falan böyle bişey düşünmüştür.sıkma canını mutlaka ama mutlaka pişmanlıktan kapına dayanır..bugün olmasa yarın..üzülme her evlilikte oluyo işte.burdan bi arkadaş iyi bişey olsalar adları koca değil gonca olurdu demişti..çok hoşuma gitmişti:1closedeyes:aynen öyle...sarıl kızını kokla..gerisini boşverrrr

aynen benim eşimde öyle.bi bakıyosun ortalığı kırmış dökmüş sinirindenÇok üzgünüm çoook5 dk.sonra ben miydim o falan oluyo:uhm:

hepinizi kocaman öpüyorum.bu mübarek gecede tüm dualarımız kabul olsun inşallah:Saruboceq:

şşşşşş ben de hepinizi çok sefiyom leeennnnŞeniz
iyiiki varsınız haaasenağlama
celen ağlatacan toptan hepimiziiiiiiimafoldumben

yaa bunların topunu odun ateşine atcan haaakötükedihüsomutlaka bizi kırcak bişeyler yapıyolar..canım izmire dönüyosun demesi,yalnızca bugün yaşadığınız olaydanmı söylendi yanii?yoksa son zamanlarda çok mu kavga ediyodunuz..bence sen çok bunaldın diye,sinirlerin yatışsın diye falan böyle bişey düşünmüştür.sıkma canını mutlaka ama mutlaka pişmanlıktan kapına dayanır..bugün olmasa yarın..üzülme her evlilikte oluyo işte.burdan bi arkadaş iyi bişey olsalar adları koca değil gonca olurdu demişti..çok hoşuma gitmişti:1closedeyes:aynen öyle...sarıl kızını kokla..gerisini boşverrrr

aynen benim eşimde öyle.bi bakıyosun ortalığı kırmış dökmüş sinirindenÇok üzgünüm çoook5 dk.sonra ben miydim o falan oluyo:uhm:

hepinizi kocaman öpüyorum.bu mübarek gecede tüm dualarımız kabul olsun inşallah:Saruboceq:

ewet uzun zamandır mutlu olduğumuz gün sayılıdır..istanbula ne zaman tayin cıktı herif deişti..allah beterinden korusun ne diim..

ewet uzun zamandır mutlu olduğumuz gün sayılıdır..istanbula ne zaman tayin cıktı herif deişti..allah beterinden korusun ne diim..

amin canım:çok üzgünüm:belkide uyum sağlayamamıştır buraya..iş ortamı falan daha streslidir..bilmem belkide onun açısından bakmak gerek birazda..üstüne gitme.inşallah en kısa zamanda kara bulutları dağıtırsınız canım:nazar:

celenimmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmm çok üzdün bizi çokkkkkkkk:gitme:sakın kocanın aklına uyupta kıpırdama bir yerlere güzel kardeşim erkek milleti topu aynı bak annende olsa yazın sinirlendin çıktın geldin boşver sen mis kokulunu düşün bitanem bol bol dua et sinirlerini yatıştır canım benim.
hepimizinki aynı aslında evler ayrı,sorunlar aynı.bazen benimkide dellendiriyo ama napcaksın dengesiz konuşuyo ama el oğlu işteÇok üzgünüm çoook

aynen leylacım...iisiyle kötüsüyle cok sey paylastık valla ya iiki varsınız mafoldumben

celen yavrum stttret bnların hepsi manyak :mymeka: üzme sen canını, benim tek derdim cemrenin ilk bayramını babasından ayrı geçirmesiydi, belki bende olsam eeeeeee yetti be deyip kapıyı çarpıp çıkardım azık delilik var biliyon ama insan dışarıdan gözlemleyince günah bebeğe diyo, her ne kadar kocalarımız hödüklük sınırlaını zorlasalar da kötü insanlar değiller, içkici kumarcı değiller, karılarını dövmüyolar, namusumuzu koruyolar, ne erkekler var karılarını satıyolar allah korusun, kötünün iyisine şükrediyoruz işte, biizim hayallerimizde yaşattığımız donjuan gerçekte yaşamıo anacım, hemi anamızın evinde onlar da yoktu laynnnnn kaydirigubbakcemile3 boşver anacım geççek inşallah, bende yaşıyom biliyon,çoğumuz yaşıyoz,leylanı n kocası bi hödük patuşun kocası bi hödük yani herkesin kocasında bi yamuk yön var, ben senin yerinde olsam umursamam, yerim içerim otururum, ciddiye almadığını hissetttir, ne kavga et ne hakaret et ama onu umursmdığnı hissettir, o çk rahatsız ediyo onları, benim herif de seninki giibi burnu yere düşse almaz ama böle yaptığım zaman kuyruğumda geziyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hea o gonca goca muhabbetini yapan benim layn, pis gocalar iyi bi matah olsalar gonca olurlardı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Gunaydin kizlar bu lafi tuttum aksam gelince diyecem dur okadar iyi olsan adin goca degil gonca olur diye hiiii der kesin gecen de bisey yuzunden laf dalasi yaptik dedimki hic boyle biri degildin nisanliyken canim evlendik canin ciksin oldum dimi dedim gulmekten yikildi askim ne alaka diyo angut ben eski kocami istiyom o goncaydi yaa gerci suarahastayim ve evde bi canavarla yanlizim diye acik uzulup surekli ariyo ama sonucta bi hoduk

Gunaydin kizlar bu lafi tuttum aksam gelince diyecem dur okadar iyi olsan adin goca degil gonca olur diye hiiii der kesin gecen de bisey yuzunden laf dalasi yaptik dedimki hic boyle biri degildin nisanliyken canim evlendik canin ciksin oldum dimi dedim gulmekten yikildi askim ne alaka diyo angut ben eski kocami istiyom o goncaydi yaa gerci suarahastayim ve evde bi canavarla yanlizim diye acik uzulup surekli ariyo ama sonucta bi hoduk

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim başım ağrıo yaaaaaaaa kafamçokkarıştı

celen gecenlerde yazmıştım bu hadisi şerifi biyerde okudum cok güzel bunu yaz eşinin görebileceği biyere aynaya veye dolaba felan as o anlar

............bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!! Çünkü Allah gözyaşlarını sayar.....!!!!

Kadın; erkeğin kaburgasından yaratıldı, ayaklarından yaratılmadı..!!! öyle olsaydı ezilirdi......!!!
Üstün olsun diye başından da yaratılmadı......!! !

AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI...... Eşit olsun diye......
Kolun biraz altında...Korunsun diye...!!! >
KALP HıZASINDA SEVıLSıN DıYE!!! (Alıntı)

celencigim evde kaldigina gitmedigine cok sevindim ya arkadasim bos ver o utansin hatasina anliyacak eninde sonunda allah yardimcin olsun canim:Saruboceq:

leylacigim sanada gecmis olsun canim:1hug:

X