herkeslere merhabaa..yağızdan anca fırsat bulabildim.sabahtan beri hiç durmuyokafamçokkarıştınaptıysam susturamadım.karşı binada pimapen yapılıyo.onun sesinden de uyumuyo.aldım salıncağına tek elle sallıyom,tek elle size yazıyom
ya kızlar bizim burda sel oldu ya,bugün haberlerde söyledi...sel olan bölgelerde salgın hastalıklar başlıyabilirmiş..kanalizasyon sulara karışıyomuşmafoldumbenmoralim çok bozuldu yaa..kendimden geçtim de bebişim nolcak Allah korusun.yeme-içme içme suyuyla tamamda bulaşık yıkarken ya da duş alırkende geçecek dedi bi uzman:çok üzgünüm:.offfff..cep hatları halaa yok.en kötüsü yarın bunun 2 katı yağcakmış:bbo:evden adım atmak işkence.eşimin işyeride ikitellide.nasıl gitcek bakalım işe:çok üzgünüm:
offf canım ya,çok çok iyi anlıyorum.ama ben bizim problemi çözdüm sanırım.kakasında mikrop çıkıyodu ya..bu ara ara tekrarlıyo sanırım.şurup kullanıyoruz,tahlili temiz çıkıyo..bi 10 gün rahatız sonra yine tekrarlıyo..yine geceler kabus.hergece sabahlıyoruz..bikaçgün öncd baktım kakasında mukuslu yapı var..hemen şuruba başladık.artık dr.a bile gitmeden teşhiş koyar olduk:umursamaz:bikaçgündür yoğun mukus geliyo.ve daha rahat uyuyo gibi..kesin bi sıkıntısı var hacerin..diş ya da başka bişey.yoksa bu kadar da olamazlar yanii.fil olsa dayanamaz bu kadar uyumamaya
ahanda aynı yağız
geçmiş olsun kuzumaaaaaa:çok üzgünüm:canım biz diş çıkarırken 15 gün burun akıntımız oldu.bi arkadaşımın bebeğide hep ishaldi..sizde ikisi bi olmasın?????
yok anam ben atarax verdiydim..daha 3-4 aylık bişeydi.ya intihar edecektim yada bikaç saat uyumam gerekiyodu..hiiiiiç banamısın demedi.ağlamıştım o gece.bidaha da vermedim
beeen beeeennnndelikafadulden
hayırlı olsunn:))darısı başımıza inşallah
çoook tatlı maşallah velet yaaa..öp benim için.benimkide evi boydan boya turluyo koltuklara tutuna tutuna..koltuk bittimi ağlıyo.kaydirigubbakcemile3ule geri gelsene aynı yoldan..bebek işte..alıp başa koyuyom.hoop yine silbaştan..ama daha geri dönmüyo böyle.tek eliyle tutunup bana dönüyo öyle bakıyo:))