- 5 Nisan 2008
- 2.061
- 0
- 38
bugun halay günümüzmüüüşşşş :kedi: bası cekiyorum :teytey: hayde halayaaa :teytey:
geçmiş olsun canım.bizi haberdar et.
yeni ayınız kutlu olsun.sağlıkla gelsin inşallahkaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun halay günümüzmüüüşşşş :kedi: bası cekiyorum :teytey: hayde halayaaa :teytey:
bidahaki halay günümüz doğum günümüz senağlama ağlarım len bu olaya ben senağlama
11.ayınız kutlu olsuuuun:teytey::teytey::teytey:
ay canım kolay şeyler yaşamamışsın yaa:çok üzgünüm:demek ağlıyomuş geceleriiimafoldumbenkıyamam ben ona yaa..yok yok ben kesin ayaklarım yerde bi iş bulcama.s
Evet canım çok zor günlerdi o günler... Her sarışın erkek çocuğu gördüğümüzde eşiminde benimde gözlerimiz doluodu ve sevebilirsek eyer gider severdik. Çok zor hayırlısı olsun canım... Allah yardımcın olsun!
benimkide döküyo ayol..ama biberon almayınca altına bez tuta tuta içirdim napayımkaydirigubbakcemile3sen bilirsin canım..eskiler hep veriyomuş..annem bana vermiş mesela..bişeycikde olmamış:dilcikar:
Demi ama ya eskiler içirirmiş bak bu ii kaynanama öle derim eskiden böle şeylermi varmış derim... Bişicik olmaz :dilcikar: içecek kuzum anası benım sonuçta yaa klava:
canım sanılanın aksine epidural bel ağrısına neden olmuyo..eğer hamilelikte bel ağrısı oluyosa bu muhtemelen doğumdan sonrada devam ediyo.çoğu kişi epiduralden biliyo..haa tabi epidurali uygulayan anestezi uzmanı acemiyse o zaman belki problem oluyodur...benim hamilelikte hiç bel ağrım olmadı..epidural sez.oldum.çok şükür halaa ağrım yok:Saruboceq:
celencim çok geçmiş olsun bu arada..ama büyük ihtimal senden MR isteyecektir dr.
Ya bu epidural sezeryandan sonra bel ağrısı kalır diye ben duydum ve iki tanıdığıdımdada kaldı.. epidural olduğu için ağrı yapıyo diyolar ona bağlıolar bilmiorum.
Benim zaten bel ağrım vardı ondan epidural istemedim zaten hem korktumda çok nedense... Öle yapalım dediler hatta bi ara hayret bişi yaaa falan yaptı anestezi uzmanı beyefendi beni doğum öncesi baya bi gerdiler adam bana sormadan arkanızı dönermisiniz iğnenizi vuracağım dedi... :1shok: ne iğnesi ya dedim! fisfisfis e epidural diyo! Ben epidural istemedimki dedim bahaneside biz genelde hep böle yapıoruz neden zorluk çıkarıyosunuz diyo manyakmısın nesin sen ya dedim istemiorum. İşte çocuk narkoz yutmaz daha sağlıklı doğar dedi dedim bu benim ikinci sezeryanım olacak ve ben oğlumuda genel anesteziyle dünyaya getirdim gayette sağlıklı şükür dedim. Yanındaki diyo abi zorlama istemio çık çık çık yapıo salak anestezi uzmanı piskopat... Baya bi tartıştık doktor hanım gelene kadarda bekledim bişi taktırmadım oturdum masanın üzerinde! :roflol: :roflol: Doğumdan sonra doktoruma böle böle oldu dedimde olamaz öle bişi diyo dedim yalanmı sölicem siz o stresle yanlış anlamışsınızdır diyo... kafamçokkarıştı
bizler bugunler için geldik bu dünyayaaa opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3Hadi ya e bende ortopedi diye biliyordum! Celen varya şu kısa sürede senden bisürü şey öğrendim valla! Sen çok yaşa emi... alkisalkisalkis
bende ondan şüphelenyorum.çünkü tam iğne vurulan yer ağrıo ama berbat sekildecelen bu agrının sebebi epdural dogum olabilirmi yanımıyosam sende epudural dogum yaptın bi cok kişiden duydum dogum sonrası bel agrısı cektiklerini bend cok nadir oluyo birden egilince diyom hah kaldım öyle dogruamam asla sonra geciyo
hoşgeldinn cok özledik seni eylül büyümüş co tatlı omuş kaç gün izinin var
saol patoşum dbestcimde ööle dediydi böön11.ayınız kutlu olsuuuun:teytey::teytey::teytey:
ay canım kolay şeyler yaşamamışsın yaa:çok üzgünüm:demek ağlıyomuş geceleriiimafoldumbenkıyamam ben ona yaa..yok yok ben kesin ayaklarım yerde bi iş bulcama.s
benimkide döküyo ayol..ama biberon almayınca altına bez tuta tuta içirdim napayımkaydirigubbakcemile3sen bilirsin canım..eskiler hep veriyomuş..annem bana vermiş mesela..bişeycikde olmamış:dilcikar:
hoşgeldiiiinnnnnŞeniz
fıstığımız napıyoooooo..foto koy bi ara ya..özledik vallaaopuyorumnanaktan
canım sanılanın aksine epidural bel ağrısına neden olmuyo..eğer hamilelikte bel ağrısı oluyosa bu muhtemelen doğumdan sonrada devam ediyo.çoğu kişi epiduralden biliyo..haa tabi epidurali uygulayan anestezi uzmanı acemiyse o zaman belki problem oluyodur...benim hamilelikte hiç bel ağrım olmadı..epidural sez.oldum.çok şükür halaa ağrım yok:Saruboceq:
celencim çok geçmiş olsun bu arada..ama büyük ihtimal senden MR isteyecektir dr.
noldi rengin soldiiii lülülülülülübiz sizden büyüküz 1 günlen ablayız kaydirigubbakcemile3geçmiş olsun canım.bizi haberdar et.
yeni ayınız kutlu olsun.sağlıkla gelsin inşallahkaydirigubbakcemile2
hamişkende ağrıları vardır mutlaka onlarınyerimseniben
canım öyle şeymi olurmuş.senin iznin olmadan epiduralmi yapılırmış hiç:umursamaz:ne saçma..
ya bu millet nerdeeeee:sm_confused:
kociş nöbette,bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyo ve uydudaki tüm kanallar yağmurdan kaybolduçok sıkıldım,iki muhabbet edeyim dedim..burası da foss çıktı:dilcikar:
:1shok:yaa gök gürlüyoooooooooooooooooooooooodelikafadulden
:gitme:
yapayalnızım yaaa,halilolar bile yookmafoldumben
teşkr ederisz teyzesi opuyorumnanaktanyeni ayınız kutlu olsunnnn mucuk mucuk öptüm cemremiiopuyorumnanaktan:teytey:
baktım ve yorum yaptımm ama bu fobi benimde fobim olabilirmi acaba da diyorum yanneee-tatlicadiarzu-:uhm:
anacım ben pınarın ilk adım sütlerinden aldım geçenlerde, ondan veriyorum, 6. aydan sonra veriliyo zaten, vanilyalı ve muzlusu var, vanilyalısını denedik vallaha tadı çok süper, yeme de yanında yat derler ya ööle kaydirigubbakcemile3Arkadaşlar bişi sorcam...
Kuzularımıza süt veriyormuyuz? :ecrin_bebek: Ben bi yaşından sonra diye biliyorum ama etrafımda verenler varmış... Bu doğrumudur? Yani dokunmazmı ? Ben daha hiç vermedim dün kayınvaldeme söledim oda kızım bi iki ay daha bekleyelim bide dokunur falan dedi ama yinede sen bilirsin dedi bende şimdi kararsız kaldım! a.s.
patuşum yağıza noldu len benim haberim yok akannehiroff ne sıkıcı bi gün yaa..zaten olaylı başladık güne..bide hava zindan gibi kapalı olunca içimde daraldı..yaaaa kış gelmesin hep yaz olsuuuuuunnnn
çok teşekkür ederim canımŞenizbende eylülü öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım..evet bu aralar ciddi anlamda kötü düşüşler yaşıyo.daha dün kulağının keğpçesi mosmor oldu.bugünde bu..napalım bunlarla kalsın inşallah..sürekli 3 felak,3 nas,3 ayetel kürsi,3 ihlas,3 fatiha okuyorum üstüne..nazara birebir ama oluyo işte...
kocana küstün demek:bbo:bu erkekeler bi gün anlıcakmı bizim kıymetimizi acabaaÇok üzgünüm çoookboşveer..nasılsa küsüp küsüp barşıyoz sonunda.:umursamaz:
çok teşekkür ederim canım..amin:Saruboceq:ya serpilcim ben bu tip durumlarda soğukkanlı olduğumu düşünürdüm..yanımda birine bişey olsa direkt müdahale ederim.ilkyardım dersi aldım,işim gereği sık sık müdahalede de bulundum.ama iş kendi yavruma gelince hiçte öyle olamadım.:1no2:sonradan bende kendime kızdım.ben öyle ağlayınca çocukta korktu.daha çok ağladı.ne biliim ya kanları görünce tutuldum bi anda.aslında acil bi durum olsa nasıl müdahale ederim diye sık sık düşünmemiz gerekir.başımıza geldiği takdirde olaya el atmak kolay olur.
ben veriyorum canım.11 aylık olana kadar vermedim.yaşımıza az kaldı.pınarın ilkadım sütünü veriyorum ben vanilyalısını çok seviyo.6-12 ay arası için sonuçta..bi müddet sonra normal süte geçcem.çok gazlı bi bebek olduğu için ilkadım sütüyle başladım.mamalarına koyuyorum..arada az az içiriyorumda.
kızlar yaa,şimdi beni çok çok iyi özel havayollarının birinden aradılar.kabin memurluğu için çağırdılar...ama ben reddetmek zorunda kaldım..ağlamamak için kendimi zor tutuyorum:çok üzgünümysaki uçmayı çok özledim..oğluşum ya,sen dünyalara değersin.senin için nelerden vazgeçiyo annen bi bilsenmafoldumben
çok teşekkür ederim canım:çok üzgünüm:
yaaa kızlar çok kötü bişey oldu ezana tam tamına 1 dakika kala orucum bozuldu çok kötü yaaaa
ya size birşey soracaktım aklıma geldi şimdi
bize Aptamil junior gelmişti hediye onu Giraya verebilirmiyim?sabahları bisküvisine katsam bişey olurmu sizce?
Hadi ya e bende ortopedi diye biliyordum! Celen varya şu kısa sürede senden bisürü şey öğrendim valla! Sen çok yaşa emi... alkisalkisalkis
merhaba kızlarrr
izine ayrıldım annemdeyim bi süre.. herkes nasıl ya çok merak ediyorum bebişler kocaman oldularr..
cemrenin 11. ayı kutlu olsun celencimm Şeniz :teytey:
emekli olsam keşke ama daha 100 yıl var kaydirigubbakcemile3 izindeyim şimdi ohhhh misssss kaydirigubbakcemile3
hiç fırsatım olmadı o yüzden gelemedim :çok üzgünüm:
eylül iyi teyzesi daha ilk dişini çıkarıyo tembel ekim bebesi kaydirigubbakcemile3 en son diş çıkaran biziz sanırım :hooray: :hooray:
tey tey tey teyyyyyyyyy ggelinimin halayına tey tey teeeeeeyyy kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey::teytey:
şşşşş noluyoz ne bu yıkama yağlama olayları filan, kıskancık oluom valla :mymeka:
nerdesin len sen, o gün msnde yarı m kaldı muyabbetimiz :çok üzgünüm:
sen onu bunu boşver de lülü napıyo lülü, ben lülüyü görmek istiyom :gitme:
valla giraylan lülüye madalya vermek lazım, en son diş çıkaran ekim bebesi lülü, en mısır patlaaa gibi dişleri patlayan ekim bebesi giray :roflol::roflol::roflol:
asıl sen nerdesin len angut karı :mymeka: halayımız gecti o dündü :dilcikar:
yufus napii :asigim: benm uyuzumda saclarını kendi tarıo..yürütecyle gardrobun aynasının önüne gelio orda sacını tarıo bazen tersi falan gelio tak tak kafasına vuruo kaydirigubbakcemile3
du resmi varsa koyam delikafadulden
canım düştü ve ağzını sehpaya çarptı.dudağını iç kısmı hafiften yarıldı:çok üzgünüm:çok kan geldi..ama çok şükür iyiyiz artık:Saruboceq:patuşum yağıza noldu len benim haberim yok akannehir
patuuuuuuuuuşş len gülsemmi ağlasammı bilemedim, davulcudan korkuyon uçmaktan korkmuyon, hatta ve hatta özlüyon bu ne yaman çelişki anacım kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana boşver bebenle vakit geçir, bak ben bu parasızlıkta hala evde bebemle boğuşuom, bi de çok oyuncu oldular artık tadlarından yenmiyo, bugün akşam banyo yaptırdık, babası alıp götürüyo giydirmeye bende ardından duşa giriyom, adam saçını taraayayım diye tarağı getirmiş seninki tarağı elinden almış kendi kafasını kendi tarıyo, hey allahım daha neler göreceyik :roflol::roflol:
tey tey tey teyyyyyyyyy ggelinimin halayına tey tey teeeeeeyyy kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey::teytey:
günaydın kızlarr yaa ben atık delilksiz uymak istiyorum bıktım canıma tak etti uykusuzluk ya ben bebeyi memeden keserim beni beni delledirmesin ya
herkese merhabaa..anam hiç durmadan yağmur yağıyoo:1shok:ikide bi elektrikler kesiliyo,cep hatları tamamen gitti.kullanamıyoz..5 dk.lık mesafe burdan ikitelli..ölenler falan varmış.trafik felç.heryer sel:bbo:metropoldemi yaşıyoooz,köydemiii belli değil.:umursamaz:bu nasıl alt yapı,nasıl şehir planlama..nasıl bi elektrik sistemiAllah'ım sen bizlere acı:Saruboceq:,bi yağmurla biz bu hale geliyoruz..büyük bi depremde olacakları hayal bile edemiyorum:1no2:
bu koca şehri yöneten ve kendini fatih sultan mehmet zanneden beyfendiyi kınıyorum:umursamaz:heryerde koca koca billboardlara foto asmakla,üst geçitlere "şunu yaptık,bunu yaptık"brandaları germekle olmuyo başkanlıkÇok üzgünüm çoook
canım düştü ve ağzını sehpaya çarptı.dudağını iç kısmı hafiften yarıldı:çok üzgünüm:çok kan geldi..ama çok şükür iyiyiz artık:Saruboceq:
kız harbi diyon haa..mesela çok yüksek bi binadan bakarken içim bi tuhaf olur..ama uçarken aşağıyı seyretmeye bayılırım..bi enteresanlık var bendekaydirigubbakcemile3şşşş davulcu işini garıştırme bakem:1ninca:geçen geldi para istemeye,açtım kapıyı elinde davul sırıtıyo,bi an boş bulundum çığlık atıp kapıcaktım kapıyıdelikafaduldenhemen toparladım Allahtankaydirigubbakcemile3bide diyoki sigara versene ablaaaa:bbo:yok dedim sigara,kullanmıyoz biz..ule dedim fatoş Allah kahretmesin senii,yıllardır bundanmı korkuyonkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa veletler çok şirin çok oyuncu oldular harbiden yaaa..uyurken bile özlüyomm:asigim:demek saçını tarıyo haasırnaşık şeyyerim ben onuu
heyyy bu arada ne o cemreye gelinim falaaanklava:du sen uzaklardayken ben burdan halledeyim şu işisositososito
off kıyamam yaa.seni çook iyi anlıyorum...sırf bu uykusuzluk yüzünden 2.bebekten korkar oldum:çok üzgünüm:apartmanda 5-6 bebek var.tek biz böyleyiz.kadının ömrünü yedin diyolar yağızı gördükleri zaman..napalım bu günlerde geçcek inşallah.sağlıklı olsunlarda..
Günaydın kızlar! Nabersiniz? a.s.
Kız Celen şu delinin fotosuna kilitlendim senin yüzünden sabah sabah kafayı üşütecedim! Cevap çıkmış okudunmu? :1rolleyes:
Prof. sapıkmış bence! :roflol: