- 6 Temmuz 2008
- 455
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s. hhayırlı kndiller olsun hepimize
hastaneden geldik şimdi.bugun sintigrafimiz vardı..hemsireler damar yolunu acmak için ellerini delik deşik ettiler..alamayınca ayaklarımı deldier..o dolmayınca kafasından acalım dediler..bende bağırdım ağladım mafoldumben eşimde bana bağırdı mafoldumben kavga ettik..ellerimi sıktı kolumu sıktı hamafoldumbentta morarttı mafoldumben herkesin içinde döverim seni dedi mafoldumben hastanenin bahcesinde o kadae insanın içinde bağıra cağıra kavga ettik.ve bu gece ben izmire dönüyorum mafoldumben mafoldumben buraya kadarmış mafoldumben kızların kaderi annelerinden yazılırmıs senağlama bu gecenin hürmetine rabbim kızıma hayırlı yazılar yazsın mafoldumben cok kötüyüm cok moralim bozuk mafoldumben
hastaneden geldik şimdi.bugun sintigrafimiz vardı..hemsireler damar yolunu acmak için ellerini delik deşik ettiler..alamayınca ayaklarımı deldier..o dolmayınca kafasından acalım dediler..bende bağırdım ağladım mafoldumben eşimde bana bağırdı mafoldumben kavga ettik..ellerimi sıktı kolumu sıktı hamafoldumbentta morarttı mafoldumben herkesin içinde döverim seni dedi mafoldumben hastanenin bahcesinde o kadae insanın içinde bağıra cağıra kavga ettik.ve bu gece ben izmire dönüyorum mafoldumben mafoldumben buraya kadarmış mafoldumben kızların kaderi annelerinden yazılırmıs senağlama bu gecenin hürmetine rabbim kızıma hayırlı yazılar yazsın mafoldumben cok kötüyüm cok moralim bozuk mafoldumben
SelamünAleyküm Arkadaşlar !
Mübarek Kadir Geceniz Mübarek Hayırlı Uğurlu Olsun.....
Celenim yapma ya şuraya ayda yılda bir giriyorum böyle mi görecektim seni bazı şeyler yaşanabilir eşler arasında olur bazen bizde şiddetli kavga ediyoruz evet bazende herkes içinde de olabiliyor ne yapalım olmuş ama birbirinizi sevmiyor musunuz atlatırsınız bitanem kafana takıp üzülme boşuna ha ailenin yanına gidip biraz kafa dinlemekse düşündüğün olabilir ama onları da boşuna üzme mübarek gecede olur ya içlerinden bir beddua geçer sonra yine sen üzülürsün eşinle beraber hem bu sizi yakınlaştırır mı uzaklaştırır mı düşün o senin yavrunun babası ne olursa olsun onu babasız yetiştirmeye hakkın yok aldatma dışındaki olayların affını yapmayı bilmemiz lazım masum yavrularımız için bir anlık öfkeyle hiçbişey yapamayız.
Bu gece bin geceden hayırlı öfkeli insanın yanına şeytan gelirmiş şeytanı da abdestle uzaklaştırabilirmişsin bu gece önce bebeğini doyur uyut sonra güzel bir abdestini al aynı ev içerisinde ama sonra git en az birgünlük kaza namazı kıl arkasından duanı yap ama özellikle öteki dünyaya endekslen o zaman bu dünyadaki sıkıntının ne kadar küçük olduğunu anlayacaksın Rabbinden iste herşeyi göreceksin ki birbirinizle hiçbişey olmamış gibi mutlu olacaksınız evet bu zor unutmak zor ama Allah isterse herşey olur....
cıkıyorum şimdi....biletimi almaya gidiyoruz............
merabayın millelt herkesin kadir gecesi mübarek olsun :Saruboceq:
aaaaaa celen manyaklaşma noluo be salak salak iş yapma, eğri oturun doğru konuşun biraz sakinleşin, manyakmısıız siz ya küçücük bebe var artık arada, onu bırakıp kendi bencilliğiniz için kavga ediyosunuz, salaklık etmeyin şurda bayrama bikaç gün kalmış, cemrenin ilk bayramını yanlız geçirttirmeyin günahtır:mymeka:
çok güzel yazmışın bızdıkım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
celen saçmalama tüpürüm bak çarkına, allahım bu yazıyı da okumuyosundurki kime sölyüosam kötükedihüso
ya kızlar neler oluyo böyle celen bunun içinmi terk ediyor evi yoks bize şaka mı yapıyor anlamadım?
bunun için terk etmez dimi kızlar yaa şok oldum şu anda İboşum sende cebi yokmu onun bir arasan yada kimde varsa arayın ya mubarek gün ne oluyo bu kıza böyle!!!
gittik bilet almaya :çok üzgünüm: almadan önce konustuk..yine sacmaladı drdu..ama ağzından cıkan içiden pişmandı :çok üzgünüm: kızlar siz yanlıs anlamıssınız..ben evi terk etmedim..eşim bana "aksama biletini alıyorum izmire dönüyosun" dedi mafoldumben yoksa bırakıp gidermiyim evimi.kızım bu kadar babasına düşkünken nasıl bırakırım onu babasından mahrum mafoldumben ama bu sözün üstüne durursamda olmazdı işte :1no2: neyse konustuk.ne o kal dedi ne ben gidiyorum dedim..bindik arabaya...evdeyiz şimdi :çok üzgünüm: cok kırgınım....aklından beni izmire göndermek gecti ya bi kere bunun arkası gelir bakın celen demişti diiceksiniz :çok üzgünüm: