yavvv bu cemre de niye böyle ediyo bi anlasam, cemre hacer ve gülçe üçlüsü, bunlar bi grup kursunlar bari, anneleri delirten kızlar üçlüsü :roflol::roflol: yağızlan benim sıpayı da anneleri delirten sıpalar ikilisi yapalım bari, başka erkeklerden kim var yaramaz söyleyin grubumuza alabilürük kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaaayyyy basıldık delikafadulden kaydirigubbakcemile3 yavrum o mesele espri mahiyetinde söylenmiş bişey, onun öncesi var, o arkadaş bigün topic açmıştı, bende oftde takılıyodum, kızını daha önce bir akrabalarına vermişler, bunlar hatırladığım kadarıyla almanyada yaşıyolarmış, kızlarını verdikleri adam sorumsuzun pisliğin biri çıkmış, bu evlenme meselesinden önce de kızın sevdiği varmış, bunlar illaki akrabamız tanıdığımız die kızı ikna etmişler kız boyun bükmüş evlenmiş, sonra adam kötü çıkmış tabi, ne yaptılarsa yaranaamamışlar, en son boşanmış kızları, boşandıktan sonra da italyan bi çocukla tanışmış, çocuk çok iyi efendiymiş filan ama bunlar türk değil huyumuz suyumuz benzemez diye ilk başlarda istememişler, kız yine boyun bükmüş, annemin babamın dediği olur demiş, bi ramazan gün oğlan kapılarını çalmış, müslüman olmuş, o gün de oruçluymuş, kızınızı çok seviyom onun için dinimi deiştirdim demiş, onlar da ayırmaya kıyamamışlarmış, bu arkadaş da elalem hakkımızda ne der ne düşünür türkiyedeki akrabalarımıza eşimize dostumuza ne dicez die topic açmıştı, ben de orda fikrimi sölemiştim, konu çözüldükten sonra iş geyiğe döndü, bekar kızlar italyanlar çok yakışıklı oluyolar filan diyolardı, senin damadın erkek kardeşi filan yokmu biz varalım diolardı kaydirigubbakcemile3 bende tüh baksana ben kaçırdım italyan kocayı bari oğluma italyan gelin alim die geyik yapmıştım, şimdi o kızla oğlan hala birliktelermiş, bende arada mesajlaştığıımız zaman geyiğine soruorum benim italyan gelin hala gelmedimi die, yani kızının o italyanla evlenip evlenmediini merak ediorum, durumları öğrenmek için yani, yoksa anacım cemrem bi denem, elini sıcak sudan soğuk suya sokturtmam gelünceyzümün, hemi senin gibi dünür bulmuşum, ağzından bal damliii, msndeki o naadide kelimelerini untmak mümkünmü :roflol::roflol: velhasıl kelam anacım, cemreyi allahın emriylen hala oğluma istemekteyim, köfte dudaklarına kurban olsun onun iboş dezesüüüüüüüüü, daha doğrusu iboş kayınannesüüüüüüüüüüüüüü :roflol: