2008 Ekim Anneleri

sabay06kadirgeceniz.jpg

1222438780kadir1.jpg

a.s. hhayırlı kndiller olsun hepimize

hastaneden geldik şimdi.bugun sintigrafimiz vardı..hemsireler damar yolunu acmak için ellerini delik deşik ettiler..alamayınca ayaklarımı deldier..o dolmayınca kafasından acalım dediler..bende bağırdım ağladım mafoldumben eşimde bana bağırdı mafoldumben kavga ettik..ellerimi sıktı kolumu sıktı hamafoldumbentta morarttı mafoldumben herkesin içinde döverim seni dedi mafoldumben hastanenin bahcesinde o kadae insanın içinde bağıra cağıra kavga ettik.ve bu gece ben izmire dönüyorum mafoldumben mafoldumben buraya kadarmış mafoldumben kızların kaderi annelerinden yazılırmıs senağlama bu gecenin hürmetine rabbim kızıma hayırlı yazılar yazsın mafoldumben cok kötüyüm cok moralim bozuk mafoldumben

celen böyle seyler her evlilikte olur yapma yaa cemre için

SelamünAleyküm Arkadaşlar !
Mübarek Kadir Geceniz Mübarek Hayırlı Uğurlu Olsun.....
Celenim yapma ya şuraya ayda yılda bir giriyorum böyle mi görecektim seni bazı şeyler yaşanabilir eşler arasında olur bazen bizde şiddetli kavga ediyoruz evet bazende herkes içinde de olabiliyor ne yapalım olmuş ama birbirinizi sevmiyor musunuz atlatırsınız bitanem kafana takıp üzülme boşuna ha ailenin yanına gidip biraz kafa dinlemekse düşündüğün olabilir ama onları da boşuna üzme mübarek gecede olur ya içlerinden bir beddua geçer sonra yine sen üzülürsün eşinle beraber hem bu sizi yakınlaştırır mı uzaklaştırır mı düşün o senin yavrunun babası ne olursa olsun onu babasız yetiştirmeye hakkın yok aldatma dışındaki olayların affını yapmayı bilmemiz lazım masum yavrularımız için bir anlık öfkeyle hiçbişey yapamayız.
Bu gece bin geceden hayırlı öfkeli insanın yanına şeytan gelirmiş şeytanı da abdestle uzaklaştırabilirmişsin bu gece önce bebeğini doyur uyut sonra güzel bir abdestini al aynı ev içerisinde ama sonra git en az birgünlük kaza namazı kıl arkasından duanı yap ama özellikle öteki dünyaya endekslen o zaman bu dünyadaki sıkıntının ne kadar küçük olduğunu anlayacaksın Rabbinden iste herşeyi göreceksin ki birbirinizle hiçbişey olmamış gibi mutlu olacaksınız evet bu zor unutmak zor ama Allah isterse herşey olur....

Bu arada bizde 28 inde ikinci sintigrafimizi çektircez Celenim ilkinde akşama kadar çıkamamıştık o zaman 4 aylıktı duruyordu ki telefonla müzikle durdurduk şimdi nasıl duracak bilmiyorum hareketsiz o kadar zaman çektirmek çok zor olacak damaryolu problemi bizde olmadı acaba ordaki kişiler mi acemi sen en doğrusunu yapmışsın kafadan olurmuymuş gerizekalılar ya radyasyon verecekler o nu da beceremeyip kafadan mı verecek gitsin kendine versin iyiki yaptırmamışın ben de yaptırmazdım afferin sana bu arada ben bu sefer orda olmicam hamileyim ya hatta çocuğu bir gün boyunca kucağıma bile alamicam aynı evde bile durmicakmış benimle zaten olsak yapışır bana ablamla eşim gidecek nasıl yapacaklar bilmiyorum inşallah kazasız belasız atlatırız.....

anlatıcak birşey yok...belkide anlatıcak hiçbirsey kalmadı :KK43:( midem ağrıo cok kötüü:KK43:( cemreye baktıkca içim sızlıo :KK43:( cok ama cok üzgünüm :KK43:((

bende haceri sagık ocagına götürdüm sabah baktım bi kac yerinde daha cıkmış kafama takıldı eşimi aradım oda git göter bi hem sende hastasın sende muayne ol dedi gittim dr baktı su ciçeğine benzemiyo ama yinede beklemek lazım çogalacakmı bakmak lazım dedi su çiçeğinin dıs zarı daha ince olur bu kalın dedi az biraz içim rahatladı 10 kilo 79 santim olmuşuz banaa sprey fean verdi geldik

hastaneden geldik şimdi.bugun sintigrafimiz vardı..hemsireler damar yolunu acmak için ellerini delik deşik ettiler..alamayınca ayaklarımı deldier..o dolmayınca kafasından acalım dediler..bende bağırdım ağladım mafoldumben eşimde bana bağırdı mafoldumben kavga ettik..ellerimi sıktı kolumu sıktı hamafoldumbentta morarttı mafoldumben herkesin içinde döverim seni dedi mafoldumben hastanenin bahcesinde o kadae insanın içinde bağıra cağıra kavga ettik.ve bu gece ben izmire dönüyorum mafoldumben mafoldumben buraya kadarmış mafoldumben kızların kaderi annelerinden yazılırmıs senağlama bu gecenin hürmetine rabbim kızıma hayırlı yazılar yazsın mafoldumben cok kötüyüm cok moralim bozuk mafoldumben

herkese hayırlı kandiller:Saruboceq:
büyük bi hevesle girdim topice..moralim bozuldu:çok üzgünüm:celencim çok büyük geçmiş olsun..inanki çok üzüldüm..ama bidaha düşün canım benim yaaa:uhm:eşin çok büyük kabalık etmiş.tamam kesin burnundan getir ama gitme be güzelim:gitme:bi anlık öfkeyle karar vermeyin.ya bidaha dönüşü olmazsaamafoldumbenay valla gözlerim doldu.cemreyi düşünün yaaasenağlama

merabayın millelt herkesin kadir gecesi mübarek olsun :Saruboceq:

aaaaaa celen manyaklaşma noluo be salak salak iş yapma, eğri oturun doğru konuşun biraz sakinleşin, manyakmısıız siz ya küçücük bebe var artık arada, onu bırakıp kendi bencilliğiniz için kavga ediyosunuz, salaklık etmeyin şurda bayrama bikaç gün kalmış, cemrenin ilk bayramını yanlız geçirttirmeyin günahtır:mymeka:
SelamünAleyküm Arkadaşlar !
Mübarek Kadir Geceniz Mübarek Hayırlı Uğurlu Olsun.....
Celenim yapma ya şuraya ayda yılda bir giriyorum böyle mi görecektim seni bazı şeyler yaşanabilir eşler arasında olur bazen bizde şiddetli kavga ediyoruz evet bazende herkes içinde de olabiliyor ne yapalım olmuş ama birbirinizi sevmiyor musunuz atlatırsınız bitanem kafana takıp üzülme boşuna ha ailenin yanına gidip biraz kafa dinlemekse düşündüğün olabilir ama onları da boşuna üzme mübarek gecede olur ya içlerinden bir beddua geçer sonra yine sen üzülürsün eşinle beraber hem bu sizi yakınlaştırır mı uzaklaştırır mı düşün o senin yavrunun babası ne olursa olsun onu babasız yetiştirmeye hakkın yok aldatma dışındaki olayların affını yapmayı bilmemiz lazım masum yavrularımız için bir anlık öfkeyle hiçbişey yapamayız.
Bu gece bin geceden hayırlı öfkeli insanın yanına şeytan gelirmiş şeytanı da abdestle uzaklaştırabilirmişsin bu gece önce bebeğini doyur uyut sonra güzel bir abdestini al aynı ev içerisinde ama sonra git en az birgünlük kaza namazı kıl arkasından duanı yap ama özellikle öteki dünyaya endekslen o zaman bu dünyadaki sıkıntının ne kadar küçük olduğunu anlayacaksın Rabbinden iste herşeyi göreceksin ki birbirinizle hiçbişey olmamış gibi mutlu olacaksınız evet bu zor unutmak zor ama Allah isterse herşey olur....

çok güzel yazmışın bızdıkım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
cıkıyorum şimdi....biletimi almaya gidiyoruz............

celen saçmalama tüpürüm bak çarkına, allahım bu yazıyı da okumuyosundurki kime sölyüosam kötükedihüso

özlem ve leylacım çok çok geçmiş olsun...
ya düşünüyorumda..zaman nasılda geçti..geçen yıl kadir gecesinde doğmuştu yağızımsenağlamainşallah hep böyle şanslı olur yavrum..(tabii hepimizin yavrularıda)..göbek adı da kadir zaten:)çok duygusalım bugün..Rabbim herkesin dualarını kabul etsin bugece:Saruboceq:yavrularımızı bize bağışlasın inşallah.eşim nöbetçi..ben de buakşam yalnız iftar yapcam:çok üzgünüm:...neyse kaçtım ben.hepinizi çok öpüyorumopuyorumnanaktan

merabayın millelt herkesin kadir gecesi mübarek olsun :Saruboceq:

aaaaaa celen manyaklaşma noluo be salak salak iş yapma, eğri oturun doğru konuşun biraz sakinleşin, manyakmısıız siz ya küçücük bebe var artık arada, onu bırakıp kendi bencilliğiniz için kavga ediyosunuz, salaklık etmeyin şurda bayrama bikaç gün kalmış, cemrenin ilk bayramını yanlız geçirttirmeyin günahtır:mymeka:

çok güzel yazmışın bızdıkım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

celen saçmalama tüpürüm bak çarkına, allahım bu yazıyı da okumuyosundurki kime sölyüosam kötükedihüso

ya evet bilet almaya gitmiş bileee:çok üzgünüm:
inşallah sadece bayram ziyaretine gidiyodur..
ya celen bızdıkında dediği gibi mutlaka her evde kavge oluyo..mutlaka böyle büyük kavgalarda oluyoo:çok üzgünüm:yağızın 40 ı çıkmadan bizim evde de oldu çok büyük bi kavga..hiç olmadığı kadar kötüydü.o depresyonlu halimle bile evi terk etmeyi düşünmedim..sadece eşime çok çektirdim.o da çok pişman oldu..tatlım zekanı kullan ve pişman et..niye sen gidiyosunkiii..otur evinin başında,çocuğunlaa:çok üzgünüm:karar senin ama çocuk olduktan sonra artık kendimizi düşünmemiz yanlış:1no2:.ilk önce onların geleceğii

oğluşda durmuyoki bişeyler yazayım..kaçtım ben hiç durmuyo yaaaaakafamçokkarıştı

ya kızlar neler oluyo böyle celen bunun içinmi terk ediyor evi yoks bize şaka mı yapıyor anlamadım?
bunun için terk etmez dimi kızlar yaa şok oldum şu anda ıboşum sende cebi yokmu onun bir arasan yada kimde varsa arayın ya mubarek gün ne oluyo bu kıza böyle!!!

ya kızlar neler oluyo böyle celen bunun içinmi terk ediyor evi yoks bize şaka mı yapıyor anlamadım?
bunun için terk etmez dimi kızlar yaa şok oldum şu anda İboşum sende cebi yokmu onun bir arasan yada kimde varsa arayın ya mubarek gün ne oluyo bu kıza böyle!!!

zeynep aradım açmadı birazdan bi daha deniyecem ama bu kız telefonlara geç cevap veriyo zaten, sesizdemi oluyo bilmiyom :uhm:

valla eger böyle bi sebeb yüzünden biters çok üzülürüm hersyi bi kenara bırk cemre için

celencigim ben kasim annesiyim bazen size gözgezdiriyom bencede iyi düsn canim kolay degil o igne isi cok zor bazen öle bulamiyorlar bizim oglan 2 aylikdi kafasi deldiler oda ise yaramadi heryerini delik desik ettiler oglande nefes kalmadi bende almanlar cok vicdansiz bilirdim ama sanki bana yaptilar o igneleri

celencim naptın canım lütfen sakin kafayla düşün sinirle yaptığın şeylerden en fazla bir gün sonra çok pişman olursun sadecxe bir gece yat uyu ve sabah uyandığında detaylı düşün

gittik bilet almaya :çok üzgünüm: almadan önce konustuk..yine sacmaladı drdu..ama ağzından cıkan içiden pişmandı :çok üzgünüm: kızlar siz yanlıs anlamıssınız..ben evi terk etmedim..eşim bana "aksama biletini alıyorum izmire dönüyosun" dedi mafoldumben yoksa bırakıp gidermiyim evimi.kızım bu kadar babasına düşkünken nasıl bırakırım onu babasından mahrum mafoldumben ama bu sözün üstüne durursamda olmazdı işte :1no2: neyse konustuk.ne o kal dedi ne ben gidiyorum dedim..bindik arabaya...evdeyiz şimdi :çok üzgünüm: cok kırgınım....aklından beni izmire göndermek gecti ya bi kere bunun arkası gelir bakın celen demişti diiceksiniz :çok üzgünüm:

gittik bilet almaya :çok üzgünüm: almadan önce konustuk..yine sacmaladı drdu..ama ağzından cıkan içiden pişmandı :çok üzgünüm: kızlar siz yanlıs anlamıssınız..ben evi terk etmedim..eşim bana "aksama biletini alıyorum izmire dönüyosun" dedi mafoldumben yoksa bırakıp gidermiyim evimi.kızım bu kadar babasına düşkünken nasıl bırakırım onu babasından mahrum mafoldumben ama bu sözün üstüne durursamda olmazdı işte :1no2: neyse konustuk.ne o kal dedi ne ben gidiyorum dedim..bindik arabaya...evdeyiz şimdi :çok üzgünüm: cok kırgınım....aklından beni izmire göndermek gecti ya bi kere bunun arkası gelir bakın celen demişti diiceksiniz :çok üzgünüm:

ay canım tek öyle olsun ya ayrı kalın pişman olacaktır o üzülme canım ya çok korktuk hepimiz içim rahatladı biraz çok şükür madem gitmeni istiyo git ama geri dönerken de biraz süründür izmir de ne yaşarsan yaşa orda çok mutluymuş gibi davran da görsün tabi bana göre yine en iyisini sen bilirsin

X