herkese günaydınlarr
gökyüzü simsiyah..dünden beri sürekli yağıyo
ya ben yaza doyamamıştımki ama dahaaa:gitme:bide her sonbahar depresyona girerimakannehir
sonunda salonun şeklini tamamen değiştirdik.tv yi koltukların arasına bi köşeye sokuşturdukkaydirigubbakcemile3yağız bey ulaşamıyo artıksositosositoohh olsun az düşmedi onu ellicem diyee
Phatosh sen hostesmisin canım? Ya benim hayalimdi hostes olmak ama nedense muhasebeyi okudum almanyada! Salak kafam istediğin mesleği yap işte dimi? :çok üzgünüm: Bayılırım onların giyinişine duruşuna ay imrendim bak yine!
Biraz dahamı beklemek istiosun iş hayatına tekrar atılmak için? Yada ne kadar beklemek istiosun? Bakacak kimse varmı ? Anneanne yada babaanne gibi?
Onlar için herşeyden vazgeçilir ama mecburiyet oldumu iş değişiyor! Ben kuzumun kırkı çıktı ertesi gün işe başladım! mafoldumben nasıl özlüo beni eve geldiğimde paçama sarılıo çekiştiriyo kucama aldığımda kafasını omzuma koyuşu yokmu bitiyorum ya mafoldumben
evet canım uçuyodum.ama eşim sürekli bırakmamı istiyodu..1 kez dinledim..çok pişman oldum ve geri döndüm..sonra hamilelikte tekrar bıraktım çünkü rapor alsaydım 4 aylıkken yine başlamam gerekiyodu..yatılarımız oluyo,öyle 1 hafta falan nasıl bırakırım yavrumusenağlama..şimdi acayip özlüyorum..çok seviyodum işimi..eski şirketime gidip görüşeyim diyorum yatı vermesinler,gideyim geleyim..ama mesela sabah 7 uçuşu için gece 3 yada 4 te evden alınıyosun..ee 1-2 sa.önceden uyanıp hazırlanman gerek.:uhm:yağızı o saatte kime bırakcam.eşiminde işi ağır..bi türlü işin içinden çıkamadım..sonunda işimden vazgeçmek zorunda kaldım
..iş hayatına döncem yakında ama sabah git akşam gel,masa başı bi iş olcak.:çok üzgünüm:hiç yapmadım böyle bişey bakalım nasıl olcak..bakmak için annem var canım 2 sokak aşağıda oturuyo.
canım yaaa çok haklısın evlat bambaşka iş aradığın zaman bulunmazdı şimdide senin gönlün yok ama iş gelip seni buluyor:sm_confused:bende bırakamıyorum bak evden çalışmaya çalışıyorum 1 dk bile ayrı kalsam özlüyorum kuzumusenağlama
gönlüm var canım yaaaamafoldumben
ya anne olunca keşke anaokulu öğrt.olsaymışım diye az pişman olmadım hee..al git bebişini işekaydirigubbakcemile3
Iyi geceler hanimlar sabahtan beri pcde sorun vardi girmedim fotoscum ya okurken tuhaf oldum gozumde canlandirdimda off cok gecmis olsun simdi nasil /elifin yeni disleride hayirli olsun gulcenin yani ayi hayirli olsun
çok sağol canım benimmŞenizşimdi iyi maşallah..
ya size birşey soracaktım aklıma geldi şimdi
bize Aptamil junior gelmişti hediye onu Giraya verebilirmiyim?sabahları bisküvisine katsam bişey olurmu sizce?
bence bişey olmaz.sen bilirsin tabi.kocaman oldular artıka.s
ay bende üzüldüm heee :a015: neyse kuzum hayırlı değilmiş demeki.senin için hayırlı olsaydı kabul ederdin zaten kendiliğinden :teselli:
sağol canım...celen valla kötü oluyorum ikide bi tepemizden uçak geçiyo,gözlerim doluyo.:gitme:.ben biran önce bi iş bulsam iyi olcak.bu psikolojiden kurtulmam lazım
günaydın ben okula didiyom
gülçeyle gittiğimizi biliyomuydunuz kuzum çok sevdi okulu
canım ya,ne güzel işte.gülçeye de bi değişiklik oluyodur:1rolleyes: