- 4 Eylül 2008
- 2.253
- 140
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merabalar herkesciklere pilim bitmiş gibi hissediyom artık yaaa kocacım da bana acıdı görümcemi gönderecek yanıma dün sinirden kumandayı fırlattım öyle sert atmışımki her yerden yay vs. topladım dayanamıyoooooom imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttt
2.ci mi amaaaaaaaaaaannnn gözüm yemiyo asla şimdilik
zambakım seni en iyi ben anlarımm varya okadar snirleniyorumki dün gece 12 oldu hala uyutamadım eşim felanda yoklar çaısıyolardı aldım camdan bakıyorum bi gelselerdi felan dye alaahıım varya canımı yiyo bebe resmen hem uyumuyo hemde kuduruyo yeter artık suss diye camı yumrukladım ya allahtam kırılmadı evdede ben yanlız olmıyım diye kayım vardı odada pcyle ugrasıyodu koşup geldi haceri elimden bi aldı sanırsam camdan atacam sandıı bendede oluyo yanı hacere sinirleniyom ee cocucgu dövemeyeceme göre kapı pencere dövüyom puhahaha
kaynın demiştir yengem uctu kaydirigubbakcemile3 anam bu nee :hulya: :hulya: bak leylus senin gibi bi hamarat bakem baska varmı yok kaydirigubbakcemile3 :hulya:
biz dün gece cemreyi odasında yatırdık..11 de yattı..6 bucuğa kadar uyudu ama ilk gece die ben uyuyamadım basım catlıo :çok üzgünüm: cok maralim bozuktu :çok üzgünüm:
maşallah cemreye inşallah hep öyle olur ben güvenemiyorum gülçeye malum yatapından çıkabiliyo korkuyorum düşer diye bide zaten babamız yok kızımdan da ayrılmak istemiyorum
:hulya: bu kim ola ki :uhm:
kaynın demiştir yengem uctu kaydirigubbakcemile3 anam bu nee :hulya: :hulya: bak leylus senin gibi bi hamarat bakem baska varmı yok kaydirigubbakcemile3 :hulya:
biz dün gece cemreyi odasında yatırdık..11 de yattı..6 bucuğa kadar uyudu ama ilk gece die ben uyuyamadım basım catlıo :çok üzgünüm: cok maralim bozuktu :çok üzgünüm:
saolun kızlar bugün bikaç kez çarptı kafayı kerem sersem gibi oldu yavrum :çok üzgünüm:
leylacım bi her akşam öyleyiz eşimle sırayla iftar yapıoz bi karşılıklı oturup da yemek yemeyi özledik şimdi kalkıp heryeri sıralıo düşcek diye hepten peşindeyiz
ah ah ne zzormuş çocuk büyütmek 2.ye korkar olduk valla eşim hiç istemio
allahıma bin şükür dilimi ısırayım dötümü kaşim huysuzluğu ve yalandan ağlaması hariç sağlığı yerinde özlemcim :Saruboceq: 15 inde sintgrafi cekilecek :çok üzgünüm: onuda bitirdikmi tememdiiiirrrrr alkisalkisalkis
ay aynen cemrede ööle..laptopa sinir oluo..ellerimi cekio yazmıcakmısım onu tutcakmısım :sm_confused: yemek yapmama bile izin vermio..yürüteciyle yanıma gelio paçama yapısıo al die :a015:
haydaaaaa kafamçokkarıştı noluoz oluuummm :çok üzgünüm: cok gecmiş olsun özlemcim yaaa :teselli:
kızlar bugun veya yarın okuyanbu msjı kuyan herkes tüm bebeklerimiz için felak-nas surelerini okusunlar..sonrada
allahım bebeklerimizi gördüğümüz görmediğmiz bütün kötülüklerden , nazarlardan , kem gözlerden-yakıcı gözlerden sen koru..bizim deil senin" diyerek duamızı tamamlayalım..topluca okursak su kötü bulutlardan dağılır. :Saruboceq: bende bu gece okuyup butun bebişlerimize gönderiyorum :asigim:
anam durun leeennn dha 2-3 4.... doğurceezz delikafadulden hemen ne yıldınız :mymeka:bunlar bize vız gelir tırıs gider kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr allahım inş şom agzımı açmış olmam hacer 2 gündür sahura kadar uyanmıyo 12 gibi yatıyoz 3 bucuk 4 e kadar uyuyo okadar iyi geldiki bana anlatamam kızlar sahurdan sonra sabaha kadar eski usul devam ediyo ortaamızda meme emme derdi inş düzene giriyodur
allah yardımcınız olsun valla cok zor bizim akşam yemekerinde hep babannesinin kucaanda oturur hiç sesi çıkmaz bu illi hep bana ediyo bi görseniz kadında melek gibi bende cenavar gibi bide yemek yedirirken kucagında uyumaz mı tümden çıldırıyom kayınvaldemde şaka maksatlı eşimle bana kızma iftira atıyouz şu masumluga bakk diyoo
bende diyom yer değişelim anne se evde kal işleri yap hacere bak bende gidip senin yerine çalışıyım diyom
2 cocuk meselesi benide düşündürmeye başladı güya hemen bidene daha diyodum eşim için farketmez çnki hacerle hiç ilgilenmediğinden yani hacerin sorumlulugunu almadıgı için ona sıkıntı yok onaun için hiç farketmiyo
merabalar herkesciklere pilim bitmiş gibi hissediyom artık yaaa kocacım da bana acıdı görümcemi gönderecek yanıma dün sinirden kumandayı fırlattım öyle sert atmışımki her yerden yay vs. topladım dayanamıyoooooom imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttt
2.ci mi amaaaaaaaaaaannnn gözüm yemiyo asla şimdilik
aayyy çok şükür görümcem yarın biniyormuş çok şükür allahım delirecem yoksa sabhtan beri aç gülçe hanım az önce çorba verim dedim ağzını klitliyo sinirden delirecem artık
aman kçını kaşıı nazar değmesinn inş hep öyle uyur :hulya::hulya: bu ne güelmişş anam gecen sene can sıkıntısndan hacer dolu örgü örmüştüm yelek süvetr kazak patik akşama kadar boş yatmaktan skılıyom diye dert yanıyodum bide şimdiki halime bak boş yatmakmı sııkılmakmı oda ne
meeerabayın millet sanırsam bebelerin kafalarını vurmalarından ve cazgırtlıklarından şikayetçisiniz, aahanda bu smiley d e benim ruh halimi anlatıyo delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
merhabayın kızlar ne ediniz len hiç kıllatmamışını aaaşama kadar :mymeka:
geçmiş olsun dileklerinize teşekürler bugün yine düştü gözünün kenarı kızardı şişti bi başladımı üst üste düşüolar heraldemafoldumben
kaç gündür sahura kalkamıoz bugece kalkmamız lazım ben saati duymadan eşim akıllısı saati kapatıp yatıokaydirigubbakcemile3
güllaç yapmıştım dün akşam bugün yedim güzel olmuş ilk kez denemiştim hem kolay hem hafif tavsiye ederim:icecream:
iyi geceler hatunlar öpüldünüzopuyorumnanaktan
aynen iboşum aynendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kafayı oynatacaktım uyudu çok şükür.gündüz 1,5 saat uyudu zaten 3 olmadan kalktı 15 dk oldudelikafadulden uyuyalı nasıl enerjidir bilmem ki direniyolar resmen ya uyumamak için:sm_confused:
ya biz bunlara artık hakim olamıyoruz, kaşla göz arası pat düşüyolar bi yerlerini çarpıyolar, yusuf eymen de evelki gün akşam resmen kafa attı pc masasına, sonra da car car bağırdı eşimde bana dikkat et çocuğun kafasını falan çarptırma dio, iyi diyo hoş diyo da o nasıl olcak bilmem kafamçokkarıştı .bide ben bu güllaçı sevmedim yaa hiç yapmadım kendim ama bi arkadaş yapmışmış, acaba o mu beceremedi, tadını pek beğenmemiştim :uhm:
of of sorma şekerim yaa, bi z bi de artık yemek yemeyi sevmiyoruz, oyun oynayarak yicekmişiz, ana kucağında yediriyodumya ben, şimdi canı sıkıldımı oradan atlayıp kaçıyo peşinde koşuyorum yedirecem die ramazan ramazan hiç çekilmiyo yaa delikafaduldendelikafadulden
a.s. hhayırlı kndiller olsun hepimize
hastaneden geldik şimdi.bugun sintigrafimiz vardı..hemsireler damar yolunu acmak için ellerini delik deşik ettiler..alamayınca ayaklarımı deldier..o dolmayınca kafasından acalım dediler..bende bağırdım ağladım mafoldumben eşimde bana bağırdı mafoldumben kavga ettik..ellerimi sıktı kolumu sıktı hamafoldumbentta morarttı mafoldumben herkesin içinde döverim seni dedi mafoldumben hastanenin bahcesinde o kadae insanın içinde bağıra cağıra kavga ettik.ve bu gece ben izmire dönüyorum mafoldumben mafoldumben buraya kadarmış mafoldumben kızların kaderi annelerinden yazılırmıs senağlama bu gecenin hürmetine rabbim kızıma hayırlı yazılar yazsın mafoldumben cok kötüyüm cok moralim bozuk mafoldumben