herkeslere merhabaaaaopuyorumnanaktan
öncelikle yıldönümümüzü kutlayan herkese teşekkür ederim..bu akşam çok yağmur yağacakmış..tabiri caizse ikinci sel geliyo.o yüzden bi plan yapmadık...ama olsun insan huzurluyken,mutluyken yağmurlu bi günde evde de kutlayabilir..haftam kötü başladı inşallah güzel biter:Saruboceq:
oğluş hiç durmuyo kızlar.bu bebeler topluca eylemmi yapıyo ne.sürekli mız mız..oyun oynamak istemiyo..evde geziyoz hava da kötü dışarı çıkaramıyorum
dış kapının yanından bile geçsek ağlıyo.dışarıyı istiyo..hep mutsuz gibi üzülüyorum ya:çok üzgünüm:kışı hiç sevmezdim zaten..bu yıl nefret etcem herhaldee
Allah yardımcın(mız)olsun valla...napcaz bilmiyom.senin çalışma durumun var tabi daha zor işin...öyle böyle büyücekler canım elden gelen bişey yok:1no2:
:roflol::roflol::roflol:
bide bizi beğenmiyon celen hanım..alt tarafı 1 kıza talip olduk..oda yalan oldu gitti forumdan..ikinci sizdiniz..delü garı oğluma talip çıktı yaaa:roflol::roflol:
canım dün kanal d öğlen haberlerine bi uzman çıktı.o söyledi.henüz yok ama başlayacak dedi..canım ben halkalıdayım:çok üzgünüm
layın tam içindeyiz ama allahtan merkezdeyiz.burası tam tepe olduğu için sular hep aşağı akıyo...ikitelliye:çok üzgünüm:
cuma cumartesi felaket yağcakmışş.bende oğluşa bayramm alışverişine gitcektim..off eve hapsolcaz yine:çok üzgünüm:
:roflol::roflol::roflol:hç boşuna uğraşma iboşşş
ağzınla kuş tutsan celene yaranamazsın bence artık:roflol::roflol:
tırlar buraya çok yakın..boğulan kadınlarda bizim biraz aşağıda bi fabrika var..kalite bi yer.oranın kadınlarıymış yaaasenağlama
diyom ya bi yağmurla böyle olduk..depremi falan hayal edemiyom.yol kalmaz istanbulda..kimse kimseyi kurtaramaz bile..neyse kötü şeylerden bahsetmiyim içim kararıyo
çook teşekkür ederim canımmmŞeniz
hadi yaaa..inşallah öyledir cnm..bikaç gündür sular ayran gibi akıyo..belediye kloru bastı herhaldee..belki bişey olmaz yaa
Allah yardımcın olsun...
çok teşekkür ederim canım..bu arada sizede geçmiş olsun..diştendir büyük ihtimal
terkencim maşallah büyütmüşün oğlanı.çok tatlıı