2008 Ekim Anneleri

ya kızlar benim küs olduğum eltim var ya..hoş zaten bi eltim var ya...mecburi konuşuyoruz anlatmıştım daha önce.eşimin babaannesi bunun kızına bakıyo..15 gün önce iftara aldım ben hepsini..dün angut kaynım eşime demişki;babaannem çok sıkıldı cuma akşamı size iftara gelcez:bbo:ya bana hiç soran yok müsaitmisin..bi planın varmıı...hem insan kendini iftara davet ettirirmi yaa:umursamaz:..yok misafir ağırlamayı çok severim ama hem yüzlerini görmek istemiyorum..hem zaten 15 gün önce aldım sizi..çok zorlandım yağızlaa.1 dk durmadı o gün yağız..eltim poposunu bile kaldırmadı yerindenÇok üzgünüm çoook...herşeyden geçtim yarın bizim evlilik yıldönümümüz:asigim:yağmurdan dolayı çıkamayız belki ama belki evimde başbaşa romantik bi yemek yicemsenağlama..ya valla 2 yıl konuşmadık ne rahattım.daha önce de heep böyleydiler..sürekli bende yesin içsinler..burda kalsınlar..çook düşüncesizler..napcam ben yaaa:nazar:

Gunaydin kizlar hacer artik okadar sabrimi zorluyoki cinnet gecircem ya aksam uyutabilmek icin okadar ugrastimki karnini doyurdum ac degil ama meme illa meme emecek emziriyorum uyuyo besigine koyup yatiyom tam uykuya geciyom ki hemen uyanip agliyo geri al geri emzir bu sabaha kadar tekrarliyo bugun yanimizda yatirmaya karar verdim alissin istemiyorum ama caresiz kaldim beynim sulandi gayri ortamizda ustune cikariz doye yatagi duvara yaklstirdik uyudu emerek ama ben uyuyamiyom gece kolumu ustune atarsam ya donerde ustune cikarsam diye geri koydum artik besigine baska da care yok gece bi uyandi nasil agliyo varya saat 2 bucuk ben hala ayaktayim tabi gece sahura uyanamadim saat caldi herif kalk dedi ama uyustu beynim uyuz bide sabah kalkmis eline saalik sagol ac biraktin bizi diyo abgut ben emzirdigim halde bugune kadar ses cikartmadan tuttum bugunde tutuyom sana noluyo senin yedigin kendine benim yedigim hacere tobe tobe sabahta 8 de kalkti uyutamadim basim catliyo kizlar aglicam yaa valla bunaldim

of of of bu hacer niye böle yapıyo yaaaa :mymeka:
gnydn....cemre hastalandı..atesi ishali hapşurması ve burun akıntısı var :KK43:( diş desem burun akıntısı nie??nezle desem isal nie???morelleem bosuk :KK43:

celen morelini bozma anaacım, diş o diş, bizim alt dişler de üst dişler de çıkaken öle oldu, ishal de vardı ateş de vardı nezlesi griibi her bi moku vardı, üst dişler ramaazanın ilk günü patladı ya daha 1 haftadır geçti, kendi 1 hafta sonra iyileşti ama burnunun akıntısı 1 hafta daha devam etti, bence diş geliyo cemrenin, acaba diom bizim bebeler minyon ondanmı böyle etkileniolar fisfisfis bak leyla demiş ya nane limon yap diye, ben de limon çayı içirdiydim, azcık şeker koydum içine içebilsin diye, sonra ıhlamr içirmiştim, içir onlardan anacım, hemi rahatlatır hemi vitamin yani, cemreciğe geçmiş olsun :teselli:
merhaba kızlarr :kahve:

cemre hasta olmuş geçmiş olsun :çok üzgünüm:

leylacım aynı durumdayız :çok üzgünüm: ya benim de şuan tek düşündüğüm şey memeden kesmek :bbo: eylül de emdikten sonra beşiğine yatırınca ağlamaya başlıyor, alınca susuyor ve meme emmek istiyor sürekli yapışık durcakmış :eek:lmaz: sinir oluyorum yaaa ben 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum ama böyler olmaz yaa olmamalı bu şekilde yaşamak çok zorrrr.. geceler kabus gibi senağlama dayıcam pasiflorayı o olacak töbe töbeeeeee :kızgın: kötükedihüso

pasiflora ne len delikafadulden
ya bi de çok hareketli ne yapacağımı şaşırdım valla :uhm:
önceden çok sakindi, kendi kendine uyuyordu yaa inanamıyorum nasıl bu hale geldi mafoldumben

bütün gün peşinde koşmaktan çok yoruluyorum siz nasıl yetişiyorsunuz ne yapıyorsunuz
ay burdan da uzak kaldım yeni taktikler varsa bana da söyleyin lütfennnn mafoldumben

yavrum ben de bi ara senin taktiği uygulayıp kndi kendine uyumayı öğrettiydim de şimdik ondan eser yok, alt dişler çıkarkene o huy birden kayboldu, akışına bıraktı m ben, elbet akıllancaklar, yapcek bişey yok, beimki de bu aralar çok yapışık bana, sürekli kucağımda olsun istio kafamçokkarıştı bu ara favorimiz kucağımda gzerek uyumak, başını omzuma yaslayacakmış, eliyle de boynuma sarılacakmış ölye uyuycakmışız delikafadulden dakikalarca kucağımda gezdir gezdir kollarım kopuyo valla :nazar:
kızlarrr bu aralar çok giremiyorum.apo beyle işim iş anlayacağınız.bir dakika boş bırakmıo benihep koşturuyorum peşinden.Allah şu yürüteçleri çıkartanlardan razı olsun...bi onda rahat ediorum..kızlar bu aralar televizyona ve ev telefonuna sardı..ne yapcam bilmiorum.televizyon yere yakın astıralım dedim artık..ev telefonuda kalkmıo yukarı:KK43:(düşücek diye korkuyorum yaaa....bide koltuklara tutunup kalkıo geri dönmez mi...elllerinide bırakıo..durun bak bi fotoğrafını koyayım:))
ülen apo ülen apo, döyüs seni artiz artiz bi de arkasını dönmüş koltuğa :roflol:neyse maşşşşşşşallah diyelim oğlumuza nazar olması n :nazar:
:nazar: Yerim onu ben maşaallah kuzuma! :nazar: Paytak paytak yürüyolar demi popolarında o bezlerle çok tatlı oluyolar yaa... :emir_bebek: Benimki bugün beni döve döve yataktan kaldırmayı başardı sonunda kaç günden beri uyku yok çocukta ya delircem ne güzel uyuyodu nazar ettim kendi kendime be! :tomato: şap bana şap babasına vuruyo oda kızım yapma ya şamaroğluna döndürdün bizi diyo... :roflol: yani huysuz ağlayarakta uyanmıo ama hep kendi dilinde söylenio bağıra bağıra her istediğini vercen yoksa yandın çığlığı basıveriyo cadı! Çok kucakcı oldu ama sırf bana ne babaanne ne baba hep benim kucağımda olsun istio... Beni fazla özlüyo yavrum benim ya napayım... mafoldumben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herkeslere merhabaa..yağızdan anca fırsat bulabildim.sabahtan beri hiç durmuyokafamçokkarıştınaptıysam susturamadım.karşı binada pimapen yapılıyo.onun sesinden de uyumuyo.aldım salıncağına tek elle sallıyom,tek elle size yazıyom:nazar:

ya kızlar bizim burda sel oldu ya,bugün haberlerde söyledi...sel olan bölgelerde salgın hastalıklar başlıyabilirmiş..kanalizasyon sulara karışıyomuşmafoldumbenmoralim çok bozuldu yaa..kendimden geçtim de bebişim nolcak Allah korusun.yeme-içme içme suyuyla tamamda bulaşık yıkarken ya da duş alırkende geçecek dedi bi uzman:çok üzgünüm:.offfff..cep hatları halaa yok.en kötüsü yarın bunun 2 katı yağcakmış:bbo:evden adım atmak işkence.eşimin işyeride ikitellide.nasıl gitcek bakalım işe:çok üzgünüm:

offf canım ya,çok çok iyi anlıyorum.ama ben bizim problemi çözdüm sanırım.kakasında mikrop çıkıyodu ya..bu ara ara tekrarlıyo sanırım.şurup kullanıyoruz,tahlili temiz çıkıyo..bi 10 gün rahatız sonra yine tekrarlıyo..yine geceler kabus.hergece sabahlıyoruz..bikaçgün öncd baktım kakasında mukuslu yapı var..hemen şuruba başladık.artık dr.a bile gitmeden teşhiş koyar olduk:umursamaz:bikaçgündür yoğun mukus geliyo.ve daha rahat uyuyo gibi..kesin bi sıkıntısı var hacerin..diş ya da başka bişey.yoksa bu kadar da olamazlar yanii.fil olsa dayanamaz bu kadar uyumamaya

ahanda aynı yağız:kızgın:

geçmiş olsun kuzumaaaaaa:çok üzgünüm:canım biz diş çıkarırken 15 gün burun akıntımız oldu.bi arkadaşımın bebeğide hep ishaldi..sizde ikisi bi olmasın?????

yok anam ben atarax verdiydim..daha 3-4 aylık bişeydi.ya intihar edecektim yada bikaç saat uyumam gerekiyodu..hiiiiiç banamısın demedi.ağlamıştım o gece.bidaha da vermedim

beeen beeeennnndelikafadulden

hayırlı olsunn:))darısı başımıza inşallah

çoook tatlı maşallah velet yaaa..öp benim için.benimkide evi boydan boya turluyo koltuklara tutuna tutuna..koltuk bittimi ağlıyo.kaydirigubbakcemile3ule geri gelsene aynı yoldan..bebek işte..alıp başa koyuyom.hoop yine silbaştan..ama daha geri dönmüyo böyle.tek eliyle tutunup bana dönüyo öyle bakıyo:))

ayyyyy patuşum allah korusun, siz dikkat edin allahın izniyle hastalık neyin bişey olmaz inşallah :Saruboceq: yavrum bulaşıklarınızı banyonuuzu filan kaynar suyla yapın bari bu iş geçene kadar,m akinen vardır senin yüksek ısıda yıka blaşığı çamaşırı, yapcek bişey yok hastalık geçmesindense, banyonuzu da suyu kaynatıp öyle yıkanın bari

ya kızlar benim küs olduğum eltim var ya..hoş zaten bi eltim var ya...mecburi konuşuyoruz anlatmıştım daha önce.eşimin babaannesi bunun kızına bakıyo..15 gün önce iftara aldım ben hepsini..dün angut kaynım eşime demişki;babaannem çok sıkıldı cuma akşamı size iftara gelcez:bbo:ya bana hiç soran yok müsaitmisin..bi planın varmıı...hem insan kendini iftara davet ettirirmi yaa:umursamaz:..yok misafir ağırlamayı çok severim ama hem yüzlerini görmek istemiyorum..hem zaten 15 gün önce aldım sizi..çok zorlandım yağızlaa.1 dk durmadı o gün yağız..eltim poposunu bile kaldırmadı yerindenÇok üzgünüm çoook...herşeyden geçtim yarın bizim evlilik yıldönümümüz:asigim:yağmurdan dolayı çıkamayız belki ama belki evimde başbaşa romantik bi yemek yicemsenağlama..ya valla 2 yıl konuşmadık ne rahattım.daha önce de heep böyleydiler..sürekli bende yesin içsinler..burda kalsınlar..çook düşüncesizler..napcam ben yaaa:nazar:
aman o ne be senin kapın yol geç en hanımıymış istediği an gelecek, söle kızım kocana ben yağızla çok zorlanıyom geçenlerde bak aldım iftaara ama yağız akşama kadar durmuo gelmesinler de, bi bahane uydursun kocan, yağız rahatsız filan desin ki rahatsız çocuk yalan değil, eşin söyledimi gücenmezler, sen sölersen kesin gücenirler laf ederler, eşinle konuş o söölesin anacım

Bunlarda masus yapıo gibi sizin evlilik yıldönümünüzümü bulmuşlar bula bula gelmek için? :eek:lmaz: Ben olsam bende çaresiz kalırdım valla... Eşin kabul etmiş bi kere şimdide gelmeyin diyemezsinki! Ay bu eltiler görümceler ne kadar düşüncesiz oluyorlar be! pess.. :mymeka:

dbest hoşgeldin
bursadasın sanırım bu sefer görüşelim inşallah
keremin herzamanki hali bu anlattıklarınız inşallah geçicidir ...meme bırakma olayını bende düşünüyorum gündüz arası yok memeyle gece de öyle aman aman emmiyor ama sık sık uyanıyor

cemre hasta mı geçmiş olsun kuzuma ya

şşşşşşş özlem kampanya yarışma neyin yokmu kuruduk bu aralar yaa, bana geçenlerde hediyeediordan %10 hediye çeki kazandınız die mail gelmiş de kullanmam ben onu çok gereksiz bi şeymiş :umursamaz:y okmu şöööle bebek bezi yarışması neyin kaydirigubbakcemile3 geçenlerde bizim bezlerden biri defolu çıktıydı, mail attımmüşteri hizmetlerine, böle böle bu ne diye, birinci kalite bez alıom ama defolu ürünle karşılaşıyom die sitem ettim, beni aradılar bezi gönderin alıcı ödemeli analiz etcez die, bezi yolladım, snra bi daha araılar bez elimize ulaştı analiz aşamasında die, bakam bekliyom, bene hediye neyin gönderteceklermiş, gönül alma olayları yani yerimseniben

yada ibolyanın dediği gibi eşine söyle oda çocuk huysuz rahatsız desin... Neyse o sonuçta yalanda deil.. Ya insan biraz bi düşünür ya nefret ederiz böyle densizlerden! Sen onlara böle yapsan nolur acaba o herhalde açık açık söylerdi gelmeyin diye! De sende kocana ya evlilik yıldönümünüzü onlarla geçirmek zorunda deilsin sonuçta... Ay ben sinir oldum vallaha şimdi... Hayret bişi ya!

ayyyyy patuşum allah korusun, siz dikkat edin allahın izniyle hastalık neyin bişey olmaz inşallah :Saruboceq: yavrum bulaşıklarınızı banyonuuzu filan kaynar suyla yapın bari bu iş geçene kadar,m akinen vardır senin yüksek ısıda yıka blaşığı çamaşırı, yapcek bişey yok hastalık geçmesindense, banyonuzu da suyu kaynatıp öyle yıkanın bari

evet tatlım bende öyle düşünüyorum.hiç elde bulaşık yıkamıycam..sürekli kaynar su bulundurcam heryerde..iyide benim saçımı durulamaya 1 kazan su bile yetmez anam yaa..çok gür.netcem valla bi depo su kaynatmam lazım..ya da içme suyuyla yıkanayım daha iyi CADIARZUya yıl 2009 yaşanan şeylere bak:umursamaz:.

haklısın canım zor olur! İyisin demi? küçük yaramaz nasıl? opuyorumnanaktan

o iyi de bende halsizlik oluyo, odanın ortasında iki makine çamaşırı var dürülceek, onları deşiyo şu anda, anası karı toplasın işimi var:umursamaz:
evet tatlım bende öyle düşünüyorum.hiç elde bulaşık yıkamıycam..sürekli kaynar su bulundurcam heryerde..iyide benim saçımı durulamaya 1 kazan su bile yetmez anam yaa..çok gür.netcem valla bi depo su kaynatmam lazım..ya da içme suyuyla yıkanayım daha iyi CADIARZUya yıl 2009 yaşanan şeylere bak:umursamaz:.

yavrum yapcek bişey yok, bi süre böööle idare etceniz, ortalık düzelene kadar, amannn ne biçim bi ülkede yaşıyoz biz arkadaş yaaaaa :umursamaz:

yavrum eşine sööle ve acilen iptal ettir bu işi sen :eek:lmaz: fazla yüz verme :umursamaz: yağız suara cok zorlıuo beni bi ara ben haber ederim onlara de kaydirigubbakcemile2 beklesinler kaydirigubbakcemile3
len iboooşşşşş alkisalkisalkis napan :nazar: bez nasıl defolu cıkar len CADIARZU

yavrum eşine sööle ve acilen iptal ettir bu işi sen :eek:lmaz: fazla yüz verme :umursamaz: yağız suara cok zorlıuo beni bi ara ben haber ederim onlara de kaydirigubbakcemile2 beklesinler kaydirigubbakcemile3
len iboooşşşşş alkisalkisalkis napan :nazar: bez nasıl defolu cıkar len CADIARZU

ne bilem olm herif çocğn altını bağlarkene bantı birden kopmuş, bantın kendi bezin parçasıylan kopmuş, sanki böle orda delik delik bişeler varmış gibi, gönderttim bakam cevap bekliyom kaydirigubbakcemile2

çok haklısın canım..hep ayıp olur diye diye tepeme çıktılar.tekrar eski şeyleri yaşamak istemiyorum.iptal ettircem işteeeeekötükedihüso

kızlar hani ilk zaman emzirirken göüslerde çatlama oluyodu da bitkisel bi krem vardı, o kremi sürdükten sora silmeye gerek yokmuşmuş, devlet filan ödemiyodu hatta, bebeğin ağzına gitse de sorun olmuomuşmuş, neydi o kremin adı yaa, bi arkadaş var doğum yapttı 40 içindeler şu an, göüsleri çok acıomuş onu soruo bende ismini bilemedim, o kremin adı neydi:uhm:

kızlar hani ilk zaman emzirirken göüslerde çatlama oluyodu da bitkisel bi krem vardı, o kremi sürdükten sora silmeye gerek yokmuşmuş, devlet filan ödemiyodu hatta, bebeğin ağzına gitse de sorun olmuomuşmuş, neydi o kremin adı yaa, bi arkadaş var doğum yapttı 40 içindeler şu an, göüsleri çok acıomuş onu soruo bende ismini bilemedim, o kremin adı neydi:uhm:

lansinoh :1closedeyes:ama sölim hiç bi işe yaramıo yada gelişmesini önlüo acının..tek çözüm bol bol emzirmek.cunku bebeğin tükürüğü ve anneden gelen süt asıl ilaç.ve zamanla nasırlasıcak..allah acil şifa versin..ben 4 ay cektim.etim koptu bnm mafoldumben

gnydn....cemre hastalandı..atesi ishali hapşurması ve burun akıntısı var :KK43:( diş desem burun akıntısı nie??nezle desem isal nie???morelleem bosuk :KK43:

canım çok çok geçmiş olsun.çocuk hastalanmasın da yeter ki biz hastalanmaya rağzıyız.öyle kötü oluyo ki yemek yediğin zaman bile nereye gittiği belli olmuyo.çok çok geçmiş olsun.a.s.

çok zor durumdayım artık mahvoldum dayanacak gücüm kalmadı ya gülçenin bir sıkıntısı var ama anlayamıyorum oturuyo ağlıyo kalkıyo ağlıyo bir saniye kucağımdan inmiyo sürekli kucağımda olacak ve de yürüyecem belim ikiye ayrılmış gibi hissediyorum acaip derecede benden ayrılma korkusu var bugün toplantım vardı arkadaşa bıraktım kapıyı tırmalayarak ağlamış çok yoruldum yaaa hiiiiç durmuyo

lansinoh :1closedeyes:ama sölim hiç bi işe yaramıo yada gelişmesini önlüo acının..tek çözüm bol bol emzirmek.cunku bebeğin tükürüğü ve anneden gelen süt asıl ilaç.ve zamanla nasırlasıcak..allah acil şifa versin..ben 4 ay cektim.etim koptu bnm mafoldumben

heeeee söyledim anam kendisine, garibim yılmış daha kırkı çıkmadan, n e zaman düzelcek bunun geece uykusu dio, siz ne zaman düzene girdiniz dio, senin göğsün de acıdımıydı dio kaydirigubbakcemile3 biraz önce de kocasına çattım, ne yapıyon sen pc başında die oturuyom dio, karın napıyo dedim çocukla uğraşıyo dedi, sen niye yardım etmiyon dedim, benmi emzirecem dio :mymeka: açmışım ağzımı yummuuşum gözümü çıt çıkmıyo şimdik :roflol::roflol::roflol: sanırsam bu babaların ekimi kasımı filan farketmiyo, galiba toptan hödük bunlar CADIARZU
çok zor durumdayım artık mahvoldum dayanacak gücüm kalmadı ya gülçenin bir sıkıntısı var ama anlayamıyorum oturuyo ağlıyo kalkıyo ağlıyo bir saniye kucağımdan inmiyo sürekli kucağımda olacak ve de yürüyecem belim ikiye ayrılmış gibi hissediyorum acaip derecede benden ayrılma korkusu var bugün toplantım vardı arkadaşa bıraktım kapıyı tırmalayarak ağlamış çok yoruldum yaaa hiiiiç durmuyo
of of offfff noooolcek böyle bende bi çözebilsem akannehir

aynen cemrede ööle kızlaaaaaarrr :KK43:(( durup durup ağlıo :KK43:( evet bi sıkıntısı var ama neeeeee :KK43:((

ya buarada azönce ona vişne kompostosunun tanelerinden yedirdim.bu zilli 2 tanede cekirdeğiğni yuttu..karın ağrısı yaparmı ya?şimdiki ağlaması onla ilgili deil tabi..cunku yemeden öncede bööleydi :KK43:(
bu gece uyku yok bööle giderse :KK43:

X