2008 Ekim Anneleri

yok ben kendime istiom :dilcikar: cok yağuşuhlu velet delikafadulden

canım ya maşallah girayıma

bilmiyorum ki celen inşallah öyledir

çok geçmiş olsun salgın var ben de oldum zor valla çocuk ne yapsın

canım bende böyle bi kaç deneme yaptım.yabancı müzikler slayta daha güzel gidiyor.ben jpeg formatında hazırladım pc de izledik ama tv de hiç denemedim.

Şeniza.s.opuyorumnanaktanvereliniortak

kocişinedealkisalkisalkis

mpeg ha...eşimde akşam bundan bahsediyodu sanırım.:uhm:.neyse ben bi araştırayım bakayım programı becerebilecekmiyim..yoksa kocişe yine fotoğrafçı yolları gözükecekkaydirigubbakcemile3

Selam... Aynı durum bizdede var... Dediğin gibi alt dişler çıktı nasıl çıktılar hiç anlamadık... Ateş falanda yapmadı ama bu üstler haftalardan beri kabarık bizde... İki geceden beride ağlayarak uyanıo... Bende bilmiorum ama daha güç ve geç çıkıolar harhalde? Bizim babamızın dişleri çok geç çıkmış bizde ona çektimiş galiba?

yok ben kendime istiom :dilcikar: cok yağuşuhlu velet delikafadulden
:roflol::roflol:türkan şorayınmıydı ya böyle bi film vardı..bebekken veriyolardı çocuğu büyütüp evlenecek güya..çocuk başkasına aşık oluyodusırnaşık şey
cemrenin turşusunu kurcan sanırım:dilcikar:hem ben akrep gelin istiyooommdelikafadulden
canım bende böyle bi kaç deneme yaptım.yabancı müzikler slayta daha güzel gidiyor.ben jpeg formatında hazırladım pc de izledik ama tv de hiç denemedim.

çok sağol canımcım..ben pc de olan bi slaytı cd ye atıp tv de deneyim tabi yağız bey izin verirsee

kaçtım ben ağlıyo yinee:a015:

Everyway that I can

Anneanneme göre, Hadise Eurovision'a Türkçe bir şarkıyla katılsa kesin kazanırmış. Bense Türkçe şarkının ne kadar güzel olursa olsun etkili olamayacağı hakkında bir şeyler söylüyordum ki, verdiği cevapla savunmayı bırakıp gülme krizine girdim. "Bak Sertap Erener'e, 'Emre banyodayken' diye bir şarkı yaptı, nasıl kazandı!"

Kızlar dayanamadım bunu sizinle paylaşayım dedim... ben koptum... :roflol:

sağolun arkadaşlar.ben kk da takılırken benim sıpa kumandayı bulmuş diş kaşıyor.diş derken bide mikrop kapacak allah korusun

puhahaaaaa

bunada puhahahaaa

kız özlemmm ardanın resimlerine balktım feysbukta maşallah geçmiş doğum gününüz kutlu olsunnn darısı başımızaaaaa

heee türkan gelin di o filmin adı kaydirigubbakcemile3
cemrenin tursunu kuramıycam zaten bacım bu kadar erkek delisi bi kız ya 15 inde kacar yada hiç kimse almaz kaydirigubbakcemile3 hemi cemre akrep deil bikerem o bir terazi yukseleni akrep vereliniortak ben ikizlerim delikafadulden daha ne istiyon len :mymeka:
neden akrep bacım buarada CADIARZU
nöööörüüüyonuz gııııılülülülülülü çok özledim siziiii

:dilcikar: mokcu terken oldu basımıza fesybookçu terken :mymeka: gel len arada kılsız :çok üzgünüm: özletme :a015:

bizde dünü telafi ettik canım kocam teyzesigile götürdü bizi.teee izmite gittik :dilcikar: kafam şişti laelaelaelaelae :dilcikar:

kargalar kaavaltısını yapmadan bi günaydın diyem dedim, nasılsınız bakem, benim kafa dumanlı, heriflen atışıok paso, morelleem bozuk bi de bu fesbok denen illete bende üye oldum, celen karısı sana da arkadaşlık teklif ettim, başka ekim karıları varmı orda, baa isimlerini söööölesinler, neyse ben zıbarmaya gidyom yeniden, sıpam uyanır 1,5saat sooora

günaydın ekim anneleri.ay bu çocuk büyüsün.pazar falan demiycem.erkenden kaldıracam.horoz gibi bu çocuk .sabh 7 dedimi ayakta.beni çok iyi tanımıyorsunuz.eklermisiniz bilmem ama facebook adresim ayfer özkan kartal

günaydın hacerde bugun cok erken kalktı ve hiç rahat durmadı gözümden uyku akıyoo ortamıza aldık oynasın uyusun diye ikimizide dövdü ne sac kaldı ne yolunmadık yüz pes dedim ya kalktım kahvaltı hazırladım yemedii

iboşş ben sana istek gönderdim kabul et datlum

günaydın mirmirmirmir aynen kızlar 8 de kalktık geberiom uyusuzluktan delikafadulden bizi uyandırdı şimdi kendi uyuyo hanfendi :dilcikar:

he ekledim len.benm arkads listeme bak tanıdıklarını ekle :lepi:
günaydın ekim anneleri.ay bu çocuk büyüsün.pazar falan demiycem.erkenden kaldıracam.horoz gibi bu çocuk .sabh 7 dedimi ayakta.beni çok iyi tanımıyorsunuz.eklermisiniz bilmem ama facebook adresim ayfer özkan kartal
askolsun tanıyoruz seni :1hug: ekledim yavruş vereliniortak

o yatınca sende yat emi :teselli: yapma iş falan boşver :1hug:

bugun annemleri iftara davet ettik erken gelin demişim birazdan gelirlr hacere baksnlar ben yatacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…