2008 Ekim Anneleri

gereken msn de sölenmiştir burda söölersem baannn lanırım
ay aynı patoşum yaaa bende cemreyi mutlu edemiyorum :çok üzgünüm: ne youncak ne pyun evi geziyoruz hep..oda bi süre sonra sıkıo..yavrularım alıstılar tabi gezmeye serbest :çok üzgünüm: dün öölen komsum geldi giderken kapıya beraber gittik..kadının üüstüne atlıo o da gitcekmiş senağlama

ya kızlar şuna baksanıza sürekli tv nin önüne gidip, yaklaşmasın diye koyduğum koltuk minderlerine yaslanıp tv izliyo...gözlerini bozacak ben alıyom o gidiyo..

aşığım uleeeeyyynnnn delikafadulden :asigim:

aman vermessen verme :mymeka::dilcikar:

cok tatlisin masallah sana

ya kızlar şuna baksanıza sürekli tv nin önüne gidip, yaklaşmasın diye koyduğum koltuk minderlerine yaslanıp tv izliyo...gözlerini bozacak ben alıyom o gidiyo..

bazen yagmurda televizyonun önüne gecip yakindan seyretmek istiyor ama sevdigi program olursa ama büyüdülerde program seciyorlar dimi:roflol::roflol:

günaydin ekim anneleri nasilsiniza.s.:1hug: yagmur firsat vermiyorki söyle sizlerle cumartesi sohbeti yapalim kizlar ya ben kendimi burda cooook yalniz hissediyorum ya bunaldim senağlamasenağlamasenağlama

ha kizlar dün acayip birsey oldu bizim binada üst katimizda oturan adam kendini öldürmüs burasi ana baba günüydü polisler savcilar ambulans ama en sonunda adami bir ölü torbasi galiba ona sardi götürdü cenaze arabasi adami öyle görünce ne icin cabaliyoruzki dedim esime aman arabamizda olsun aman evimizde olsun paramizda olsun ama sonunda kimse birsey götüremiyor dün hersey okadar bos geldiki bana adami tanimasamda cok üzüldüm ya allah rahmet eylesin cok öptüm hepinizi görüsürüz sonra gene:1hug:

günaydın kızlar...hava berbat...eşim mesaide...havadan dolayı tüm alay mesai ye cağrıldı 2 günlüğüne ( acil bişe olursa hemen mudahele etmek için....izmirden ankaradan askeri helikopterler gelmiş (((

kızlar sonunda korktuğum başıma geldimafoldumbenyağız beşiğinden düştü..12 gibi burda mesajlara alıntı yapıyodum..o da uyuyodu..ne ağladı ne ses çıkardı.uyanmış gümmm diye bi ses bi baktım yerde yatıyomafoldumbenyaa ne oluyo bu çocuğa anlamadım.nazarmı,başka şeymii..bu hafta 2 oluyo bu ya..kafası biraz şişti.eşimi aradım..gözlemliyorum şuan.bi tuhaflık görünmüyo.oyun oynuyo,gülüyo..bişey yoktur dimi yaa..çok ağladı başta ama sustu..en çokda eşime içerledim..sen nasıl bakıyosun çocuğa diyo..gözümü bile ayırmıyorum.ama uyurken de başında beklemiyorum tabikiisenağlamaanneliğimi yargılamasına cidden çok bozuldum.oldumu oluyo Allah korusun...ya ölçtüm beşik 95 cm boyu yaa.baya yüksekten düştü yavrummafoldumben
neyse ben çıkıyorum.canım çok sıkkın..nete de ara vercem bi müddet..gerçi sadece uyurken giriyodum ama artık başında beklicem herhalde:a015:

cok gecmiş olsun yaaaaa senağlama bacım sen bunun basından tuz veya ekmek cevir dul bişr bayana ver..fitreesinide verin yağızın...
hem burası senin deşarj olma yeerin..napcan butun hayatını cocuğa mı endexliycen?bunalırsın..bi süre sonra yağıza tahammülün zorlasır....

selam kızlar cok yorguum sabahtan beri temizlik yaptık kadın çagırdık akşama kadar ikimiz ancak yeni bitti öldük ama ev miss gibi olddu kız kardeşimide çagırmıştım o hacerle ilgilendi cok şükür bayram temizlği kaygısınıda attım bizim işler cok yogunson iki gün felan bende çalışıcam haceri anneme bıraıp bakalım nasıl olcak

canım çok geçmiş olsun yaa:çok üzgünüm:bu çocuğa bu hafta bişeyler oldu ama ne olduysa anlayamadım:uhm:benimkide henüz yatmıyo ama gündüzleri içine koyuyorum oynuyo direk ayağa kalkıyo ve başaşağı bakıyo eşimde düşer burdan diyo ama eninde sonunda yatacak nereye kadar yanımda beşikte uyuyacak sığmıyo artık ta babası ve annem olmaz biraz daha diyolar:1no2:
erkeklerin hepsi aynı sanki eşin evde olsa düşmeyecekmiydi yağız:sm_confused:boşver takma kafana onlar sadece konuşmayı bilirler celeninde dediği gibi tek deşarj yerimiz burası bizimde napalım.sen gel yinede arkadaşım boşver kocişiopuyorumnanaktan

fatoşum gçmiş olsun canım ya ok üzüldüm bi hayır yap başı gözü sadakasına allah korusun yaa

Uff herkes nerde yaa tek basima cok sıkılıyorum hacer cekilmiyo evde kimse yok hala işteler disarda yagmur yagiyo cok sıkıci bi aksam

güle güle oturun leylacım ne güzel temizlik gibisi varmı be
geçmiş olsun fatoşcum ya olacağı varsa gözümüzün önünde bile oluo kendini suçlama babalar böyle işte hemen kızıolar akşama kadar kendileri baksa neler olur kimbilir
allah beterinden saklasın beşik için önlem almak lazım belki yer yatağı falan yapman gerekebilir
günaydın kızlar...hava berbat...eşim mesaide...havadan dolayı tüm alay mesai ye cağrıldı 2 günlüğüne ( acil bişe olursa hemen mudahele etmek için....izmirden ankaradan askeri helikopterler gelmiş (((

bizde ist.a annemlere gidelim dioduk hava muhalefetinden kaldık
bayramda manisaya eşimin ananesine gitcez o yüzden annemlerle 1hafta önceden bayramlaşalım dioduk olmadı

kızlar ağustos annelerinden nurcan var evlerimiz çok yakın ist.dan da bi arkadaş var nihan nurcanda kalmaya geldi mudanyaya ananesine gelmişti bizlere de uğradı face e resimlerini koydum
buluşma çok güzel oluo keşke sizlerle de görüşebilsek zemuszemus

manisada nerde oturuyolar leyn

kşke bi gün hepimiz bi yer bulusabilsek :çok üzgünüm: ama bide oyun parkı ve bakıcılar olsun o kadar bebeylen abbboooooowwwwww delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…