2008 Ekim Anneleri

manisada nerde oturuyolar leyn:nazar:

mütevelli köyündeler bende hiç gitmedim daha
kşke bi gün hepimiz bi yer bulusabilsek :çok üzgünüm: ama bide oyun parkı ve bakıcılar olsun o kadar bebeylen abbboooooowwwwww delikafadulden
aynen hespi biaraya gelince zor oluo birbirlerinin ellerindeki oyuncakları istiolar bağırıolar:sm_cool::roflol:

herkeslere merhaba..dünkü mesajdan sonra eşim gelip aldı bizi.hastaneye gittik.bişey yok dedi dr.tomografi zor oluyo bebeklerde dedi.kusma,bayılma falan yoksa normal dedi.Allah'a şükür yaa:Saruboceq:..ödüm koptu..bi an dünya bitti sandım..hala kafa üstü nasıl çakıldı ordan düşünüp duruyorumCADIARZU

cok gecmiş olsun yaaaaa senağlama bacım sen bunun basından tuz veya ekmek cevir dul bişr bayana ver..fitreesinide verin yağızın...
hem burası senin deşarj olma yeerin..napcan butun hayatını cocuğa mı endexliycen?bunalırsın..bi süre sonra yağıza tahammülün zorlasır....
haklısın canım..bişeyler yapayım çünkü acayip nazar var üstünde..kime okutsam ağzı ayrılıyo esnemekten.diyolarki ne bu çocuk böyle..bu kadar nazarmı olur:bbo:yok ben sizsiz yapamam zaten..aileden birisiniz.özlüyom gelmeyinceyerimseniben
canım çok geçmiş olsun yaa:çok üzgünüm:bu çocuğa bu hafta bişeyler oldu ama ne olduysa anlayamadım:uhm:benimkide henüz yatmıyo ama gündüzleri içine koyuyorum oynuyo direk ayağa kalkıyo ve başaşağı bakıyo eşimde düşer burdan diyo ama eninde sonunda yatacak nereye kadar yanımda beşikte uyuyacak sığmıyo artık ta babası ve annem olmaz biraz daha diyolar:1no2:
erkeklerin hepsi aynı sanki eşin evde olsa düşmeyecekmiydi yağız:sm_confused:boşver takma kafana onlar sadece konuşmayı bilirler celeninde dediği gibi tek deşarj yerimiz burası bizimde napalım.sen gel yinede arkadaşım boşver kocişiopuyorumnanaktan
sağol canım.evet o kadar dikkat ediyorum ama oluyo işte.çok hareketli.dakka başı düşüyo..arada da böyle tehlikeli işler yapıyo:umursamaz:canım bizimkide öyle bakıyodu beşikten.hiç sarkmamıştı bile..ayağa kalkıp bakıyodu sadece.ama dün ne geldiyse aklına atlamış..biraz ötede şifonyeri var..üstünde ayısı vardı.ya ona uzanmaya çalıştı,sarkıp düştü..yanında olmadığım için bilemiyorum:nazar:
eşim netle ilgili bişey demedi ben vicdan azabı duyduğum için girmiycem artık diyodum dün..ama yanında otururkende olabiliyo..bide sıkıntıdan patlarım burasıda olmasa:sm_confused:
fatoşum gçmiş olsun canım ya ok üzüldüm bi hayır yap başı gözü sadakasına allah korusun yaa
çok sağol canım...Allah'ım tüm bebişlerimizi korusun..
güle güle oturun leylacım ne güzel temizlik gibisi varmı be

geçmiş olsun fatoşcum ya olacağı varsa gözümüzün önünde bile oluo kendini suçlama babalar böyle işte hemen kızıolar akşama kadar kendileri baksa neler olur kimbilir
allah beterinden saklasın beşik için önlem almak lazım belki yer yatağı falan yapman gerekebilir

bizde ist.a annemlere gidelim dioduk hava muhalefetinden kaldık
bayramda manisaya eşimin ananesine gitcez o yüzden annemlerle 1hafta önceden bayramlaşalım dioduk olmadı:nazar:

sağol canım..dün beşiğinin önüne yer yatağı yaptım..öyle yattı ama pek rahat edemedi gibi geliyo..gece çok uyandı ağladı..beşiğin içindeki yatağı çıkarıp oraya bi battaniye koycam..eğer ayaktayken boynuna falan geliyosa yatağında yatırcam yine..
ya akşamları yemekten sonra ben mutfaktayken bile zor idare ediyo babası..bi işim olsa çabuk ol..ağlar şimdi durmaz diye panik oluyo bazen.tüm gün baksa tırlatırlar herhaldeekaydirigubbakcemile3

off oğluş uyandı..öptüm hepinizi kocamaanopuyorumnanaktan

merabalar hanımlar çok yoğunum gülçe nedendir bilmiyorum sürekli bana yapışık yaşıyor artık wcye bile gidemez oldum 2-3 defa okula giderken arkadaşa bıraktım toplantım olduğu için şimdi hep bırakacam korkusu var 2dk beni görmesin ağlamaya başlıyor beni görünce o kadar mutlu oluyorki nasıl bırakavcam bilmiyorum ya babba da yok ya evde iyice bana düştü bilgisayara oturunca ağlıyo sürekli kendiyle ilgilenmememi istiyor elimde hiçbirşey görmeye dayanamıyor alıp atıyo napcam bilmiyom valla sizler nasılsınız aıcık okudum yağız düşmüş çok üzüldüm ya allah korusun bütütn bebeklerimiizi
leyla hacer napıyo canım nasılsınız

kerem de bilgisayar masasına çarptı kafasını az önce morardı:umursamaz::çok üzgünüm:

merabalar hanımlar çok yoğunum gülçe nedendir bilmiyorum sürekli bana yapışık yaşıyor artık wcye bile gidemez oldum 2-3 defa okula giderken arkadaşa bıraktım toplantım olduğu için şimdi hep bırakacam korkusu var 2dk beni görmesin ağlamaya başlıyor beni görünce o kadar mutlu oluyorki nasıl bırakavcam bilmiyorum ya babba da yok ya evde iyice bana düştü bilgisayara oturunca ağlıyo sürekli kendiyle ilgilenmememi istiyor elimde hiçbirşey görmeye dayanamıyor alıp atıyo napcam bilmiyom valla sizler nasılsınız aıcık okudum yağız düşmüş çok üzüldüm ya allah korusun bütütn bebeklerimiizi

bu anlattıklarının aynısı hacer sinir oluyorum bacama yapışıkk geziyoo

Son düzenleme:
merhaba kızlar bugun iftarda tek başımaydım ay ne zor oluyo zambakım seni cok iyi anlıyorum allah sabrın versin hacer sinir etti nasıl oruç açtım ne yedim anlamadım uyuz bebe yaa mız mızz ne kucakta duruyo ne yerde offfff co bunaldım coooook

herkeslere merhaba..dünkü mesajdan sonra eşim gelip aldı bizi.hastaneye gittik.bişey yok dedi dr.tomografi zor oluyo bebeklerde dedi.kusma,bayılma falan yoksa normal dedi.Allah'a şükür yaa:Saruboceq:..ödüm koptu..bi an dünya bitti sandım..hala kafa üstü nasıl çakıldı ordan düşünüp duruyorumCADIARZU

gecmis olsun canim ya ucuz atlatmissiniz cok yaramazlar yagmurda ayni iki dakika popomun üstüne oturuyum yok heryeri karistirmak istiyor insallah bu son olur canim:Saruboceq:

kerem de bilgisayar masasına çarptı kafasını az önce morardı:umursamaz::çok üzgünüm:

selam canim sizede cok gecmis olsuna.s.

haklısın canım..bişeyler yapayım çünkü acayip nazar var üstünde..kime okutsam ağzı ayrılıyo esnemekten.diyolarki ne bu çocuk böyle..bu kadar nazarmı olur:bbo:yok ben sizsiz yapamam zaten..aileden birisiniz.özlüyom gelmeyinceyerimseniben

sağol canım.evet o kadar dikkat ediyorum ama oluyo işte.çok hareketli.dakka başı düşüyo..arada da böyle tehlikeli işler yapıyo:umursamaz:canım bizimkide öyle bakıyodu beşikten.hiç sarkmamıştı bile..ayağa kalkıp bakıyodu sadece.ama dün ne geldiyse aklına atlamış..biraz ötede şifonyeri var..üstünde ayısı vardı.ya ona uzanmaya çalıştı,sarkıp düştü..yanında olmadığım için bilemiyorum:nazar:
eşim netle ilgili bişey demedi ben vicdan azabı duyduğum için girmiycem artık diyodum dün..ama yanında otururkende olabiliyo..bide sıkıntıdan patlarım burasıda olmasa:sm_confused:

çok sağol canım...Allah'ım tüm bebişlerimizi korusun..

sağol canım..dün beşiğinin önüne yer yatağı yaptım..öyle yattı ama pek rahat edemedi gibi geliyo..gece çok uyandı ağladı..beşiğin içindeki yatağı çıkarıp oraya bi battaniye koycam..eğer ayaktayken boynuna falan geliyosa yatağında yatırcam yine..
ya akşamları yemekten sonra ben mutfaktayken bile zor idare ediyo babası..bi işim olsa çabuk ol..ağlar şimdi durmaz diye panik oluyo bazen.tüm gün baksa tırlatırlar herhaldeekaydirigubbakcemile3

off oğluş uyandı..öptüm hepinizi kocamaanopuyorumnanaktan

aman çok şükür canım yaa.eşim 5 dak bakamıyo hemen sesleniyo gel tutamıyorum diye:sm_confused:hiç durmak yokbizimkindede az önce laptopun üzerine çıkmış tepiniyodu:1shok:koltuğa tutunarak ordan oraya geçiyo şimdide plastik tabureye tutunup kalktı allahım1 sn durak yok yorulmaz mı bunlar hiç yaaa:uhm:

saolun kızlar bugün bikaç kez çarptı kafayı kerem sersem gibi oldu yavrum :çok üzgünüm:
leylacım bi her akşam öyleyiz eşimle sırayla iftar yapıoz bi karşılıklı oturup da yemek yemeyi özledik şimdi kalkıp heryeri sıralıo düşcek diye hepten peşindeyiz
ah ah ne zzormuş çocuk büyütmek 2.ye korkar olduk valla eşim hiç istemio:nazar:

cemre nasıl celen ?
allahıma bin şükür dilimi ısırayım dötümü kaşim huysuzluğu ve yalandan ağlaması hariç sağlığı yerinde özlemcim :Saruboceq: :nazar: 15 inde sintgrafi cekilecek :çok üzgünüm: onuda bitirdikmi tememdiiiirrrrr alkisalkisalkis
ay aynen cemrede ööle..laptopa sinir oluo..ellerimi cekio yazmıcakmısım onu tutcakmısım :sm_confused: yemek yapmama bile izin vermio..yürüteciyle yanıma gelio paçama yapısıo al die :a015:
haydaaaaa kafamçokkarıştı noluoz oluuummm :çok üzgünüm: cok gecmiş olsun özlemcim yaaa :teselli:
kızlar bugun veya yarın okuyanbu msjı kuyan herkes tüm bebeklerimiz için felak-nas surelerini okusunlar..sonrada
allahım bebeklerimizi gördüğümüz görmediğmiz bütün kötülüklerden , nazarlardan , kem gözlerden-yakıcı gözlerden sen koru..bizim deil senin" diyerek duamızı tamamlayalım..topluca okursak su kötü bulutlardan dağılır. :Saruboceq: bende bu gece okuyup butun bebişlerimize gönderiyorum :asigim:
saolun kızlar bugün bikaç kez çarptı kafayı kerem sersem gibi oldu yavrum :çok üzgünüm:
leylacım bi her akşam öyleyiz eşimle sırayla iftar yapıoz bi karşılıklı oturup da yemek yemeyi özledik şimdi kalkıp heryeri sıralıo düşcek diye hepten peşindeyiz

anam durun leeennn dha 2-3 4.... doğurceezz delikafadulden hemen ne yıldınız :mymeka:bunlar bize vız gelir tırıs gider kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr allahım inş şom agzımı açmış olmam hacer 2 gündür sahura kadar uyanmıyo 12 gibi yatıyoz 3 bucuk 4 e kadar uyuyo okadar iyi geldiki bana anlatamam kızlar sahurdan sonra sabaha kadar eski usul devam ediyo ortaamızda meme emme derdi inş düzene giriyodur

allah yardımcınız olsun valla cok zor bizim akşam yemekerinde hep babannesinin kucaanda oturur hiç sesi çıkmaz bu illi hep bana ediyo bi görseniz kadında melek gibi bende cenavar gibi bide yemek yedirirken kucagında uyumaz mı tümden çıldırıyom kayınvaldemde şaka maksatlı eşimle bana kızma iftira atıyouz şu masumluga bakk diyoo

bende diyom yer değişelim anne se evde kal işleri yap hacere bak bende gidip senin yerine çalışıyım diyom
2 cocuk meselesi benide düşündürmeye başladı güya hemen bidene daha diyodum eşim için farketmez çnki hacerle hiç ilgilenmediğinden yani hacerin sorumlulugunu almadıgı için ona sıkıntı yok onaun için hiç farketmiyo

merabalar herkesciklere pilim bitmiş gibi hissediyom artık yaaa kocacım da bana acıdı görümcemi gönderecek yanıma dün sinirden kumandayı fırlattım öyle sert atmışımki her yerden yay vs. topladım dayanamıyoooooom imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttt
2.ci mi amaaaaaaaaaaannnn gözüm yemiyo asla şimdilik

X