Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydınlarr
gökyüzü simsiyah..dünden beri sürekli yağıyoya ben yaza doyamamıştımki ama dahaaa:gitme:bide her sonbahar depresyona girerimakannehir
evet canım uçuyodum.ama eşim sürekli bırakmamı istiyodu..1 kez dinledim..çok pişman oldum ve geri döndüm..sonra hamilelikte tekrar bıraktım çünkü rapor alsaydım 4 aylıkken yine başlamam gerekiyodu..yatılarımız oluyo,öyle 1 hafta falan nasıl bırakırım yavrumusenağlama..şimdi acayip özlüyorum..çok seviyodum işimi..eski şirketime gidip görüşeyim diyorum yatı vermesinler,gideyim geleyim..ama mesela sabah 7 uçuşu için gece 3 yada 4 te evden alınıyosun..ee 1-2 sa.önceden uyanıp hazırlanman gerek.:uhm:yağızı o saatte kime bırakcam.eşiminde işi ağır..bi türlü işin içinden çıkamadım..sonunda işimden vazgeçmek zorunda kaldım..iş hayatına döncem yakında ama sabah git akşam gel,masa başı bi iş olcak.:çok üzgünüm:hiç yapmadım böyle bişey bakalım nasıl olcak..bakmak için annem var canım 2 sokak aşağıda oturuyo.
ya anne olunca keşke anaokulu öğrt.olsaymışım diye az pişman olmadım hee..al git bebişini işekaydirigubbakcemile3
Yaa burasıda bi güneşli bi bulutlu hangi moda gireceğimi şaşırdım! Hiç sevmem bende bulutlu havaları sıkıntı basar hemen!
Haklısın zor olur hele bide yatılı kalırsan çok zor olur... İnsan bikaç saat içinde ne kadar özlüyor... :teselli: Ama biliomusun bizde benim oğlumu 2 yaşındayken babaannesine bırakıp eşimle izmire gittikmiştik çalışmak için! Mecburduk çünki yaşadığımız yer İzmirin bi ilçesiydi ve iş imkanı sıfırdı! Bir seneden fazla öle çalıştık sonra aldık kuzumuda yanımıza... Ama çocukta hala daha bi yara kalmış arada bi anlatıyo işte siz beni bırakmıştınız ben geceleri hep ağlıodum falan... Anca her iki haftada bir görüoduk çocuğu sonra geri dönerken içim parçalanıyodu otobüste ağla ağla eve gel ağla bir hafta şişiyodum ay çok zordu ya! mafoldumben
Bekle biraz daha bence yada dediğin gibi masa başı iş imkanın varsa onu kullan! Senin için zor olur hep insanların içinde çalışmışken birden masa başında oturmak ilk başta zor olabilir ama bakarsın belki dahada hoşuna gider? :Saruboceq: hakkında hayırlısı neyse o olsun! Allah bi yol açar bi bakmışsın herşey rayına oturuvermiş! :Saruboceq: a.s.
canım ben arada bi çaybardağına azcık koyup verdim çünkü biberon almamaya başladı.geçenlerde gece çok ağlıyodu.emiyo ağlıyo..herhalde doymadı dedim.100 ml ılıtıp koydum biberona.uykusersemi bi güzel içti.kaydirigubbakcemile3ishal falan olmadı ama bebekten bebeğe değişir belki sen bilirsin canım şimdilik mamalara koyarak alıştır istersen
bidahaki halay günümüz doğum günümüz senağlama ağlarım len bu olaya ben senağlama
bidahaki halay günümüz doğum günümüz senağlama ağlarım len bu olaya ben senağlama
günaydııınnn kaydirigubbakcemile2 napıonuz bakem şakkıdı anacım buraya kış geldi hee :umursamaz: ah gurban olduum izmir şimdi sıcacıktır mafoldumben
cuma günü ööleden sonra beyin cerrahisine randevu aldık..belim cok ama cok kötü ağrıo..bacamı kasıo artık :bbo: ya röntgen falan cekilse anne sütünü etkilermi acaba yaa CADIARZU
Canım geçmiş olsun bu bel problemi bendede var ilk doğumdan sonra kaldı ve felaket ağrısını çok iyi bilirim hatta iki büklüm yürüyüp doğrulamadığımıda bilirim! kafamçokkarıştı Neden beyin cerrahisine gitcen? Belin için? CADIARZU beni bi kez daha aydınlatsana lütfeeenn!
Canım geçmiş olsun bu bel problemi bendede var ilk doğumdan sonra kaldı ve felaket ağrısını çok iyi bilirim hatta iki büklüm yürüyüp doğrulamadığımıda bilirim! kafamçokkarıştı Neden beyin cerrahisine gitcen? Belin için? CADIARZU beni bi kez daha aydınlatsana lütfeeenn!
bu tur ağrılara beyin cerrahisi bakıomus.sinirlerle alakalı die sanırım.bende dün öğrendim.ben noroloji veya ortopedi sanıordum :kedi: kaydirigubbakcemile3
bu tur ağrılara beyin cerrahisi bakıomus.sinirlerle alakalı die sanırım.bende dün öğrendim.ben noroloji veya ortopedi sanıordum :kedi: kaydirigubbakcemile3
celen bu agrının sebebi epdural dogum olabilirmi yanımıyosam sende epudural dogum yaptın bi cok kişiden duydum dogum sonrası bel agrısı cektiklerini bend cok nadir oluyo birden egilince diyom hah kaldım öyle dogruamam asla sonra geciyobu tur ağrılara beyin cerrahisi bakıomus.sinirlerle alakalı die sanırım.bende dün öğrendim.ben noroloji veya ortopedi sanıordum :kedi: kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlarrr
izine ayrıldım annemdeyim bi süre.. herkes nasıl ya çok merak ediyorum bebişler kocaman oldularr..
cemrenin 11. ayı kutlu olsun celencimm Şeniz :teytey:
len dbest avatarında bayadır emekli yazıyoo noldi len
napim canım zor oluyo ama yanımda olması daha iyi bugünlük bir arkadaşa bırakmıştım toplantım vardı çok ağlıyo durduramıyoruz diye aradılar toplantıyı falan bırakıp uçarak geldim allahtan arbayla gitmiştim kuzum beni görünce sustu içini çeke çeke uyudugünaydın canım
hadi yaaa Gülçeyle okul:uhm:zor olmuyomu zambakcım.hani senin kız maşallah pek bi hareketli ya:sm_confused:
günaydııınnn kaydirigubbakcemile2 napıonuz bakem şakkıdı anacım buraya kış geldi hee :umursamaz: ah gurban olduum izmir şimdi sıcacıktır mafoldumben
cuma günü ööleden sonra beyin cerrahisine randevu aldık..belim cok ama cok kötü ağrıo..bacamı kasıo artık :bbo: ya röntgen falan cekilse anne sütünü etkilermi acaba yaa CADIARZU
he ii yapmısın kız kaydirigubbakcemile5 iice kuduruk olur orda kaydirigubbakcemile3 ama şimdiden bi bakıcı bulup alıstırsaydın ii olurdu bence?şimdi sana ve oraya iice alıstı..cok zorlanıcak..okullar acılınca napıcaksın?
gecen sormustum ama yazdıysan okuyamadım zambakcım branşın neydi CADIARZU
var mı leyn yeni mısır kaydirigubbakcemile3
emekli olsam keşke ama daha 100 yıl var kaydirigubbakcemile3 izindeyim şimdi ohhhh misssss kaydirigubbakcemile3
11.ayınız kutlu olsuuuun:teytey::teytey::teytey:bugun halay günümüzmüüüşşşş :kedi: bası cekiyorum :teytey: hayde halayaaa :teytey:
ay canım kolay şeyler yaşamamışsın yaa:çok üzgünüm:demek ağlıyomuş geceleriiimafoldumbenkıyamam ben ona yaa..yok yok ben kesin ayaklarım yerde bi iş bulcama.sYaa burasıda bi güneşli bi bulutlu hangi moda gireceğimi şaşırdım! Hiç sevmem bende bulutlu havaları sıkıntı basar hemen!
Haklısın zor olur hele bide yatılı kalırsan çok zor olur... İnsan bikaç saat içinde ne kadar özlüyor... :teselli: Ama biliomusun bizde benim oğlumu 2 yaşındayken babaannesine bırakıp eşimle izmire gittikmiştik çalışmak için! Mecburduk çünki yaşadığımız yer İzmirin bi ilçesiydi ve iş imkanı sıfırdı! Bir seneden fazla öle çalıştık sonra aldık kuzumuda yanımıza... Ama çocukta hala daha bi yara kalmış arada bi anlatıyo işte siz beni bırakmıştınız ben geceleri hep ağlıodum falan... Anca her iki haftada bir görüoduk çocuğu sonra geri dönerken içim parçalanıyodu otobüste ağla ağla eve gel ağla bir hafta şişiyodum ay çok zordu ya! mafoldumben
Bekle biraz daha bence yada dediğin gibi masa başı iş imkanın varsa onu kullan! Senin için zor olur hep insanların içinde çalışmışken birden masa başında oturmak ilk başta zor olabilir ama bakarsın belki dahada hoşuna gider? :Saruboceq: hakkında hayırlısı neyse o olsun! Allah bi yol açar bi bakmışsın herşey rayına oturuvermiş! :Saruboceq: a.s.
benimkide döküyo ayol..ama biberon almayınca altına bez tuta tuta içirdim napayımkaydirigubbakcemile3sen bilirsin canım..eskiler hep veriyomuş..annem bana vermiş mesela..bişeycikde olmamış:dilcikar:Banane yaa bu akşam eve gidince denicem işte :umursamaz: bardakla içtimi döküyo benimki üstü başı ıslanıo kaydirigubbakcemile3 Tamam kararımı verdim ben bugün yarı süt yarı su ılıtıp vercem işte bişicik olmaz! :Saruboceq:
hoşgeldiiiinnnnnŞenizmerhaba kızlarrr
izine ayrıldım annemdeyim bi süre.. herkes nasıl ya çok merak ediyorum bebişler kocaman oldularr..
cemrenin 11. ayı kutlu olsun celencimm Şeniz :teytey:
celen bu agrının sebebi epdural dogum olabilirmi yanımıyosam sende epudural dogum yaptın bi cok kişiden duydum dogum sonrası bel agrısı cektiklerini bend cok nadir oluyo birden egilince diyom hah kaldım öyle dogruamam asla sonra geciyo
nerdesin leyn sen lmaz: çok özlüyoz seni niye gelmiyon eylül nasıl büyüdü mü çok merak ediyorum ya çok tatlı olmuştur şimdi