puhahaha bu ne leeeyyynn :roflol: patlayan mısırlar olur ya sarıyken birden paattt zıplar bembeyaz olur :roflol: bunuda ööle patapatapatapataaa :roflol:hayırlı cumalar 2008 ekim güzel ekim anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))
dün gece geldik evimize babamız 23.30 da geldi çok şükür.annemlere zor geldi şimdide nerdeyse ağlayacaktı bizi uğurlarken.bu arada arabayla 15 dk aramız:))
banada zor geliyo valla annem yemek yapıyo,çocuk bakılıyo,işleri bitirip o alışveriş merkezi senin bu benim gezdik bugün evdeyiz iş yapıyoruz kuzumla.eşimin bavulu boşaldı makinede yemek pişiyor şimdide ortalığı süpürüdükmü allahın izniyle akşama kadar biter.
ben çok özledim valla hepinizi iyi alıştık burdan akrabadan bile yakınız:))
heeee bu arada Giray yine diş çıkardı teyzeleriiiiiiiiiiiiiiii olduk 12 dişliiiiiiiii:))köpek dişini ptesi çıkardı artık iyice belli şimdide sağ azı çıkıyor.dayısının yanına uğradık Çarşamba günü orda arkadaşı baktı çocuk dr süper buldu oğluşumu.10.350 olmuş kilosu 75 cm boyu,46,5 kafa çapı.herşeyi yedirebilirsin dedi .yoğurt bile kendine aldığın yoğurttan yedir artık 1 yaş gibi düşün kilosu zaten 1 yaşın üzerinde dedi.emmeye devammış biraz daha:))
puhahahaa cocuu nasıl korkuttuysan manyak karı :roflol: ya bende istiom bööle bi karpuz yaaaaaa delikafaduldenya yavrum şubatta ücretsiz iznim bitiyo ya mecbur işe başlayacam, bizim işler çok yoğun, gündüzleri fırsat bulabilirmiim bilmiyom, ama geceleri büyük ihtimal girerim diye düşünüom, net olmassa çıldırırım len ben kaydirigubbakcemile3 ya hani biz geçenlerde müdürümün köyüne düğüne gittiydikya, o zaman biizi kaplıcaya götürdüler, böyle çok güzel havuzları var, o havuza sokam dedi m car car bağırdı korktu, sanki yine korkarmış gibi geliyo bana :umursamaz:bi de taktak biizim birliğe değil biz taktağın birliğine geçtik toplucana kaydirigubbakcemile3 aslında orası bizim eski birliimizdi, o birlikte madalyalar neyin var, birlik başkanı dio ki o madalyaları onlara yedirmem onun için oraya geçiyoz diyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zaten taktak da kuyruğumdan kalmıyo, abla nasılsın, abla küs değiliz dimi, abla artık aynı birlikteyiz bana saldırmıcan diye bana kızmıyon değilmi diye diye bi hal oluo şiştim valla sürekli abla da abla abla da abla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alllaahım çıldırejeyim len bu ne akannehir yavrum bu dişler bööle patr patır nasıl çıkıyo yaaa, valla celenin dediği gibi siz yaşınıza kadar yirmilik dişleri bile çıkarcaanız :roflol::roflol: yahu daha geçen gün msnde 10 dişli diye yazmışın ne ara dere çıkıyo bu dişler yaa, kafamçokkarıştı e artık siz pütür olayını da aşmışınızdır hihoyyyt 12. 22. ve hatta 32. dişleri hayılrı olsun girayceyzimin kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
sagol canim benim sayende hallodu yoksa benim bir hat becerecegim yoktu bend eekledim hepiciginiziŞenizkısmetyamıııırrr ekledim seni feysbıkta...bi kacta arkadas önerisi gönderdim
patoş
meran
nurce
pera
leyla
özlem
baskaaaaaaa unuttum :)
Ay kizlar hacer ben yemek yaparken.yanimda duruyodu firinli ocagin kapagin tutulan yerinden tutmus kalmis arkami donmem le kapagin acilmasi bi oldu nasil cekmisse ben bile bi elimde tepsiyle tek elli zor aciyom bu cekmis kapakla birlikte yyere yapisti b donduum kapak sak kapandi allah korudu ya cunku ocakte yemekler pisiyodu kendine bisey oldi yere serildi ama bisey olmadi sadece benim panigime ve kapagim kapanma sesine korktu ya cok tehlikeli ya dunde markete girdim sebze aliyodum haceri reyonlarra yaklastiramiyorum cekip dokuyo biraz ileri koydm sebze seciyorm arabanim emniyet kemerinden siyrilip cikiyo ya bide kollarindan gecirip gobeginde takilan cinsten kurtulmu kemerden ayaga dikilmis bide artiz biyerede tutunmamis oyle hic biyerden tutmadan dikiliyo ayakta bi dondum kabus gibi bakiyo bana ya dusse basini betona carpsa off fillerden firlamis gibi bebe ya hep aklima su evde tek basina felan diye filmlerdeki yaramaz bebeler geliyo geleceke onun gibi olurmu acep
mrb kızlarrrr a.s.
sonundaaa döndümm yuvayaaa :lepi: hepücüğünüzüüü çok özlediimmm çokkkk Şeniz umarımm bebişlerimiiz ve güsell annelerii iyidirr :Saruboceq:
hatunnnlarrr beniii unuttmadınızzz demiiiii lülülülülülü
günaydin kizlar sinirden cildirabilirim ya sinir oluyorum esime yeter artik yeter diyesim var ama tutuyorum kendimi niye tutuyorum onuda anlamis degilim ya neyse
kizimin oyuncak cep telefonu var ben dünden beri agzimla zil sesi cikarip alo yagmurlami görüseceksiniz ben annesiyim gibilerinden laflar ediyorum oda telefonu elimden alip konusmaya calisiyor cok hosuna gidiyor sabah benim hödük olacak kocam neymis efendim yagmura kötü örnek oluyormusum cocugu cep telefonuna alistiryormusum bu yasta cep telefonu ile oynamasi hic iyi degilmis bir dolu laf bende artik patlama dozuna geldim ne alakasi var diye bagirdim ozaman cekmeceleri karistiriyor bu cocuk ilerde hirsiz olur niye müdahele etmiyorsun diye bagirdim oda yagmuru aldi gitti sinirimden sigara ictim yagmurun sayesinde 2 senedir icmiyordum hödügün sayesinde gene basliycam cok sinirliyim coklmaz: lmaz:
kusuruma bakmayin ya sizlerde olmasiniz catmiycam birine anlatmassam ölecem sandim sinirimden kizim bugün 12 .ci ayindan gün aldi onun sevincini bile yasatmadi bana bu hödüklmaz:
kizlar buarada facebooka ekledim hepinize tesekür ederim cok öptümŞeniz
heeyyyytttt cekilin uleeeyyynnn kısmetyamır geliiiiiiyavrum bunda sinirlenicek bişey yok aklınca oda kızını düşünüo işte :teselli: ona desene böölece iletişimi güclenicek kelimeleri genişliycek die..daha dur tel eline aldı die bağımlı olurmus :1hug:
hem bak yamırımızın halay günüymüş hep beraber halaya len kılsız karılar :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey:
sagol canim ama ne yapiyim sanki yagmuru birtek o düsünüyor ben kizimin iyiligini istemiyormusum gibi davraniyor dedigi laf cocuk simdiden cep telefonuna alisacakmis benim yüzünden aklima geldikce kuduryorum sinirden
neyse kizimin halayina bende katiliyim:teytey::teytey::teytey: stres atmis olurum dimi:roflol: yok en iyisi ben bu herifi evden atiyim bu iyi oldu iste bütün sinirim gitti :roflol::roflolhhhhhh be dünya varmis esim gitti dertler bitti:Saruboceq:
günaydın canlarım..bugun evlilik yıldönümümüz :dilcikar: herifin anladıım kadarıyla umru deil.en azından aksama yemek yapma diyebilirdi giderken öküz :mymeka:
anacım hiç şikayet etme yasakkelime ayaklarını uzatıp keyif yapacaana kalkmısın börek yapmısın..şart mı :mymeka: bırak böreksiz olsun bu sahurda :dilcikar: yat dinlen :teselli:
tarifini ver bakem kaydirigubbakcemile3
oooowwww :1shok: allah korusun yaaaa :Saruboceq: leyla cok ama cok dikkatli olman gerekio.hacer cok hareketli..
ewde tek basına cocuu hacer puhahaaaa :roflol:
unutmadık özledik :mymeka: kış heldi ya dökülürsünüz artık :dilcikar:
nisan nasıl?tamerde buyumustur :a015: resimlerni gördüm ama sen yinede yaz neler yapıolar :asigim:
kaydirigubbakcemile3 tamam bi gün ayırırsam yazarım kaydirigubbakcemile3
evet acaip refleksleri var..bende bize yakın temiz bir havuz arıyorum cemreyi kışında götürebilim die.bu refleksleri 2 yasında kaybolucak çünkü..bunu desteklemek istiyorum opuyorumnanaktan
alllaahım çıldırejeyim len bu ne akannehir yavrum bu dişler bööle patr patır nasıl çıkıyo yaaa, valla celenin dediği gibi siz yaşınıza kadar yirmilik dişleri bile çıkarcaanız :roflol::roflol: yahu daha geçen gün msnde 10 dişli diye yazmışın ne ara dere çıkıyo bu dişler yaa, kafamçokkarıştı e artık siz pütür olayını da aşmışınızdır hihoyyyt 12. 22. ve hatta 32. dişleri hayılrı olsun girayceyzimin kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
hosgeldiniz evinize girayin boyuna posuna ve dislerinede koca bir masallah
celenim nice mutlu yıllara canım kaç yıl oldu evlenelia.s.
puhahaha bu ne leeeyyynn :roflol: patlayan mısırlar olur ya sarıyken birden paattt zıplar bembeyaz olur :roflol: bunuda ööle patapatapatapataaa :roflol:
hoşgeldin buarada zeynebim..
puhahahaa cocuu nasıl korkuttuysan manyak karı :roflol: ya bende istiom bööle bi karpuz yaaaaaa delikafadulden
he kı daha gecen gün 10 yazıodu kaydirigubbakcemile3 allah sağlık versinde cıksın kuzumun dişleri ne gzl hepsinden yiyebilcek :asigim: girayıımm cok öptüm mısır patlaam benm Şeniz
günaaydın leyn milletleyla len nasıl becermiş o zilli emniyet kemerinden sıyrılmayı, 5 nokta deelmi anam o kemer, ya geçenlerde benim sıpa da salıncağında mama yedirmiştim emniyet kemeri bağlı diye mutfağa gittim rahat rahat anaaam sen o emniyet kemerinden kurtul, salıncağın ayak yerine enlemesine yatmış kurtulamamış da ordan car car bağırıyo, bende durduğu yerde sıkıldı ona bağırıyo sandım, nolur nolmaz geldim bi baktım düşmesine ramak kalmışakannehirelif len kocan evlilik yıldönümünüzü kutladımı CADIARZU bi de meraaaaaaaaannnn alllah cezanı vermesin nerdesin len özledik heraldaa :mymeka: tamer napıyo, emekleme yürüme varmı, ne haltlar karıştırıyonuz bi anlat, nisan napıyo iyimi, başka ne yazcaktım unuttum kaydirigubbakcemile3
hayırlı cumalar 2008 ekim güzel ekim anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))
dün gece geldik evimize babamız 23.30 da geldi çok şükür.annemlere zor geldi şimdide nerdeyse ağlayacaktı bizi uğurlarken.bu arada arabayla 15 dk aramız:))
banada zor geliyo valla annem yemek yapıyo,çocuk bakılıyo,işleri bitirip o alışveriş merkezi senin bu benim gezdik bugün evdeyiz iş yapıyoruz kuzumla.eşimin bavulu boşaldı makinede yemek pişiyor şimdide ortalığı süpürüdükmü allahın izniyle akşama kadar biter.
ben çok özledim valla hepinizi iyi alıştık burdan akrabadan bile yakınız:))
heeee bu arada Giray yine diş çıkardı teyzeleriiiiiiiiiiiiiiii olduk 12 dişliiiiiiiii:))köpek dişini ptesi çıkardı artık iyice belli şimdide sağ azı çıkıyor.dayısının yanına uğradık Çarşamba günü orda arkadaşı baktı çocuk dr süper buldu oğluşumu.10.350 olmuş kilosu 75 cm boyu,46,5 kafa çapı.herşeyi yedirebilirsin dedi .yoğurt bile kendine aldığın yoğurttan yedir artık 1 yaş gibi düşün kilosu zaten 1 yaşın üzerinde dedi.emmeye devammış biraz daha:))