2008 Ekim Anneleri

hamile olabilirmisin delikafaduldenakannehir

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Herkez aynı şeyi söylüyor... Yapmayın yaaa.. mafoldumben Nolamaz öle bişi.. imkansız çünki koruyucu iğnelerden vuruluyorum her 28 günde bir... Hayır hayır hayır!
Ben pazartesi sağlık ocağına gidiyorum! Evet bu durumu kesinleştirmek lazım! kafamçokkarıştı akannehir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3niye olama z ayol bızdık var bizim bak o hamile nerdeyse doğurcek kaydirigubbakcemile3 ne zaman regl oldun en son CADIARZU

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3niye olama z ayol bızdık var bizim bak o hamile nerdeyse doğurcek kaydirigubbakcemile3 ne zaman regl oldun en son CADIARZU

bak şimdi benim normalde reglim 7 gün sürer ama bu iğneleri kullandığımdan beri 4 gün falan sürüyo. şuan reglim ama son günüm! Nolamaz işte ibolyacım nooolaaamaaazzz! Ay ya olduysa Allahın gücünede gitcek! töbe töbe ama olmasın yaa... Naparım ben ? İboş varya kafamı allak bullak ettin hee alacağın olsun! kafamçokkarıştı

öncelikle evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım
he valla hacer cok arsız benim gözümü 4 değl 8 acmam lazım
örekte ya sıgara böregini kalı şeklinde yapıyosun içine kaşar pastırma domtes yesil bber ve maydonaz koyup kızartıyosun benim mıymıntı hefif pek beğenmedi ama diğerlri kapışş
hee kız 5 noktalı bebe doga afet gibi sıyrılıp çıkmış bende güvende diye bakmıyom arkama döndümki diikiyoo
şşşşşşş celen bi de biz artık taktaklan aynı birlikteyiz, gitti benim rüşvet :roflol:
ne muhabbeti bu len oyun felan mı bana dee banda de bende geliyim oynayak
hoşgeldin şeker dişleriniz hayırlı osun size yetişmek için 10 tane daha çıkartmamız lazm

coook geçmiş olun ya cok üzüldümm off bebişlere bişey olmasın

allah allah nasıl çıkmış yaaa akannehirhea anam oyun oynuyok celen karısıylan, travian die bi oyun, saa davet gönderiiimmmi oynucanmı, yanlız celene sor o öğrendi artıkın kaydirigubbakcemile3 bayıltana kadar uğraştı o ayrı akannehir:roflol: leyla len bak sen ortalarda görünmüyon artık topic mıtarsız kaldı, o fesboku kafandan aşşa geçirecem ha :mymeka:

valla bilmiyom bi test yaptır işini garantiye al bari akannehir

Cok gecmiş olsun yaaa :çok üzgünüm: rabbim acil şifa versin...bilirlim ne kadar zor :1no2:

sevginin ta kendisi :mymeka: bnm hödüğe kıslık montla eşetman takım aldım ama bna gelen bişe yok :dilcikar: dısarı yemeğe cıkalım dicekmiş ama o sıra perrdeci aramıs aksam gelcem die ondan kalmıs..len dingoz dısarı cıkcaksan sabahtan söölersin ben yemek yapmam..sen dısarı planını tee aksam 5 te yaparsan bööle oturur evde cartoonnetvorkte cizgi film seyredersin :mymeka:

allahım nice 7,17,ve 77 senelere inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
seversin tabiki canım kocacığını o senin kocişin çünküpuyorumnanaktan
amin canım :1hug:

ben gönderirim len davetiyeyi :mymeka: sen zaten aldın basını gittin bırakta azıcık ben alam :mymeka:
hemi ben daha tam anlayamadım leylusa ne anlatam kaydirigubbakcemile3 birlikteki herkes o yanlıs saldırıdan sonra benm bilmediğimi anladı..hani kendi birliğimden birine daldım ya 10 askerle birlikte kaydirigubbakcemile3 butun karızmam yerle bir kaydirigubbakcemile3

ibooşş sende gir feysbıka butun kılsızlar toplandık toplandık sorduk neden kıllandık kııııllaannndık kıllandık :roflol:

Len yok zaman kalmiiyo ondan yoksa faceye giriyomdda buraya girmiyom diye bisey yok hem facadeki herkeste kk daki ekim anaları simdi bizim eve de bi leptop vardi herkes kullaniyoduk genelde sabah evde olmuyodu hep telden girdigimden sadece kk ya giriyodum simdi esim ikimize bi leptop aldi pc den girince kk yi msn yi faceyi hatta senin dedigin siteyi hepsini aciyom sirayla dolasiyom gun iceriisinde cok az oturabiliyom hacerde huzur vermiyo yoksa burdan yine haberim var hep gecmisi okuyomn ama yazmak sıkintı oluyo

Son düzenleme:
hoşgeldin datlumm

merancım hoşgeldin canım...unuturmuyuz hiç..tamer nasıl?büyümüştür...çok çabuk büyüyorlar yaaa..yürüyor mu emekliyor mu???yaz hemencikin..

tukucan hoşgeldin canım..tabiki katılabilirsinn gel buyurr...

ben sana ne dedim serpilllll????çıktı mı dediğimmm:))))evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bu arada:)))

celencim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımmmm...daha nice yıllara inşallahhh...

leylacom valla ucuz atlatmışsın ...bizimkide nerde ne yapacağı belli değil..yürüteçine tutunup kalkıo..gerçi nereyi bulursadaaa...offf şimdi artık 2 değil 4 gözümüz olacak..çok dikkat etmemiz lazım...

canım benim harika bilgiler bunlar.tamda bizi anlatıo valla..yoruldum ama okurken gözlerim karıştı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…