evet tatlım bende öyle düşünüyorum.hiç elde bulaşık yıkamıycam..sürekli kaynar su bulundurcam heryerde..iyide benim saçımı durulamaya 1 kazan su bile yetmez anam yaa..çok gür.netcem valla bi depo su kaynatmam lazım..ya da içme suyuyla yıkanayım daha iyi CADIARZUya yıl 2009 yaşanan şeylere bak:umursamaz:.
aynen cemrede ööle kızlaaaaaarrr(( durup durup ağlıo ( evet bi sıkıntısı var ama neeeeee ((
ya buarada azönce ona vişne kompostosunun tanelerinden yedirdim.bu zilli 2 tanede cekirdeğiğni yuttu..karın ağrısı yaparmı ya?şimdiki ağlaması onla ilgili deil tabi..cunku yemeden öncede bööleydi(
bu gece uyku yok bööle giderse
ibolya
şşş sen onu bunu boşver de benim italyan gelin çalışmaları ne alemde bak benim oğlan büyüdü kendisi bile taranmaya başladı artıkın, erken ötcek benim oğlan, hani ona göre diom gelinimi z hazır olsun :)))
tüüü allah cezanı vermesin karı :mymeka: sokak sokak gezip gelin mi arıon kendine :dilcikar: sen bnm köfte dudaklı kızıma gurba ol hıh :dilcikar: bu seni kacıncı basısım he söle cabıkklava: fermiom olim fermiom :dilcikar:
canım ya ben duymadım böle bi salgın hastalık...ne yapcaz şimdiiii.....ikitelli uzak bize ama sonuçta dediğin gibi sudan kaynaklanan bi hastalıksa yandık...ben hergün yıkıodum apoyu yıkamıyım bari..Allah korusun bebişlerimizi yaaa...phatosh sen nerde oturuyodun yaaa...ben güngörende..bakalım cuma ve cumartesi ne yapcaz...
ibolya
şşş sen onu bunu boşver de benim italyan gelin çalışmaları ne alemde bak benim oğlan büyüdü kendisi bile taranmaya başladı artıkın, erken ötcek benim oğlan, hani ona göre diom gelinimi z hazır olsun :)))
tüüü allah cezanı vermesin karı :mymeka: sokak sokak gezip gelin mi arıon kendine :dilcikar: sen bnm köfte dudaklı kızıma gurba ol hıh :dilcikar: bu seni kacıncı basısım he söle cabıkklava: fermiom olim fermiom :dilcikar:
selam kızlar cumanı ramazınınız mübarek olsun nasılsınız napıypsunuz bebiişler nasıl yürümeye başladılarmı ay çok özledim misafirlerden ders çalışmaktan giremyirım kpss kursuna yazıldım karı koca ders çalışıyoruz sırf şu çocuk için onun geleceği için neyse akif paşada iyi şükür uslandı gece uykuları düzene girdi tek skıntımız katı gıdaya alışmak normalde 3-4 dakikada yemeğini yiyen çocuk makarna yada pilav söz konusı olunca yarım saat 1 saat ancak yiyor ve azıcık yiyor neyse alışsında bide hala üst dişlerimiz yok bizim 3. diş sağ alt diş oldu yani üstten geleceğine alttan geşdi acaba çıkmayacakmı nedir birde babasının tarafını acayip yadırgıyor onlardan birini görünce zaptedemiyoruz korkuyor ağlıyor onlarda çocuğa kasten bişey yaptığımı düşünüyorlarmış nasıl bir düşüncedir bu anlamöadım ben nasıl bilerek isteyerek çocuğumu ağlatayım ya neyse sıkmayım sizi doğum günü gelen ve geçen tüm bebişlerin ilk yaş günü kutlı olsun ben de nasıl yapsam diye düşünüyorum 2 defa yapacaz heralde biri bizim evde biride anneannesnde annemin evi büyük bizimki küçük çok fazla kişiyi çağıramam öyle işte
bunlarda oğlmun son halleri teyzeleri büyümüşmü
[img=http://img183.imageshack.us/img183/3636/fotoraf0019.th.jpg]
[img=http://img183.imageshack.us/img183/7034/fotoraf0022g.th.jpg]
Allah yardımcın(mız)olsun valla...napcaz bilmiyom.senin çalışma durumun var tabi daha zor işin...öyle böyle büyücekler canım elden gelen bişey yok:1no2:çok zor durumdayım artık mahvoldum dayanacak gücüm kalmadı ya gülçenin bir sıkıntısı var ama anlayamıyorum oturuyo ağlıyo kalkıyo ağlıyo bir saniye kucağımdan inmiyo sürekli kucağımda olacak ve de yürüyecem belim ikiye ayrılmış gibi hissediyorum acaip derecede benden ayrılma korkusu var bugün toplantım vardı arkadaşa bıraktım kapıyı tırmalayarak ağlamış çok yoruldum yaaa hiiiiç durmuyo
:roflol::roflol::roflol:ibolya
canım dün kanal d öğlen haberlerine bi uzman çıktı.o söyledi.henüz yok ama başlayacak dedi..canım ben halkalıdayım:çok üzgünümcanım ya ben duymadım böle bi salgın hastalık...ne yapcaz şimdiiii.....ikitelli uzak bize ama sonuçta dediğin gibi sudan kaynaklanan bi hastalıksa yandık...ben hergün yıkıodum apoyu yıkamıyım bari..Allah korusun bebişlerimizi yaaa...phatosh sen nerde oturuyodun yaaa...ben güngörende..bakalım cuma ve cumartesi ne yapcaz...
:roflol::roflol::roflol:hç boşuna uğraşma iboşşşyavvv bu cemre de niye böyle ediyo bi anlasam, cemre hacer ve gülçe üçlüsü, bunlar bi grup kursunlar bari, anneleri delirten kızlar üçlüsü :roflol::roflol: yağızlan benim sıpayı da anneleri delirten sıpalar ikilisi yapalım bari, başka erkeklerden kim var yaramaz söyleyin grubumuza alabilürük kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaaayyyy basıldık delikafadulden kaydirigubbakcemile3 yavrum o mesele espri mahiyetinde söylenmiş bişey, onun öncesi var, o arkadaş bigün topic açmıştı, bende oftde takılıyodum, kızını daha önce bir akrabalarına vermişler, bunlar hatırladığım kadarıyla almanyada yaşıyolarmış, kızlarını verdikleri adam sorumsuzun pisliğin biri çıkmış, bu evlenme meselesinden önce de kızın sevdiği varmış, bunlar illaki akrabamız tanıdığımız die kızı ikna etmişler kız boyun bükmüş evlenmiş, sonra adam kötü çıkmış tabi, ne yaptılarsa yaranaamamışlar, en son boşanmış kızları, boşandıktan sonra da italyan bi çocukla tanışmış, çocuk çok iyi efendiymiş filan ama bunlar türk değil huyumuz suyumuz benzemez diye ilk başlarda istememişler, kız yine boyun bükmüş, annemin babamın dediği olur demiş, bi ramazan gün oğlan kapılarını çalmış, müslüman olmuş, o gün de oruçluymuş, kızınızı çok seviyom onun için dinimi deiştirdim demiş, onlar da ayırmaya kıyamamışlarmış, bu arkadaş da elalem hakkımızda ne der ne düşünür türkiyedeki akrabalarımıza eşimize dostumuza ne dicez die topic açmıştı, ben de orda fikrimi sölemiştim, konu çözüldükten sonra iş geyiğe döndü, bekar kızlar italyanlar çok yakışıklı oluyolar filan diyolardı, senin damadın erkek kardeşi filan yokmu biz varalım diolardı kaydirigubbakcemile3 bende tüh baksana ben kaçırdım italyan kocayı bari oğluma italyan gelin alim die geyik yapmıştım, şimdi o kızla oğlan hala birliktelermiş, bende arada mesajlaştığıımız zaman geyiğine soruorum benim italyan gelin hala gelmedimi die, yani kızının o italyanla evlenip evlenmediini merak ediorum, durumları öğrenmek için yani, yoksa anacım cemrem bi denem, elini sıcak sudan soğuk suya sokturtmam gelünceyzümün, hemi senin gibi dünür bulmuşum, ağzından bal damliii, msndeki o naadide kelimelerini untmak mümkünmü :roflol::roflol: velhasıl kelam anacım, cemreyi allahın emriylen hala oğluma istemekteyim, köfte dudaklarına kurban olsun onun iboş dezesüüüüüüüüü, daha doğrusu iboş kayınannesüüüüüüüüüüüüüü :roflol:
tırlar buraya çok yakın..boğulan kadınlarda bizim biraz aşağıda bi fabrika var..kalite bi yer.oranın kadınlarıymış yaaasenağlamayavrum siz tedbiri elden bırakmayın bi süre, allah aç açıkta olanların yardımcısı olsun inşallah, çok zor, akşam haberlerde tır garajındaki durumu gösteriyodu, adamın tırları mahfolmuş, çok kötü şeyler yaşandı yaa, insan şok oluyor haberlerde görünce, servis arabasının içinde bğulan kadınlara çok üzülmüştüm :gitme: allah ölenlere rahmet eylesin inşallah, siz de kapatın kapınızı oturun anacım, böyle zamanda dikkatli olmak lazım, suyunuzu filan da kaynatın, bebenin çamaşırlarını kendi çamaşırlarınızı bulaşıklarınızı herbişeyinizi yüksek ısıda yıkayın, allah afetsiz versin inşallah, zor, çok zor :çok üzgünüm:
çook teşekkür ederim canımmmŞenizfatoşcummmmmmmmmmmmmm
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice uzun senelere eşin ve oğluşunla beraber:))
canım sizin oralar gerçekten berbat içme suyu kullanırsın napcaksın.tv de su örnekleri temiz çıktı denildi ama bilmiyorum yinede?
Allah yardımcın olsun...Merhaba ekim anneleri,
ya benim kızım artık sabahları işe giderken peşime ağlamaya başladı ne yapıcagım bilmiyorum ..ben 08:00 de cıkıyorum bakıcı 08:30 da geliyor o yarım saat arada baba bakıyor önceden bakıcı gelene kadar babayla uyurdu simdi ben kalkar kalmaz o da kafayı dikip beni izliyor kucagıma almassam bas bas bagırıyor giyinmek icin babaya verdigimde yine yaygara... artık büyüdü gittigimi anlıyor ,zor günler bekliyor bizi
Slm kızlar cumalarınız mubarek olsun...
Fatoşcum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım!
Allah nice sağlıklı huzur dolu yıllar nasip etsin...
Mutluluğunuz daim olsun!
Terken oğlun çok tatlı maşaallah Allah nazarlardan saklasın!
Benim kızda iki geceden beri ateşleniyor ya dişlerden herhalde? Ama bu gece güzel uyuduk şükür!
Sizlerden naber?
selam kızlar cumanı ramazınınız mübarek olsun nasılsınız napıypsunuz bebiişler nasıl yürümeye başladılarmı ay çok özledim misafirlerden ders çalışmaktan giremyirım kpss kursuna yazıldım karı koca ders çalışıyoruz sırf şu çocuk için onun geleceği için neyse akif paşada iyi şükür uslandı gece uykuları düzene girdi tek skıntımız katı gıdaya alışmak normalde 3-4 dakikada yemeğini yiyen çocuk makarna yada pilav söz konusı olunca yarım saat 1 saat ancak yiyor ve azıcık yiyor neyse alışsında bide hala üst dişlerimiz yok bizim 3. diş sağ alt diş oldu yani üstten geleceğine alttan geşdi acaba çıkmayacakmı nedir birde babasının tarafını acayip yadırgıyor onlardan birini görünce zaptedemiyoruz korkuyor ağlıyor onlarda çocuğa kasten bişey yaptığımı düşünüyorlarmış nasıl bir düşüncedir bu anlamöadım ben nasıl bilerek isteyerek çocuğumu ağlatayım ya neyse sıkmayım sizi doğum günü gelen ve geçen tüm bebişlerin ilk yaş günü kutlı olsun ben de nasıl yapsam diye düşünüyorum 2 defa yapacaz heralde biri bizim evde biride anneannesnde annemin evi büyük bizimki küçük çok fazla kişiyi çağıramam öyle işte
bunlarda oğlmun son halleri teyzeleri büyümüşmü
terken maşallah oğluşuna büyümüş annesii..inşallah tez amanda memeur olursun :)))))))canım benim oğlumda öyle eşimin tarafına ağlıyor..çocuk görmüyor ondan ağlıyor malum annem bakıyor dayısı teyzesi için deli oluyor ama babanne amca hala görmesin kıyameti koparıyor....çocuk zorla ağlatılırmı ne biçim iş bu onların canı acısa bizim yüreğimiz yanıyor..aman salla kafana takma bebekler ilgiyi sever her zamannn....öpüldün canım görüşürüzz yineç...
Merhaba ekim anneleri,
ya benim kızım artık sabahları işe giderken peşime ağlamaya başladı ne yapıcagım bilmiyorum ..ben 08:00 de cıkıyorum bakıcı 08:30 da geliyor o yarım saat arada baba bakıyor önceden bakıcı gelene kadar babayla uyurdu simdi ben kalkar kalmaz o da kafayı dikip beni izliyor kucagıma almassam bas bas bagırıyor giyinmek icin babaya verdigimde yine yaygara... artık büyüdü gittigimi anlıyor ,zor günler bekliyor bizi
Slm kızlar cumalarınız mubarek olsun...
Fatoşcum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım!
Allah nice sağlıklı huzur dolu yıllar nasip etsin...
Mutluluğunuz daim olsun!
Terken oğlun çok tatlı maşaallah Allah nazarlardan saklasın!
Benim kızda iki geceden beri ateşleniyor ya dişlerden herhalde? Ama bu gece güzel uyuduk şükür!
Sizlerden naber?
herkeslere merhabaaaaopuyorumnanaktan
öncelikle yıldönümümüzü kutlayan herkese teşekkür ederim..bu akşam çok yağmur yağacakmış..tabiri caizse ikinci sel geliyo.o yüzden bi plan yapmadık...ama olsun insan huzurluyken,mutluyken yağmurlu bi günde evde de kutlayabilir..haftam kötü başladı inşallah güzel biter:Saruboceq:
oğluş hiç durmuyo kızlar.bu bebeler topluca eylemmi yapıyo ne.sürekli mız mız..oyun oynamak istemiyo..evde geziyoz hava da kötü dışarı çıkaramıyorumdış kapının yanından bile geçsek ağlıyo.dışarıyı istiyo..hep mutsuz gibi üzülüyorum ya:çok üzgünüm:kışı hiç sevmezdim zaten..bu yıl nefret etcem herhaldee
Allah yardımcın(mız)olsun valla...napcaz bilmiyom.senin çalışma durumun var tabi daha zor işin...öyle böyle büyücekler canım elden gelen bişey yok:1no2:
:roflol::roflol::roflol:
bide bizi beğenmiyon celen hanım..alt tarafı 1 kıza talip olduk..oda yalan oldu gitti forumdan..ikinci sizdiniz..delü garı oğluma talip çıktı yaaa:roflol::roflol:
canım dün kanal d öğlen haberlerine bi uzman çıktı.o söyledi.henüz yok ama başlayacak dedi..canım ben halkalıdayım:çok üzgünümlayın tam içindeyiz ama allahtan merkezdeyiz.burası tam tepe olduğu için sular hep aşağı akıyo...ikitelliye:çok üzgünüm:
cuma cumartesi felaket yağcakmışş.bende oğluşa bayramm alışverişine gitcektim..off eve hapsolcaz yine:çok üzgünüm:
:roflol::roflol::roflol:hç boşuna uğraşma iboşşş
ağzınla kuş tutsan celene yaranamazsın bence artık:roflol::roflol:
tırlar buraya çok yakın..boğulan kadınlarda bizim biraz aşağıda bi fabrika var..kalite bi yer.oranın kadınlarıymış yaaasenağlama
diyom ya bi yağmurla böyle olduk..depremi falan hayal edemiyom.yol kalmaz istanbulda..kimse kimseyi kurtaramaz bile..neyse kötü şeylerden bahsetmiyim içim kararıyo
çook teşekkür ederim canımmmŞeniz
hadi yaaa..inşallah öyledir cnm..bikaç gündür sular ayran gibi akıyo..belediye kloru bastı herhaldee..belki bişey olmaz yaa
Allah yardımcın olsun...
çok teşekkür ederim canım..bu arada sizede geçmiş olsun..diştendir büyük ihtimal
terkencim maşallah büyütmüşün oğlanı.çok tatlıı
ya kızlar şuna baksanıza sürekli tv nin önüne gidip, yaklaşmasın diye koyduğum koltuk minderlerine yaslanıp tv izliyo...gözlerini bozacak ben alıyom o gidiyo..
hadi bismillah yağmur başladııdelikafadulden