canım biz 4 dişide böyle çıkardık.bi alt bi üst aynı anda çıktı...sonra diğer üst ve diğer alt da öyle..o yüzden anlamadım alttanmııı,üsttenmiii..ama hepsinde zorlandık.hala da öyle yavrum:çok üzgünüm:
waaaaaaaaaaaaaaoow...len ben bile heyecanlandım hee..hiç denizci olarak düşünmemiştim oğlumu..senağlama
ule kendine ne istiyon lülülülülülü
cemreye dersen hemen kertelim:jeyyar::jeyyar:
hayırlı cumalar 2008 ekim güzel ekim anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))
dün gece geldik evimize babamız 23.30 da geldi çok şükür.annemlere zor geldi şimdide nerdeyse ağlayacaktı bizi uğurlarken.bu arada arabayla 15 dk aramız:))
banada zor geliyo valla annem yemek yapıyo,çocuk bakılıyo,işleri bitirip o alışveriş merkezi senin bu benim gezdik bugün evdeyiz iş yapıyoruz kuzumla.eşimin bavulu boşaldı makinede yemek pişiyor şimdide ortalığı süpürüdükmü allahın izniyle akşama kadar biter.
ben çok özledim valla hepinizi iyi alıştık burdan akrabadan bile yakınız:))
heeee bu arada Giray yine diş çıkardı teyzeleriiiiiiiiiiiiiiii olduk 12 dişliiiiiiiii:))köpek dişini ptesi çıkardı artık iyice belli şimdide sağ azı çıkıyor.dayısının yanına uğradık Çarşamba günü orda arkadaşı baktı çocuk dr süper buldu oğluşumu.10.350 olmuş kilosu 75 cm boyu,46,5 kafa çapı.herşeyi yedirebilirsin dedi .yoğurt bile kendine aldığın yoğurttan yedir artık 1 yaş gibi düşün kilosu zaten 1 yaşın üzerinde dedi.emmeye devammış biraz daha:))
nivacım uyanmıosa mama için uyandırma demekki gece uykusu olustu
ben kahvaltıyı altını deiştirdikten bende elimi yüzümü yıkadıktan sonra hazzırlıyorum..böölece 45 dk falan zaman gecio hazırlaması falan...ben kalkar kalkmaz bişey yiyemem kızımında iice acıkmasını bekliyorum :lepi:
o kadar yorgun ve bitkinim ki anlatamam.2 gündür hastanelerde mahfolduk.ben bişi değil ama yavrum perişan oldu ağlamaktan.öncesini biliyosunuz.ishaldi ama buna huzursuzluk ve ağlama krizleri eklenişnce doktora gittik.bağırsak enfeksiyonu dedi.calpol kullanın dedi.eğer ishalin yanında kusması olursa getirin 2 gün serum verelim hastanede kalsın dedi.sonra ertesi gün başka yere götürdüm idrar testi ve kültürü yapıldı.testte enfeksiyon başlangıcı var dedi.kültürü dün aldık bişi çıkmadı şükür.sonra en son kakasında kan gelince hacettepeye götürdüm yavrumdan kan aldılar,kaka aldılar.kaka kültürü bugün çıkıyo.kan sınırda çıkmış yavrumun bişi yediğ yok ki.beslenmesine çok dikkat et annesi dedi.ishalden iştahsızlık olmuş ama zorla da olsa ver dedi.şimdi biraz daha iyi.ama şu hastanede ağladıklarını 11 ay boyunca hiç görmedim.Allah hiç kimseleri düşürmesin hastanelere yokluğunu da göstermesin ama meleklerimizi hastalıklardan korusun inşallah kızlar.ağzı dili yok ki.karnım ağrıyo diyemiyo derdini anlatamıyo yavrum.inşallah bir daha hasta olmaz.elimden gelen her şeyi yapıyodum ama daha da dikkatli olacam.doktor öptürme yavrunu kimseye dedi.zaten salgın varmış dikkat edin kızlar.şimdilik bu kadar.Allah'ım şifa versin hastalara inşallah.
günaydın canlarr
biberon mamasımı veriyon canım nivacın ya aynı dert bizdede var ben her akşam bu gece tahıllarını birerona koyu kıvamda yapar içirir öyle uyuurdum cokda severek içiyodu 200ml bile bitiriyodu hoş gece yine sık sık uyanıyodu ama karnı toktu 2 haftadır agzına sürmüyo ne biberonla ne kaşıkla gece beslemeden memeyle uyutuyom yaa inş geçicidir
evet canım milumil kullanıyoz biz önceki dişler de de böyle olmuştu bilmem ondan mı
:çok üzgünüm:
kızlar ayın 26 sında doğumgünü ya oğluşumun:asigim:,
ben o gün gelenlere izlettirmek ve vermek için slayt gösterisi cd si yapmak istiyorum.herkeste bi hatıra olur hem..oğluşun doğduğu günden,1 yaşına kadar olan fotolarından(aslında becerebilsem video görüntüsüde sıkıştırırdım araya ya..neyse..) oluşan bi cd..fotolar arasına duygusal cümleler....bide arkaya güzel bi müzik döşeyecem..ama bana akıl verin ya:uhm:,nasıl bi müzik gider böyle bi slayta..çocuk şarkısımı?anlamlı,duygusal bi şarkımı?sadece enstrümantelmi?
ayrıca bu yaptığım cd yi dvd den tv de izletmek istiyorum,mümkün olurmu?daha önce yağızın doğum videolarını cd ye attım ama tv de izleyemedik.eşim fotoğrafçıda yaptırmıştı.bu da mı öyle olur?jpeg formatı olmuyomu yaniii?
lütfen bu işlerden anlayan biri yardımcı olsun bana yaa..:Saruboceq::Saruboceq:
opuyorumnanaktan
sana grup gündoğarkenin "aşk yeniden" şarkısını öneririm alta opuyorumnanaktan
aşk yeniden ürperen sahiiller gibi
aşk yenideeeeennn
kumsalların deliliği
aş yeniden bitti artık bu son derkeeeeeennnnnn
GÖZLERİM DOLUYOR AŞKIMIN ŞİDDETİNDEN AĞLAMAK İSTİYORUM :asigim:
cd yi dvd den izleyebiliomussun.ama jpeg resim frmatıymıs sen mpeg yapcakmıssın.programını bulup yapabilirmişsin baska türlü olmuomus.kocecim dedi
iyi hafta sonları ekim anneleri.ya arkadaşlar bir şey soracam.bu üst dişler dahamı zor çıkıyor.oğlumun üst damağı 3 haftadır bembeyaz.4 tane dişin yeride belli.ama hala bir şey yok.biz alt 2 dişi hiç anlamamıştık.hemen çıktılar.uykuda bile ağlıyor yavrum.eli sürekli ağzında .sizinkiler ne kadar zamanda çıktı.lütfen yardım.
:roflol::roflol:türkan şorayınmıydı ya böyle bi film vardı..bebekken veriyolardı çocuğu büyütüp evlenecek güya..çocuk başkasına aşık oluyodusırnaşık şeyyok ben kendime istiom :dilcikar: cok yağuşuhlu velet delikafadulden
canım bende böyle bi kaç deneme yaptım.yabancı müzikler slayta daha güzel gidiyor.ben jpeg formatında hazırladım pc de izledik ama tv de hiç denemedim.
puhahaaaaavalla acaip yakısır yağızıma subay olmak opuyorumnanaktan şööle beyazla içinde bir denici teğmen :asigim: elinde kılıcı resmi bir törene gidio vaaaauuuvvvv :jeyyar: ver len oğlusunu allahın emriylen kendime istiyorum a.s.
Everyway that I can
Anneanneme göre, Hadise Eurovision'a Türkçe bir şarkıyla katılsa kesin kazanırmış. Bense Türkçe şarkının ne kadar güzel olursa olsun etkili olamayacağı hakkında bir şeyler söylüyordum ki, verdiği cevapla savunmayı bırakıp gülme krizine girdim. "Bak Sertap Erener'e, 'Emre banyodayken' diye bir şarkı yaptı, nasıl kazandı!"
Kızlar dayanamadım bunu sizinle paylaşayım dedim... ben koptum... :roflol:
heee türkan gelin di o filmin adı kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:türkan şorayınmıydı ya böyle bi film vardı..bebekken veriyolardı çocuğu büyütüp evlenecek güya..çocuk başkasına aşık oluyodusırnaşık şey
cemrenin turşusunu kurcan sanırım:dilcikar:hem ben akrep gelin istiyooommdelikafadulden
:
nöööörüüüyonuz gııııılülülülülülü çok özledim siziiii
kargalar kaavaltısını yapmadan bi günaydın diyem dedim, nasılsınız bakem, benim kafa dumanlı, heriflen atışıok paso, morelleem bozukbi de bu fesbok denen illete bende üye oldum, celen karısı sana da arkadaşlık teklif ettim, başka ekim karıları varmı orda, baa isimlerini söööölesinler, neyse ben zıbarmaya gidyom yeniden, sıpam uyanır 1,5saat sooora
he ekledim len.benm arkads listeme bak tanıdıklarını ekle :lepi:kargalar kaavaltısını yapmadan bi günaydın diyem dedim, nasılsınız bakem, benim kafa dumanlı, heriflen atışıok paso, morelleem bozukbi de bu fesbok denen illete bende üye oldum, celen karısı sana da arkadaşlık teklif ettim, başka ekim karıları varmı orda, baa isimlerini söööölesinler, neyse ben zıbarmaya gidyom yeniden, sıpam uyanır 1,5saat sooora
askolsun tanıyoruz seni :1hug: ekledim yavruş vereliniortakgünaydın ekim anneleri.ay bu çocuk büyüsün.pazar falan demiycem.erkenden kaldıracam.horoz gibi bu çocuk .sabh 7 dedimi ayakta.beni çok iyi tanımıyorsunuz.eklermisiniz bilmem ama facebook adresim ayfer özkan kartal
günaydın hacerde bugun cok erken kalktı ve hiç rahat durmadı gözümden uyku akıyoo ortamıza aldık oynasın uyusun diye ikimizide dövdü ne sac kaldı ne yolunmadık yüz pes dedim ya kalktım kahvaltı hazırladım yemedii