2008 Ekim Anneleri

merhaba kızlarr :kahve:

cemre hasta olmuş geçmiş olsun :çok üzgünüm:

leylacım aynı durumdayız :çok üzgünüm: ya benim de şuan tek düşündüğüm şey memeden kesmek :bbo: eylül de emdikten sonra beşiğine yatırınca ağlamaya başlıyor, alınca susuyor ve meme emmek istiyor sürekli yapışık durcakmış :eek:lmaz: sinir oluyorum yaaa ben 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum ama böyler olmaz yaa olmamalı bu şekilde yaşamak çok zorrrr.. geceler kabus gibi senağlama dayıcam pasiflorayı o olacak töbe töbeeeeee :kızgın: kötükedihüso

leylacım aynı durumdayız :çok üzgünüm: ya benim de şuan tek düşündüğüm şey memeden kesmek :bbo: eylül de emdikten sonra beşiğine yatırınca ağlamaya başlıyor, alınca susuyor ve meme emmek istiyor sürekli yapışık durcakmış :eek:lmaz: sinir oluyorum yaaa ben 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum ama böyler olmaz yaa olmamalı bu şekilde yaşamak çok zorrrr.. geceler kabus gibi senağlama dayıcam pasiflorayı o olacak töbe töbeeeeee :kızgın: kötükedihüso

saol kuzum :gitme:
puhahaaa manyak karı pasiflora işe yarıomu len delikafadulden

ne bilem işe yarıyo mu hiç kullanmadım ki kaydirigubbakcemile3 ama hakkaten sinir oluyorum yaaa kötükedihüso geceler kabus gibii Çok üzgünüm çoook başım ağrıyo offfff

ne bilem işe yarıyo mu hiç kullanmadım ki kaydirigubbakcemile3 ama hakkaten sinir oluyorum yaaa kötükedihüso geceler kabus gibii Çok üzgünüm çoook başım ağrıyo offfff

sankim bizden biri bööle bi surup verdiyd yaa CADIARZU hemde ataraxt ı sanırım kaydirigubbakcemile3

ya bi de çok hareketli ne yapacağımı şaşırdım valla :uhm:
önceden çok sakindi, kendi kendine uyuyordu yaa inanamıyorum nasıl bu hale geldi mafoldumben

bütün gün peşinde koşmaktan çok yoruluyorum siz nasıl yetişiyorsunuz ne yapıyorsunuz
ay burdan da uzak kaldım yeni taktikler varsa bana da söyleyin lütfennnn mafoldumben

Günaydın kızlar! Şeniz

Celencim geçmiş olsun canım... :teselli: salgın var diye duydum ben benim kızda hapşurup duruyo daha burnumuz falan akmıyor ama oda dün hep ishaldi sabah düzelmişti kakası yine katıydı ama sıcak bişiler içir canım ıhlamur falan verdim ben dün hep...
He bu arada sütü senin dediğin gibi sulandırıp içirdim ilk tepkisi çok komikti şişeye zaten bi tuhaf baktı ilk önce sonra içti bi yudum falan suratını ekşitti sonra bidaha içti bidaha ekşitti sonra dikti şişeyi içti sevdi yani... kaydirigubbakcemile3 Dünde ishal olunca kayınvaldem diyo bak ishal oldu çocuk dedim sütten olsa ishali yeşil olmaz üşütmüş çocuk sütle alakası yok dedim kalktım bi 100ml daha süt yaptım getirdim onuda içirdim... :dilcikar: karışmasın oda...

Leylacım canım dişiniz hayırlı olsun canım sanada üzüldüm ya uykusuzluk çok zor kaç günden beri bende çekiyorum... mafoldumben Çok güzeldi benimkinin uykusu ama üst dişlerin ikiside patladı bizim ikisini bir çıkarıyo ve o kadar huysuzki kucağımdan inmiyor indirirsemde paçamda yapışık geziyoruz yalvarıyor resmen yavrum... mafoldumben Sabah 6.30da kalktım bende artık dedim nasıl olsa uyku yok daha çok sersem olacam kalkayım bari... Şimdiden antrenman oluyo bana haftaya hep erken kalkmam lazım oğluşta okula başlıyor. bu sabah babaannemiz çantasını almış gelmiş havalarda uçtu kuzum benim :teytey: hemen taktı sırtına çantayı evin içinde öle dolanıyo... bide diyo anne bunun matarası nerde bak beslenme çantası var o yok... gitti kadına diyo eh be babaanne insan buna bide matara almazmı? :1shok: Sus dedim... kızardım :kedi: kadın bi tuhaf oldu onuda anan alsın diyo... :umursamaz: sanki ben söylettim çocuğa... kaydirigubbakcemile3

inan bene düşünüyorum dbestim valla böyle hayatmı olur cok bunaldım
benimde cok agrıyo sen de oruçmusun
ya bi de çok hareketli ne yapacağımı şaşırdım valla :uhm:
önceden çok sakindi, kendi kendine uyuyordu yaa inanamıyorum nasıl bu hale geldi mafoldumben

bütün gün peşinde koşmaktan çok yoruluyorum siz nasıl yetişiyorsunuz ne yapıyorsunuz
ay burdan da uzak kaldım yeni taktikler varsa bana da söyleyin lütfennnn mafoldumben
aynı valla hacerde öyleydi senden aldıgın taktıkle bırakıyodum besiğe kendi uyuyodu 3 saat v uyudugu için uslu oluyodu şimdi ok emecem diye uykusuz ben emzirecem diye ikimizde barut fıçısı gibiyik her an patlıcam
Günaydın kızlar! Şeniz

Celencim geçmiş olsun canım... :teselli: salgın var diye duydum ben benim kızda hapşurup duruyo daha burnumuz falan akmıyor ama oda dün hep ishaldi sabah düzelmişti kakası yine katıydı ama sıcak bişiler içir canım ıhlamur falan verdim ben dün hep...
He bu arada sütü senin dediğin gibi sulandırıp içirdim ilk tepkisi çok komikti şişeye zaten bi tuhaf baktı ilk önce sonra içti bi yudum falan suratını ekşitti sonra bidaha içti bidaha ekşitti sonra dikti şişeyi içti sevdi yani... kaydirigubbakcemile3 Dünde ishal olunca kayınvaldem diyo bak ishal oldu çocuk dedim sütten olsa ishali yeşil olmaz üşütmüş çocuk sütle alakası yok dedim kalktım bi 100ml daha süt yaptım getirdim onuda içirdim... :dilcikar: karışmasın oda...

Leylacım canım dişiniz hayırlı olsun canım sanada üzüldüm ya uykusuzluk çok zor kaç günden beri bende çekiyorum... mafoldumben Çok güzeldi benimkinin uykusu ama üst dişlerin ikiside patladı bizim ikisini bir çıkarıyo ve o kadar huysuzki kucağımdan inmiyor indirirsemde paçamda yapışık geziyoruz yalvarıyor resmen yavrum... mafoldumben Sabah 6.30da kalktım bende artık dedim nasıl olsa uyku yok daha çok sersem olacam kalkayım bari... Şimdiden antrenman oluyo bana haftaya hep erken kalkmam lazım oğluşta okula başlıyor. bu sabah babaannemiz çantasını almış gelmiş havalarda uçtu kuzum benim :teytey: hemen taktı sırtına çantayı evin içinde öle dolanıyo... bide diyo anne bunun matarası nerde bak beslenme çantası var o yok... gitti kadına diyo eh be babaanne insan buna bide matara almazmı? :1shok: Sus dedim... kızardım :kedi: kadın bi tuhaf oldu onuda anan alsın diyo... :umursamaz: sanki ben söylettim çocuğa... kaydirigubbakcemile3

hayırl olsun inşş başarıl çalıişkan bi öğrenci olur

leylacım şuan oruç değilim yarın başlıcam yine ama tutmayabilirim de çok kararsızım çünkü ramazan başından beri tutuyorum ve işe gidiyordum sorun olmadı hiç ama şimdi annemdeyiz ve lülü beni çok zorluyor tutmayabilirim off bilmiyorumm :çok üzgünüm:

iyiyim serpil ya sen sorma yagmur yürümeyi iyice ele aldi artik sürünmüyor tek basina evi turluyor bende pesinde kosmaktan helak oluyorum amacok tatli yürüyor ördek gibi:roflol::roflol:

maşallah canım alah nazarlardan korusun hacerin yürüyüş o yürüyüş oldu hala tek adım atmıyo kndi ne zaman isterse tekrar ozaman yürüsün

kızlarrr bu aralar çok giremiyorum.apo beyle işim iş anlayacağınız.bir dakika boş bırakmıo benihep koşturuyorum peşinden.Allah şu yürüteçleri çıkartanlardan razı olsun...bi onda rahat ediorum..kızlar bu aralar televizyona ve ev telefonuna sardı..ne yapcam bilmiorum.televizyon yere yakın astıralım dedim artık..ev telefonuda kalkmıo yukarı:KK43:(düşücek diye korkuyorum yaaa....bide koltuklara tutunup kalkıo geri dönmez mi...elllerinide bırakıo..durun bak bi fotoğrafını koyayım:))

Eklentiler

• $S6303178.jpg
    $S6303178.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $S6303180.jpg
    $S6303180.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 32
bu arada herkes iyidir umarım...okuyamıycam geçmişi..apo uyudu ütü yapayım azcıkın..uyanırsa yaptırmıo bana...ütü masasına tutunup kalkıo...uffffff....

iyiyim serpil ya sen sorma yagmur yürümeyi iyice ele aldi artik sürünmüyor tek basina evi turluyor bende pesinde kosmaktan helak oluyorum amacok tatli yürüyor ördek gibi:roflol::roflol:

:nazar: Yerim onu ben maşaallah kuzuma! :nazar: Paytak paytak yürüyolar demi popolarında o bezlerle çok tatlı oluyolar yaa... :emir_bebek: Benimki bugün beni döve döve yataktan kaldırmayı başardı sonunda kaç günden beri uyku yok çocukta ya delircem ne güzel uyuyodu nazar ettim kendi kendime be! :tomato: şap bana şap babasına vuruyo oda kızım yapma ya şamaroğluna döndürdün bizi diyo... :roflol: yani huysuz ağlayarakta uyanmıo ama hep kendi dilinde söylenio bağıra bağıra her istediğini vercen yoksa yandın çığlığı basıveriyo cadı! Çok kucakcı oldu ama sırf bana ne babaanne ne baba hep benim kucağımda olsun istio... Beni fazla özlüyo yavrum benim ya napayım... mafoldumben

dbest hoşgeldin
bursadasın sanırım bu sefer görüşelim inşallah
keremin herzamanki hali bu anlattıklarınız inşallah geçicidir ...meme bırakma olayını bende düşünüyorum gündüz arası yok memeyle gece de öyle aman aman emmiyor ama sık sık uyanıyor

cemre hasta mı geçmiş olsun kuzuma ya

kızlarrr bu aralar çok giremiyorum.apo beyle işim iş anlayacağınız.bir dakika boş bırakmıo benihep koşturuyorum peşinden.Allah şu yürüteçleri çıkartanlardan razı olsun...bi onda rahat ediorum..kızlar bu aralar televizyona ve ev telefonuna sardı..ne yapcam bilmiorum.televizyon yere yakın astıralım dedim artık..ev telefonuda kalkmıo yukarı:KK43:(düşücek diye korkuyorum yaaa....bide koltuklara tutunup kalkıo geri dönmez mi...elllerinide bırakıo..durun bak bi fotoğrafını koyayım:))

:asigim: Çok tatlı maşaallah ya! :nazar: küçük erkek yerim o gülüşünü çok şeker Allah nazarlardan saklasın! :nazar: Artık gittikçe zorlaşıyorlar valla pür dikkat istiyorlar... :1shok:

herkeslere merhabaa..yağızdan anca fırsat bulabildim.sabahtan beri hiç durmuyokafamçokkarıştınaptıysam susturamadım.karşı binada pimapen yapılıyo.onun sesinden de uyumuyo.aldım salıncağına tek elle sallıyom,tek elle size yazıyom:nazar:

ya kızlar bizim burda sel oldu ya,bugün haberlerde söyledi...sel olan bölgelerde salgın hastalıklar başlıyabilirmiş..kanalizasyon sulara karışıyomuşmafoldumbenmoralim çok bozuldu yaa..kendimden geçtim de bebişim nolcak Allah korusun.yeme-içme içme suyuyla tamamda bulaşık yıkarken ya da duş alırkende geçecek dedi bi uzman:çok üzgünüm:.offfff..cep hatları halaa yok.en kötüsü yarın bunun 2 katı yağcakmış:bbo:evden adım atmak işkence.eşimin işyeride ikitellide.nasıl gitcek bakalım işe:çok üzgünüm:

Gunaydin kizlar hacer artik okadar sabrimi zorluyoki cinnet gecircem ya aksam uyutabilmek icin okadar ugrastimki karnini doyurdum ac degil ama meme illa meme emecek emziriyorum uyuyo besigine koyup yatiyom tam uykuya geciyom ki hemen uyanip agliyo geri al geri emzir bu sabaha kadar tekrarliyo bugun yanimizda yatirmaya karar verdim alissin istemiyorum ama caresiz kaldim beynim sulandi gayri ortamizda ustune cikariz doye yatagi duvara yaklstirdik uyudu emerek ama ben uyuyamiyom gece kolumu ustune atarsam ya donerde ustune cikarsam diye geri koydum artik besigine baska da care yok gece bi uyandi nasil agliyo varya saat 2 bucuk ben hala ayaktayim tabi gece sahura uyanamadim saat caldi herif kalk dedi ama uyustu beynim uyuz bide sabah kalkmis eline saalik sagol ac biraktin bizi diyo abgut ben emzirdigim halde bugune kadar ses cikartmadan tuttum bugunde tutuyom sana noluyo senin yedigin kendine benim yedigim hacere tobe tobe sabahta 8 de kalkti uyutamadim basim catliyo kizlar aglicam yaa valla bunaldim
offf canım ya,çok çok iyi anlıyorum.ama ben bizim problemi çözdüm sanırım.kakasında mikrop çıkıyodu ya..bu ara ara tekrarlıyo sanırım.şurup kullanıyoruz,tahlili temiz çıkıyo..bi 10 gün rahatız sonra yine tekrarlıyo..yine geceler kabus.hergece sabahlıyoruz..bikaçgün öncd baktım kakasında mukuslu yapı var..hemen şuruba başladık.artık dr.a bile gitmeden teşhiş koyar olduk:umursamaz:bikaçgündür yoğun mukus geliyo.ve daha rahat uyuyo gibi..kesin bi sıkıntısı var hacerin..diş ya da başka bişey.yoksa bu kadar da olamazlar yanii.fil olsa dayanamaz bu kadar uyumamaya
Ibosum gunduz uyutmasan demişin ya gunduz zaten uyumuyoki zilli bebe 2 defa yarim saat en fazla bi saat uyuyo baska yok
ahanda aynı yağız:kızgın:
gnydn....cemre hastalandı..atesi ishali hapşurması ve burun akıntısı var :KK43:( diş desem burun akıntısı nie??nezle desem isal nie???morelleem bosuk :KK43:
geçmiş olsun kuzumaaaaaa:çok üzgünüm:canım biz diş çıkarırken 15 gün burun akıntımız oldu.bi arkadaşımın bebeğide hep ishaldi..sizde ikisi bi olmasın?????
yok anam ben atarax verdiydim..daha 3-4 aylık bişeydi.ya intihar edecektim yada bikaç saat uyumam gerekiyodu..hiiiiiç banamısın demedi.ağlamıştım o gece.bidaha da vermedim
sankim bizden biri bööle bi surup verdiyd yaa CADIARZU hemde ataraxt ı sanırım kaydirigubbakcemile3
beeen beeeennnndelikafadulden

hayırlı olsunn:))darısı başımıza inşallah

çoook tatlı maşallah velet yaaa..öp benim için.benimkide evi boydan boya turluyo koltuklara tutuna tutuna..koltuk bittimi ağlıyo.kaydirigubbakcemile3ule geri gelsene aynı yoldan..bebek işte..alıp başa koyuyom.hoop yine silbaştan..ama daha geri dönmüyo böyle.tek eliyle tutunup bana dönüyo öyle bakıyo:))

X