- 29 Nisan 2009
- 475
- 2
- 40
:çok üzgünüm:herkese merhaba
kızlar moralim acayip bozuk..az önce yağız düştü ve ağzını sehpaya çarptımafoldumbenbi baktım ağzından kanlar geliyomafoldumbenmafoldumbenacayip derecede kanadı napcamı şaşırdım..eşimi aradım kanama durmazsa beni ara dedi.üstüne kompres yap durdur kanamayı dedi...ama canı çok yandı elletmedi bile oğluş ağzını.aldım koştum karşı komşuya,kadında şaşırdı yağızda,ben de salya sümük ağlıyozmafoldumbenüst dudağının altındaki et parçası varya dudağı tutan,orası hafiften yarılmış.ikimizinde üstü başı kan içinde kaldı..mafoldumbenneyse dıştan bastırdım sargı beziyle falan..durdu kanaması..elini yüzünü yıkadım,üstünü değiştirdim..emzirdim.iç çeke çeke uyudu yavrum..Allah'ım sen koru onları yarabbim:Saruboceq:ömrümden ömür gitti.
dünde düşüp kulak kepçesini morarttı..sürekli peşindeyim ama saniyede oluyo hepsi..yetişipte tutamadım yavrumumafoldumbenhayırlısıyla yürümeyi öğrense.hem doğru dürüst ayakta duramıyo,hem de tüm evi turlamak istiyo:çok üzgünüm:
off biraz kendime geleyim ya,elim ayağım titriyo halaasenağlama
Ah canım benim kıyamam gelmiş geçmiş olsun! Allah korusun bidaha yaşatmasın inşaallah. Ama bunlar olacak ne kadar gözün üzerindede olsa oluyor daha çok düşüp kalkacaklar bu yaramazlar... Ne ağlamıştır paşa çocuk daha çok korkmuştur! Böle durumlarda çok soğukkanlı olacaksın canım. Bak bi keresinde benim oğlan ozaman daha 2yaşında falan şeker yiyo ve nefesinle tıkamış şeker bunu çocuk hıg hıg demeye başladı ve odada düşün anneannem, annem ve yengem var her kez şok napcanı bilemio serpil koş demelerinde ben çocuğu aldığım bigi kolumla kaldırıp miğdesinden bastırdım ters çevirdim ve şeker lüp diye çıktı. O an bende panik yapsam morarım kalcak çocuk! Allah korusun! Rabbim bizi onlarla sınamasın yar ve yardımcımız olsun! Şimdi nasıl yara olmuştur dudak içi demi? fisfisfis a.s.