2008 Ekim Anneleri

merabalar herkesciklere pilim bitmiş gibi hissediyom artık yaaa kocacım da bana acıdı görümcemi gönderecek yanıma dün sinirden kumandayı fırlattım öyle sert atmışımki her yerden yay vs. topladım dayanamıyoooooom imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttt
2.ci mi amaaaaaaaaaaannnn gözüm yemiyo asla şimdilik

zambakım seni en iyi ben anlarımm varya okadar snirleniyorumki dün gece 12 oldu hala uyutamadım eşim felanda yoklar çaısıyolardı aldım camdan bakıyorum bi gelselerdi felan dye alaahıım varya canımı yiyo bebe resmen hem uyumuyo hemde kuduruyo yeter artık suss diye camı yumrukladım ya allahtam kırılmadı evdede ben yanlız olmıyım diye kayım vardı odada pcyle ugrasıyodu koşup geldi haceri elimden bi aldı sanırsam camdan atacam sandıı bendede oluyo yanı hacere sinirleniyom ee cocucgu dövemeyeceme göre kapı pencere dövüyom puhahaha

aayyy çok şükür görümcem yarın biniyormuş çok şükür allahım delirecem yoksa sabhtan beri aç gülçe hanım az önce çorba verim dedim ağzını klitliyo sinirden delirecem artık

zambakım seni en iyi ben anlarımm varya okadar snirleniyorumki dün gece 12 oldu hala uyutamadım eşim felanda yoklar çaısıyolardı aldım camdan bakıyorum bi gelselerdi felan dye alaahıım varya canımı yiyo bebe resmen hem uyumuyo hemde kuduruyo yeter artık suss diye camı yumrukladım ya allahtam kırılmadı evdede ben yanlız olmıyım diye kayım vardı odada pcyle ugrasıyodu koşup geldi haceri elimden bi aldı sanırsam camdan atacam sandıı bendede oluyo yanı hacere sinirleniyom ee cocucgu dövemeyeceme göre kapı pencere dövüyom puhahaha

kaynın demiştir yengem uctu kaydirigubbakcemile3 anam bu nee :hulya: :hulya: bak leylus senin gibi bi hamarat bakem baska varmı yok kaydirigubbakcemile3 :hulya:
biz dün gece cemreyi odasında yatırdık..11 de yattı..6 bucuğa kadar uyudu :nazar: ama ilk gece die ben uyuyamadım basım catlıo :çok üzgünüm: cok maralim bozuktu :çok üzgünüm:

kaynın demiştir yengem uctu kaydirigubbakcemile3 anam bu nee :hulya: :hulya: bak leylus senin gibi bi hamarat bakem baska varmı yok kaydirigubbakcemile3 :hulya:
biz dün gece cemreyi odasında yatırdık..11 de yattı..6 bucuğa kadar uyudu :nazar: ama ilk gece die ben uyuyamadım basım catlıo :çok üzgünüm: cok maralim bozuktu :çok üzgünüm:

maşallah cemreye inşallah hep öyle olur ben güvenemiyorum gülçeye malum yatapından çıkabiliyo korkuyorum düşer diye bide zaten babamız yok kızımdan da ayrılmak istemiyorum
:hulya: bu kim ola ki :uhm:

maşallah cemreye inşallah hep öyle olur ben güvenemiyorum gülçeye malum yatapından çıkabiliyo korkuyorum düşer diye bide zaten babamız yok kızımdan da ayrılmak istemiyorum
:hulya: bu kim ola ki :uhm:

ama eşin gelince daha zor oluak zambakcım..gülce hiç ayrılmıycak aranızdan..

aman kçını kaşıı nazar değmesinn inş hep öyle uyur :hulya::hulya: bu ne güelmişş anam gecen sene can sıkıntısndan hacer dolu örgü örmüştüm yelek süvetr kazak patik akşama kadar boş yatmaktan skılıyom diye dert yanıyodum bide şimdiki halime bak boş yatmakmı sııkılmakmı oda ne

selam arkadaşlar ayyy öyle yorgunum ki iş yapmaktan değil çocukla uğraşmaktan bitkinim valla evin perdelerini yıkadım camları sildim ama Giray uyanınca işler aksadı tabiki.yaa insan yorulmazmı bacım yaaaaa bu ne iştir dur durak yok bu çocukta.şimdide bilgisayarın bir yerine bastı nasıl yazıyorum bilseniz akşama eşim gelince bakacak bastı bir yerlerine yine.nasıl vuruyo zaten sinirli sinirli sıpacan:))
hadi çıktım görüşürüzzzzzzz

saolun kızlar bugün bikaç kez çarptı kafayı kerem sersem gibi oldu yavrum :çok üzgünüm:
leylacım bi her akşam öyleyiz eşimle sırayla iftar yapıoz bi karşılıklı oturup da yemek yemeyi özledik şimdi kalkıp heryeri sıralıo düşcek diye hepten peşindeyiz
ah ah ne zzormuş çocuk büyütmek 2.ye korkar olduk valla eşim hiç istemio:nazar:

geçmiş olsun canım
allahıma bin şükür dilimi ısırayım dötümü kaşim huysuzluğu ve yalandan ağlaması hariç sağlığı yerinde özlemcim :Saruboceq: :nazar: 15 inde sintgrafi cekilecek :çok üzgünüm: onuda bitirdikmi tememdiiiirrrrr alkisalkisalkis

ay aynen cemrede ööle..laptopa sinir oluo..ellerimi cekio yazmıcakmısım onu tutcakmısım :sm_confused: yemek yapmama bile izin vermio..yürüteciyle yanıma gelio paçama yapısıo al die :a015:

haydaaaaa kafamçokkarıştı noluoz oluuummm :çok üzgünüm: cok gecmiş olsun özlemcim yaaa :teselli:
kızlar bugun veya yarın okuyanbu msjı kuyan herkes tüm bebeklerimiz için felak-nas surelerini okusunlar..sonrada
allahım bebeklerimizi gördüğümüz görmediğmiz bütün kötülüklerden , nazarlardan , kem gözlerden-yakıcı gözlerden sen koru..bizim deil senin" diyerek duamızı tamamlayalım..topluca okursak su kötü bulutlardan dağılır. :Saruboceq: bende bu gece okuyup butun bebişlerimize gönderiyorum :asigim:

anam durun leeennn dha 2-3 4.... doğurceezz delikafadulden hemen ne yıldınız :mymeka:bunlar bize vız gelir tırıs gider kaydirigubbakcemile3

ulen biz geç bulduk ya 2. ye bizden iştahlısı yok

günaydın kızlarr allahım inş şom agzımı açmış olmam hacer 2 gündür sahura kadar uyanmıyo 12 gibi yatıyoz 3 bucuk 4 e kadar uyuyo okadar iyi geldiki bana anlatamam kızlar sahurdan sonra sabaha kadar eski usul devam ediyo ortaamızda meme emme derdi inş düzene giriyodur

allah yardımcınız olsun valla cok zor bizim akşam yemekerinde hep babannesinin kucaanda oturur hiç sesi çıkmaz bu illi hep bana ediyo bi görseniz kadında melek gibi bende cenavar gibi bide yemek yedirirken kucagında uyumaz mı tümden çıldırıyom kayınvaldemde şaka maksatlı eşimle bana kızma iftira atıyouz şu masumluga bakk diyoo

bende diyom yer değişelim anne se evde kal işleri yap hacere bak bende gidip senin yerine çalışıyım diyom
2 cocuk meselesi benide düşündürmeye başladı güya hemen bidene daha diyodum eşim için farketmez çnki hacerle hiç ilgilenmediğinden yani hacerin sorumlulugunu almadıgı için ona sıkıntı yok onaun için hiç farketmiyo

yav bizimki temeli,li bıraktı mamayı vınlıyor hazırlayıp getirim amma içmii bari uyanmasa
yavrım senin kayınvaliden var en azından biz ne yapalım

merabalar herkesciklere pilim bitmiş gibi hissediyom artık yaaa kocacım da bana acıdı görümcemi gönderecek yanıma dün sinirden kumandayı fırlattım öyle sert atmışımki her yerden yay vs. topladım dayanamıyoooooom imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttt
2.ci mi amaaaaaaaaaaannnn gözüm yemiyo asla şimdilik

imdaaaaaaaaaaaat da benden

aayyy çok şükür görümcem yarın biniyormuş çok şükür allahım delirecem yoksa sabhtan beri aç gülçe hanım az önce çorba verim dedim ağzını klitliyo sinirden delirecem artık

heç kıskanmadım görümceli

maaşallah
aman kçını kaşıı nazar değmesinn inş hep öyle uyur :hulya::hulya: bu ne güelmişş anam gecen sene can sıkıntısndan hacer dolu örgü örmüştüm yelek süvetr kazak patik akşama kadar boş yatmaktan skılıyom diye dert yanıyodum bide şimdiki halime bak boş yatmakmı sııkılmakmı oda ne

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

meeerabayın millet :nazar: sanırsam bebelerin kafalarını vurmalarından ve cazgırtlıklarından şikayetçisiniz, aahanda bu smiley d e benim ruh halimi anlatıyo delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

meeerabayın millet :nazar: sanırsam bebelerin kafalarını vurmalarından ve cazgırtlıklarından şikayetçisiniz, aahanda bu smiley d e benim ruh halimi anlatıyo delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

aynen iboşum aynendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kafayı oynatacaktım uyudu çok şükür.gündüz 1,5 saat uyudu zaten 3 olmadan kalktı 15 dk oldudelikafadulden uyuyalı nasıl enerjidir bilmem ki direniyolar resmen ya uyumamak için:sm_confused:

merhabayın kızlar ne ediniz len hiç kıllatmamışını aaaşama kadar :mymeka:

geçmiş olsun dileklerinize teşekürler bugün yine düştü gözünün kenarı kızardı şişti bi başladımı üst üste düşüolar heraldemafoldumben

kaç gündür sahura kalkamıoz bugece kalkmamız lazım ben saati duymadan eşim akıllısı saati kapatıp yatıokaydirigubbakcemile3

güllaç yapmıştım dün akşam bugün yedim güzel olmuş ilk kez denemiştim hem kolay hem hafif tavsiye ederim:icecream:

iyi geceler hatunlar öpüldünüzopuyorumnanaktan

merhabayın kızlar ne ediniz len hiç kıllatmamışını aaaşama kadar :mymeka:

geçmiş olsun dileklerinize teşekürler bugün yine düştü gözünün kenarı kızardı şişti bi başladımı üst üste düşüolar heraldemafoldumben

kaç gündür sahura kalkamıoz bugece kalkmamız lazım ben saati duymadan eşim akıllısı saati kapatıp yatıokaydirigubbakcemile3

güllaç yapmıştım dün akşam bugün yedim güzel olmuş ilk kez denemiştim hem kolay hem hafif tavsiye ederim:icecream:

iyi geceler hatunlar öpüldünüzopuyorumnanaktan

ya biz bunlara artık hakim olamıyoruz, kaşla göz arası pat düşüyolar bi yerlerini çarpıyolar, yusuf eymen de evelki gün akşam resmen kafa attı pc masasına, sonra da car car bağırdı :nazar: eşimde bana dikkat et çocuğun kafasını falan çarptırma dio, iyi diyo hoş diyo da o nasıl olcak bilmem kafamçokkarıştı .bide ben bu güllaçı sevmedim yaa hiç yapmadım kendim ama bi arkadaş yapmışmış, acaba o mu beceremedi, tadını pek beğenmemiştim :uhm:
aynen iboşum aynendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kafayı oynatacaktım uyudu çok şükür.gündüz 1,5 saat uyudu zaten 3 olmadan kalktı 15 dk oldudelikafadulden uyuyalı nasıl enerjidir bilmem ki direniyolar resmen ya uyumamak için:sm_confused:

of of sorma şekerim yaa, bi z bi de artık yemek yemeyi sevmiyoruz, oyun oynayarak yicekmişiz, ana kucağında yediriyodumya ben, şimdi canı sıkıldımı oradan atlayıp kaçıyo peşinde koşuyorum yedirecem die ramazan ramazan hiç çekilmiyo yaa delikafaduldendelikafadulden

günaydın güzel anneler
mubarek Kadir Gecesi hepimize kutlu olsun,tüm dualarımızın kabul olması dilekleriyle:))

günayd kızlar bişey sorcam ya hacerin kolunda bişey çıktı su çiçeğim acaba dün sivilce gibi küçüktü bugun biraz daha büyümuş sanki içi sulu gibi bŞK bi yerinde yok alerji olbilirmi ay sucicği olmasındn korkuyorum yaa inş değildir komsumuza sordum belki bi yediği agır gelmiştir dedi ben her sabah kahvaltısına bigün fındık bi gün ceviz koyuyom ondan mı acaba ara vererekmi yedirmem lazım

ya biz bunlara artık hakim olamıyoruz, kaşla göz arası pat düşüyolar bi yerlerini çarpıyolar, yusuf eymen de evelki gün akşam resmen kafa attı pc masasına, sonra da car car bağırdı :nazar: eşimde bana dikkat et çocuğun kafasını falan çarptırma dio, iyi diyo hoş diyo da o nasıl olcak bilmem kafamçokkarıştı .bide ben bu güllaçı sevmedim yaa hiç yapmadım kendim ama bi arkadaş yapmışmış, acaba o mu beceremedi, tadını pek beğenmemiştim :uhm:

of of sorma şekerim yaa, bi z bi de artık yemek yemeyi sevmiyoruz, oyun oynayarak yicekmişiz, ana kucağında yediriyodumya ben, şimdi canı sıkıldımı oradan atlayıp kaçıyo peşinde koşuyorum yedirecem die ramazan ramazan hiç çekilmiyo yaa delikafaduldendelikafadulden

kızar hacer okadar yaramaz ama hiç öyle moraracak kızaracak bi zarar vermedi kendine gözlemliyorum sürekli mesela ayakta dururuken sırt üstü düştüyo hemen kafayı kaldırıyo yanı kafa yere dank emiyo masa kenerlarına tutunarak kalkarken başını vurack diye cok korkuyom bakıyom önce elinin tekini uzatyo sonra bakıp kalkıyo hiç vurmadı ama bu zilli yatagın ucuna gelice düşecegini bilmiyo galiba atıyo kendini ben hep yanında oldugumda düşmedi daha
he ya bu güllacı bende pek sevmedim aslınaa hafif güzel ama sütlü tatlılarla pek aram yok ben yapmadım ama eşim almıştı gecen cilekliside vardı içinde ilk defa yedim onu pembe diğerlerine göre güzeldi

Son düzenleme:
ay bide hastayım ki anlatamam başim çatlıyo girip oldum burnum hiç durmdan akıo hacerede bulaşırsa yandım salgın varmış off dün kuaföre gittim kaşımı alan kız hastayım diyodu ondan mı bulaştı acep ama kuaförden cıktım eve gelirken burnum akmaya hapsurmaya başladm bukadar cabuk bulaşırmıki

Son düzenleme:
a.s. hhayırlı kndiller olsun hepimize

hastaneden geldik şimdi.bugun sintigrafimiz vardı..hemsireler damar yolunu acmak için ellerini delik deşik ettiler..alamayınca ayaklarımı deldier..o dolmayınca kafasından acalım dediler..bende bağırdım ağladım mafoldumben eşimde bana bağırdı mafoldumben kavga ettik..ellerimi sıktı kolumu sıktı hamafoldumbentta morarttı mafoldumben herkesin içinde döverim seni dedi mafoldumben hastanenin bahcesinde o kadae insanın içinde bağıra cağıra kavga ettik.ve bu gece ben izmire dönüyorum mafoldumben mafoldumben buraya kadarmış mafoldumben kızların kaderi annelerinden yazılırmıs senağlama bu gecenin hürmetine rabbim kızıma hayırlı yazılar yazsın mafoldumben cok kötüyüm cok moralim bozuk mafoldumben

a.s. hhayırlı kndiller olsun hepimize

hastaneden geldik şimdi.bugun sintigrafimiz vardı..hemsireler damar yolunu acmak için ellerini delik deşik ettiler..alamayınca ayaklarımı deldier..o dolmayınca kafasından acalım dediler..bende bağırdım ağladım mafoldumben eşimde bana bağırdı mafoldumben kavga ettik..ellerimi sıktı kolumu sıktı hamafoldumbentta morarttı mafoldumben herkesin içinde döverim seni dedi mafoldumben hastanenin bahcesinde o kadae insanın içinde bağıra cağıra kavga ettik.ve bu gece ben izmire dönüyorum mafoldumben mafoldumben buraya kadarmış mafoldumben kızların kaderi annelerinden yazılırmıs senağlama bu gecenin hürmetine rabbim kızıma hayırlı yazılar yazsın mafoldumben cok kötüyüm cok moralim bozuk mafoldumben

ne diyon sen yaaa

X